Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#251) audi100td válasza Konfigos (#249) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Én is egy 720-ast szeretnék, remélem jövő hónapba már összejön. :))

(#252) Balinov válasza Oibacsi (#250) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Oibacsi, errol "kis ügyeskedéssel az egyszálas szűrők is 3 magon futnak:D" irnal kicsit bovebben?

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#253) Oibacsi válasza Balinov (#252) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

linkelj egy másik topikot pls vagy vegyél fel msn-re

Mottóm: Ami nincs a jelútban, az nem ront a hangon!

(#254) Balinov válasza Oibacsi (#253) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pl. itt lehet,hogy tobbeket erdekelne. Phenomosoktol meg elnezest az offert. :R

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#255) Bon3ss válasza Konfigos (#249) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Kíváncsian várom az eredményeket! :)

Tudom ,hogy nem jó a link, csak elfelejtettem közölni, hogy elköltözött a lista, ezentúl itt érhető el!

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#256) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

30k-ért egy X3 710-es jó választás nem? Igazából ha ügyes vagyok megy annyit mint a 720BE-nem? Vagy van valami egyéb tényező is ami miatt lassabb lenne a 720nál? :U

(#257) tomika válasza Tomate (#256) üzenetére

tomika
(senior tag)

Elvileg nem, viszont a 720 az BE-s.

(#258) Tomate válasza tomika (#257) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudom, de ha ügyes vagyok FSB-vel ki tudom hozni azt az órajelet belőle mint a 720-ból nem? Nincs + 5ezrem a BE-re...

(#259) Tomate válasza Tomate (#258) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mekkora a 710-es legnagyobb szorzója? 13? :F

(#260) gyiku válasza Tomate (#259) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

most vettel 7750et, nem jott be? vagy tele vagy? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#261) Bon3ss válasza Tomate (#259) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Annyiban különbözik a 720BE-től, hogy csak 2,6GHz az alapórajel. Valószínűleg 13-as szorzó a maximális.

(#262) Tomate válasza gyiku (#260) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem nagy szám a 7750, nagyobb durranásra számítottam. Plusz 10k-t talán megérhet ez a 710es. Ahogy nézegettem ez már előrelépés lenne... Annyira nem vagyok tele, de 10k-t innen onnan összetudok szedni :K

(#263) tomika válasza Bon3ss (#261) üzenetére

tomika
(senior tag)

Jól mondod:
Phenom II X3 710 C2 2.6 GHz 3x 512 KB 6 MB 2 GHz 13x 0.875 - 1.425 V 95 W
Phenom II X3 720BE C2 2.8 GHz 3x 512 KB 6 MB 2 GHz 14x 0.875 - 1.425 V 95 W

(#264) Oliverda válasza Tomate (#258) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha ügyes vagy és jó az alaplapod is akkor igen.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#265) Konfigos

Konfigos
(senior tag)

720BE 10 perc alatt 4ghz-en :C

További eredményeket már ide írom mivel ez a topikja

(#266) Bon3ss válasza Konfigos (#265) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Úgy látszik, hogy az X3-as listát is Te hódítod meg elsőként. ;]

Tetszetős eredmény, úgy látom, Nálad nem jelentkezik a "4 mag 3 helyett" probléma.

(#267) DeckardCain válasza Konfigos (#265) üzenetére

DeckardCain
(senior tag)

Szép eredmény :)) Egy baj van 4ghzen már sokat eszik:D Alapfeszen mennyit mehet, 3,4-3,6?

268: köszi

[L;)henom%20X3%20720%20goes%20to%204.2GHz%20on%20air%20][link][/L] Ezt is érdemes megnézni.

[ Szerkesztve ]

(#268) Konfigos válasza Bon3ss (#266) üzenetére

Konfigos
(senior tag)

Hát remélem megy ez még feljebb is.Tegnap játszottam 4ghzen 2órát és nem fagyott ;] Prime-al megnézem délután hogy mi is a helyzet vele.

Viszont egy érdekesség a procihoz: Ugyebár ez biosból beálitott eredmény
az 1.440volt.Elöször 1.6 voltot akartam neki adni biztos ami biztos de azon windows bootnál kékhalálal újraindult a gép egészen addig amíg nem csökkentettem a feszültséget 1.440voltra ezen lazán bebootolt. Biztos nem a melegedés volt a baja mert néztem 1.6volton se volt a felszín melegebb mint 35fok bios szerint meg a cpublokk is a szobahőmérsékletű volt.

Viszont nem nagyon tapasztaltam még ezt a több l3 cache miatti jobb memória kezelést.Igaz még csak 2x2gb gskill-el tudtam tesztelni de ezzel jóval gyengébb volt mint a 940Be procim és az 1200-as reaper memóriám

este melgelesem :R

[ Szerkesztve ]

(#269) DeckardCain válasza DeckardCain (#267) üzenetére

DeckardCain
(senior tag)

Elb*sztam a linket, mod idő meg lejárt.Phenom X3 720 goes to 4.2GHz

(#270) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Elég ramatyul fest ez a topik cím így a többi között... Szerintem a mag neveket lehetne most hanyagolni belőle.

"Viszont nem nagyon tapasztaltam még ezt a több l3 cache miatti jobb memória kezelést."

Az L3 cache méretének nem sok köze van a RAM sebességéhez. Konkrétan semmi.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#271) Konfigos válasza Oliverda (#270) üzenetére

Konfigos
(senior tag)

Akkor hülye vagyok :D Deneb topikba olvastam de akkor lehet rosszul emlékeztem

(#272) Bon3ss válasza Oliverda (#270) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Egyet értek, kiszedetem őket.

Konfigos: 1,6V-on nem bootolt, 1,44V-on pedig igen, és még stabil is a rendszer? Ez több, mint érdekes. :)

[ Szerkesztve ]

(#273) Konfigos válasza Bon3ss (#272) üzenetére

Konfigos
(senior tag)

Igen.De ahogy 0.025-öt tettem az 1.440-re már azon se bootolt a win.Fene se érti. :F Viszont idegesít hogy 1.440@4ghz és 1.6V@4ghz-se.Délután,este megprobálkozom aod-vel hátha lesz valami

(#274) Bon3ss válasza Konfigos (#273) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Ilyet még nem tapasztaltam, az mondjuk igaz, hogy 1,6V-ot sem adtam mostanában processzornak. Kíváncsian várom az fejleményeket, no és hogy AOD mire lesz elég. :)

(#275) Konfigos válasza Bon3ss (#274) üzenetére

Konfigos
(senior tag)

Tuning holnap lesz mert akkor veszek át 2x1gb cell shock ramot :C Nem semminek igérkezik 1200mhz cl4

[ Szerkesztve ]

(#276) Konfigos

Konfigos
(senior tag)

Gigabyte Easy Saver Mondjuk a fogyasztásban nem igazán hiszek :DDD

(#277) Bon3ss válasza Konfigos (#275) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Nem bírsz magaddal. :DDD

1200@CL4 nagyon komoly, kérdés, hogy ez mennyire lesz érezhető valós alkalmazásokban.

[ Szerkesztve ]

(#278) Konfigos válasza Bon3ss (#277) üzenetére

Konfigos
(senior tag)

Hát ez kérdéses igen ugyhogy biztosra megyek egy SSD meghajtóval :DDD
Az a nem semmi hogy hogyan füti a lapomat ez a hülye gts kártya.Alapból amugy 30fok körül van tegnap játék után 44fokos volt mert fújja a meleg levegőt az sb-re

[ Szerkesztve ]

(#279) Bon3ss válasza Konfigos (#278) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Ne tetézd, ne tetézd! Válság van! :DDD

Úgy látom nem aprózod el a bővítést. Nem valami 4830-ról beszéltél? Vagy az még nem érkezett meg?

(#280) Konfigos válasza Bon3ss (#279) üzenetére

Konfigos
(senior tag)

Igazából okosan csináltam az egészet ezért semmibe nem kerül a bővités ;]

Dede 4830 lesz ma mentem volna érte csak asszonynál maradtak az irataim benne a bankkártyámmal és hát nem sok mindenki adja oda ingyér a vga-t :DDD De már holnap megyek ki.

Nem igazán akarom elhinni hogy rajtam kívül nincs még p2 x3 tulaj aki írna ide.Remélem ez idővel változik és lesz olyan forgalmas mint a deneb topik

(#281) DeckardCain válasza Konfigos (#280) üzenetére

DeckardCain
(senior tag)

2-3 hét és remélhetőleg x3 tulaj leszek.(kopp-kopp) Aztán itt fogom boldogítani a jó népet. :DDD
2 lehetőség van: x3 710/kb 20ks lap/4830 vagy x3 720/790gx
De szerintem az első lesz, aztán majd publikálom az alulfeszeléses eredményeket. :))

4830-ból melyik lesz?

(#282) Konfigos válasza DeckardCain (#281) üzenetére

Konfigos
(senior tag)

Én éppen most feszelem alul és terhelem prime-al a procit :D Már megy 7 perce :C
Egy biztos.1volton nem indul a gép sőt cmos clear kellet neki :DDD 1.075ön nem prime stabil most 1.1en megy ezen stabil alapórajelen.Ha bekapcsolom az energiagazádlkodást pedig 800mhz 0.7 volton megy.

Hát Msi-t akartam mert az már volt de most sappi lesz.Igazából 4850 1gb-os karim volt nemrég nem is akármilyen de sok volt nekem.Elötte volt egy 3850esem az meg kevés volt szóval aranyközépút a 4830 ezért az lesz.

Integrált feltétlen kell neked?Mert akkor a legjobb választás a 790gx de ha nem kell akkor nyugodtan vedd meg ezt az ud4 lapot ami nekem van.Nem fogsz csalódni :)

(#283) audi100td válasza Konfigos (#282) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

"ha nem kell akkor nyugodtan vedd meg ezt az ud4 lapot ami nekem van"

Ez már hányadik lapod az utóbbi 1 hónapban? :D

(#284) DeckardCain válasza Konfigos (#282) üzenetére

DeckardCain
(senior tag)

Hm, akkor a 2,6os 710 remélem prime stabil lesz 1,075-ön. Integrált csak azért kellene, mert a második esetben VGA-t csak később vennék.
Egyre inkább hajlok a 710/giga 770-ud3/4830 hármas felé. A második variáció mellett egyelőre le kellene mondanom a Vga-ról, amit nem szeretnék. Főleg, hogy közeledik ennek a megjelenése: [link]
Nekem is sapphire lesz 1. legolcsóbb 2. nagyon jók a 2ds órajelei :) 4850 meg nekem nem ér meg plussz 10k-t a 30ashoz képest.

(#285) Konfigos válasza audi100td (#283) üzenetére

Konfigos
(senior tag)

:DDD
Hát volt a bio 790gx,aztán volt a Giga ds4h és most a giga 790x ud4 de még tervben volt m3a79t deluxe és J&w 790gx extreme utobbi kettő sajnos nem jött össze :DDD És majd lesz ud4p am3 socketes is ddr3 rammal pár hónap múlva persze ez még nem biztos

#284 elöbb elírtam mert most megy 1,075volton

[ Szerkesztve ]

(#286) audi100td válasza Konfigos (#285) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Szóval végigkóstolod a kínálatot. :DDD

Remélem most már 2-3 hét múlva végre hozzájutok egy 720-ashoz. :)

(#287) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az alapfeszes 720ra én is kíváncsi lennék... Ha 3.4-3.6 kijön belőle, akkor valóban ez az én procim :C

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#288) Konfigos

Konfigos
(senior tag)

Tehát kész a prime teszt.Biosból -0.175volt tehát 1.075 volton ment 50percet a prime
Kép róla: 2800mhz@1.075V időt nem kell nézni nemrég volt egy cmos clearem :DDD

És akkor most megnézem az alapfeszes tuningot :))

[ Szerkesztve ]

(#289) CHIPman válasza Konfigos (#288) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Várjuk, várjuk :C
Szerintem a 7xx széria egy AM3-as deszkával és egy pár jól kiválasztott tuningosabb DDR3-al bestbuy lehet :))

(#290) Oliverda válasza Konfigos (#276) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pedig akár még igaz is lehet. [link]

(#291) Konfigos válasza CHIPman (#289) üzenetére

Konfigos
(senior tag)

3400-on megy 5 perce eddig stabil :DDD Fél óráig fogom nézni aztán megnézem 3500mhzen is fél órát.

Oliverda: Igen erre én is gondoltam hogy volt az a teszt ahol 8watt idle a 940BE de valahogy a giga programnak nem hiszek pedig szeretnék.Ha lenne műszerem megnézném azzal de sajnos nincs

(#292) Oliverda válasza Konfigos (#291) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Terhelés mellett mennyit mutat?

(#293) Konfigos válasza Oliverda (#292) üzenetére

Konfigos
(senior tag)

Na igen éppen ez az hogy akkor is csak 10wattot éppen most néztem meg,erre gondoltam én is :D

(#294) CHIPman válasza Konfigos (#291) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 3600-at is nézd meg pls, hogy legyen viszonyítási alap, hogy 100MHzhez mennyi fesz kell :DDD
Köszi!

(#295) Konfigos válasza CHIPman (#294) üzenetére

Konfigos
(senior tag)

Azt ne vedd viszonyítás alapnak mert egyáltalán nem biztos hogy azért mert 100mhz-hez pl kell 0.025 akkor 1ghzhez csak 0.250 :N

[ Szerkesztve ]

(#296) Konfigos

Konfigos
(senior tag)

Tehát: 3400MHZ@alapfesz :))
Nézem tovább is

[ Szerkesztve ]

(#297) Oliverda válasza Konfigos (#296) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Képet készítettél róla?

(#298) Konfigos válasza Oliverda (#297) üzenetére

Konfigos
(senior tag)

Igen csináltam természetesen :R
Következő prime eredménnyel feltöltöm azt is csak lekellene mentem a kameráról és nem tudom hol a kábel a kártyaolvasóm meg besz@rt

Más: 3600on már kellene egy picike fesz mert kékhalál volt de 3500mhzen már megy a prime 9perce :C

De amúgy ami a procira van írva: 0851FPAW

[ Szerkesztve ]

(#299) Konfigos

Konfigos
(senior tag)

Kép holnapra marad a prociról.

Sajnos 15 perc után megadta magát a prime alapfeszen 3500mhz-en tehát szerintem alapfesz 3450mhz lehet stabil.

Addig is itt egy eredmény még: 3600mhz 1.3V ahogy sejtettem egy nagyon kicsi kellet neki a 3.6GHZ-hez.Lehet menne 1.275volton de már nem nézem meg.

Többi eredmény holnap most fallout-ozom kicsit :DDD holnap megnézem a legnagyobb stabil órajelet is.

(#300) Bon3ss válasza Konfigos (#299) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

3,6GHz@1,3V? Úgy látom jófajta 720 BE-t fogtál ki, át is veheted vele a toplista első helyét! :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.