Én eddig csak olvastam, amit Ti irkáltatok, de most nem bírom megállni, hogy ne szoljak hozzá a topichoz. Igaz, érdemben új infokkal nem tudok szolgálni, de nyomon követem amit írtok.
Anno egy 2500+ bartonnal kezdtem, azelőtt legnagyobb sajnálatomra inteleim voltak. Akkoriban, egy 2,5-ös barton nem volt ám rossz cpu. Majd jött egy 3200+-os Athlon64. Imádtam. Aztán eladtam és vettem egy lapotopot Turion X2-el. Mai napig megvan és imádom (erről írok).
Aztán beütött a menykü… elaludt az AMD és én nem tudtam értelmesre lecserélni a gépemet. A cégnél persze akkor is az összes gépet AMD-re cseréltem. Sempron, Athlon X2-esek, egy intel gép sem maradt. Dolgozni jó volt. Jah és naná hogy Ati kártyák vannak bennük.
Szóval amit kinyögni próbálok, az az, hogy roppant örülök, hogy mind videó kártya és mind CPU fronton felállni látszik az AMD. Úgy érzem itt az ideje elkezdeni gyűjtögetni egy új asztali gépre.
Egy fincsi Phenom II X4 920 + egy ATI 4850 512rammal nekem tökéletesen megfelelne.
3 éve várom, hogy lecseréljem a gépem és úgy örülök, hogy végre az AMD nagyot tud alkotni. Persze ne igyunk előre a medve bőrére, de most valahogy úgy érzem sikerült nekik.
Nektek pedig köszönöm az új infokat, híreket. 
Hajrá AMD!
[ Szerkesztve ]
https://plus.google.com/b/117212749409218964552/ Ha kell valami új cucc, írj egy üzenetet. ;)