Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#901) Motion_Blur válasza Oliverda (#898) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

:))

Deneb topikot kerestem, csak eltévedtem :B Lehet, hogy váltok AMD-re, csak megvárom a C3-as 965-öt. Lapnak GA-MA790FXT-UD5P-t néztem, ramjaim meg csak menni fognak ebben a platformban is :U

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#902) Oliverda válasza MaSzKa (#900) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Te tényleg ilyen értetlen vagy vagy csak megjátszod? A saját érdekedben remélem hogy az utóbbi.

Semmi köze nincs ehhez a 790X-nek vagy GX-nek. Pl. az ASUS-on nem GX volt és mégis annyit tudott mint mint az GX-es MSI.

Nézz utána alaposabban a dolgoknak mert nálad elég sok a fekete folt.

Illetve ha kérhetném akkor függeszd fel a privát üzenetekkel való bombázást mert az már nekem is sok ha két irányból folyik a ganyé.

Motion_Blur: Pár hét aztán már itt lesznek azok is. Ja, a GA-MA790FXT-UD5P egy elég jó kis lap. :K

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#903) MaSzKa válasza Oliverda (#898) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

nah most erre mit mondasz

Biostar 462MHZ-es fsb-hez hol van szerinted az a 340MHz???

tipikusan az az ember vagy aki nem látja a fától az erdőt

az egy dolog, hogy asus mit tudott meg mit következtettél ki belőle
de az semmit se számít

leszóltátok a biostar 790GX alaplapjával elért fsb-t
de mire fel mikor jobbat még nem tudtadtok mutatni ami ugyanerre a NB-re épül
csak kerteltek meg miegymás

[ Szerkesztve ]

(#904) CHIPman válasza MaSzKa (#900) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem. Azért vettem, mert az abit egy jó márka, és mert ezt ajánlották. Vehettem volna Gigát is 2x ennyiért, de az Abit azoknál jobban teljesített akkor, és semmivel sem tudott kevesebbet alacsonyabb áron. Na jó, a supportot buktam, de a legutolsó egy éves betabios viszi a legújabb steppinges procikat, amik még akkor csak tervben voltak.
903: Mikor fogsz te nitrót tenni az NB-re és a procira együtt, és ekkora feszt adni neki? A földön maradjunk, ott a Giga jobb.

[ Szerkesztve ]

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#905) Oliverda válasza MaSzKa (#903) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Itt az 500Mhz a 790GX-es MSI-vel. ;] Csak végre fejezd már be be itt a Biostar istenítést vagy ha nem bírsz magaddal akkor menj át a topikjába. Ott lehet szemetelni.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#906) MaSzKa válasza CHIPman (#904) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

de miért jobb a gigabyte?
mikor mostanában ahogy egyre elterjedtek, úgy mostanában egyre többet lehet olvasni jelentéktelennek tűnő bakikról
ez nem megy így nem megy úgy nem jó - mindenhol azt olvastam mikor az Abit lehúzta a rólót
milyen lapot fogok majd venni
Gigabyte jónak tűnt, de közel nem volt egy azonos árban lévő abit-hoz képest
tuningba és feature-okban se

így sok olvasgatás után elvetettem az ötletet, hogy gigabyte p45-ös lapot vegyek

Oliverda
ez AMD Athlon2 X3 és X4 topic úgyhogy ide is "szemetelhetek", mert ilyen processzorom van és erről is írok

neked viszont nem ilyen cpu-d van.....

ez szép meg jó, de erre biztos rá lehet licitálni ezzel: Biostar 724MHZ!!!
mert ezeknek köze nincs a topic címéhez

[ Szerkesztve ]

(#907) CHIPman válasza MaSzKa (#906) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez Intel. A Biostar gyártja a legjobb Intel lapokat, ez köztudott. De nézd csak a topic címét...

(#908) MaSzKa válasza Oliverda (#905) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

az a baj veled, hogy beszélünk valamiről és te nem arról kezdesz beszélni hanem egy hasonlóról aminek

csak kevés köze van hozzá
nagy kár, hogy "hályog" van a szemeden vagy direkt nem akarod meglátni az igazságot/ átsiklik felette

és ugye egy (PH! nagyúr)-tól nem ezt várná az a ph-s halandó

én megpróbálom bizonyítani az igazam, te meg kitérsz
számomra ez megterhelő
végülis mindenki azt csinál amit akar

de csalódtam benned ezek miatt

CHIPman igen, de ő is ősrégi athlon64 tuningot linkelt aminek alig van köze az X3 - X4 -es topiccímhez így én is joggal mentem el a végletekig

Erre a Tuningra nem lehet most rálicitálni
ez a világrekord már 1 éve ami szép teljesítmény, főleg hogy megtartotta a vezető helyét pedig voltak trónkövetelők bőven pl DFI

látod már te is elismered, hogy jó a Biostar :C

igazából ha megnézed abból indult az egész, hogy leírtam, hogy nekem sikerült itt elsőként aktiválni az L3 Cachet

az jobb lett volna, ha magamba tartom vagy mi :F
másoknak lehet hasznos információ volt, remélem valakinek segít a vásárlásban

[ Szerkesztve ]

(#909) MaSzKa válasza MaSzKa (#908) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

bocs lejárt a szerkesztési idő!

végül is azért is van a ph, hogy hasznos információkat osszunk meg egymás között és a saját magunknak

hasznosítsuk ami szerintünk fontos
ez így jól is van csak nem menjen át egymás szapulásába az egész

ez a én véleményem :U

persze mindig is vannak akik máshogy gondolják...

például én csak most tudtam meg, hogy nem elég a HT-t vissza venni 2000MHz-ről tuning esetén, hanem kb ugyanúgy le kell venni az NB Frekvenciát is 2000-ről hasonlóan, mert kifagyhat a gép 790GX esetén

a C1E -t be és kikapcsoltam, de a fogyasztásmérő ugyanannyit mutatott mint előtte - itt AMD-nél ez nem sokat ér

amúgy néha 1 kicsit jól esik dicsekedni, de a negatív kommentek nagyon elveszik a hangulatot :(

[ Szerkesztve ]

(#910) Oliverda válasza MaSzKa (#909) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"végül is azért is van a ph, hogy hasznos információkat osszunk meg egymás között és a saját magunknak"

Ez igaz, csak nagyon nem mindegy hogy milyen módon csináljuk ezt. Ilyet például nem nagyon szokás csinálni... a szmájli tengerről nem is beszélve.

(#911) MaSzKa válasza Oliverda (#910) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

tudom, de örültem akkor meg tudod milyen az ember
én olyan vagyok, hogy ami eszembe jut leírom egyből valahogy automatán kellene megoldani a kommentek összevonását

amúgy néha 1 kicsit jól esik dicsekedni, de a negatív kritikák/kommentek nagyon lerontják a hangulatot :(

[ Szerkesztve ]

(#912) Oliverda válasza MaSzKa (#911) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor tudom javasolni a logoszférát ahol kedvedre jegyzetelhetsz annyit amennyit akarsz és akár percenként csinálhatsz új hozzászólás ami senki sem zavar. Miután pedig lejegyeztél minden írsz ide egyetlen átgondolt, összeszedett és letisztul hozzászólást. :)

[ Szerkesztve ]

(#913) MaSzKa válasza Oliverda (#912) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

nem is tudtam, hogy ilyen is van :DD

pedig nincs is sok hsz-t

te csak 1évvel előbb reggeltél és 10x annyi a hsz

[ Szerkesztve ]

(#914) Oliverda válasza MaSzKa (#913) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mivaan?!? :F

(#915) MaSzKa válasza Oliverda (#914) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

csak azt akarom, mondani eléggé ritkán írok a topikokba

friss eredmények

1.312Volton :D L3 6MB Cache és 3080Mhz passzívan :P

43 fokos volt legmelegebb
nyáron biztos lenne 50 felett is

az IDLE fogyasztás csak 2-5Wattal lett több

most a vga-val kéne valamit majd csinálni
és ha kijön egy új bios akkor normálisan összerakom a gépet

mert most a 3-4 slotba van a ram (magassak ezért lekell szedni a coolert úgy lehet berakni)

a vga is a 8x-es agpbe van most (lekell szedni a coolert az AC S1 rev2-ről úgy lehet berakni)

meg kisebb átépítés kábel rendezés kell majd csinálnom

[ Szerkesztve ]

(#916) CHIPman válasza Oliverda (#914) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt akarta kifejezni, hogy sok a hsz-ed, és csak 1 évvel regeltél előbb, mint ő, és mégis tudod, hogy van logoszféra. Hogy hogy függ ez össze, azt ne kérdezd.
A "sok hsz-t" meg gondolom angolból jött, a múlt idő jelének egyik kiejtési formájából. :DDD

(#917) Oliverda válasza CHIPman (#916) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én akárhogy nézem az testvérek között is 2 év. :D

(#918) MaSzKa válasza Oliverda (#917) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

nincs egészen 2év

mikor már majdnem 40 éves vagy akkor 39éves vagy :DDD

(#919) Oliverda válasza MaSzKa (#918) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja, tényleg nincs..... 2,5 nap híján. :U

(#920) Sonky

Sonky
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Egyik ismerősömnek kéne minél olcsóbb proci játékra.
Erre gondolt: AthlonII X4 620
Lapja: ASROCK M3A780GXH/128M
Vga: HD4850 1GB
Ram: 2X2Gb nemtudom milyen

Jó lenne játékra vagy azért kell az L3? :R

Eladó Intel Core I5 650-es gép: http://hardverapro.hu/apro/elado_2honapos_jatekra_epitett_gep_intel_core_i5_6/hsz_1-50.html KATT!

(#921) Oliverda válasza Sonky (#920) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Játékra szerintem inkább X3 720.

(#922) MaSzKa válasza Oliverda (#921) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

csak azt hozzá kell tenni 4eft-al drágább is

szerintem a 620-asnak ha sikerül aktiválni az L3 cachet akkor jobb az ár/érték aránya

[ Szerkesztve ]

(#923) Oliverda válasza MaSzKa (#922) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja, csak az elég ritkán sikerült tehát erre ne alapozzon inkább senki.

(#924) Sonky válasza Oliverda (#923) üzenetére

Sonky
(senior tag)
LOGOUT blog

És négymagosítható x2 545 nem lenne jó?

Eladó Intel Core I5 650-es gép: http://hardverapro.hu/apro/elado_2honapos_jatekra_epitett_gep_intel_core_i5_6/hsz_1-50.html KATT!

(#925) Oliverda válasza Sonky (#924) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha találsz valahol olyat ami biztosan négymagosítható akkor igen.

(#926) Sonky

Sonky
(senior tag)
LOGOUT blog

http://hardverapro.hu/apro/a64_x2_s939_3800_2700_mhz_a64_x2_4200_2900_mhz/hsz_1-50.html
Erre gondoltam.

[ Szerkesztve ]

(#927) MaSzKa válasza Sonky (#926) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

ha biztosra akarsz menni akkor jó

de rizikózhatsz te is akár
olyan, mint a szerencsejáték :DDD

(#928) Sonky

Sonky
(senior tag)
LOGOUT blog

:R

(#929) MaSzKa

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

nah srácok méricskéltem: ennyit számít a + L3 3MB Cache
így gyakorlatilag Phenom2 X4 945-ös procim van 37eFt helyett 22eFt-ért

érdemes megnézni azt is, hogy változik a fogyasztása a komplett gépnek

:R :C

(#930) CHIPman válasza MaSzKa (#929) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"L3 3MB Cache" Mennyi? Már abból is lehet részeket letiltani? :DDD

(#931) Oliverda válasza MaSzKa (#929) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Talán a WinRAR profitál a legtöbbet az L3-ból. Méregess mással is. :)

(#932) birozoli7800

birozoli7800
(senior tag)

Üdv mindenkinek!

Nagyon elgondolkodtam a minap egy platformcserén, mivel az amd-nek egyre több igen kedvező processzorai vannak. Pontosan egy GIGABYTE GA-MA770T-UD3P + AMD Athlon II X4 620 2.60Ghz AM3 BOX párosra cserélném jó öreg intel konfigom. Ezek a procik általában alapfeszen mennyire húzhatóak?

[ Szerkesztve ]

(#933) Oliverda válasza birozoli7800 (#932) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

3300-3500MHz durván. Szerencse függő.

(#934) MaSzKa válasza CHIPman (#930) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

nehogy megfelezd az L3 Cachemet :DDD

Oliverda
XviD4PSP 5.0 és a WinRaR-t használom pont a legtöbbet
közbe megy a Pinnacle tuner is ami belezabál :K

birozoli7800 ilyen Gigabyte UD3 féléknél figyelj, hogy ha lehet Rev2.0-ást vegyél, mert csak azzal vagy jobban megy a tuning és a feloldozás ;)

még mindig nem értem, hogy hogy a francban nem tudom felhúzni a gépet úgy, mint amit linkeltem

nekem 234mhz az fsb ott meg 274Mhz 99%-ig ugyanilyen lappal
csak az anyémen vagy 1 plussz borda is

asszem részletesen át kell tanulmányoznom a külföldi cikkeket

[ Szerkesztve ]

(#935) Oliverda válasza MaSzKa (#934) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Te pedig arra figyelj hogy ez GIGABYTE GA-MA770T-UD3P ami AM3-as és nincs belőle rev. 2.0.

(#936) MaSzKa válasza Oliverda (#935) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

én nem is írtam GIGABYTE GA-MA770T-UD3P -ről

csak megemlítettetem a hasznos információt általánosságban

GA-MA770-UD3 (rev. 2.0)
[link]

(#937) Oliverda válasza MaSzKa (#936) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Vazze... :D

"én nem is írtam GIGABYTE GA-MA770T-UD3P -ről"

de Ő igen, mivel neki válaszoltál.

"Pontosan egy GIGABYTE GA-MA770T-UD3P + AMD Athlon II X4 620 2.60Ghz AM3 BOX párosra cserélném jó öreg intel konfigom"

erre Te:

"birozoli7800 ilyen Gigabyte UD3 féléknél figyelj, hogy ha lehet Rev2.0-ást vegyél, mert csak azzal vagy jobban megy a tuning és a feloldozás"

(#938) Gerpop_27 válasza Oliverda (#935) üzenetére

Gerpop_27
(kvázi-tag)

Lol de nagy:D Másik fórumban pont az előbb írta vki, h nincs rev2 abból:D Tök fura:D

psn ID - FergassoN

(#939) MaSzKa válasza Oliverda (#937) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

akkor konkrétan leírom neki, én ezt javaslom ha olcsón akar megfelelő tuning-potenciállal rendelkező alaplapot venni: GA-MA770-UD3 (rev. 2.0)

és ha csak Gigabyte jöhet szóba
:P

(#940) Blaze71 válasza birozoli7800 (#932) üzenetére

Blaze71
(őstag)

Ez azért rohadt érdekes, mert a fiam GA-MA770-DS3 Rev 2.0 lapjában vígan szaladgál a 620-as alapfeszen 3,7 GHz-en, míg amit 2 hete összeraktam havernak GA-MA770T-UD3P lappal, abban csak 3,4 GHz-en volt stabil. Bár ez lehet attól is, hogy a fiam gépébe rakott proci talán jobb, de egyszerre jöttek, egy kereskedésből és a sorozatszám is ugyan az volt. De ettől függetlenül lehet különbség.

Az előbb olvastam itt a Rev 2.0 témát az UD3-as lapokról. Az AM2+-os 770-UD3-ból van Rev1.0 és 2.0. Az elsőben SB700 a déli híd, ezért nem tudja az ACC-t, míg a másikban SB710 a déli híd, ezért tudja az ACC-t. Viszont a 770T-UD3 lapokból, amik már AM3-asok, még nincs más, csak Rev 1.0, de abban is SB710 van, tehát tudja az ACC-t.

DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D

(#941) MaSzKa válasza Blaze71 (#940) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

igaz
szépen összeszedtem a lényeget :R

(#942) Oliverda válasza MaSzKa (#939) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én meg konkrétan leírom hogy ez ismét egy orbitális ökörség. Gondolkozz már egy kicsit mielőtt írsz. Különösképpen akkor ha másoknak javasolgatsz cuccokat. Látszólag ugyanis fogalmad sincs arról hogy miben különbözik a két alaplap.

GA-MA770-UD3 (rev. 2.0) - AM2+ foglalat - 5 fázis

GA-MA770T-UD3P - AM3 foglalat - 10 fázis

Szerinted hogy rakná bele a GA-MA770-UD3 (rev. 2.0) lapba a DDR3 RAMot? :U Ugyanis ha még eddig sem esett volna le ő AM3-as rendszert szeretne.

Blaze71: Ebben szerintem semmi érdekes nincs ugyanis nincs két ugyanolyan processzor. Az összehasonlítás akkor érne valamit ha ugyanazt a procit próbáltátok volna mindkét lapban.

"de egyszerre jöttek, egy kereskedésből és a sorozatszám is ugyan az volt."

Kizárt. A sorozatszám egyedi. Ergo olyan nem létezik hogy a sorozatszám ugyanaz.

(#943) Blaze71 válasza Oliverda (#942) üzenetére

Blaze71
(őstag)

Akkor nem sorozatszám, hanem mittudomén micsoda. A középső sor végig egyforma volt. Persze ettől még biztosan lehet különbség köztük. Ja, átpakolgatni meg nem volt lehetőségem, mert a pici lányom így is túlságosan érdeklődött az alkatrészek iránt. Egy hét múlva lesz 1 éves, így mindent a szájába vesz. Legyen az kenyérhéj, keksz, processzor, memória, csavarhúzó, stb.... .DDD

(#944) Oliverda válasza Blaze71 (#943) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Általában a középső sor (batch) jó kiindulási alap lehet de nem minden esetben. Ergo létezik olyan hogy minden megegyezik csak a sorozatszám tér el és elég nagy különbség van a két CPU között.

:)

(#945) MaSzKa válasza Oliverda (#942) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

igazad van

nem vagyok képben gigabyte lapokban nagyon

valamiért összekevertem, annyiféle típus van ott hasonló néven

arra próbáltam utalni, hogy gigabyte lapokból ha van mindenképp a rev2.0-ást válassza, mert azok lényegesen jobbak főleg ha tuningról van szó

(#946) MaSzKa válasza Oliverda (#884) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

"Megjegyzem hogy az első L3 cache visszakapcsolás is ASUS lappal sikerült hónapokkal ezelőtt."

hát barátom ez kész dátum: Dátum: 2009-10-22 15:27 !!! :DDD
itt már kb a 20. modding bios is ki jött biostarra :))

Ez a link semmit sem bizonyít!!! csak azt, hogy asus is eltanulta ezt a módszert és tökéletesítette, de ez inkább csak reklámszöveg marketing nem több (ph támogató asus)

biostarnál ilyenkor már magokat lehetett kapcsolni egyenként
elvileg és az is elképzelhető, hogy 4magos cpu-ból lehet csinálni 1 magosat
l3 cachet is hónapokkal e dátum előtt aktiválták

de nem ezzel a biostarral hanem egy másikkal még ennél korábban

BIOS for TA790GX3 A3+
Release Date: 06/16/09
Update Description:
1. Un-lock 2x and 3x processors..

[ Szerkesztve ]

(#947) CHIPman válasza MaSzKa (#946) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az összes SB700-as(de még lehet, hogy a régebbiek is) lap támogatja a magok letiltását.

(#948) Oliverda válasza MaSzKa (#946) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Most sikerült elolvasnod egy tegnapi hozzászólásom? Jaaa...nem is. Most értelmezted rosszul. :DDD

Szerinted a linket mivel kapcsolatban szúrtam be? Nézd már meg újra... :U

Inkább ezt nézd meg (itt legalább nem kell olvasni :D).

Kokányolt mod BIOS-okat meg felejtsük már el. Az ASUS a gyári retail BIOS verziókkal tudja azt mint a Biostar a gányolt-tákolt mod BIOS-okkal.

"BIOS for TA790GX3 A3+
Release Date: 06/16/09
Update Description:
1. Un-lock 2x and 3x processors.."

Köszi. Ezzel éppen most bizonyítottad hogy a Biostar június közepétől kezdve tudja az X2 és X3 procik unlockolását. Nincs több kérdésem. :D

Amúgy augusztus végén sem volt még tökéletes az unlock, legalább audi100td szerint:

"Egyébként végül az új Biostar TA790GX-re esett a választásom, de nem bántam meg, elég jónak tűnik és végre kapott normális PWM-et + raktak bordát a FET-ekre, 4+1 Gigabyte szint. Egyedül azt sajnálom, hogy nem működik vele rendesen a 4 magosítás illetve a CMOS clear jumperrel van megoldva."

[ Szerkesztve ]

(#949) MaSzKa válasza Oliverda (#948) üzenetére

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

However, the surge in demand for 720BE processors started when a Korean overclocker first discovered that the “defective” core could be unlocked. He used a motherboard with a SB750 southbridge which supported Advanced Clock Calibration (ACC): the Biostar TA790GX. Soon after, others reported similar success in unlocking the 720BE. This phenomenon eventually extended to include X3 710 and X2 550BE processors as well.

és szerinted ebbe a cikkbe mit jelent a First szó :F

[link]

ez az oldal mehetne is ki az 1. hsz-be mivel összefoglal minden modding bios-t és aktiválást :))

Biostar-hoz Moding bios se kellett

"ehhez a laphoz bios frissítés se kell, mert gyárilag benne van ez a 'hiba', hogy magokat lehessen aktiválni"

fordítsd le a cikket vagy ezt a pár sort nekünk! :U :DDD

ez első bios ehhez a laphoz:
BIOS for TA790GX 128M
Release Date 2008/08/22
Update Description:
1. Initial bios.

[ Szerkesztve ]

(#950) Blaze71 válasza CHIPman (#947) üzenetére

Blaze71
(őstag)

Már bocs, de ki az, aki le akarja tiltani a magokat???? :F Arról van szó, hogy a letiltott magokat, illetve letiltott L3 gyorsítótárat aktiválni szeretnénk. Ehhez meg AMD Chip vonalon minimum SB710 kell. Az SB700 még nem tudja az ACC-t, amivel ezt meg lehet oldani.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.