Tutinak néz ki a ramocska . A te Hiper hűtőd előtt elfér, csak bekavar a légáramlatba mert magasak.
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"

Tutinak néz ki a ramocska . A te Hiper hűtőd előtt elfér, csak bekavar a légáramlatba mert magasak.
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
Társaid vagyunk a "kínokban" 
esetleg ha valami még mindig nem lenne kerek ezután direkt betartalékolok egy procit ilyen esetekre a mostani körből, szal tudnék küldeni egy másikat tesztre
logikusan ez másnál is alternatíva lesz ahol a mod szaraxik és tőlem van a procc
[ Szerkesztve ]

HERR Z mester kicsit várjunk még azzal a teszt procival.
Amit lehet megteszek... most lecserélem a memóm és meglátjuk.
Remélem , hogy ez a hiba és így már menni fog....
AMD X2: dehogy kavar be a légáramlatba... pont, hogy jó lesz mert hűti a memót legalább.... többet ki tudok majd sajtolni belőle... kár, hogy a biosa a lapomnak csak 1066 ig tud skálázni.... 1200 még jó lett volna 
DOWNLOAD ██████████████ 105%
1200-a egy lap se tud, mert a prociba van max 1066
viszont ha onnan emeled az fsb-t, akkor elég hamar elérheted az 1200-at

van olyan lap ami tudja... annó amikor a maximus formulám volt az is élből tudta és van még jó pár lap.
(bár az intel)
[ Szerkesztve ]

Megy már a procid?Vagy most ramcsere előtt, már nem is reménykedsz, hogy menni fog?

sajna nem megy a proci.... 2 maggal hasít 3800 on beton stabilan... de 4 maggal egy komolyabb megizzasztás halál.... úgy néz ki viszik a memóm... még ma rendelek vmi OCZ-t és ha azzal nem megy akkor fogom a fejem a falba verni.... 

Elhiszem.
Azért valahogyan megoldhatnák, hogy ne legyenek ennyire kényesek az AMD procik. Vagy az ACC miatt van ez a sok gond?
OCZket szeretik ddr2be
Hát remélem a legjobbakat, hogy menni fog a géped az új memókkal.

Nem hiszem hogy a RAM-nak ahoz köze lenne hogy megy-e a 2 > 4 mag mod. Egyet ne felejtsünk el, hogy ezek a processzorok nem véletlenül vannak X2-esként értékesítve.
Úgy gondolom HERR Z nem arról híres hogy sz@rt árul, ezért is írta hogy küld próba procit is ha kell.
fubar...

akkor olvass utána mert a phenom 2 procik sok rammal vesznek össze és a crucial híres arról, hogy vele igen... na de nem baj már el is kelt most keresem az utódot....
meglátjuk mi lesz. Én reménykedem, hogy más rammal menni fog.

Én nem tudom, világ életemben a fapados KingMAX ramokat vásároltam sose volt gondom.
De ha 2 maggal megy 3.8-on azokkal Crucial modulokkal, és a másik két magot "élesítve" térdel meg a dolog, abból hogy következik hogy a memória csinálja a fesztivált? 
fubar...

A kingmax kb az egyetlen olyan ram, ami mindennel megy, most ddr3ba is azt mertem venni giga laphoz, mert ez biztosan megy, nem a legjobb, de olcsó és kompatibilis a lappal, ami a legfontosabb szerintem.
Úgyhogy a kingmax nem is akármilyen 

Közérdekű közlemény!
A nagy érdeklődésre való tekintettel lehet nevezni mai naptól A nagy PH!-es Phenom II OC listára Athlon II X2 ill. Phenom II X2 processzorokkal is.
Ennek két módja van:
- ide, a topicba egy jól megkülönböztethető hozzászólásba (ol. nagybetűkkel szedve LISTÁBA felirattal kezdeni a hozzászólást);
- vagy e-mailben a következő címre: phoclist@gmail.com.
Mit tartalmazzon a hozzászólás ill. az e-mail?
- elsőként, hogy prime stabil vagy max. OC kategóriában nevezel;
- a processzor kupakján található második sor (batch), ha van, akkor fénykép formájában;
- a processzor modellszáma;
- az elért órajel, az ehhez szükséges feszültség, (NB órajel), hűtés, alaplap;
- prime stabil eredmény esetén hitelesített CPU-Z hivatkozás, és a két órás blend tesztről készült screenshot - részletek a lista honlapján;
- max. OC kategóriában csak egy hitelesített CPU-Z hivatkozásra van szükségem.
Feloldott magokkal rendelkező processzorok is nevezhetnek!
A honlap remélhetőleg a mai nap kibővül a megfelelő listával, jöhetnek a szebbnél szebb eredmények! (Megkérnék mindenkit, hogy ha nem látja még az eredményét a listán 1-2 napon belül, ne bombázzon privátokkal ill. e-mailekkel, igyekszem a lehető leggyorsabban ellenőrizni, majd feltölteni az eredményeket!)
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
Orthos Blend teszt jó lesz 1-es prioron? 
[ Szerkesztve ]
"NNNNa...?Mi van...?EEEEgyüttek müvelllődni...?Jó alapossan beszopni a kulllturát...?" http://www.youtube.com/results?search_query=bakosgabor57&search_type=&aq=f

Prime95 blend tesztre van szükség.
Hajrá emberek !
Várjuk az eredményeket !!! 

Kul 
LISTÁBA
Max OC kategória
3975MHz @ 1.65V
NB Freq= 2650MHz
Ajigo MF091-096 alias gyári hőcsöves AMD hűtő 125/140W-os CPU-khoz
MSI K9A2 CF
==========================================================
Kérdés:
- ha több feszültséggel tesztelem ki a Prime stabilt, akkor több eredmény is elfér a listában, azaz pl. alapfeszültségen és 1.5V-on (szerintem ez hasznos infó másoknak is)?
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

Egy processzor egyszerre csak egy prime stabil és egy max. OC eredménnyel szerepelhet a listában, tehát ha javítasz az eredményeden, akkor a régi felülíródik az új eredménnyel.
Most prájmolhatunk az idők végezetéig,rohadt sok az a két óra. 
Miért nem mondjuk IBT-5kör,10-15perc.De legyen 10kör/1sör/20perc 
[ Szerkesztve ]
"NNNNa...?Mi van...?EEEEgyüttek müvelllődni...?Jó alapossan beszopni a kulllturát...?" http://www.youtube.com/results?search_query=bakosgabor57&search_type=&aq=f
Rossz helyre tetted, mert ez nem stabil eredmény és azok között van.
bakosgabor57:
Ez azért van, hogy biztosan stabil legyen.
[ Szerkesztve ]
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

Sziasztok!
Szgép vásárlás előtt állok. Kérdésem lenne, hogy a Phenom II X2 550 procik, kb mekkora hányadánál lehet bekapcsolni a plusz 2 magot? Gigabyte MA790FXT-UD5P alaplappal tervezek. esetleg még a Phenom II X3 720 ameddig nyújtózkodhatok. Azoknál nagyobb az esély a negyedik mag beröffentésére? Mindenképp Black Edition verziót vásárolok.
Köszönöm előre is a válaszokat, tapasztalatokat!
Gábor
Ha szeretnél pókerrel egy kis mellékest keresni, regisztrálj, és kapsz 50$ kezdőtőkét! Én is azzal indultam el. http://hu.pokerstrategy.com/#uK54DB Ha valami nem egyértelmű, privátban segítek!

sok dologtól függ a géped + mag és magasabb órajelre állítása.
legfőképpen a lapodtól.
Uptána a memódtól mert a pehnom 2 ddr2 nél van, hogy nem úgy megy ahogy kellene...
és végül a proci hogy engedi e...
de ez akkora mázli faktor, hogy ha mindenképpen 4 mag kell vagy előre teszteltet vagyél vagy alapból natív 4 magos. 

Köszi, hogy szóltál!
bakosgabor57: eddig majdnem mindenkinek megfelelt, akinek nem, az nem publikált eredményt.
(#777) bakosgabor57 válasza TomBoy1986 (#773) üzenetére
Ha IBT lefut az nem nevezhető stabilnak?
(#778) TomBoy1986 válasza bakosgabor57 (#777) üzenetére
Nem tudom mi az az IBT. Annyi viszont biztos, hogy én már kaptam 50 perc után hibát Prime95-nél.
Bon3ss:
Köszi, hogy felraktad 
[ Szerkesztve ]
(#779) bakosgabor57 válasza TomBoy1986 (#778) üzenetére
Gyorsabb és keményebb,mint a Prime95.IBT

LISTÁBA
Prime stabil és Max OC kategóriába.
Batch: 0915FPMW [link]
Max OC: 4047Mhz 1,4V (NB 2000Mhz. default) Valid.
Hűtés: levegő (AC Freezer 64 Pro.)
MB: Gigabyte MA770DS3
Prime Satbil: 3,8Ghz (19x200) 1,375V Screen, Valid.
a többi u.a.
Sajnos hivatalos támogatás hiányában az alaplap nem ismeri fel a procit.
#770 TomBoy1986: Grat az eredményhez, ezt még nem is láttam.
Innen hova tűnt az eredményed?
[ Szerkesztve ]

Köszi a választ!
A memóriák, azok OCZ Platinum 2x2Gb 1600MHz páros. DDR3.
Van tipped, hol találok előre tesztelt 550-es procit? És az mennyivel drágább mint az alap? Ahol én venném a procit, ott úgy 26000 Ft az ára, és nem válogatott.
Ha szeretnél pókerrel egy kis mellékest keresni, regisztrálj, és kapsz 50$ kezdőtőkét! Én is azzal indultam el. http://hu.pokerstrategy.com/#uK54DB Ha valami nem egyértelmű, privátban segítek!
Franc tudja... ezeknek hihetetlen szelekciós képességeik vannak, nekik a 9550 is csak azóta ér valamit, amióta 3000MHz felett van. Csak az a szép, hogy sehol sincs megemlítve, hogy van valami minimum, hanem van egy hülyegyerek, aki szerint ennél felteszem minimum 4GHz-et kell elérni.
(#783) TomBoy1986 válasza bakosgabor57 (#779) üzenetére
Ja hogy intel burn test. Inteles marhaságokkal AMD-s nem foglalkozik 
Na ilyet se gyakran csinálok... mintha újonc volnék 
[ Szerkesztve ]

nem kötözködés képpen, de xtremesystems-en a stabilan unlockolt x2 550-eket is ibt-vel validálják. töredelmesen bevallom, hogy nem értek hozzá melyik app tesztje nyújtja a jobb/hitelesebb eredményt, de ha ott megfelelt, akkor... 
[ Szerkesztve ]
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

A ramjaid a lehető legjobbak a célra.
HERR Z kolegát keresd fel ő ad tesztelt procikat...
nem sokkal drágább a tesztelt. nekem 28000Ft volt.
(bár nagy valószínüséggel én a ramok miatt szívok, de ilyen lappal és rammal nem szabad, hogy problémád legyen. Gyors és korrekt eladó. Keresd fel)
Szintén nem kötözködésképpen, de akkor sem fogom felrakni. Ez pedig azt jelenti, hogy bár nekik megfelel, de nekem nem. 

Rövidre zárnám ezt a "vitát", Prime95-öt használtunk eddig, és ezentúl is ezt fogjuk használni, illetőleg a stabil eredmény mellé kérni. Pont.
[ Szerkesztve ]
ibt nekem az int vga miatt el se indult....
mostmár megy hogy van külön vga
szal arról a progiról ennyit......
[ Szerkesztve ]
Hát nem mondom,súlyos érvek...
És még felrakni sem kell...

egy szóval se kértelek arra, hogy használd, csak lemarhaságoztad és erre reagáltam.
hol láttál vitát? én csak eszmecserével találkoztam. 
a hiba akkor az ön készülékében, esetleg oprendszerében van. nálam probléma nélkül elindult és lefutott, pedig igp-n kívül nem sok külső vga-t látott a masina.
[ Szerkesztve ]
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

Ne haragudj, de egy ember miatt nem fogok olyan vizekre evezni, amit nem ismerek. Mint mondtam, _nem kötelező_ eredményt publikálni. De ha nem tetszik, akkor törlöm az egészet...
Ayg0: akkor nevezzük eszmecserének, nekem teljesen mindegy. Ahelyett, hogy a témához szorosan kapcsolódó kérdésekről esne itt szó, felesleges köröket futunk ezen a lerágott csontnak nevezhető kérdésen. Szinte biztosra vehető, hogy egy-egy processzorral foglalkozó témában mindig előjön ez a kérdés, hogy minek a Prime95-öt kell használni, miért nem csak 10 percig kell futtatni... Inkább nem sorolom, mert csak gyarapodik az OFF a témában.
[ Szerkesztve ]

Köszi a tippet! Megtaláltam az apróhirdetések közt. A lovagiasság szabályai miatt, előbb felajánlom kedvenc számtech boltomba, hogy ha engednek válogatni, akkor 28e-ért hajlandó vagyok megvenni tőlük azt a darabot, ami bírja a 4 magot húzva. Ha nem megy, akkor rendelek egyet HERR Z-től. Látom ő még túlhajtás szerint is szortíroz. Ez tetszik!
LISTÁBA
PRIME STABIL kategória
CPU ugyanaz, mint az előbb
3450MHz @ 1.35V
NB Freq= 2300MHz
Ajigo MF091-096 alias gyári hőcsöves AMD hűtő 125/140W-os CPU-khoz
MSI K9A2 CF
Na ez az, amit alapfeszültségen teljesen stabilan bír, a 3510MHz sajnos hibát dobott nagyjából 40 perc után, aztán ment egy maggal tovább 
Így legyen szép kerek az eredmény, feszültségemeléses tuning ebben a lapban valahogy nem motivál egyelőre ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Értem én...semmi gond.
Az biztos,hogy nem fogok minden egyes beállítás variáció mellett órákat várni.Pont.

Nagyon aktív vagy mester !
Valóban kisajtolsz mindent a procidból. 
Inkább az alaplapból 

Az Orthos is elfogadott, vagy csak Prime95? Orthos is Prime95-re alapoz.
[ Szerkesztve ]
vivos voco, mortuos plango, fulgura frango

öreg te melyik prociddal nem csinálsz rekordot ![;]](/dl/s/v1.gif)
emlékszem én még a 9550 re
3 napja adtam el... az a proci is ment rendesen 
(#799) bakosgabor57 válasza shankeesham (#797) üzenetére
Nem olvastad:Prime95-öt használtunk eddig, és ezentúl is ezt fogjuk használni.Ponty
Per pill. nekem 10 perc Orthos elég,hogy azt mondjam rá,semmi alatt nem fog lefagyni.
[ Szerkesztve ]
Nem ártana ezzel sem valami komolyat összehozni. Jó deszka és türelem kérdése az egész.
Az a 9550 egészen jól ment ahhoz képest, hogy itthon elsők között vettem meg.