Jó lesz az a proci. Kicsit finomítasz és van egy erős géped.
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"

Jó lesz az a proci. Kicsit finomítasz és van egy erős géped.
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
És még mindig alapfeszültség. És egy két éves lapban, ami SB600-as 
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

ezeket az árakat hol láttad?
Gondolom Experten.
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

Na ez valami kellemes darab lesz
Nem olvastam vissza,de milyen magos a procid?
SB600-as lapja van, így szerintem meg se nézte, felesleges lenne fájdítania a szívét. 
Jól látod 
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

Valószínű azért a JOBBIK (deneb?) fajta magos ! 
[ Szerkesztve ]

Látom 4850-ed van!
Nekem is az van és kíváncsi lennék hogy CCC-ben neked meddig engedi húzni mert nekem a GPU-t csak 700-ig és szerintem menne többet is, a memóriát meg 1200-ig lehetne de csak 1150-ig stabil.
GIGABYTE P67A-UD4 B3, I7-2600K 2*2GB DDR3 1600Mhz crucial ballistix, H2O CPU, VGA 6870 OC, XFX 550 PRO----nokia c7
Ezt a 4850/70 topicban is megkérdezhetted volna, és igen, csak 700/1200 a max. 4830-nál is. A GPU nem valószínű, hogy feszemelés nélkül menne többet.
[ Szerkesztve ]

Igaz, csak ha már itt nézelődtem
Meg álítólag van olyan bios ami többet enged.
GIGABYTE P67A-UD4 B3, I7-2600K 2*2GB DDR3 1600Mhz crucial ballistix, H2O CPU, VGA 6870 OC, XFX 550 PRO----nokia c7
Meg fogom nézni, mert 10. körül veszek egy TT Big Typhoon VX-et rá, hogy érezze a törődést, aztán majd akkor megnézem.
Igazából ez a Freezer is megbirkózik vele, de így nem elég halk, na meg jobb szeretem a lefelé fújós hűtőket. 
4850:
700/1200, de az alacsony fesz miatt nem bírja nekem, úgyhogy lassan el kell kezdenem módosítani.

Az a hűtő segíthet még plusz tuningot!
Szereted ha segít hűteni a proci táplálását végző cuccokat?
Így van, pláne hogy az alaplapnak az áramköre csak általam készített minimál bordával van hűtve.

Pláne jól jöhet a hűtés rásegítése. Megnéztem a lapod képét és azon gyárilag tényleg nincs hűtés.

Si vis pacem, para bellum.
Ez Deneb magos. Egy jó BIOS valamint némi szerencse és meglehet az "elveszett" L3 is.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Talán ha lehet ilyet mondani (MÁR mért ne lehetne !) a jobbik magosok közül való darab!
Tuning rendesen fog vele menni, L3 -esetleg vissza kapcsolható és kész a szupi kis erőgép.

Az látható az adatlapomon, hogy milyen lapom van. Mondjuk nem annyira a túlhajtás érdekel, inkább az alulfeszelés. De majd legkorábban holnap.
Igen, látom. SB750 van rajta tehát ACC-t biztosan tud már csak az a kérdés hogy milyen BIOS-t sikerült összelapátolniuk hozzá.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

ACC-t egyelőre nem bántottam, most hirtelenjében csak a beüzemelés volt a szempont.
Ami viszont meglepett, az a stock cooler hurka mivolta. Marad az Ajigo MF091-096.

sry, de honnan tudni hogy deneb mag?
A legújabb BIOS-t használod?
95 watthoz egy ideje már ilyen jár.
g@bo: #1 hsz.
[ Szerkesztve ]

F6, ami a legfrissebb.
A franc gondolná, hogy ez a kis micsoda elég 95W-hoz. Anno a 3500+-omhoz is nagyobb járt.

[ Szerkesztve ]

Majd esetleg ráérő időmben.
Oké, majd ha lehet akkor számolj be a végeredményről.

Kiváncsi vagyok rá én is , hogy tudod e aktiválni az L3-as cache-t.
Igaz ! Javítottam. 
[ Szerkesztve ]

Azt biztos nem, max az L3 cache-t...
Mod: Majdnem jól.
Mod1: Megy ez. 
Thrawn: Az még csak az aktiválás. Aztán, hogy jó is-e, az már nem két perc.
[ Szerkesztve ]
Elég rá pár perc, két reboot és vissza is állíthatod ha nem ment 
szerk: az még csak az, de kezdetnek megteszi 
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods.

Csak sikerült felül kerekednem a pénz éhségemen ! 
sziasztok
QuadCore AMD Phenom II X4 810 procim van és elég gyenge a SHIFT hez azt szeretném megtudni hogy lehet e ezen huzni kicsit mert az alap 2600Mhz en megy tudom hogy nincs két egyforma proci de kb mennyit bir??

http://terkeph.hangya.net/#47.676253276991204+19.52098846435547+12+p
kérdezd a phenom II topikban, 3,4-3,5 van benne a tapasztalatok alapján
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

ez is alap 2600Mhz.
nálam egy 512mb-os 4770-el és 4gb rammal 1280*1024-ben minden max 8x élsimítással 40-45fps
de kérdésedre válaszolva biztosan lehet húzni 

nekem ilyet dobott a gép:

de hybrid/auto beállitás mellett boot van, aztán fekete kép.... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Neked 4890 Vga-d van szerintem annak simán kellene vinnie Shiftet maxon, akkor is ha a procid alapon van.

Ez a jobbik!! Deneb magos csonkítva.

de úgy néz ki cseszheti... 

Mint én

neked se megy? v rosszul állitok valamit.... bootkép van, de a win már sehol, és kihal.

hát szomorú, hogy az ember megveszi, jópénzért, aztán még azt a rohadt L3-at sem lehet aktíválni
legalábbis én így voltam vele

Ha annyira kell az L3 cache, akkor miért nem Phenom II-t vettél?
meg ha már aktivál az ember akkor tökmind1 hogy csak l3-mat vagy egyből +2 magot
és akkor előrébb lenne 400MHz-el

Nekem az a legnagyobb bajom hogy nem birom 3,4-nél tovább felhúzni
az L3 nem nagyon érdekel, de nem megy

csak ennyi lóvém volt
mindenképpen ilyet vettem volna, nem az L3 aktíválás miatt vettem
a másik lehetőség a phenom II x3 lett volna, de azzal ugyanilyen lutri lett volna, csak ott meg a magokkal
[ Szerkesztve ]

Sziasztok
Szemezek egy Athlon II x3 435-ös procival, kérdésem az, hogy vajon ki tud-e hajtani egy 5850-es ati vga-t? illetve Hol van egy Phenom II 720-hoz képest?
előre is köszi a válaszokat
A lélek Isten üzlete, enyém az Ember
egy 5850-et egy 4ghz körüli phenom 2 x4 hajt ki, szóval, aktiválnod kellene a +1 magot, illetve akár a +6mb l3-mat és rommá kéne húznod ahhoz hogy ne cpu limites legyen a kari
kb egy szint a 720-szal, de cache igényes játékoknál -pl gat4- a 720 leveri

Köszönöm szépen a választ.
A lélek Isten üzlete, enyém az Ember