Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#5001) corebonts válasza werszomjas (#4995) üzenetére

corebonts
(újonc)

Hali! Nekem olyan 15 fokot jelent terhelesnel. Ha nem huzod is jobb, mert fele akkora rpm-el is hidegeb, es halkabb. Bar en az eredetit meg raraktam a NB-re szal nem sokat nyertem :-)

(#5002) kisza25

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

eladósorba került a 4magosítható phenom II X3 710-em, kell a pénz sajnos :O
valakit érdekel küldjön püt

[ Szerkesztve ]

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#5003) Ger_man

Ger_man
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok

Van valakinek tapasztalata hogyan hűti egy Zalman CNPS 8000-es a Phenom II 720BE?

(#5004) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

Sziasztok!

Már vagy 2 hónapja újra AMD-s vok.
Egy 720 BE procim vam, ami első perctől kezdve 4 maggal megy , és jelenleg 1,392 volton 3520 Mhz en használom.( 16x 220)
Olyan 3700-3750 körül van a vége egy két gyors tesztből ítélve.
Na nem is ez a lényeg.
A kérdés: ezen a 3,5 ghz/ 4 mag felállással mennyire képes kihajtani egy komolyabb CrossFire felállást?
4890 CF ami most elérhető lenne csak nem tudom van e értelme , cpu limit miatt természetesen.
Van valakinek tapasztalata?
Még egy kérdésem lenne:
Ezek a 720 BE procik általában mit mennek? Mármint mondjuk ez a jelenlegi 3520 Mhz/ 4 mag/ 1,392 volt ez jó?
Több mint 2 évig nem foglalkoztam AMD vel , így nem igazán vagyok képben.

Hozzászólásokat előre is köszi.

Üdv

Pepe

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#5005) Beri válasza Pepe78 (#5004) üzenetére

Beri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az a 3.5GHz 1.4V körül átlagos eredménynek számít, egyáltalán nem fogtál ki rossz darabot (már csak az unlock miatt sem).
A kihajcsae kérdésről pedig csak annyit, hogy ha ez a cpu ilyen órajelen kevés egy 4890 CF mellé, akkor egy i7 is az lenne.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél! Azok az emberek, akik teljesen végiggondolnak mindent, mielőtt egyet is lépnének, egész életüket fél lábon töltik.

(#5006) Pepe78 válasza Beri (#5005) üzenetére

Pepe78
(senior tag)

Szia!

Az i7 az más téma. Nem is olyan régen raktunk össze egy ilyen olcsó kis masinát.
Szintetikus tesztben( 3D 06) a cpu score annyit hozott mint az enyém.
Csak nekem akkor 3,65 ghz-n ment az meg alap 2,66 ghz-n.
1 ghz különbség ugyan úgy 4 mag csak simán a duplája árban.
Próbálom még finomitgatni a beállításaimat.Vagy feszt csökkentek, vagy mhz-t emelek.

:R

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#5007) Agrox válasza Pepe78 (#5004) üzenetére

Agrox
(kvázi-tag)

szia! szerintem elég jó, mivel elég sok embernek alig tuningolható 4 maggal feszadással se...nekem is olyan szerencsém volt mint neked, 1,44 volttal megy 3,6 Ghz-en 4 maggal stabilan :) a crossfire-s kérdésben sajnos nem tudok választ adni :)

Gigabyte Ga-Ma770UD3 rev 2, AMD Phenom II 720BE @ 3,6 Ghz/4 cores, Coolermaster Hyper TX3, 4 GB RAM, Gigabyte HD6850 1gb

(#5008) Beri válasza Agrox (#5007) üzenetére

Beri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akinek megy a 4. mag, annak általában húzni is lehet. Ha nem is annyira, mint 3 maggal, de majdnem. Még nem láttam olyat, hogy csak alapórajelen tudta volna valaki stabilizálni a phenom II-jét négymagosítva.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél! Azok az emberek, akik teljesen végiggondolnak mindent, mielőtt egyet is lépnének, egész életüket fél lábon töltik.

(#5009) kisza25 válasza Agrox (#5007) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem is bekapcsolt 4maggal 3315Mhz-ig megy +fesz nélkül, úgy, hogy itt a lapnak van vége, mert eredetileg 2600Mhz-es és 255busspeednél nem hajlandó töbre :N

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#5010) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

Sziasztok!

1,392 volton 4 maggal 3,6 ghz stabil. Ennyit tudtam jelenleg elérni.
CSak azt nem értem, hogy se real temp, se everest nem tudja a magok hőmérsékletét mérni.
A CPU hőmérséklet az mérve van, de a magokra 0 fokot mutat.
:F :F

(#5011) kisza25 válasza Pepe78 (#5010) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez a bekapcsolt 4.mag miatt van, mindenkinél jelentkezik ;)

(#5012) schlecker

schlecker
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Én is X3 720 tulaj lettem.
És a 4 magosítás is sikerült. :) Alapfeszen 3.4GHz-en megy a proci,de nekem ennél több nem is kell.Ez az első AMD rendszerem,eddig elégedett vagyok,bár nem tudom hogy az intelre optimalizáltság miatt,vagy más oka van,de előtte egy Q8200 3GHz-en járatva a tesztprogramokban többet hozott.Pld.Vantage CPU score 720 3.4GHZ 33307 pont,Q8200 3.0GHz 38104 pont.GPU score szinte ugyanannyi.Ramok,vga ugyanaz,mint az intel konfig.-ban.

(#5013) Cadal válasza schlecker (#5012) üzenetére

Cadal
(őstag)

Vantage futtatásánál kapcsold ki a Physx-et nvidia driverben és úgy futtasd a tesztet. Bár intel procik valami miatt valóban több pontot kapnak (most nem a kóráj akármikre gondolok).

[ Szerkesztve ]

(#5014) Ipk18

Ipk18
(lelkes újonc)

Sziasztok! A procim 720BE, az alaplap Asrock A770 DE+, 2x2 giga 800-as Samsung rammal. A négymagosítás sikerült, de akármikor, netezés közben is lefagy a gép. A Prime95 négy maggal el sem indul, azonnal csontra fagy. 3 maggal alapfeszen 3100 Mhz-ig atomstabil, ezután véletlenszerűen kékhalállal elszáll, valami fizikai memóriadologra hivatkozva. A memókat próbáltam dualban és simán is, az eredmény ugyanaz. Van valami ötlet a négymagos stabilizálásra, vagy nyugodjak bele, hogy ez egy 3 magos processzor, olyan, amilyennek a boltban árulták? (Egyébként így is nagyon megérte az árát.)

[ Szerkesztve ]

(#5015) kisza25 válasza Ipk18 (#5014) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csak szorzóval tuningolsz, vagy Bus speed-el
mennyi feszt kap alapon a proci?

(#5016) Ipk18 válasza kisza25 (#5015) üzenetére

Ipk18
(lelkes újonc)

Csak szorzóval. Alapon 1,325V-ot kap a proci.

(#5017) kisza25 válasza Ipk18 (#5016) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1,35V szokott lenni az alap próbáld meg annyival,
a memória hiba lehet rossz időzítések miatt is, nézd meg CPU-z ben mi a helyes beállítás és állítsd be manuálisan, mert ha pl. auto-ra van állítva a lap állítja be csak nem biztos, hogy jól

(#5018) Beri válasza Ipk18 (#5014) üzenetére

Beri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ugyanezt produkálta nálam is a 720, de egy bios-frissítés megoldotta a problémát. Nálam csak blend-nél fagyott a prime, meg ugyanígy néha, amikor úgy kedve tartotta, kékhalálozott. Simán lefutott a 3Dmark06 pl., van is eredményem a listában még abból az időből 4 maggal 3500on. Flasheld rá a lapra a legújabb bios-t ami tudja a négymagosítós okosságot, adj neki 1.4V-ot, fixáld le a RAM-ok időzítését és frekijét, alapórajelen, C&Q-t kikapcsolva indítsd a procit. Ha úgy is instabil, akkor annak bizony hibás lesz a negyedik magja.
Prime-olás közen azért figyeld pl. everesttel a CPU hőmérsékletét, nehogy túl sok legyen (AMD szerint 73 fokig jó vagy [link], de ne kísértsd az ördögöt). Bár én gyári hűtővel is megküldtem a sajátomat 1.425V-al, de akkor újra volt pasztázva a dolog AC MX-2-vel, ami hozott elég sokat a gyári megoldással szemben, meg a házam is elég jól szellőzik, egy 40cm-s venti van az oldalán :) . Prime-olva egy óra után 62 fokos volt a kupak.

Jaés spread spectrum OFF!

[ Szerkesztve ]

(#5019) Ipk18 válasza Beri (#5018) üzenetére

Ipk18
(lelkes újonc)

Köszi a tippeket mindkettőtöknek. A feszültséget egyelőre 1,35 V-ra vettem, a memória időzítéseket a CPU-Z alapján átállítottam 5-3-3-9-12-ről 5-5-5-18-24-re. Három maggal 3200 MHz-en a Prime alatt ugyanúgy eljátssza a kékhalált fizikai memóriára hivatkozva. Viszont négy maggal 2800 MHz-en egyelőre stabilnak tűnik. A Primet ugyan nem próbáltam, mert attól olyan sokkot szokott kapni, hogy csak a cmos reset segít, most pedig nincs kedvem szétszedni a gépet. Az Everest stabilitástesztje viszont másfél órája megy úgy, hogy közben vígan lövöldöztem a felújított Serious Sam HD-vel.
A legújabb bios van fent (1.20), holnap folytatom a tesztelést és kipróbálom a beállításokat, amit javasoltál. A proci másfél óra Everest és lövöldözés után 53 fokos, gyári hűtővel.

(#5020) kisza25 válasza Ipk18 (#5019) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a "V"-ot is nézted,vagy csak az időzítést, mert lehet 2V-kell ehhez az időzítéshez

(#5021) Ipk18 válasza kisza25 (#5020) üzenetére

Ipk18
(lelkes újonc)

A biosban "auto"-ra van állítva, a CPU-Z 1,8 V-ot mutat. Holnap megpróbálom ezt is. Köszönöm, eddig is sokat segítettetek. Holnap jelentkezem a fejleményekkel.

(#5022) kisza25 válasza Ipk18 (#5021) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a CPU-Z az időzítéshez a szükséges"V"-ot is írja ;)

(#5023) Ipk18 válasza kisza25 (#5022) üzenetére

Ipk18
(lelkes újonc)

Az SPD fülön 1,8 V-ot mutat az 5-5-5-18-24 beállítás alatt. Ezt kellene manuálisan beállítanom?

(#5024) kisza25 válasza Ipk18 (#5023) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pontosan
a frekvenciát is válaszd ki biosban(800Mhz/1066Mhz)
800Mhz 5-5-5-18-24 1,8V,
vagy 1066Mhz 5-5-5-18-24 1,8V
nem írtad be adatlapodra a memóriád típusát ezért nem tudom melyik van neked
a bios frissítés is hozhat javulást :K

[ Szerkesztve ]

(#5025) beta válasza Ipk18 (#5019) üzenetére

beta
(tag)

cpu-nb vid-et probaltad emelni?

</beta>

(#5026) Ipk18 válasza beta (#5025) üzenetére

Ipk18
(lelkes újonc)

Az nb-viddel nem próbálkoztam. Mennyit adhatok neki?

kisza: Tegnap nagyon boldog voltam, hogy a stabilitásteszt, meg a lövöldözés mellett szépan ment. Ma viszont a megváltónak se akart elindulni a gép, csak cmos reset után. Újra beállítottam a tegnapiakat (4 mag, memóriaidőzítés, stb), + a DRAM-ot 1,8 V-ra raktam. Fél perc internet után kékhalálozott.
A memóriák 800-asok, tehát most 5-5-5-18-24 2T-vel mennek dualban, 1,8 V-on. (tegnap simán voltak, most raktam őket párba)

(#5027) beta válasza Ipk18 (#5026) üzenetére

beta
(tag)

ha tegnap 1 modullal szepen ment +1 erv hogy emeld a cpu-nb vid-et.

elso lepesben erdemes megnezni, hogy 1.3v-on stabil-e, aztan mehet lejjebb ha azzal is beeri.

</beta>

(#5028) kisza25 válasza Ipk18 (#5026) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

esetleg rakd át a modulokat a másik 2foglalatba

(#5029) Ipk18 válasza kisza25 (#5028) üzenetére

Ipk18
(lelkes újonc)

Köszi a segítséget. Megemeltem az nb videt 1,3 V-ra, beállítottam a 4 magot és a gép nem volt hajlandó elindulni. Illetve elindul, de a képernyő tök fekete, csak a ventilátorok forognak, meg a vinyó kerreg egy kicsit az elején, de nem bootol be. Újabb cmos reset és, ha már szétszedtem a gépet átraktam a memóriákat a másik két foglalatba, dualban mennek.
Ma már nem kisérletezek tovább, holnap elutazunk, majd hétfőn folytatom.

(#5030) kisza25 válasza Ipk18 (#5029) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"hideg indításnál", ha nem indul el a gép csak nyomj egy resetet az én asrock lapomban is ezt kellett csinálni 4magosítás után :K

(#5031) Pepe78 válasza Ipk18 (#5029) üzenetére

Pepe78
(senior tag)

Szia!

A memóriákat nem néztem milyenek, de az 1,8 V nem kevés neki egy kicsit?
Nekem a ddr2 gépeimnél a memóriák mindíg 2-2,2 volton dolgoztak.
Általában a Giga lapom volt és az alapból 1,8 voltot adott " csak " neki.

:R

(#5032) Ipk18 válasza Pepe78 (#5031) üzenetére

Ipk18
(lelkes újonc)

Köszi a tippeket mindenkinek, de azt hiszem, feladom. Gyakorlatilag mindent kipróbáltam, amit javasoltatok, de a 4 mag így is-úgy is instabil. Tudomásul kell vennem, hogy van egy korrekt 3 magos procim, ami a jelenlegi igényeimet alapon is kielégíti. Ha jön egy új bios frissítés, azért valószínűleg megint nekiállok kisérletezni.

(#5033) Ger_man

Ger_man
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok,

Megtudnátok mondani hogy a ACC-ben azok a százalékok mit jelentenek, a magoknál?

Köszönöm előre is!

(#5034) polarx

polarx
(tag)

Sziasztok!

Az h a procimat húzom van vmi köze a videokártyához? Tehát a proci órajelének emelésének okoznia kellene rendszer fagyást sok apró pixeles képpel?

Miután 10 napja minden hibát megpróbáltam kiküszöbölni az eseménynaplóból, nem volt fagyásom, minden szépen gyári állapotban volt, gondoltam akkor "vissza" aktiválom a negyedik magot meg hát az alap 3,2 GHz órajelet.(prime small fft teszt futott stabilan 2 órán keresztül) Gondoltam menjen aztán ha gondja van akkor úgy is fagy, nem fagyott aztán ma gondoltam (miután olvastam itt oliverda írását) kap még egy kicsit legyen 3,4GHz meg egy kis plus fesz had menjen neki a prime 95 és megint visszajött ez a kép megfagy sok apró színes pixelre összevissza és halál. A windows debugger a dmp fájlt beolvasva azt írta :Probably caused by : atikmdag.sys ( atikmdag+307981 ) mely videokari driver problémára utal. De ismétlem ez megint csak akkor jött elő amikor megbolygattam a rendszert. Tehát itt mi a párhuzam a videokari és a proci között.

Gépem a nevem alant.

Nem tudom h jó helyre írok e a videokártyám topicjában nem kaptam értelmes választ.
Ha ti sem tudtok segíteni kérlek irányítsatok a megfelelő topicba, köszi.

(#5035) kisza25 válasza polarx (#5034) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha nem fixálod pci 100-ra akkor bizony van tuningnak köze a VGA-hoz :K

(#5036) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most jutottam hozzá egy x3 720 BE CPU-hoz.
Betettem egy közel két éves GA-MA790X-DS4 lapba és most barátkozik a GEIL 2x2GB 1066 Ultra CL5 készlettel.

Első tapasztalatom, az volt, hogy hú de hangos a gyári hűtő. Hamar rájöttem a miértre. Második tapasztalásom az volt, hogy rohadtul melegszik ez a dög. Nyitott háznál alap feszen 800Mhz CnQ-val idle 44 fokos, átlagos 3D használat mellett alap frekin (2,8GHz) kb 30-40% átlagos magterhelés mellett 58 fokra melegszik, és Prime95-tel még mindig alap frekin 10mp alatt eléri a 65 fokot. Természetes itt lelőttem a prime-ot, szóval nem tudom hol lenne a felső határ, de nem is vagyok rá kíváncsi :(((

Tapasztalt más is ilyet, vagy ez hibás darabnak tűnik, és garizható?

PS: ja igen, a hűtő jól áll rajta, az volt az első amit megnéztem.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#5037) Cadal válasza schawo (#5036) üzenetére

Cadal
(őstag)

Nem tettél esetleg túl sok pasztát a procira, attól is csökkenthet a hőátadás. Amúgy gyári hűtővel nem nagyon szoktak jobb hőfokokat elérni. Az AMD szerint a 720BE-nek 73C a felső határa, de szerintem 60 fok felett már nem túl egészséges.
Én ajánlanám, esetleg nézzél rá egy olcsóbb hőcsöves hűtést (AC freezer 64 PWM, CM Hyper TX 2 vagy 3), ha esetleg van rá keret, sokkal hatékonyabbak a gyári hűtőnél, és már nem is nagyon drágák. Itt van a hűtők topikja, itt többet tudnak segíteni [link]

[ Szerkesztve ]

(#5038) kisza25 válasza schawo (#5036) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az apróról tudsz lőni kb 3k-ért AC Freezert ;)

(#5039) schawo válasza Cadal (#5037) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszi az infót.

Azért elég kellemetlen, hogy a dobozos hűtőjével a névleges órajelét sem bírja a leégés kockázata nélkül.

Olyan forró a levegő körülötte, hogy szinte a proci elég ahhoz hogy befűtse a szobát. És mindez 20 fokos környezeti hőmérsékleten, nyitott háznál. Mi lesz nyáron 30+ fok esetén? 40 fokra melegíti a szobát? Mert ezen nem segít a nagyobb, jobb hűtő. Az csak a sikeresebb hőátadást teszi lehetővé. Ergo amennyivel hűvösebben tartja a procit, annál melegebb a környezete :(((

Külön érdekesség, hogy a maghőméréklet kb 15 fokkal alacsonyabb, mint az alaplap által mért. Melyik van közelebb az igazsághoz?

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#5040) Gabor970 válasza schawo (#5039) üzenetére

Gabor970
(őstag)

hőcsöves a gyári hűtő? Ha az a fajta, akkor én is pasztázási problémára gyanakodnék, vagy valami esetleg nem stimmel a venti fordulat szabályozással. A pasztát annyira vékonyan kenjed és olyan egyenletesen, amennyire csak tudod! Én bankkártyával simítottam el, szinte semmi nem maradt, csak tényleg a minimális egyeneltenségeket tölti ki, és így lett a leghűvösebb.

Ha szeretnél pókerrel egy kis mellékest keresni, regisztrálj, és kapsz 50$ kezdőtőkét! Én is azzal indultam el. http://hu.pokerstrategy.com/#uK54DB Ha valami nem egyértelmű, privátban segítek!

(#5041) schawo válasza Gabor970 (#5040) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A hűtő nem hőcsöves, hanem egy ősöreg típus, ugyanilyen hűtőm volt a 2,5 éves Athlon x2 4000+ procimhoz is. Az AMD random teszi a hűtőket a dobozba az alapján, hogy a gizike épp mit talál a polcon?

Mindenesetre rendeltem egy Mugen 2-t, szállítással együtt 8k-ért innen

Mit tudtok erről a boltról? Hihetetlenül olcsó hely, mondhatni gyanúsan olcsó. Előre utalást várnak ami további gyanúra ad okot. Csak egy példa az áraikra:
x3 720 BE proci bruttó 16k :Y

Árgépen hirdetnek, de hát ez nem jelent semmit. Ha van valakinek tapasztalata, ossza meg plz.

[ Szerkesztve ]

(#5042) Gabor970 válasza schawo (#5041) üzenetére

Gabor970
(őstag)

sztem nettó árak vannak. Amikor a kosárba rakod, és fizetni akarsz, akkor látod, hogy még egy sorba odaírja az áfát pluszban. Persze így is ócó. Bár nemtom, mert össze nem adja. Odáig meg nem akartam elmenni, hogy rendelek is. Nokia 5800 telóra valami 43e Ft-ot ad meg, nem hiszem, hogy ez áfás ár.

[ Módosította: philoxenia ]

Ha szeretnél pókerrel egy kis mellékest keresni, regisztrálj, és kapsz 50$ kezdőtőkét! Én is azzal indultam el. http://hu.pokerstrategy.com/#uK54DB Ha valami nem egyértelmű, privátban segítek!

(#5043) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na jó, én utánanéztem kicsit a cégnek. 3 hete alapították, és egy magyarországi lakcímmel rendelkező szlovák nevű személy a tulajdonosa és ügyvezetője. :F És nincs telefonos elérhetőségük, csak egy mezei e-mail cím, az is freemailes.

Kíváncsi leszek, hogy ez most akkor mi a szösz...

(#5044) schawo válasza Gabor970 (#5042) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Rendeltem tőlük egy hűtőt (még nem fizettem ki) és az árak BRUTTÓ árak. A rendelés végén szépen kiirja az utalandó összeget is, és hogy ez mennyi ÁFÁt tartalmaz.

(#5045) Gabor970 válasza schawo (#5044) üzenetére

Gabor970
(őstag)

azér elég necces, valóban hihetetlenül olcsó árak vannak.
Kellene egy mailt írni, hogy személyesen szeretnéd átvenni, hova menj érte? :-) Kíváncsi lennék mit mondanak.Néztem, FULL HD plasma TV 122,000Ft 107Cm-es.

(#5046) schawo válasza Gabor970 (#5045) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elég vicces, náluk aztán mindent lehet kapni. Az robbanómotoros lepkefogótól a lézer luftballonhámozóig mindent. És mindent 20-30%-kal olcsóbban mint máshol. Nekem ez nagyon kamu szagú. Lehet hogy meg is ejtek egy feljelentést.

Találtam hozzájuk egy telefonszámot (árgépen), de az meg ki van kapcsolva.

(#5047) Gabor970 válasza schawo (#5046) üzenetére

Gabor970
(őstag)

én is pont egy fogyasztóvédelmis mailre gondoltam. Jobb lenne, ha nem szopatnának be sok embert.

(#5048) Gabor970 válasza Gabor970 (#5047) üzenetére

Gabor970
(őstag)

No én írtam is a fogyasztóvédelemnek.

Most nézem: MSI WIND U100 44,900Ft körül (nem jegyeztem meg forintra a végét)

Na persze.....

(#5049) schawo válasza Gabor970 (#5047) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyre valószínűbb, hogy egy karácsonyi lehúzási kísérlet az egész. Az emailemre sem reagálnak.

(#5050) madgie válasza schawo (#5046) üzenetére

madgie
(VIP)

Tegnap már előkerült ez a csodacég a plazma topikban. Amik ott kiderültek: kosárba tételkor még van utánvét, fizetéskor már csak előreutalás, meg piros csekk és talán novemberben bejegyzett cég. Egyértelműen kamu, már az árak alapján is (ki hiszi el, hogy jóval a nettó nagyker ár alatt van egy csomó cucc ára?).

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.