Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#12001) miresz válasza Tomko78 (#12000) üzenetére

miresz
(őstag)
LOGOUT blog

Lájk! :C Ez így faxa!

[ Szerkesztve ]

AMD smarter choice.

(#12002) replay007 válasza miresz (#11999) üzenetére

replay007
(kvázi-tag)

(#12003) miresz válasza replay007 (#12002) üzenetére

miresz
(őstag)
LOGOUT blog

Ha most nem csinál semmit a gép,tehát csak az asztal fut,akkor miért megy 3600Mhz-n a proci? cool and quiet be van kapcsolva a Biosban,ill a rendszeren?

AMD smarter choice.

(#12004) replay007 válasza miresz (#12003) üzenetére

replay007
(kvázi-tag)

Most éppen nincs bekapcsolva. De ha bevolt sem jobba helyzet és terhelve ugyan ugy 78fokra felugrik.

(#12005) miresz válasza replay007 (#12004) üzenetére

miresz
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a freezered? Scythe Zipang

AMD smarter choice.

(#12006) Motion_Blur válasza Tomko78 (#12000) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nézd meg IBT-vel, én most próbáltam ki és prime-hoz képest 4-5 fokkal feljebb ment :Y

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#12007) replay007 válasza miresz (#12005) üzenetére

replay007
(kvázi-tag)

Pontosan!

Előtte pedig AC Freezer Xtreme volt.

(#12008) miresz válasza replay007 (#12007) üzenetére

miresz
(őstag)
LOGOUT blog

Nem mondhatnám,hogy valami jól választottál! Azért nézd meg a coolert jól van-e procin! A túl sok paszta sem igazán jó!

AMD smarter choice.

(#12009) darál0w válasza zozyk (#11988) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

láthatoan kevés rá, ha normálisan fel van rakva.

12007) replay007 minek cserélted le az extremet?

[ Szerkesztve ]

A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

(#12010) ilovedigweed

ilovedigweed
(kvázi-tag)

Sziasztok.

Tudnátok nekem egy AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX BE mellé ajánlani egy

alaplapot 20-25e ft körül?

Fontos lenne, hogy ne, vagy nvidia vga legyen rajta, illetve, hogy árhoz képes tuningolható

legyen.

A következő félkonfighoz kellene: Gigabyte GTS450oc, Samsung 320GB HDD.

Kingmax 2x2GB ddr2 800MHz, bár ha nagyon muszáj akkor a ramokat lecserélem DDR3-ra.

A konfigurációt játékra szeretném jobban használni.

Ha tudnátok egy pár alaplapot linkelni azt nagyon megköszönném, priviben is jöhet.

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

"Akkora kocka vagy, hogy ha sétálsz az utcán, akkor is felfele nézel, hogy több legyen az fps-ed!"

(#12011) Gyufaaa válasza replay007 (#12007) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Van gyári, hőcsöves hűtőd? Ha van, akkor dobd rá fel és teszteld azzal is a hőmérsékletet. Ha azzal is irreálisan magas, akkor a házad nem igazán szellőzik. 800g+-os proci hűtőnek elégnek kellene lennie ahhoz a procihoz, legalább is normális hőfokon kellene tartsa. Nekem a AC FR EXtreme rev2 a PH2 X2 550-es procimat (C2) 3.7Ghz-en járatva 1.45v-on nem engedte 55 fok fölé. Az egy 600g+-os hűtő egy elég lassú frodulatszámú, de viszonylag hatékony venti van benne. Milka78 kollégának a 955BE-t hűti közel ugyan ilyen módon. Nekem a Thuban-on már elvérzett. Minden esetre nehezen hiszem, hogy ne tudna megbírkózni a Scythe azzal a procival. Milyen kégliben van?

[ Szerkesztve ]

Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

(#12012) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Olvaslak benneteket folyamatosan és gondoltam csinálok én is egy gyors Prime testet, hogy lássam mit bírnak a hűtők max terhelés alatt.

Eredmény:

Idleben 29-31 fok között ingázik fűtött szobában (pontos külső hőmérsékletet nem tudok).

Bocsánat az áttekinthetetlen képért, már javában "névnapozok" :D

Szerk:
Gyufaaa: nálam is Freezer 2 hűtő dolgozik. Alacsony fordulat, hang nélkül, jó hűtés és elérhető ár - így tudnám jellemezni. Legfeljebb Corsair H50-re vagy 70-re cserélném, de kétszer is meggondolnám.

[ Szerkesztve ]

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#12013) miresz válasza ilovedigweed (#12010) üzenetére

miresz
(őstag)
LOGOUT blog

Gigabyte GA-MA770-UD3 DDR2-es No igp!

De ha már mindenképp N vidia akkor: Asus M4N75TD ezzel tuti jobban jársz,de itt ramokat kell cserélned!

[ Szerkesztve ]

AMD smarter choice.

(#12014) Gyufaaa válasza Prison85 (#12012) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Azon gondolkoztam én is de nem ajánlották. Vagy rendes vízhűtés, vagy semmi.

(#12015) miresz válasza Gyufaaa (#12014) üzenetére

miresz
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem meg faxa! Az egyik srácnak egy Thermaltake CL-P0568 Contact 29 cseréltem le H70-re és addig a 965 3800Mhz-n prime95 alatt 56-57C' volt a H70-nel pedíg 45-47C' Az azért komoly külömbség szerintem. Én is gondolkodom rajt!

AMD smarter choice.

(#12016) darál0w válasza miresz (#12013) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

+1...

A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

(#12017) Gyufaaa válasza miresz (#12015) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Az valóban komoly eredmény. Tartóssága milyen? Ha esetleg valamelyik őtök elszánja magát egynek beszerzésén, adatokra kíváncsi lennék. Nem gugli és barátaira gondolok!

[ Szerkesztve ]

(#12018) ilovedigweed válasza miresz (#12013) üzenetére

ilovedigweed
(kvázi-tag)

Asus M4N75TD mennyire tuningolható? Igazából az AMD955-t nem akarom tuningolni azonnal, de későbbiekben ha kedvet kapnék rá akkor ne legyen az hogy lapot kell cserélnem.

"Akkora kocka vagy, hogy ha sétálsz az utcán, akkor is felfele nézel, hogy több legyen az fps-ed!"

(#12019) darál0w válasza ilovedigweed (#12018) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

mivel BE procirol van szo, így nemigazán fog beleszolni a lap...

(#12020) Prison85 válasza Gyufaaa (#12017) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Remélem a jövő év elejében beszerzem valamelyiket (H50/H70). Tuningolni nem akarok, egyenlőre elég nekem a 965 teljesítménye is, inkább VGA-ra hajtok (GTX570). Persze egy teszt erejéig majd kipróbálom, hogy mire képes és megosztom a nagyközönséggel. Kapcsolom is a következő kérdésem:

Párom gépét cseréljük, mert áttér ő is BadCompany-be és oda már kevés lesz az E2180-as konfig. Próbálunk költséghatékony megoldást keresni és a B55-tel szemezgetek plusz a jelenlegi Freezer 2-es hűtő (remélem elég hozzá). Esetleg meg tudnátok mondani, hogy milyen hátrányai vannak az unlockolt prociknak? Mindenképp pretested modellt vennénk itt PH-n - nem akarunk lutrizni. Jobb döntés lenne esetleg egy 955 pár ezressel drágábban?

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#12021) ilovedigweed válasza darál0w (#12019) üzenetére

ilovedigweed
(kvázi-tag)

Az hogy a lap nem fog beleszólni az jó vagy rossz? Bocsi ennyire még nem vagyok benne a témában, kifejtenéd bővebben? :F

[ Szerkesztve ]

(#12022) replay007 válasza Gyufaaa (#12011) üzenetére

replay007
(kvázi-tag)

Sajna nincs gyari hutom.

[link]

(#12023) miresz válasza ilovedigweed (#12018) üzenetére

miresz
(őstag)
LOGOUT blog

Jó kis lap! Jó áron!

(#12020) Prison85: Szerintem 955. Mert mi van ha nem sikerül az unlock,és "csak" 2 vagy 3 magos marad? Egyébként semmi(ha sikerül)különbség max annyi ,hogy nem fogod látni a maghőmérsékleteket,csak a kupakét.

AMD smarter choice.

(#12024) Prison85 válasza miresz (#12023) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

PH-n több megbízható tag is árusít már előre tesztelt unlockolt B55-öt. Csak ilyet vennék, gyári kétmagost nem.

(#12025) ilovedigweed válasza miresz (#12023) üzenetére

ilovedigweed
(kvázi-tag)

Értem, nagyon köszönöm!

(#12026) Gyufaaa válasza replay007 (#12022) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Házikód oldala fennt van? Ventik vannak a pecóban? Mennyi és milyen? Szellős helyen van a masina?

(#12027) miresz válasza Prison85 (#12024) üzenetére

miresz
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor nem kérdés: B55! Ha jó áron van!

[ Szerkesztve ]

AMD smarter choice.

(#12028) replay007 válasza Gyufaaa (#12026) üzenetére

replay007
(kvázi-tag)

Hat nemtudom mennyire szellos, nem igazan. A hazon egy darab 8cm-es venti van hatul ami kifele szivja a levegot. Igazabol a gep belseje eleg zsufolt.
Nem tudom elkepzelni, hogy egy masik jobb haz 20 fokos kulonbseget jelentene.

(#12029) darál0w válasza ilovedigweed (#12021) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

rossz semmiképp :D

12020) Prison85 semmi hátránya nincs...

[ Szerkesztve ]

(#12030) Tomko78 válasza replay007 (#12028) üzenetére

Tomko78
(fanatikus tag)

hát azért sokat számit

(#12031) ilovedigweed válasza darál0w (#12029) üzenetére

ilovedigweed
(kvázi-tag)

Lényegre törő :D De szerettem volna okosabb is lenni :K Köszi

[ Szerkesztve ]

(#12032) finest válasza replay007 (#12028) üzenetére

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pedig de.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#12033) zozyk válasza darál0w (#12009) üzenetére

zozyk
(senior tag)

61 Fok már jó?

Még új az alaplap,és minimumra volt állitva a ventisebesség.
Most átállitottam,33-35 fok üresjáratban,és 59-61 között ingadozik terhelés alatt.

[GyLK] GYőri Lepattanók Köre

(#12034) darál0w válasza ilovedigweed (#12031) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

akkor leírom. nem BE prociknál ref clockot kell állítani a lapon, ami befolyásolja az nb, ht és ram orajeleket is...aztán a lap vagy képes visszaosztani vagy nem...és van egy pont, amitől már nem bírsz beállítani magasabb ref clockot...lapja válogatja...230-300+...

namost BE prociknál ugye nem ref clockot fogsz állítani, hanem prociszorzot, aminek a laphoz "semmi" köze nincs, így könnyebb a tuning.

(#12035) darál0w válasza zozyk (#12033) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

alaphűtővel jo :D

(#12036) Prison85 válasza Tomko78 (#12030) üzenetére

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Az előző gépemnél sok problémát okoztak a vezetékek. A kábelek szépen beleszóltak a szélcsatornába, bár csak egy 9 és egy 8 centis venti szállította a levegőt a TX3-ra. Athlon X2 4600+ 40 fok felett járt idle-ben :U Egy jóféle kábelcsatornás ház számít még néhány celsiust, ráadásul a Sharkoon szerintem élen jár árban ebben a kategóriában.

darál0w: köszi! Egy b55 alapórajelen az X2 555 órajelén jár unlockolva is?

(#12037) darál0w válasza Prison85 (#12036) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

igen :K

(#12038) ilovedigweed válasza darál0w (#12034) üzenetére

ilovedigweed
(kvázi-tag)

:R Köszönöm így már okosabb lettem :R

[ Szerkesztve ]

(#12039) Tomko78 válasza Prison85 (#12036) üzenetére

Tomko78
(fanatikus tag)

Sharkoon Banditot akarok venni nemsokára :DDDNa nekem ennyi 4 ghzen 52 fok XD

[ Szerkesztve ]

(#12040) darál0w válasza ilovedigweed (#12038) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

konyhanyelven volt...:D

és nincsmit. ;)

(#12041) ilovedigweed válasza Tomko78 (#12030) üzenetére

ilovedigweed
(kvázi-tag)

Nekem is ilyen a házam, csak nincs benne elől ventilátor még egyenlőre. Mekkorát tettél bele illetve mekkorát illik előre tenni? 12cm? Ja ha oldalra tennék én is ventilátort akkor annak befele vagy kifele kellene fújni a levegőt?

[ Szerkesztve ]

(#12042) darál0w válasza ilovedigweed (#12041) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

kifele. ha befele fujná, az megkavarná a légszállítást.

(#12043) Tomko78 válasza ilovedigweed (#12041) üzenetére

Tomko78
(fanatikus tag)

befele kell fújnia elől 2db 12 cm venti van egy van a dvd író alatt is :DDDigy ha befele fúj a vga hidegebb kicsit

[ Szerkesztve ]

(#12044) ilovedigweed válasza darál0w (#12042) üzenetére

ilovedigweed
(kvázi-tag)

Nem értem :D Akkor most kifele vagy befele az oldalsó? Egyezzetek meg, hogy mi legyen :D

[ Szerkesztve ]

(#12045) darál0w válasza ilovedigweed (#12044) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

elhelyezkedéstől is függ...nálam pont a procihűtő tetejére esik. és nekem kifele jön. teszt alapján így hűvösebb.

(#12046) Tomko78 válasza ilovedigweed (#12044) üzenetére

Tomko78
(fanatikus tag)

szerintem befele kell nekem befele fúja

(#12047) darál0w válasza Tomko78 (#12046) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

ennél a háznál megint jo a befele...de nekem nem így van az elrendezés :D

lerajzolom neked :D

kész :DDDmekkora művész vagyok te joooo ég :D

tehát elől be a hideg, hátul ki a meleg. táp felől ugye langyos levegő jön...és a procihűtő felől pedig viszi ki a meleget. ha közéereszteném onnan a levegőt, akkor megkavarodna az egész és melegebb lenne bent a levegő.

[ Szerkesztve ]

(#12048) ilovedigweed

ilovedigweed
(kvázi-tag)

Értem. Szeretnék majd mindenképpen oldalra is egy ventit csak azt nem tudom, hogy be fog-e férni majd a gts450-től. Holnap szétkapom és megnézem mennyi hely van az oldallapnak.

Szerk: De ezen a házon az alsó táposat mutatják be, vagy az mindegy?

darálOw: lényegretörő mint mindig :DD ;]

[ Szerkesztve ]

(#12049) darál0w válasza ilovedigweed (#12048) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

ott az én képem...az felsőtápos, és nincs a tetején szellőzés...

(#12050) Tomko78 válasza darál0w (#12049) üzenetére

Tomko78
(fanatikus tag)

Cooler Master Elite 330 van?Ja mellé ment ilovedigweed
gondoltam

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.