olcsó biralma értelmesebb külföldi nagykereknél/disztriknél 2-3 hónapja nincs, regor bevezetése előtt kiszórta őket az amd, energiatakarékosok bírták 1-2 héttel tovább de mára az is eltűnt
az hogy itt még van, az csúnyán beragadt készlet
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Alapfeszen megy a prime vagy tuningoltad is?
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Tibicsucsu
(tag)
Nem akarok türelmetlen lenni, de mi a seggem van már az X3 435-tel? Se teszt, se ár. Tűkön ülök!

Steven
(őstag)
csak annyit csináltam hogy 4 magot bekapcsoltam lsd : [link]
tuningolni nem tuningoltam
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
üdv.
kitörő örömmel fogadtam az új négymagosok érkezését, ár/érték arányuk miatt is. de ahogy visszaolvasok azt látom hogy nem minden területre alkalmas, illetve vannak jobbak nála közel azonos árban. Pl: játékra még mindig jobb egy X3 720 az L3 miatt. jól látom?
de akkor minek a 4 mag és milyen területre szánja az AMD?
Aurea mediocritas
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Gyuri27
(PH! nagyúr)
A 720 csak akkor jobb játékra ha a játék nem támogatja a 2+ magot. Hiszen a 620 2600-n jár és nincs l3, a 720 2,8 és van l3. De ez az előny elmúlik hiszen egyre inkább használják a játékok a 4 magot. Ami még a 620 mellett szól az ár. Ugyanis 24k alatt van a drága. A 720 meg 30k.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

g@bo
(PH! kedvence)
ha lehetne már végre kapni.... de talán a jövöhéten, ha nem lesz érte sorban állás...

elfelejtette
(PH! kedvence)
Ezt pont NEKI mondod, aki az aláírásában is pont egy AthlonII X4 620-at kínál eladásra?...
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

g@bo
(PH! kedvence)
még neki sincs, csak lehet hogy lesz... jövöhét, lehet nekem is, igérték a nakkerben, de röhej a sebesség.
köszi mindenkinek, most már tisztább a kép.
nem is akarok már procit venni, de ha menne a lapomban akkor ennyiért már csak azért is vennék, hogy elmondhassam, hogy van 4 magos procim ![;]](/dl/s/v1.gif)
télleg menne a lapomban vajon?
Aurea mediocritas
fog menni, egy új biossal
F7 a legújabb(de nem mai gyere az sem). sajnos DS3 re1-et már hanyagolják.
szal F7-el menne szerinted?
Aurea mediocritas
Ha minden jól megy pár hét múlva küldhetek egyet, engem érdekel, hogy ddr2 visszafogja-e. Ha értelmes áron kapom majd szólok.
Nézegettem a most megjelent teszteket, van egy sanda gyabúm, hirtelen azért tűntek el 2-3 hete, mert túl soknál be lehetett kapcsolni az L3-at, azok még deneb magosak voltak talán? Mostani tesztetknél viszont sehol nem láttam L3 aktiválást, nyilván ez már propus mag.
New world...old thinking...IBM T60;)

g@bo
(PH! kedvence)
na, expertbe be is foglaltam egy 620-ast, most jön a dilemma, mielőtt megveszem, biztos hogy ne az egyre olcsóbb i5 ( 36+áfa.... ) vonal legyen e. ( ?? )

De legyen i5 drága lappal meg ddr3-mal, mondjuk utóbbi már neked van
Ha utána számolsz nem lesz annyival gyorsabb mint amennyivel drágább.

Steven
(őstag)
Hi kéne help mivel eddig inteles voltam 
szóval tuningnál minek és mennyit kell feszt adni?
cpu vid Control ?
cpu volt control ?
Ha csak szorzót állítok HT mennyire szól bele a tuningba ? mire érdemes oda figyelni?
Északi vagy déli hídnak kell e feszt adni stb ... (kb ezekre lennék kiváncsi)
550 es prociról van szó ahol 4 mag megy alapfeszen 3600mhz et
ezt kéne tovább tolni hogy kiderüljön mennyi a vége...
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
ez csak azért vicces mert ami propus magos teszten láttam az mind kb fél éves proci volt
kiváncsi vagyok a retail procik már milyen gyártási idővel mennek
Végül is oly mind1, ha lesz küldök Oliverdának 1et, ha be lehet kapcsolni az L3-at ő úgyis bekapcsolja

g@bo
(PH! kedvence)
no, senki nem vett rajtam kivül ilyen csodát?
ajaj....

kmarton
(tag)
hogy muzsikál?
http://www.youtube.com/watch?v=HKGiOY72ru4
Neked már van?

g@bo
(PH! kedvence)
akad. nem rossz.
ennyi.
Teszteket a népnek 
REmélem azért nem írsz mert tesztelsz

Konfigos
(senior tag)
Vagy ezért:
(* A felhasználó jogait az Alapelvek durva megsértése miatt ideiglenesen felfüggesztettük!)
(Az eltiltásból hátralévő idő: 0 nap, 02:24:06 
Bár nem tudom mit takar pontosan én még nem kaptam ilyen ajándékot
Athlon x4 nekem is szimpi szóval jöhetne már valami teszt valakitől.1-2hónap múlva akarok újra egy konfigot vagy phenom II 955 lesz benne vagy egy ilyen athlon x4.Árban nem kell ecsetelnem hogy jóval drágább a 955 viszont tudásban szerintem olyan sokkal nem jobb.
Most egy 250-est nyúzok alapfesz 3600-at megy,1.450V mellet meg 3900-at tovább nem néztem mert nem volt időm rá
Pont g@bo?
Na mindegy, legalább van ideje tesztelni. Remélem lassan már előrukkol valamivel.
[ Szerkesztve ]
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

adorjant
(senior tag)
kicsit marom magam,mert pár napot kellett volna csak várnom erre a procira,de aztán a sürgevész miatt 545 lett,kicsit le is hidaltam,mikor láttam,hogy 23e a bruttó ára

g@bo
(PH! kedvence)
de mit?

g@bo
(PH! kedvence)
csereberéhetünk, ha rádobsz pár rugót. 
ja, kaptam 5 óra banánuszt, mert egy újoncot kioktattam a hirdetési topikomban, pontosan mennyit és hol alkudozzon... mostanában megromlott az idegrendszerem, és leírom őszintén a gondolataim...
ettől független, érdekes hiénázási szokás lett úrrá a fórumon..
szal a lényeg, eddig nem húztam, csak kicsit, a l3 nem megy, szal propus mag, ha leirjátok mit lessek, nekiesek.
Alapfesz(1,35V körül) max freq, 1,45 max freq és elég lesz. 
Tömörítés, kódolás, 1-2 game
leginkább maga a procc érdekele szal ami rá van írva
ha nem nagy kérés 
üdv.
770-DS3 rev1-ben F7-es biossal játszik ez a proci?
thx
Aurea mediocritas
Jó kérdés mert nincs a listán. Az Athlon II X4 605e procit támogatja tehát van rá esély. Ki kellene próbálni.
Azt is nézted, hogy a 605e mellett nincs BIOS-verzió? Csak annyi van, hogy N/A, míg a többi, támogatott procihoz F7 van írva.
mod: Akkor nem szóltam. 
[ Szerkesztve ]
Az összes AM3-as CPU mellett N/A van. Ennek ellenére úgy tudom hogy pl az X3 720 is megy a lapban.
köszi.
ja, az elvileg hasít benne, mintha korábban F7-el fent lett volna az X3 720, aztán levették.
ezt az N/A-t nem értem mire jó
, pár hónapja AM3 se szerepelt a listán, folyamatosan változtatják
.
de nem én leszek az úttörő. annyira azért nem olcsó 
Aurea mediocritas
g@bo biztosan szívesen odaadja egy tesztre. 

paolo68
(újonc)
2 napja egy Athlon II X4 620 tulaj vagyok, es mondhatom levagyok dobenve hogy tesztekben fej fej melet van a X4 Phenomokal 2600 Mhz tol egesz 3250 Mhz ig ( gyari huto es 1.360V), L3 cache nelkul. Nforce-os lapkaval M4N78 4Gram 2x2 DDR2 Corsair 800.
A tanulsag az hogy nagyon keves program hasznalhatja ki a L3 cache-t. Talan Video editalo programok, de nem vennek ra merget !!!
[ Szerkesztve ]
Athlon 620 x4 (Deneb 6Mb cache) + GA-MA790X-UD3P + Radeon HD 4850
A phenommal is saját tesztek voltak?
Légyszi csinálj ennek megfelelő teszteket! Mármint, hogy mennyit megy ezeken a feszeken. Köszi. 

paolo68
(újonc)
Osszehasonlitas a Phenomokkal csak a tesztprogramok mar meglevo eredmenyeivel volt.

paolo68
(újonc)
Bus speed 260Mhz x13 = 3380 Mhz - 1.408 V ez volt a Maximum, nagyobb freqvenciaval mar instabil volt !
SiSoft Sandra
Dhrystone ALU (Gips)
Intel i7 920 (2.8Ghz Turbo) = 68.02 Gips
Phenom II 965 (3.4 Ghz) = 51.13 Gips
Athlon II x4 620 ( 3.38 Ghz ) = 50.38 Gips
Athlon II x4 620 ( 3 Ghz ) = 45.06 Gips
Whetstone FPU (Gflops)
Intel i7 920 (2.8Ghz Turbo) = 68.02 Gflops
Phenom II 965 (3.4 Ghz) = 39.45 Gflops
Athlon II x4 620 ( 3.38 Ghz ) = 38.31 Gflops
Athlon II x4 620 ( 3 Ghz ) = 35.03 Gflops
Everest
CPU Queen
Intel i7 965 (3.3 Ghz ) = 30.786
Athlon II x4 620 ( 3.38 Ghz ) = 20.985
Phenom II 940 (3 Ghz) = 18.636
CPU Zlib
Intel i7 965 (3.3 Ghz ) = 112.330
Athlon II x4 620 ( 3.38 Ghz ) = 90.303
Phenom II 940 (3 Ghz) = 80.081
CPU PhotoWorx
Intel i7 965 (3.3 Ghz ) = 35.393
Athlon II x4 620 ( 3.38 Ghz ) = 22.308
Phenom II 940 (3 Ghz) = 19.168
[ Szerkesztve ]

nandon
(tag)
A 600e/605e októberben jön? Itt olvasható egy tesztecske, amiben igen jó fogyasztási értékeket mutat egy 605e jelzésű takarékos négymagos.
RISC86 Power
1,5V-on sem megy többet? 
ez a nag baj a 620-szal, hog 13-mas a szorzó
valszeg ott már a lap kezd sován lenni, 260-270 között a lapok java része behal
MSI 770-C45-tel láttam már 330-as validot. 
mod: Nem X4 620, hanem X2@X4 asszem.
[ Szerkesztve ]