Én is egy 720-ast szeretnék, remélem jövő hónapba már összejön. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
audi100td
(PH! nagyúr)
Oibacsi, errol "kis ügyeskedéssel az egyszálas szűrők is 3 magon futnak
" irnal kicsit bovebben?
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Oibacsi
(őstag)
linkelj egy másik topikot pls vagy vegyél fel msn-re
Mottóm: Ami nincs a jelútban, az nem ront a hangon!
Pl. itt lehet,hogy tobbeket erdekelne. Phenomosoktol meg elnezest az offert. 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Kíváncsian várom az eredményeket! 
Tudom ,hogy nem jó a link, csak elfelejtettem közölni, hogy elköltözött a lista, ezentúl itt érhető el!
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
30k-ért egy X3 710-es jó választás nem? Igazából ha ügyes vagyok megy annyit mint a 720BE-nem? Vagy van valami egyéb tényező is ami miatt lassabb lenne a 720nál? 

tomika
(senior tag)
Elvileg nem, viszont a 720 az BE-s.
Tudom, de ha ügyes vagyok FSB-vel ki tudom hozni azt az órajelet belőle mint a 720-ból nem? Nincs + 5ezrem a BE-re...
Mekkora a 710-es legnagyobb szorzója? 13? 

gyiku
(PH! kedvence)
most vettel 7750et, nem jott be? vagy tele vagy? 
[ Szerkesztve ]

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Annyiban különbözik a 720BE-től, hogy csak 2,6GHz az alapórajel. Valószínűleg 13-as szorzó a maximális.
Nem nagy szám a 7750, nagyobb durranásra számítottam. Plusz 10k-t talán megérhet ez a 710es. Ahogy nézegettem ez már előrelépés lenne... Annyira nem vagyok tele, de 10k-t innen onnan összetudok szedni 

tomika
(senior tag)
Jól mondod:
Phenom II X3 710 C2 2.6 GHz 3x 512 KB 6 MB 2 GHz 13x 0.875 - 1.425 V 95 W
Phenom II X3 720BE C2 2.8 GHz 3x 512 KB 6 MB 2 GHz 14x 0.875 - 1.425 V 95 W
Ha ügyes vagy és jó az alaplapod is akkor igen.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Konfigos
(senior tag)
További eredményeket már ide írom mivel ez a topikja

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Úgy látszik, hogy az X3-as listát is Te hódítod meg elsőként. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tetszetős eredmény, úgy látom, Nálad nem jelentkezik a "4 mag 3 helyett" probléma.

DeckardCain
(senior tag)
Szép eredmény
Egy baj van 4ghzen már sokat eszik
Alapfeszen mennyit mehet, 3,4-3,6?
268: köszi
[L
henom%20X3%20720%20goes%20to%204.2GHz%20on%20air%20][link][/L] Ezt is érdemes megnézni.
[ Szerkesztve ]

Konfigos
(senior tag)
Hát remélem megy ez még feljebb is.Tegnap játszottam 4ghzen 2órát és nem fagyott
Prime-al megnézem délután hogy mi is a helyzet vele.
Viszont egy érdekesség a procihoz: Ugyebár ez biosból beálitott eredmény
az 1.440volt.Elöször 1.6 voltot akartam neki adni biztos ami biztos de azon windows bootnál kékhalálal újraindult a gép egészen addig amíg nem csökkentettem a feszültséget 1.440voltra ezen lazán bebootolt. Biztos nem a melegedés volt a baja mert néztem 1.6volton se volt a felszín melegebb mint 35fok bios szerint meg a cpublokk is a szobahőmérsékletű volt.
Viszont nem nagyon tapasztaltam még ezt a több l3 cache miatti jobb memória kezelést.Igaz még csak 2x2gb gskill-el tudtam tesztelni de ezzel jóval gyengébb volt mint a 940Be procim és az 1200-as reaper memóriám
#267 este melgelesem 
[ Szerkesztve ]
(#269) DeckardCain válasza DeckardCain (#267) üzenetére

DeckardCain
(senior tag)
Elb*sztam a linket, mod idő meg lejárt.Phenom X3 720 goes to 4.2GHz
Elég ramatyul fest ez a topik cím így a többi között... Szerintem a mag neveket lehetne most hanyagolni belőle.
"Viszont nem nagyon tapasztaltam még ezt a több l3 cache miatti jobb memória kezelést."
Az L3 cache méretének nem sok köze van a RAM sebességéhez. Konkrétan semmi.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Konfigos
(senior tag)
Akkor hülye vagyok
Deneb topikba olvastam de akkor lehet rosszul emlékeztem

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Egyet értek, kiszedetem őket.
Konfigos: 1,6V-on nem bootolt, 1,44V-on pedig igen, és még stabil is a rendszer? Ez több, mint érdekes. 
[ Szerkesztve ]

Konfigos
(senior tag)
Igen.De ahogy 0.025-öt tettem az 1.440-re már azon se bootolt a win.Fene se érti.
Viszont idegesít hogy 1.440@4ghz és 1.6V@4ghz-se.Délután,este megprobálkozom aod-vel hátha lesz valami

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Ilyet még nem tapasztaltam, az mondjuk igaz, hogy 1,6V-ot sem adtam mostanában processzornak. Kíváncsian várom az fejleményeket, no és hogy AOD mire lesz elég. 

Konfigos
(senior tag)
Tuning holnap lesz mert akkor veszek át 2x1gb cell shock ramot
Nem semminek igérkezik 1200mhz cl4 
[ Szerkesztve ]

Konfigos
(senior tag)
Gigabyte Easy Saver Mondjuk a fogyasztásban nem igazán hiszek 

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Nem bírsz magaddal. 
1200@CL4 nagyon komoly, kérdés, hogy ez mennyire lesz érezhető valós alkalmazásokban.
[ Szerkesztve ]

Konfigos
(senior tag)
Hát ez kérdéses igen ugyhogy biztosra megyek egy SSD meghajtóval
Az a nem semmi hogy hogyan füti a lapomat ez a hülye gts kártya.Alapból amugy 30fok körül van tegnap játék után 44fokos volt mert fújja a meleg levegőt az sb-re
[ Szerkesztve ]

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Ne tetézd, ne tetézd! Válság van! 
Úgy látom nem aprózod el a bővítést. Nem valami 4830-ról beszéltél? Vagy az még nem érkezett meg?

Konfigos
(senior tag)
Igazából okosan csináltam az egészet ezért semmibe nem kerül a bővités ![;]](/dl/s/v1.gif)
Dede 4830 lesz ma mentem volna érte csak asszonynál maradtak az irataim benne a bankkártyámmal és hát nem sok mindenki adja oda ingyér a vga-t
De már holnap megyek ki.
Nem igazán akarom elhinni hogy rajtam kívül nincs még p2 x3 tulaj aki írna ide.Remélem ez idővel változik és lesz olyan forgalmas mint a deneb topik

DeckardCain
(senior tag)
2-3 hét és remélhetőleg x3 tulaj leszek.(kopp-kopp) Aztán itt fogom boldogítani a jó népet.
2 lehetőség van: x3 710/kb 20ks lap/4830 vagy x3 720/790gx
De szerintem az első lesz, aztán majd publikálom az alulfeszeléses eredményeket. 
4830-ból melyik lesz?

Konfigos
(senior tag)
Én éppen most feszelem alul és terhelem prime-al a procit
Már megy 7 perce
Egy biztos.1volton nem indul a gép sőt cmos clear kellet neki
1.075ön nem prime stabil most 1.1en megy ezen stabil alapórajelen.Ha bekapcsolom az energiagazádlkodást pedig 800mhz 0.7 volton megy.
Hát Msi-t akartam mert az már volt de most sappi lesz.Igazából 4850 1gb-os karim volt nemrég nem is akármilyen de sok volt nekem.Elötte volt egy 3850esem az meg kevés volt szóval aranyközépút a 4830 ezért az lesz.
Integrált feltétlen kell neked?Mert akkor a legjobb választás a 790gx de ha nem kell akkor nyugodtan vedd meg ezt az ud4 lapot ami nekem van.Nem fogsz csalódni 

audi100td
(PH! nagyúr)
"ha nem kell akkor nyugodtan vedd meg ezt az ud4 lapot ami nekem van"
Ez már hányadik lapod az utóbbi 1 hónapban? 

DeckardCain
(senior tag)
Hm, akkor a 2,6os 710 remélem prime stabil lesz 1,075-ön. Integrált csak azért kellene, mert a második esetben VGA-t csak később vennék.
Egyre inkább hajlok a 710/giga 770-ud3/4830 hármas felé. A második variáció mellett egyelőre le kellene mondanom a Vga-ról, amit nem szeretnék. Főleg, hogy közeledik ennek a megjelenése: [link]
Nekem is sapphire lesz 1. legolcsóbb 2. nagyon jók a 2ds órajelei
4850 meg nekem nem ér meg plussz 10k-t a 30ashoz képest.

Konfigos
(senior tag)
Hát volt a bio 790gx,aztán volt a Giga ds4h és most a giga 790x ud4 de még tervben volt m3a79t deluxe és J&w 790gx extreme utobbi kettő sajnos nem jött össze
És majd lesz ud4p am3 socketes is ddr3 rammal pár hónap múlva persze ez még nem biztos
#284 elöbb elírtam mert most megy 1,075volton
[ Szerkesztve ]

audi100td
(PH! nagyúr)
Szóval végigkóstolod a kínálatot.
Remélem most már 2-3 hét múlva végre hozzájutok egy 720-ashoz. 
Az alapfeszes 720ra én is kíváncsi lennék... Ha 3.4-3.6 kijön belőle, akkor valóban ez az én procim 
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

Konfigos
(senior tag)
Tehát kész a prime teszt.Biosból -0.175volt tehát 1.075 volton ment 50percet a prime
Kép róla: 2800mhz@1.075V időt nem kell nézni nemrég volt egy cmos clearem 
És akkor most megnézem az alapfeszes tuningot 
[ Szerkesztve ]
Várjuk, várjuk
Szerintem a 7xx széria egy AM3-as deszkával és egy pár jól kiválasztott tuningosabb DDR3-al bestbuy lehet 
Pedig akár még igaz is lehet. [link]

Konfigos
(senior tag)
3400-on megy 5 perce eddig stabil
Fél óráig fogom nézni aztán megnézem 3500mhzen is fél órát.
Oliverda: Igen erre én is gondoltam hogy volt az a teszt ahol 8watt idle a 940BE de valahogy a giga programnak nem hiszek pedig szeretnék.Ha lenne műszerem megnézném azzal de sajnos nincs
Terhelés mellett mennyit mutat?

Konfigos
(senior tag)
Na igen éppen ez az hogy akkor is csak 10wattot éppen most néztem meg,erre gondoltam én is 
A 3600-at is nézd meg pls, hogy legyen viszonyítási alap, hogy 100MHzhez mennyi fesz kell
Köszi!

Konfigos
(senior tag)
Azt ne vedd viszonyítás alapnak mert egyáltalán nem biztos hogy azért mert 100mhz-hez pl kell 0.025 akkor 1ghzhez csak 0.250 
[ Szerkesztve ]

Konfigos
(senior tag)
Tehát: 3400MHZ@alapfesz
Nézem tovább is
[ Szerkesztve ]
Képet készítettél róla?

Konfigos
(senior tag)
Igen csináltam természetesen
Következő prime eredménnyel feltöltöm azt is csak lekellene mentem a kameráról és nem tudom hol a kábel a kártyaolvasóm meg besz@rt
Más: 3600on már kellene egy picike fesz mert kékhalál volt de 3500mhzen már megy a prime 9perce 
De amúgy ami a procira van írva: 0851FPAW
[ Szerkesztve ]

Konfigos
(senior tag)
Kép holnapra marad a prociról.
Sajnos 15 perc után megadta magát a prime alapfeszen 3500mhz-en tehát szerintem alapfesz 3450mhz lehet stabil.
Addig is itt egy eredmény még: 3600mhz 1.3V ahogy sejtettem egy nagyon kicsi kellet neki a 3.6GHZ-hez.Lehet menne 1.275volton de már nem nézem meg.
Többi eredmény holnap most fallout-ozom kicsit
holnap megnézem a legnagyobb stabil órajelet is.