Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#951) CHIPman válasza Silenzio (#950) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Addig OK, de valahol láttad, hogy ezt mo-on árulják? Mert én csak azzal a kettővel találkoztam mindenhol.
szerk.: Ebben is van ACC, ha találsz ilyet, és nem 790-es: [link]

[ Szerkesztve ]

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#952) Konfigos válasza Bon3ss (#946) üzenetére

Konfigos
(senior tag)

Valóban így volt de 600wattos OCZ moduláris lesz végülis.Mostani TT táppal lekapcsol a gép ha húzom a memóriát a vga-n.Azt meg nehezen hiszem hogy egy 4870es vga-nal sok a 970mhzes memória húzás.Egyébként ennyit sikerült kihoznom a vga-ból ezzel a táppal és Vistával: 16431

Még egy jó hír hogy kiprobálok újra egy bio lapot :D ud4p-m b@szik érkezni pedig már megrendeltem 4 napja...

[ Szerkesztve ]

(#953) Silenzio válasza CHIPman (#951) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Holnap érkezik a 790, most már nem warezolok. De thx. Elvileg kidobta a gugli a H-s verziót, de konkrétan MO.-i listán nem láttam.

"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".

(#954) CHIPman válasza Silenzio (#953) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor ASRock AOD?

[ Szerkesztve ]

(#955) Silenzio válasza CHIPman (#954) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így van. Holnap majd beszámolok róla. :))

(#956) CHIPman válasza Silenzio (#955) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kíváncsi vagyok, mert én valszeg a nagytestvérét választom majd, csak előbb még gyűjtenem kell rá(jelenleg a lapra+a ramra van meg, a procira gyűjtök)...

(#957) Silenzio válasza CHIPman (#956) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagytesó? Az AM3-as? Jó választásnak tűnik, szerintem abban is működik az unlock, ahogy az Asus M4A-kban is.

Végülis ugyanarról a cégről van szó, csak az Asrock kevésbé pofátlan és nem kell warezolni a biosaival a megvariált ACC fícsörök miatt...

[ Szerkesztve ]

(#958) KajakFéreg

KajakFéreg
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem nagy tuning,de a lényegre rávilágít:

[ Szerkesztve ]

//cнєѕтєя вєηηιηgтση

(#959) KajakFéreg

KajakFéreg
(senior tag)
LOGOUT blog

CPU Zlib,Bye Bye Core2Duo E6700:) :R

//cнєѕтєя вєηηιηgтση

(#960) KajakFéreg

KajakFéreg
(senior tag)
LOGOUT blog

;) :U

[ Szerkesztve ]

//cнєѕтєя вєηηιηgтση

(#961) Silenzio

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én nem értem a lényeget. :U

(#962) KajakFéreg válasza Silenzio (#961) üzenetére

KajakFéreg
(senior tag)
LOGOUT blog

Lényeg,mi lényeg,az összehasonlitás.Egy Phenom X3 at nemlehet annyira huzni mint a C2D E6700 at,de ha megnézzük a képeket,észrelehet venni,nagyjábol,h egy 3ghz es 8450 simán odavisszaverne egy 3,5-3,6 ghz es E6700 at. Szoval nemkell/lehet hinni a sok nyomorék tesztnek,hogy az E 6700 megveri még az AMD 8750 et is,mer azok a tesztek,sok nyomorék intel fan tesztjei.Ez a lényeg:D

//cнєѕтєя вєηηιηgтση

(#963) KajakFéreg válasza KajakFéreg (#962) üzenetére

KajakFéreg
(senior tag)
LOGOUT blog

Kb,ennyi volna kb 25 teszt elolvasása után,mindenhol szarvolt az AMD,nagyon teteszenek ezek a parasztvakitó tesztek,kissé felháborító

//cнєѕтєя вєηηιηgтση

(#964) Silenzio válasza KajakFéreg (#963) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na jó, de mit néznek ezek a tesztek... Egy rakat szintetikus benchmarkot, az órajeleket, a cache mennyiségét veszik számításba, meg az OC-t. Játékoknál a cache kell, meg a magas órajelek, ezért gyorsabb az intel - mert az AMD-nek idáig nem volt versenyképes megoldása.

(#965) KajakFéreg válasza Silenzio (#964) üzenetére

KajakFéreg
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem volt,de lett/lesz,én ennek örülök.:)

//cнєѕтєя вєηηιηgтση

(#966) Gorneck23 válasza KajakFéreg (#962) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Te mekkora láma vagy...

[ Szerkesztve ]

(#967) CHIPman válasza Silenzio (#957) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, az AM3-as. De miért kell az ASUS biosait buherálni? Le vagyok maradva?

(#968) Tomate válasza Gorneck23 (#966) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D És ez a nick? :C

(#969) Gorneck23 válasza Tomate (#968) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

[ Szerkesztve ]

(#970) audi100td válasza Gorneck23 (#969) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

LOL :DDD :C

(#971) old gray válasza Tomate (#968) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Magas IQ-ra utal. :)

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#972) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Király. iPonból eltűnt a 720BE(állítólag elfogyott), és jött helyette a 810 +12k-ért :F

(#973) audi100td válasza CHIPman (#972) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Ennyi pénzért már 920-at kapni, így nem éri meg, amúgy nem az Ipon az egyetlen létező bolt, ha 720-at szeretnél be tudod szerezni máshol is...

(#974) okay válasza CHIPman (#972) üzenetére

okay
(fanatikus tag)

Hello!

Lehet én vettem meg az utolsot. :D Hamarosan én is hozzákezdek nyuzni a cuccot.DDR3-AM3.
Kivácsi leszek mit jelent majd ez a párositás.
Hütöm még nincs sajna,de a héten lesz.
A Proci

[ Szerkesztve ]

(#975) Konfigos válasza okay (#974) üzenetére

Konfigos
(senior tag)

Na erre kiváncsi leszek :K
Jónak tűnik a proci.

OCZ-ből miért az 1333mhzeset vetted meg?Van belőle 1600is is CL7-es és megy 1720mhzen is cl7ben a tesztek szerint.Kisker ára meg 18k körül van

(#976) okay válasza Konfigos (#975) üzenetére

okay
(fanatikus tag)

Hát én is erre a bizonyos FPMW-re.
OCZ-vel most elszomoritottál ,4GB-t akartam igy csak ennyire futotta :) ,javitom,2X2GB van.

(#977) CHIPman válasza okay (#974) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem valszeg ez a konfig lesz:
ASRock M3A790GXH/128M
720BE vagy 710
valamennyi(először valszeg 1×, majd később a másik)×2GB Kingmax 1333/valamennyi×2GB Silicon Power 1066/OCZ Platinum 1333 4GB KIT(ez 21k ipoban, Konfigos te merre láttad 18k-ért az 1600-ast? :Y Vagy az 2x1GB? Mert 18k-ért még a Kingmax 2GB-osból is csak egyet kapni...)
Még nem teljesen biztos, hogy mit veszek, attól függ, mennyit sikerül gyűjtenem...
A deszkád hány fázisú tápellátással van?

[ Szerkesztve ]

(#978) Konfigos válasza CHIPman (#977) üzenetére

Konfigos
(senior tag)

Igen 2gb-ra gondoltam nem 4gb-ra :N
Elöször az adatlapján is 2x1gb volt ezért írtam hogy nem értettem mert a 2x1-es 1600os sokkal jobban megéri.
Nem akarok reklámozni de az iponba is van 18k-ért 2x1es meg a pcvilágban stb stb.Én olyat fogok venni majd az am3-as deszkához feltéve ha valaha beérkezik kicsiny kis hazánkba :W

(#979) okay válasza CHIPman (#977) üzenetére

okay
(fanatikus tag)

Jo lesz az konfig ,én is azért vettem meg az Asus-t "8+1fázis" mert nem volt más és 2honapja PIII-azok :D ,kicsit idegelt már.
OCZ Platinum 1333 4GB KIT az 25K,ezt vettem.

(#980) CHIPman válasza okay (#979) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A keresésben ott van, csak a listában nincs. Üsd be:
M3A790GXH/128M, és ki fogja adni :DDD

(#981) okay válasza CHIPman (#980) üzenetére

okay
(fanatikus tag)

Igaz Asrock is benne volt csak nem kérdeztem meg hogy lehet-e kapni,Gigabyte-t akartam és még mindig nem lehet szerezni.

(#982) Konfigos válasza okay (#981) üzenetére

Konfigos
(senior tag)

Ha nem lesz a Giga 1,2hét múlva nekem nem is kell már.Annyira felidegesít hogy hogyan létezik hogy ennyi idő mire elér hozzánk valami ami már jó ideje megjelent :W

(#983) sutyi^ válasza okay (#974) üzenetére

sutyi^
(fanatikus tag)

Én is ilyenre nyáladzok de egyelőre várnom kell még ezzel, mivel hétfőn eltávozott a tápom az örök elektron vadászmezőkre. Ez pedig mint extra kiadás nem igazán volt benne a kalkulusban. :DDD

Sebaj, hátha majd mennek az árak lejjebb kicsit talán (ha jegybankos invertvenció után nem zuhan be a forint megint persze).

Majd riport jöhet tőled is. :))

[ Szerkesztve ]

fubar...

(#984) okay válasza Konfigos (#982) üzenetére

okay
(fanatikus tag)

Jaja,nevetséges az egész.Egy honapja fent van a listájukon és nincs lap.Nálunk a kiskerben 41K-ért adták volna :(( .

Sutyi: Hát az én tápom se egy csúcs,semmi nincs huzva de nagyon meleg.Tuning nélkül is szinte meleg van a szház körül

[ Szerkesztve ]

(#985) sutyi^ válasza okay (#984) üzenetére

sutyi^
(fanatikus tag)

Enyem sosem volt hülyére terhelve, csak hát már kétszer lejárt róla a garanciális időtartam, 6 éves lett volna idén szegénykém, aztán lerakta a lantot. :)

De az is jó volt hogy elmentem nagykerbe, az első táp amit levettem a polcról gyárihibás volt. Bedugtam, el sem indult. Facepalm, irány vissza vele. :D

[ Szerkesztve ]

fubar...

(#986) okay

okay
(fanatikus tag)

Hát probálkoztam az ACC-vel "AMI Bios" ,auto-n nem indul el a lap,kellene még valami beállitás mellé hogy müködjön?Vagy PII 720-al nem is megy?
Valid

Sutyi: Hát kiszolgált akkor,enyémet még nem tudom hogy ajánlhatom-e. :)

(#987) Silenzio válasza CHIPman (#967) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

PH-n volt egy tesztben M3A78-T, és még az ACC állító opció sem volt benne a BIOS-ában. Nem tudom ez permanensen így van-e, de azt olvastam, hogy az Asusra jellemző speciális BIOS-tweakek miatt az unlock nem működik. Ezt látszik alátámasztani a sok-sok bejelentés, miszerint az unlock rengeteg Asus lappal nem megy. Aztán elkezdtek sorjázni a béta biosok, amikben ez a funkció már működik. Vicces látni, hogy sokan a BIOS-okat hibáztatják mert fagy a gépük a 4. maggal. Nem ismerik be a szomorú tényt...
Azt hiszem, lehet nemsokára én is ehhez a táborhoz tartozom, ugyanis megjött az alaplap. Ha megy az unlock, akkor teszt lesz, ha nem jó, akkor csak ide a topikba írok némi regényes terjedelmű ismertetőt.

(#988) Oliverda válasza Silenzio (#987) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"PH-n volt egy tesztben M3A78-T, és még az ACC állító opció sem volt benne a BIOS-ában."

Pedig van benne.

"Nem tudom ez permanensen így van-e, de azt olvastam, hogy az Asusra jellemző speciális BIOS-tweakek miatt az unlock nem működik."

Ez nem így van, A jelenlegi M3A és M4A lapokhoz még mos BIOS is készült ilyen céllal.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#989) Silenzio válasza Oliverda (#988) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na jó, baszki, de a következő mondatomban ezt mondtam én is. Mármint amire kilyukadtál a te utolsó mondatoddal.

Amúgy nem egyértelmű dolog, a tavalyi tesztben a lapon természetesen máködött az ACC, csakhogy BIOS-ból a kollégák állítólag nem tudták elérni...

És vicces látni az Asus-t szidalmazókat mert fagy a gépük boot után.

[ Szerkesztve ]

(#990) Oliverda válasza Silenzio (#989) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hol van már a tavalyi hó... :) Amúgy már az első BIOs-tól kezdve benn van a lapban az ACC csak meg kellene találni...

"És vicces látni az Asus-t szidalmazókat mert fagy a gépük boot után."

Hmm?

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#991) Oliverda válasza Silenzio (#989) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hol van már a tavalyi hó... :) Amúgy már az első BIOs-tól kezdve benn van a lapban az ACC csak meg kellene találni...

"És vicces látni az Asus-t szidalmazókat mert fagy a gépük boot után."

Hmm?

(#992) okay válasza Oliverda (#988) üzenetére

okay
(fanatikus tag)

Akkor érdemes frissiteni 0704ver.-re? "06. Revised help information in ACC function." és már csak a Procin mulik?A funkcio megvan,néhány menüpontjában el is indul,auto-n nem

[ Szerkesztve ]

(#993) Oliverda válasza okay (#992) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Frissíteni szinte mindig érdemes. Egyébként ha benézel a lap topikjába akkor ott találsz direkt X3->X4 modhoz készített BIOS-t is.

(#994) CHIPman válasza okay (#984) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát ha a "márkátlan" 450-es elviszi, akkor talán a 400-as Delta belsős ASUS-om is el fogja. Jut eszembe, neked HD4870X2(dupla GPU) vagy 2xHD4870(két kártya) van?
Bár tök mindegy, mert zabál rendesen mindkettő, és a márkátlan 450-esed viszi :C

(#995) old gray válasza CHIPman (#994) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Csakhogy még a tuninggal nem próbálkozott....ott szokott a táp csődöt mondani (értem ez alatt ha fesz.-t is emel).

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#996) okay válasza Oliverda (#993) üzenetére

okay
(fanatikus tag)

Kiprobálom ,nem hagyhatom ki!

Chipman: Már elnézést,ez a táp-os topikban az ajánlott közt van :DDD .És 1db 4870-em van.
Old Gray: Bizom a 720BE kellemes fogyasztásában

[ Szerkesztve ]

(#997) CHIPman válasza old gray (#995) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én valszeg alapfeszes tuninggal próbálkoznék csak, és 4+1 fázisú deszkával, tehát ez nem akadály. De a 2 4870+alap 720 csak többet fogyaszthat, mint egy húzott 4830+húzott 720BE... Nemde? :)
A tápos topicban azt mondták, hogy elvileg viszi, de hangos lehet...

[ Szerkesztve ]

(#998) CHIPman válasza okay (#996) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor miért írja ezt a valid:
"GPU1 Type : ATI Radeon HD 4800 Series
GPU1 Clocks : Core 500 MHz / RAM 900 MHz
GPU2 Type : ATI Radeon HD 4800 Series
GPU2 Clocks : Core 500 MHz / RAM 900 MHz"

? :Y

(#999) paprika

paprika
(senior tag)

CSuma. Olyan kérdésem volna. Phenom II 720 BE vagy Q6600? Ez nem Intel vs Amd csak arra akarok kilyukadni hogy melyik erősebb. Vízhűtésem van szóval tuti h nem alapon akarnám használni. Olyan 3800-3900 körül . Erősebb a Phenom tuningolva azonos órajelen? Pl: 3700 -3700 on? Erre vonatkozóan nem találtam infót. :N Esetleg megéri a Phenom II 920 a 10 rongy különmbséget? köszi :R :R

(#1000) CHIPman válasza paprika (#999) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó deszkával jó eséllyel aktiválhatod a negyedik magot, akkor nyilván 720. Q6600 azonos órajelen biztosan erősebb, mert az Intel általában erősebb clk2clk tesztekben, és 4 magos is ugyebár. A Q6600 azonban már kihalt platform, ha most veszel 775-ös deszkát, 1 év múlva már nem tudod fejleszteni, de AM3 DDR3-as deszkába még belemennek az egy év múlva kapható procik is.
MOD: 1000. hsz :Y :C

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.