Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#551) szki válasza bakosgabor57 (#545) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Ha Win XP-t használsz, akkor hagyd a francba a cnq-t!
Használd a PhenomMsrTweaker-t!
Egyszerű progi, és képes beépülni a win energiagazdálkodási modulba. Ezzel lehet alulfeszelni, és szorzót állítani, meg túlfeszelni:)
A csatolt kép nem a sztenderd beállításom, hanem a progi default.
De ettől szépen el kell térni:)

[ Szerkesztve ]

(#552) -kyo-

-kyo-
(újonc)

Sziasztok!
A minap jutott hozzám 1 x2 550-es procihoz és az ACC-t kerestem a biosban , hogy szerencsét próbáljak a 3. ill. 4. mag aktiválásával.(ACC- Auto, ha jól tudom ez a beállítás kell?) A biosban nincs ACC.....
Alaplap:Gigabyte GA-MA790GP-DS4H
Bios:f4
Segitsetek, hol a gubanc?!

...kicsi hiba, nem nagy baj...

(#553) szki válasza -kyo- (#552) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Nem ismerem ezt a lapot, de a Giga talán elrejtette: ctrl+F1-et próbáltad a biosba belépve, hogy a rejtett funkciók előjöjjenek?

És segíthet ha belenézel az alaplap manualba

[ Szerkesztve ]

(#554) -kyo- válasza szki (#553) üzenetére

-kyo-
(újonc)

Igy ok.
Thx.

(#555) kisza25 válasza -kyo- (#554) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mi a helyzet megy a 4mag?

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#556) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok. Érdeklődnék, hogy 550-nel elérhető-e(átlag esetben) a 2mag@4GHz 24/7? Valamint +1 magot lehet aktiválni, ha netán csak a 4. nem menne? ASRock A780GXH vagy M3A780GXH lenne mellé.

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#557) szki válasza CHIPman (#556) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Milyen hűtéssel?
Mihez kell a 4GHz?
Szerintem 4GHz nem javasolt 24/7-ben (ha megy egyáltalán annyit). Viszont alapfeszen (1,35V) jó eséllyel megy stabilan 3,6GHz-et. Én 1,45V-on és 3,9 GHz-en (15x260MHz) tudtam 3DMarkolni az AM2+ alaplapomban. AM3-as lapom még nem néztem mit lehet kihozni belőle.

X2@X3 mod nem megy, csak az X4, ha megy egyáltalán. Sajnos sokkal kisebb az esély 4 magra, mint az X3-soknál.

ASRock lap jó lesz, de abban pláne nem javasolt az extrém túlhajtás az áramellátása miatt.

Beszereztem egy Mugen2 hűtőt :B Jövő hétvégén megnézem azzal mi a vége.

(#558) bakosgabor57

bakosgabor57
(őstag)
LOGOUT blog

Oliverda: neked van igazad,szorzó állításnál nem megy a C&Q,viszont ha auton hagyom és EC-vel tuningolok akkor működik. :D

[ Szerkesztve ]

"NNNNa...?Mi van...?EEEEgyüttek müvelllődni...?Jó alapossan beszopni a kulllturát...?" http://www.youtube.com/results?search_query=bakosgabor57&search_type=&aq=f

(#559) -kyo- válasza kisza25 (#555) üzenetére

-kyo-
(újonc)

Ha mást nem kell beállítani ( ACC-Auto), akkor a cpuz továbbra is 2 magot lát :O

(#560) bakosgabor57 válasza -kyo- (#559) üzenetére

bakosgabor57
(őstag)
LOGOUT blog

Ha jól tudom Acc/auto + EC Firmware Selection-t hybrid kell állítani,és még a post-al is ügyeskedni kell egy pöppet.De majd HERR Z kollega megmodja ha felébred,épp meg akartam kérdezni,hátha...nátha...

[ Szerkesztve ]

"NNNNa...?Mi van...?EEEEgyüttek müvelllődni...?Jó alapossan beszopni a kulllturát...?" http://www.youtube.com/results?search_query=bakosgabor57&search_type=&aq=f

(#561) sutyi^

sutyi^
(fanatikus tag)

Tegnap sikerült M2N-SLi Deluxeban életre kelteni egy 550-est, ha érdekel valakit. :)

fubar...

(#562) bakosgabor57

bakosgabor57
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem Orthos-ból elég 5perc hogy lássam,játékok alatt is bírja majd.550 hőmérséklete terhelve és tuningolva annyi,mint a 7750-é alapon és idle.Szerintem jogos a taps :C

[ Szerkesztve ]

(#563) kisza25 válasza sutyi^ (#561) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hogyan is?
-kyo-: próbáld meg amit bakosgabor57 kolega írt az szüséges Giga lapoknál :K

[ Szerkesztve ]

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#564) Cayman válasza bakosgabor57 (#558) üzenetére

Cayman
(PH! addikt)

Egészíts ki azzal az aprósággal hogy: "nem minden lapban működik szorzóállításnál a CNQ"
Egyébként az új lapodban lehet már NB és L3 feszt is emelni?

"A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet." :) http://www.flickr.com/photos/caymood • http://www.panoramio.com/user/cayman

(#565) bakosgabor57 válasza Cayman (#564) üzenetére

bakosgabor57
(őstag)
LOGOUT blog

#558-->564 Kiegészítve. :DDD
Igen lehet.

(#566) CHIPman válasza szki (#557) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

CM Hyper 212

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#567) sutyi^ válasza kisza25 (#563) üzenetére

sutyi^
(fanatikus tag)

Legfrissebb BIOS-szal megy. Működik a lapban, csak hát annyi hogy nem azonosítja be pontosan a típust, aztán AMD Processor model unkown. :DDD

Ettől eltekintve gyönörűen működik. Szorzót is lehet állítani, stb. :C

fubar...

(#568) bakosgabor57 válasza sutyi^ (#567) üzenetére

bakosgabor57
(őstag)
LOGOUT blog

Képet kérünk...
HERR Z Kolléga felébredtél már:erősítsd meg a #560-at,vagy javítsd ki... plz!

[ Szerkesztve ]

(#569) .Gregor.

.Gregor.
(kvázi-tag)

Adott egy HERR Z féle proci (x4 B50 3600+) és egy ASRock M3A780GXH/128M, ACC-t auto-ra teszem BIOS-ba mentem kilépek-> nagy feketeség. Kikapcs-bekapcs után megy de csak 2 látszik. Tippeket kérek mit csinálhattam szarul. :)
(Oprendszer Win7 64 bit, ha van jelentősége)

Smith: Does Big Brother exist? O'Brien: Of course he exists. Smith: Does he exist like you or me? O'Brien: You do not exist.

(#570) sutyi^ válasza bakosgabor57 (#568) üzenetére

sutyi^
(fanatikus tag)

Mert aztán van rá okom hogy ámítsak. :(((

[link]

fubar...

(#571) Inv1sus

Inv1sus
(őstag)

Csináltam pár képet a cellről + megnéztem, amit mondtatok. A legtöbbnél Automatára vannak belőve a dolgok. Akkor azokat elvileg hagyhatnám is úgy nem? Beállítaná magától.

Képek:

Szal ezeket kellene valahogy állítgatni :DDD

DESIGNER, FRONT-END DEVELOPER --- DOTA 2 ACCOUNT ELADÓ

(#572) bakosgabor57 válasza sutyi^ (#570) üzenetére

bakosgabor57
(őstag)
LOGOUT blog

Nem a plusz magokról beszéltél?Mert én azt hittem arra írtad,hogy működik.A linkedről nem derül ki.

[ Szerkesztve ]

(#573) TomBoy1986 válasza Inv1sus (#571) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem, az auto MSI-nél default-ot jelent. Szóval ha indokolt azon változtatni, akkor azt nem teszi meg magától, ezt mindig kézzel kell megcsinálni. Ez egyébként egy nagyon jó funkciója ezeknek a lapoknak.

Na, amit itt kell állítani az csak annyi, hogy:

CPU FSB Frequency 200 => 234 (3510MHz)
CPU NB Ratio alapból 10x-es, ha így nem stabil, akkor 9x-esre vissza kell venni, de valószínűleg neked is stabil lesz
FSB:DRAM ratio 1:2,66 -ra (1066MHz-es beállítás)
HT Link Speed-et a CPU NB Ratioval szinkronba, vagy az alá állítsd eggyel.

Szükség esetén kellhet adni a CPU Voltageban egy kis plusz feszültséget, de ez nem fix.

Kérlek csinálj képet a CPU Specificationról is és a HT Link Controlról :R

[ Szerkesztve ]

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#574) bakosgabor57 válasza TomBoy1986 (#573) üzenetére

bakosgabor57
(őstag)
LOGOUT blog

Ebből lapcsere lesz!Jól néz ki a C45 Cell menüje :DDD

[ Szerkesztve ]

(#575) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

szerintetek ebben a lapban... ( elég low cost :B ) menne szépen egy 250es?

(#576) Inv1sus

Inv1sus
(őstag)

Ok köszi szépen, csinálok is mindjárt. ;) de addig beszúrok még egy képet, mert engem kissé nyugtalanít...

Nem 3000-nek kéne lennie 800 helyett?

(#577) Inv1sus válasza bakosgabor57 (#574) üzenetére

Inv1sus
(őstag)

Nekem lesz lapcsere vagy neked? :D

(#578) bakosgabor57 válasza Inv1sus (#577) üzenetére

bakosgabor57
(őstag)
LOGOUT blog

TomBoy-nak :DDD
Annak a képnek csak örülhetsz,működik a C&Q.

(#579) TomBoy1986 válasza bakosgabor57 (#578) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, eléggé tetszetős ez a Cell Menü. Pláne, ha összehasonlítom a mostanival :DDD
De még a DKA Platinumnak is tud újat mutatni. Azonban erre most nincsen keret, de valószínűleg idén meg kell lépnem ezt a történetet.

g@bo:
Kép helyett egy típus jobb lett volna. De annyit biztos megy, mint az enyémben :K

[ Szerkesztve ]

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#580) Inv1sus

Inv1sus
(őstag)

Na megcsináltam a két képet. Közbe arra is rájöttem, hogy azért mutat kevesebbet a cpu-z, mert üresjáratban lecsökken az értéke. Ej ez a sok új technika :N

Egyébként ennek az alaplapnak még lehet az fsb kapcsolóval 20%-ot húzni Fsb-n. De asszem ezt már mondtam. És egyébként se tudom mit jelent :DDD :DDD

A két kép:

[ Szerkesztve ]

(#581) kisza25 válasza bakosgabor57 (#572) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hogyan beszélt volna a magokról az egy AM2 570SLI-lap
annak örül,hogy megy benne a proci (nincs a CPU support listán)lapcsere nélkül :)
Inv1sus: új technika?az Athlon X2 is lecsökkentette az órajeleket 1000Mhz-re és az már 5éves cucc :U

[ Szerkesztve ]

(#582) sutyi^ válasza kisza25 (#581) üzenetére

sutyi^
(fanatikus tag)

Sajnos nem az enyém, én nem fogom megúszni ilyen olcsón. :O

Azt hiszem lehet majd én is benevezek egy ilyen jóképü 770-C45-re. :K

fubar...

(#583) kisza25 válasza g@bo (#575) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez milyen lap is pontosan?

(#584) TomBoy1986 válasza Inv1sus (#580) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi, akkor már csak a CPU-n belüli submenü érdekelne :DDD
Ez amit itt látni, csak egy áthelyezés a legelső menüből.

(#585) sutyi^ válasza kisza25 (#583) üzenetére

sutyi^
(fanatikus tag)

Valami MicroATX Zotac. Típust azt passzolom.

fubar...

(#586) Inv1sus válasza TomBoy1986 (#584) üzenetére

Inv1sus
(őstag)

A technology supportra gondolsz?

(#587) g@bo válasza sutyi^ (#585) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

azaz, nvidia 8200-as. pici... állitólag antituning, v minimális, 11k az új ára. :U

(#588) bakosgabor57 válasza kisza25 (#581) üzenetére

bakosgabor57
(őstag)
LOGOUT blog

Jóvanna!Nem ismerem,nem is láttam még Anus lapot! :)

(#589) kisza25 válasza g@bo (#587) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

CPU support list?ha szerepel akkor ok,ha nem nem ennyi

(#590) Inv1sus

Inv1sus
(őstag)

(#591) TomBoy1986 válasza Inv1sus (#590) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, erre gondoltam, köszi :R

(#592) HERR Z válasza bakosgabor57 (#560) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

EC faszom hybrid, acc auto és megy a mod
magától leállítja a gépet meg újraindítja, közbe kiirja hogy ne áramtalaníccs, ne rezetelj

(#593) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

g@bo
nem ismerem a zotacokat mindet, de szerintem az asrock hasonló chipsetes lapja a jobb bios miatt lehet értelmesebb választás lenne
árban ugyanennyi

[ Szerkesztve ]

(#594) g@bo válasza HERR Z (#593) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

de ez itx.... egy mini csoda, kifejezetten ezért néztem, nomeg, sokkal jobben bejön a márka, mint az asrock..

x2 250-es kb mennyivel lassabb, mint egy e8400?

(#595) 8nemesis8 válasza g@bo (#594) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Az asrock már nem a régi, most egészen jó, de ezek a lapok meg főleg.Sokan használják őket.

(#596) bakosgabor57 válasza HERR Z (#592) üzenetére

bakosgabor57
(őstag)
LOGOUT blog

Nem megy a + mag buhera,xp betöltésénél lefagyizik. :(
Na persze én ilyet is kértem.de azért reménykedtem,hogy az ördög bealudt. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#597) HERR Z válasza g@bo (#594) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

itx, pci-e-el meg pci-al?ennyiért? ezt te be is veszed?:D (a linkelt képedet nézem)
ph tesztbe ottvan 250

[ Szerkesztve ]

(#598) g@bo válasza HERR Z (#597) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

[link]

ez a value, és 11k. sok? :F

(#599) HERR Z válasza g@bo (#598) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

remélem látszik a mondanivaló

nem sok de van egy jelentős összegem rá hogy az asrock biosa komolyabb, és a procitáp része is pár fokkal értelmesebb:ő

(#600) g@bo válasza HERR Z (#599) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

jaaaaa, jóvanna. :B

asrock a régi szép idők emlékei miatt inkább nem..

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.