Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#401) Tibiajax válasza old gray (#389) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nahát a szmogot, azt nem szeresssük.. :D
:R

SuperOnyx™ DLP™ light engine

(#402) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na, ezt sem gondoltam volna... Egy ASRock lappal világrekordot felállítani :Y
[link]
Egyetlen hátránya a 16/4x vagy 8/8x PCIE :( Ez mekkora teljesítménycsökkenést okoz ahhoz képest, hogyha 16/16x-es mindkettő?

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#403) Calibos válasza audi100td (#397) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Melyik vga illik ehhez a teljesítményhez? 4850, vagy belefér a 4870 is?!

(#404) Calibos válasza CHIPman (#402) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Minimális.

(#405) CHIPman válasza Calibos (#403) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát a 4850-nek tudtommal 3.2GHz már elég, a nagytestvérnek talán kell még +200-300MHz, de több nem nagyon, talán egy kicsivel. Unokatesóm a 4870-et egy 2.5GHzes Phenom(Agena) X4 mellett használja :DDD (húzva nincs)

(#406) audi100td válasza CHIPman (#402) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Az egy elég komoly lap ám. ;)

(#407) O_L_I válasza Oliverda (#390) üzenetére

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez érdekes mert nálam ha csak az NB-t emelem akkor semmit sem változik az memória seessége, ellenben ha a HT-t is akkor bizony nagyon!
Pl 2Ghz HT-nál kb 7800Mb/s a read
2.25-nél viszont 8800mb/s!

CAPS LOCK - Unleash the Fury!!!

(#408) old gray válasza Tibiajax (#401) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Le sem tagadhatod, hogy zöld-párti vagy. :))

Calibos: szerintem a 4870-hez elég az X3 710 vagy 720BE 3GHz körül... abból kiindulva, hogy ezek a procik jobbak játékokban (is?) az E8400-tól (azt szokták ajánlani 260GTX / 4870hez).

O_L_I: próbáld már meg pls bekapcsolni a HT Link Tristate opciót BIOS-ban és megnézni, hogy a memória sebességek változnak-e. (melóban ülök, szal nem tudom megnézni magamnak...)

[ Szerkesztve ]

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#409) O_L_I válasza CHIPman (#405) üzenetére

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

"Hát a 4850-nek tudtommal 3.2GHz már elég, a nagytestvérnek talán kell még +200-300MHz"
Ezt mire alapozod? Nem kötekedni akarok csak jó lenne már látni egy olyan tesztet ahol azt bizonyítják hogy x CPU sebesség alatt az adott videó kártya nem képes 100%-on működi. Vagy valami ilyesmi.

Más: Van valakinek rajtam kívül Giga 790X-ben 720BE-je?
Mióta beraktam csinál fúrcsaságokat a lapom. Pl nem újraindul hanem kikapcsol, vagy néha 20-30 mp-ig héderezik mire kapok egy POSTot.

(#410) O_L_I válasza old gray (#408) üzenetére

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is dolgozok éppen :)
Annó már szórakozam ezekkel de nem történt semmi, meg azt olvastam valahol inkább csak lassít.

(#411) old gray válasza O_L_I (#410) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Akkor majd délután finomhangolunk. Addig unalmamban olvasgatom a külföldi fórumokat. :)

MOD: nekem tegnap a tuningnál úgy lefagyott a rendszer (igaz nem u.olyan lapunk van., csak hasonló), hogy nem tudta magát default-ra állítani, így csak a CMOS clear segített. Nagyon rossz helyen van a CMOS clear jumper helye, ki kellett szednem a vga-t is. :W

[ Szerkesztve ]

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#412) Oliverda válasza O_L_I (#407) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem lehet hogy a BIOS-ban fel van cserélve az NB és a HT? :D Elég furcsa ha a HT órajel miatt változik a mem. sebessége mivel ugye sok köze nincs egymáshoz a kettőnek. [link]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#413) O_L_I válasza Oliverda (#412) üzenetére

O_L_I
(senior tag)
LOGOUT blog

Csinálok este szkrínshotot, és majd jól meglátod.

(#414) Kucy74

Kucy74
(újonc)

Helló!

Az lenne a kérdésem, hogy a MSI DKA790GX - alaplapba belemegy-e a Phenom II 720-as proci? Tudtommal Tomynak ilyen alapjapja van az aláírásából nézve, hátha mond valami okosat :)

(#415) Thrawn válasza Kucy74 (#414) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bele.

Different songs for different moods.

(#416) Calibos válasza Kucy74 (#414) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Régebben felmerült olyan hír hogy AM3 lapba csak AM3 proci fog belemenni, habár hivatalosan is már régen közé tették hogy nem igaz, de azért néha előfordult hogy régi motorosok se voltak ebben biztosak.

old gray
Nem hittem hogy vala azon fogok elgondolkodni hogy egy X3 "számomra" jobb vétel mint egy X4 :)

[ Szerkesztve ]

(#417) Oliverda válasza Calibos (#416) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

AM3-ba csak AM3 CPU megy, ez így van. Csak visszafele kompatibilis..

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#418) Calibos válasza Oliverda (#417) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Igazad van, rosszul fogalmaztam :U

(#419) CHIPman válasza Oliverda (#417) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor bele lehet rakni AM3-as lapba egy A64 X2-t? Nem mintha annyira érdekelne :DDD
Múltkor azt olvastam, hogy nem...
Csak azért, mert egy AM3-as lapnál láttam a kompatibilitási listában 7750BE-t...

(#420) Oliverda válasza CHIPman (#419) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hol írtam én ilyet?

(#421) Konfigos válasza Oliverda (#420) üzenetére

Konfigos
(senior tag)

AM3-ba csak AM3 CPU megy, ez így van.

Nem látod? :DDD

(#422) CHIPman válasza Oliverda (#420) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem a "visszafelé kompatibilis" ezt jelentette. Te mit akartál mondani vele? :))

(#423) Oliverda válasza CHIPman (#422) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt hogy a CPU visszafele kompatibilis. Visszafele: AM3 CPU ---> AM2 foglalat.

(#424) CHIPman válasza Oliverda (#423) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaa, én meg a lapra értettem, így ellentmondásosnak vettem a hszed :DDD

(#425) old gray

old gray
(PH! addikt)

Gianni-nál is kapható az X3 720BE: [link]

[ Szerkesztve ]

(#426) CHIPman válasza old gray (#425) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A procitól egész elfogadható ár, de a DDR3-ak kicsit drágák bnem? Máshol pl. a Kingmax 2G 1333 kerek 1000ft-tal olcsóbb...

(#427) old gray válasza CHIPman (#426) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Én nem erőltetem egyelőre a ddr3-at, annyival nem gyorsabb mint amennyivel drágább. Persze aki AM3-ban gondolkozik annak nincs más választása.

(#428) Oliverda válasza old gray (#425) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kár hogy csak listán van neki...

(#429) old gray válasza Oliverda (#428) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Kár...mint a legtöbb webshopban. Ezek szerint tényleg nagy rá a kereslet. :K

(#430) gyiku válasza old gray (#429) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

akkor kenytelenek lesznek meg tobb x4et eladni x3kent :DDD

(#431) old gray

old gray
(PH! addikt)

Miért nincs extrém AMD tuning kis hazánkban? :U

[link]

(#432) audi100td válasza Oliverda (#428) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Sajnos, pedig én is tőle akartam venni 710-est, mivel elég jó áron kínálta, de mind1 megrendeltem máshonnan, hétfőn meglesz. :)

[ Szerkesztve ]

(#433) CHIPman válasza audi100td (#432) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remélem nem 0904 vagy 0851 lesz, hanem más, és azon is fog menni a 4. mag :C
Várjuk a teszteket, lehet, hogy nekem sem kell a 720, hanem elég a kisebb is. :))

[ Szerkesztve ]

(#434) audi100td válasza CHIPman (#433) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Az én lapommal nem tudom "aktiválni" a 4. magot, még ha a proci tudná is, de igazából egyelőre ez annyira nem is érdekel, elég nekem 3 mag is, csak jól bírj a tuningot alapfeszen. :)

(#435) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

van nálam egy 0904-es X3 710 illetve egy február 13-i BIOS-szal rendelkező Asus M4A79 Deluxe (790FX SB750-nel) és nem tudom előcsalogatni a negyedik magot, hiába állítom Auto-ra az ACC-t. ötlet?

[ Szerkesztve ]

(#436) Oliverda válasza Alvin_ti4200 (#435) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

[link]

(#437) audi100td válasza Alvin_ti4200 (#435) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

A tuningot hogy bírja a procid? :)

(#438) CHIPman válasza audi100td (#437) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Erre én is kíváncsi lennék.

(#439) Tibiajax válasza Alvin_ti4200 (#435) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

SuperOnyx™ DLP™ light engine

(#440) Silenzio

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Srácok, volna egy fura kérdésem:Gigabyte DS3 Rev 2 lapot vettem, gondolván, ebben majdan jó lesz a Phenom 2, de ez még csak SB700-as és nincs benne ACC. Szerintetek mi(k) lennének azok az olcsóbb lapok elfogadható áron, amikre lecserélhetném hogy aktiválni tudjam a 4. magot? Tippeket kérek. Előre is kösz!

"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".

(#441) daa-raa válasza Silenzio (#440) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

PhII beépítve tartalmazza az ACC-t.

Si vis pacem, para bellum.

(#442) audi100td válasza Silenzio (#440) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Olcsóbban nem nagyon találsz: [link] ez egy elég jó lap, de a fetekre nem árt rakni valami bordákat.

Mondjuk emiatt nem vennék új lapot, könnyen lehet, hogy nem is jön össze vagy a 4 mag alacsony órajelen is hibázik.

[ Szerkesztve ]

(#443) Oliverda válasza Silenzio (#440) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gigabyte GA-MA790X-UD4

(#444) Silenzio válasza daa-raa (#441) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez azt jelenti, hogy a proci dönti el és nem az alaplapi chipset? Tehát ha 770-es chipsetem van SB700-zal működni fog? Úgy tudom, nem. :)

audi100td: Igen ám, de másfél évig ezután tuti nem szeretnék fejleszteni, a 3 magosok szereplésének pedig nagyon megörültem. Csak hát félek, hogy 2010-ben már kevés lesz a 4 mag, 60 gurigám meg ki tudja mikor lesz egy 4 magosra?
Lehet veszek egyet használtan ötvenakárhányért, most is van egy a PH!-n lfogadható áron.

Amúgy, jah, 30 körül még belefér. Kissé elhamarkodtam a vásárlást, de az se lenne rossz ha szert tehetnék egy 940-esre, legfeljebb alacsonyabban lesz a "vége" mint ACC-vel.

[ Szerkesztve ]

(#445) NÉMÓ510

NÉMÓ510
(tag)

Egy kérdés.Nálam vesztegel egy ilyen lap : Gigabyte GA-MA790X-DS4 .
A barátomnál meg egy Phenom 2 X3 710.
Ha meg tudom győzni,hogy pároztassuk őket,akkor lehetséges hogy lehet vele aktiválni a 4. magot? :F
Mert ha azt mondjátok nem,akkor én se erőltetném.
Elég konok.

Kell egy kis WTC? -----> http://phwtcc.ucoz.hu/

(#446) Tomate válasza NÉMÓ510 (#445) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Erőltesd csak. Ha nem is tudjátok aktiválni attól még megnézhetnétek mi a vége. Nem lenne rossz tudni. :K

(#447) audi100td válasza NÉMÓ510 (#445) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Nem, mivel ezen a lapon SB600-as déli híd van és SB750-re van szükség ACC-vel.

(#448) Silenzio

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha valakinek "milyen alaplap, hogyan, mit...?" típusú kérdése van, eddig ezekre a típusokra érkezett bejelentés, ami a 4. mag aktiválását illeti: [link]

Súlyosan nem jól alakulnak ezek az árak. Pécsett 45000 a 720-as X3, de van olyan hely a PH!-n ahol 54-et is elkérnek érte. Remélem nem felfelé fog menni.

Tomate: Eddig 3.2-3.3 Ghz-et láttam mindenhol maximum. Lassan az Intelre váltáson gondolkodok... Miért jött ilyen későn ez a rohadt AM3? :W

[ Szerkesztve ]

(#449) Tomate válasza Silenzio (#448) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Feszemeléssel vagy nélkül? :U

(#450) audi100td válasza Silenzio (#448) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Tegnap rendeltem egy 710-est 34500Ft-ért, szerintem nem vészes, ennyiért e8200-at sem kapsz.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.