Nem feszült vagyok,hanem idült.Krónikus kétoldali Prime95 beszűrődésem van.
Na de komolyan,gondolkodjunk(szoktam mondani,mikor beülünk a kocsmába).
Először is orthos verseny-es linked nagyon tanulságos.
Tehát,ha elég sok időt rászánnánk és ideális körülmények között(ami nem létezik) tesztelnénk egy procit az alapfesztől kezdve az épphogy csak "OS felállásig"(az egyéb hibaforrásoktól,most tekintsünk el) ,kiderülne,hogy előbb utóbb mindenhol hibázik,bármivel is teszteljük,tehát elviekben nincs is olyan,hogy stabil.Nyilván alap feszen bírja a legtovább,a legkevésbé pedig az épphogy boot közelében.Azt,hogy a csúcs fesz közelében ki mit tekint stabilnak(ha egyáltalán valaki is használja így a gépét) már egyéni szoc. problem.Ha sarkosan nézzük a dolgot,akkor stabil-e az a proci,amelyik 120 percig nem hibázik,de a 121-edikben igen?Például a Top-listára kerülés szempontjából stabil,nem?De.
"NNNNa...?Mi van...?EEEEgyüttek müvelllődni...?Jó alapossan beszopni a kulllturát...?" http://www.youtube.com/results?search_query=bakosgabor57&search_type=&aq=f

Közbe megvettem ipon-ból a hűtőt: 

Tudnál képet küldeni priviben róla?Van itthon rahedli p2,3 hűtőm még abból is ami ilyen slot foglalatos

Amúgy igen most 720van de akkor marad is. 

egy 6000+ gyári hőcsöves hűtőjével hajtom, későbbre tervezek egy Shurikent, mivel pici házam van