Bocsánat
A PCprobe az írja ki,hogy a max spid 3700
sorry
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"

Bocsánat
A PCprobe az írja ki,hogy a max spid 3700
sorry
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
az is hülyeséget ír...softverek nem mondják meg neked, h mit bírnak a procik...
link alapján én látom, h hol lehetne visszaállítani az orajeled.
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

Ha az eddigi Intel árakat nézted ahhoz képest baráti ,egy régi e8400 40k ,ez kenterbe veri ,meg az összes mostani AMD legyen az akár 6 magos 
"Amíg engem látsz nem vagy vak"
azt vedd figyelembe, hogy ez alsokategoria az intelnél.
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

Pediglen kiírja
Szerintem nem ugyanaz a bios ,de meg fogom nézni.
Ez M2N32 az enyém sima M2N.
És akkor hol kéne állítani?
kiírhatja...csak hülyeséget ír 
valoban az...nem is néztem, h ott az a 2 szám 
memory clock frequencynél lehet állítani.

Az egy dolog hogy ki sem tudnám használni, többek között ezért sem adok ki ennyi pénzt egy procira...
Azt meg hogy kenterbe veri el is várható ennyi pénzért...De abba biztos vagyok hogy a tesztekben szereplő szintetikus szemléltető eszközökkel nem szoktam játszani, netezni, filmezni...ezért nem is mérvadó számomra...gyakorlatban még nem éreztem hogy kevés lenne az x4 amit egy éve vettem 19k-ért..De biztos zsír az SB csak veszélyesen drága mint az intel általában..
De nem az volt a célom hogy hitvitát indítsak el csak megjegyeztem hogy nem érzem barátinak...PL: a Te procid az egy baráti áras cucc hiába szarabb az SB-nél negyed annyiba kerül és szerintem kiszolgál...nem?
A procikérdésre nagyon egyszerű a válasz: azt kell választani, amire van pénz.
Nagyon a Sandy, de szerintem a négymagos otthonra már szinte felesleges. Bár egy hosszabb távú tervnél ez nem gond azért...
Én biztos, hogy meg fogom várni a Llanot, és a Bulldozert. Utána lehet majd válogatni igazán.
Addig egy meglévő rendszerbe pénzt ölni úgy, hogy nem cseréled, baromság.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Én is azokat várom de AMD-ék megint késnek szokás szerint
már mióta kint van a Sandy és így megint sok profittól esnek el. Elég nagyot kell ütniük ha fel akarják venni a versenyt de én azt szeretném ha megszorongatná az Intel-t. Minden esetre ha kijönnek át állok és vagy 2 évig semmit az biztos.
▌butcherproductions.webs.com✔❢Gameplay Collection❢:YouTube/szakozs ▌
A PH-s cikk alapján a Llano nagyon is rendben lesz. De többet majd akkor, ha kijön.
Egyelőre szerintem jó az, ami van. Ha cserélni kell, akkor úgy érdemes megjátszani, hogy legyen látszatja, s ne kelljen fél éven belül kidobni a rendszert.
Teljesítményre nekem is bőven elég az, ami van most.
De ha jó lesz a Llano, lehet elcsábulok...

pár napja vettem az x3-at ,most nézegetem x2 athlonhoz képest játékokban + 15 fps ,csak nagyon meleg és hangos a venti ,de jónak tűnik .
Gyári hűtő van? Én leszabályoztam, s úgy egész jó a hangja. Igaz a vga kiba hangos nálam, de csak a gyári hűtőnek sincs vészes hangja.
[ Szerkesztve ]
késnek?
nem áprilist mondtak?

arra lennék kíváncsi leginkább hogy a mostani ramjaim jók lesznek e majd az AM3+-ba 
Miért ne lennének jók?

hát majd kiderül hogy kell e hozzájuk venni. Intel is így oldotta meg hogy külön lehet venni amit I7 hez vagy Sandy-hez gyártottak.
nem szükségszerű uj ramokat venni annak, aki core i rendszerről állt át...
Vagy akinek max 1.65V-on üzemelő moduljai vannak.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél! Azok az emberek, akik teljesen végiggondolnak mindent, mielőtt egyet is lépnének, egész életüket fél lábon töltik.
asszem vmivel alatta ajánlott használni...
1.575V ha jol rémlik...
Az intel 1.5V +5%-ot javasol, de többen is teszteltek 1.65V-on minden gond nélkül. [link]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél! Azok az emberek, akik teljesen végiggondolnak mindent, mielőtt egyet is lépnének, egész életüket fél lábon töltik.
saját topikjába olvastam még...tudom, h probálták 1.65Von is...dehát kitudja...lehet idővel jelentkezne probléma.
Az 1,65-öt én sem erőltetném... no meg nevetséges áron van már 4 GB DDR3. Jó, nem a tuningos téma, de akkor is.

Nem kell foglalkozni ilyen gépösszerakós dolgokkal, ha mindenki erre alapozna, i7 980x lenne minden gépben, persze az is 4GHz-n. Sztem egy Athlon II x4 3,5GHz körül bőven elég lesz még jó ideig, nagy teljesítményű VGA mellett is. Athlon II-ről Phenom II-re meg nem érdemes váltani, mert az L3 cache nem dobja meg a játékok teljesítményét.
(#5061) geza12345 : Játék, felbontás és részletességfüggő a dolog.
(#5072) Móci : Mindenre elég manapság 4GB 1600-os ram. 12-13k-s árával pedig most nagyon cukor árban van.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb
mezei user amugy sem veszi észre a különbséget 1333 és 1600 között még akkor sem ha az 1600asnak szorosabb az időzítése...
Az is igaz.
Mondjuk én egy DDR2 vs DDR3 tesztet néznék meg azonos Amd procival.
Kíváncsi lennék, hogy mekkora a differencia.
[ Szerkesztve ]

Mire vagy kíváncsi? Én nem rég váltottam 1066 cl5-ről ddr3-ra...Szintetikus teszteken kívül Én nem tudok differenciáról beszélni...Csak azért váltottam mert 2 ezrest kellett rádobnom 2x2Gb ddr2-re hogy váltani tudjak...Annyit meg megért...Most 1,3V-on mennek 1333 cl9-be..( csak mert nem látom értelmét az 1600 cl7-nek) ddr2 meg 2V-on tudod 1066-ot...

THX! 
na igen....max ennyi különbség lesz. a fogyasztás 

Nem azon fogunk meggazdagodni, hogy a ddr3 kevesebbet eszik. Egyébként nem tudom mennyi lehet, mondjuk a különbség fogyasztásban ddr2 1,8V és ddr3 1,5V között. 0,5-1W?
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb
hát nemsok 

Kicsivel több mint amit írtál bár azt tény hogy meggazdagodni nem fogunk belőle...
Viszont 1 vs. 1 most érdemes váltani amíg nem értéktelenedik el a ddr2...
szvsz nem fog elértéktelenedni...mélypont volt már...
DDR1es ramok is k*rva drágák...DDR2 is efelé tart.

Sziasztok!
Azt hiszem megtaláltam az optimális processzort egy Athlon II X3 4** személyében, de nem tudom milyen chipes alaplap illik hozzá. 770, 785, 790, 880...?
Tuningra elég egy 770-es pl 3700Mhz-hez (persze csak ha a proci is tudja)?
Vagy az alaplapok is olyanok mint a processzorok, egyik jó tuningra és lehet hogy a következő ami lejött a futószalagról már sokkal kevesebbet bír?
770. ha kell a int vga, akkor 785 vagy 880. tuningban ~ugyan azt hozzák.
Talán a 450-es a legjobb választás, mert ott 16-os a legmagasabb szorzód, így az "fsb" emeléssel könnyebben eljuthatsz a várt célértékhez.
Egy 440-esnél csak 15, így nagyobb "FSB", esetleg magasabb feszültség is kell.
Nekem 16*225 alapfeszen (ami lehet, az alaplap - 880GM-LE - miatt kicsit magasabb az előírtnál) minden piszkálás nélkül elmegy a 450-es, kvázi 650-es X4-ként, 3600-on. minimál fesz emeléssel (0.125 vagy 0.250) elindult 3760-on is, de hamar bizonytalan lett. Nem jártam utána, hogy a proci, a memória vagy valami más - gondolom, ekkor már a 2000 is 2700 lett, lehet, túl magas), s nem is emeltem tovább, csak egy teszt volt.
Lehet, egyszer kitapasztalom a végét is, ha lesz rá időm és hangulatom...

egy 455 -nél meg 16,5 a szorzó 

egy kérdésem lenne, az FSB emelhetőségét mi befolyásolja jobban ,a Proci, vagy az alaplap?(chipset)
lap.
Ez igaz.
Csak majd 15%-kal drágább, mint a 450. Ezért arra nem is gondoltam, mikor vettem.
Lehet, van ahol kisebb a különbség...

Tesóméknak ilyen lapjuk van [link] FSB 250 ig simán lehet adni, fessz emelés nélkül és stabil vele a rendszer, nekem nagyon tetszik az a lap, sok tuning lehetőség van benne egy baja van hogy bele teszem Giga gts 450-et és fagyogat a gép 
hát erre kérdezz rá a lap vagy a VGA topikjában...

neki a chipsete nforce 720D, az én lapomnak nforce 630a az enyémbe tökéletesen megy az ő kártyája , az én kártyám meg az övébe
Nekem is GTS450 van csak Gainward, valamiért az ő chipsete nem bírja az oc2 -est:Ezért veszélyes az Asrock alaplap az ilyen kis kompatibilitási hibák miatt.

Az a chipset hibája szvsz. Hiába nfos, nem valami acélos. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Hali, végre lecseréltem a gyári hűtőmet egy Alpenföhn Nordvand gyönyörűségre.
Eddig a kupak és maghő között 4-5 fok volt a különbség most az új hűtővel 8-10 
Ez mitől lehet vagy mit jelent.
Amúgy nagyon zsír a cucc netezés, nézelődés közben 2 fokkal melegebb a procimag mint a szoba hőmérséklet 
Asus M4A77T/USB3, AthlonII X3 440, 3Ghz, Gainward GTX460, Kingmax 4GB
maghőfokra koncentrálj...a kupakot meg sz*rd le 

Oké.
Asus M4A77T/USB3, AthlonII X3 440, 3Ghz, Gainward GTX460, Kingmax 4GB

A kupak hőmérsékletet ez?
Igen.
Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

Ezt vedd alapul, a maghőmérsékleteket rosszul méri az aida, illetve az everest. Melegebbnek kellene lenniük, mint a kupaknak.
(#5095) darál0w : Sztem pont fordítva.
Grat a jómunkásemberi kinevezésedhez.
[ Szerkesztve ]