Látom nem adod fel, szép eredmény grat. 
www.kezmuveskeramia.hu

Látom nem adod fel, szép eredmény grat. 
www.kezmuveskeramia.hu

Jól húzható procit fogtál ki.
GRATULA!!
GIGABYTE P67A-UD4 B3, I7-2600K 2*2GB DDR3 1600Mhz crucial ballistix, H2O CPU, VGA 6870 OC, XFX 550 PRO----nokia c7

ez esetben csokikat az öltözőbe, a virágokat itt eszem meg! 

GIGABYTE P67A-UD4 B3, I7-2600K 2*2GB DDR3 1600Mhz crucial ballistix, H2O CPU, VGA 6870 OC, XFX 550 PRO----nokia c7
CPUID CPU-Z legújabbal nyomj be ide 1 validot
elvileg a 7en én is ugyanolyat kapok, mint te
cacyc ac
biostar ta790gx a3+ rev5.1 már megjött 
jó lenne ha lehetne állítani a szorzót is
[ Szerkesztve ]

2x ment
[ Szerkesztve ]

Kíváncsi leszek a fejleményekre!!

tudnátok ajánlani egy-két stabilitás tesztelő programot?

Ha instabil a rendszer, mar ez a ket progi is kiakaszthatja.
EVEREST Ultimate Edition
SiSoftware Sandra Lite 2009.SP4
Athlon 620 x4 (Deneb 6Mb cache) + GA-MA790X-UD3P + Radeon HD 4850
prime95 legújabb
orthos
intel burning test legújabb
furmark legújabb
én alapfeszültségen tuningolom majd
és maradok kb 3ghzn a fogyasztás miatt

a felsoroltakon kívül még a Linx is szóba jöhet[link].
A világon két fajta ember létezik, az egyik a megoldást keresi, másik a kifogást.
ez lett a cpum: cacyc ac 0933GPMW
már csak ram kell
[OFF]Při přepnutí v biosu na nastavení hybrid ukazuje default napětí 1,312.
Série je CACYC AC 0933GPMW - ale odemykání L3 se nekoná.Deska sice projede postem ,ale OS nenaběhne.Při stejných taktech a nastaveních 3565Mhz je v těch testech v průměru o 30% rychlejší než P II X3 710. No ale těch 3565 dosahuje při 1,39 a PII až při 1,47 a pro P II je to konečná.Ve vyšším OC A II X4 620 mě brzdí box , při signalizaci 70st. jsem test stability radši ukončil.Ve hrách jsem rozdíl nepozoroval ale taky neměřil,stejně mě asi limituje 4730 (čekám na 5850)
Série je CACYC AC 0933GPMW , podle netu by tento měl mít jádro deneb.V desce "Normálně" najede,ale jak má najet OS tak zůstane černá obrazovka.To mi připadne jako by spíš L3 byla vadná.No výkon při 3,875Ghz úctyhodný i bez L3.[/OFF]
[ Szerkesztve ]
Ha már bemásoltad akkor fordítsd is le nekünk. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
nem tudok csehül

Lényegében annyi, hogy elméletileg deneb magos de az L3-at nem sikerült aktiválni. A lap beposztolt de az oprendszer már nem indult el.
A világon két fajta ember létezik, az egyik a megoldást keresi, másik a kifogást.
te tudsz csehül?

Szlovákul tudok de az nagyon hasonlít a cseh nyelvhez.

Milyen alaplapod van?
nagyon leállt itt a menet 
eddig 3unknak van csak ilyen cpuja?

nem, azt hiszem már 5-nek
megnézted már, hogy lehet-e aktíválni az l3-at?
nektek mennyire hangos a gyári ventilátor?
[ Szerkesztve ]
kb kedden kapok ramot ősembertől
cooler master hyper z600 lesz rajta, meg most vettem artic cooling mx-2-őt
akkor rakom őssze
az aktiválásra szerintem 20% az esélyem

A gyári hűtő egy nagy rakás sz@r 
Az élet jó a világ nem!!!

sziasztok! asrock 68n s -amd phenom 2 x4 945 proci -vista 32 bit oprendszer.
CPU teszt--803 mhz .miért csak ennyit mér??? élményindex ,proci 4,7 miért???? tud valaki segiteni????
Köszi
[ Szerkesztve ]
fixelted az x-et?
cnq gondolom be van állítva, ha netezel akkor visszaveszi

akkor nem csak én vagyok így vele 
#477: az élményindex számolásakor nincs leterhelve a cpu?
én alapon 7,2-t kaptam CPU-ra

hogy kell fixelni az x et?????

hogy kell fixelniaz x-et??, és miért csak 800 mhz???

800MHz, mert CnQ. Azaz energiatakarékos módban van a proci. Letiltani nem nehéz, vagy BIOS-ban teszed meg, vagy az Energiagazdálkodásnál beállítod mondjuk a Performance profilt.
Egyébként Vista alatt a maximum pontszám 5, szóval a 4,7 azért nem olyan rossz.
Si vis pacem, para bellum.
"Egyébként Vista alatt a maximum pontszám 5, szóval a 4,7 azért nem olyan rossz."
Ahol az 5 = 6 helyettesítést kell alkalmazni.
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

Hmm, ezek szerint emelték a felső határt? Lehet, RC óta W7-et használok...
Si vis pacem, para bellum.
Azt nem tudom, de mióta én azt használok - ami az SP1 óta van, közel egy éve - azóta 6 a maximum. Illetve 5.9
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

Nagyon rossz! Le kell cserélni de hűt azért.

Szerintem többünknek is van csak nem írnak.
l3 cache aktiválásról írhatnának
lehet marketing volt csak az amd részéről

Hát irhatnának!
Lehet mert nekm sem megy de nem is izgat így is jó

hát akkor én megírom, hogy nekem sem megy... 

Nekem Sem ! De nem nagy veszteseg az L3 cache hianya.
Igaz az en deszkam nVidia es nincs benne ACC -on, mint az AMD - lapokban.
[ Szerkesztve ]
Athlon 620 x4 (Deneb 6Mb cache) + GA-MA790X-UD3P + Radeon HD 4850

Üdv.
Tud valaki ajánlani egy ennél jobb lapot,ami alapból támogatja az Athlon II X4 620-t?
Hurry Mr Bubbles the Angels are waiting
Ennél jobbat annyira nem nehéz.... Mennyi pénzből?
paolo68: Az újabb nV chipes lapokban már van ACC csak nem ilyen néven.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

15-20e jelenleg a max keret
Giga GA-MA770-UD3 (rev. 2.0)
...vagy GA-MA785G-UD3H

Köszi,ezeknek nem kell bios frissítés hogy alapból tudja kezelni a procit?
Elvileg nem.

Mert a gyártói oldalakon irják hogy xyz bios-tól
Viszont az kérdés a boltba milyen bios-al árulják a lapokat,gondolom alap gyárival.
Nem feltétlenül.