Rettentő régi és gagyi házunk van (nem a szgépház, hanem a valódi), a pormennyiség elképesztő, asztmásak allergiásak vagyunk, stb... Ha levenném, 1 hónap alatt belepné a gépet a por, volt pár alkatrészem ami a por miatt krepált be. Kerülöm a hangos, olcsó és kis ventiket, inkább kevés nagyot alkalmazok porszűrőkkel, újabban én így oldom meg. Majd ha minden kötél szakad leveszem az oldalát. Ja igen, a házhoz kapott Raidmax oldalsó venti annyira poros (és eleve gagyi), hogy egymaga túlkiabálja a procihűtőt, a xilence-t, a táp hűtőjét, a gép elejében lévő cooler mastert és a vga-t hajtó zalmant. Nem kis teljesítmény egy 8 centis ventitől. Ki is kapcsoltam, csak 2 fokot nyertem vele úgyis. A gépemnek amúgy szinte semmi hangja nincs. A Zalmannak van némi öblös, frissítő szél hangja, meg tán a Cooler Masternek, a többi teljesen néma.
P.S. Prime-ban ezúttal nem megy 60 fok fölé a proci. Mivel azzal a 200 Mhz-zel sokat nem nyerek, hagyom alapon, vagy megpróbálom a tuningot alacsonyabb feszen, ki tudja nem feszeltem-e fölöslegesen túl.
[ Szerkesztve ]
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".