Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Amazon/Ebay cuccok

(#1) Ultra-SCSI

Ultra-SCSI
(újonc)

Hello mindenki.

Az lenne a kerdesem a kedves forumozo kollegakhoz, hogy Amazon es Ebay-es cuccok forgalmazasat szeretnem megkezdeni MO.-n az erdekelne hogy milyen erdeklodes lenne ra?!

Alapvetoen az Amazon es Ebay nem kuld cuccokat MO.-ra mindeki tudja hogy miert (nem regisztralt level a postan, ami el tud veszni es neha el is veszik) de ettol meg a teny az teny nem kuld.

Hogy miket forgalmaznank? PL: KONYVEK AMIK OTTHON NEM KAPHATOK, DVD-K, ORAK, EGYEDI CUCCOK, stb...

A felallas a kovetkezo lenne a Vevo elkuldi a rendelest "Amazonrol" a megadott szerverre majd az en cegem teljesiti a Vevo kereset megrendeli/hazakuldi regisztralva, stb....Mindenki happy!

Az arak neha elkepesztoen alacsonyak tudnak lenni meg postakoltseg es nemi haszon ellenere is. (Az akcio az tenyleg akcio)

Szoval ha kell valakinek cucc Amazonrol vagy Ebay-rol az batran irjon, mert erdekelne hogy milyen dolgok kellenenek es kellene-e egyatalan.

A linkek a kovetkezok a csemegezeshez, ha lehet ilyet mondani:

[link]

[link]

Termeszetesen higgadt hozzaszolasokat kernek. :C

Meg nem uzemelunk, de hamarosan fogunk! (legalabb is remelem, ha az igenyek ugy mutatjak)

Koszonettel:
Laszlo

Asszem ezt hivja a nagykonyv piackutatasnak vagy mi! :DD

(#2) koxx válasza Ultra-SCSI (#1) üzenetére

koxx
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az ebayes eladók nagy része postáz Mo.-ra, de ha jól tudom akkor az amazon is. Egyébként biztos lenne rá igény.

"Dedicated to purpose beyond reason"

(#3) RAM

RAM
(PH! addikt)

nem rontom a boltot :)

[ Szerkesztve ]

Csak tisztán

(#4) Thulcandra válasza Ultra-SCSI (#1) üzenetére

Thulcandra
(őstag)

MEH?

Amazon postáz magyarországra.

Ebay meg nem postáz sehova, ott az Ebay -en áruló illető dönti el, hogy hova postáz és hova nem.

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#5) VAN der BOSS válasza Ultra-SCSI (#1) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

Yahoo Shopping- ról tudsz intézni?

//unrealnorth.com

(#6) Ultra-SCSI válasza VAN der BOSS (#5) üzenetére

Ultra-SCSI
(újonc)

Persze tudok a yahoo-rol is rendelni. :D

Koszonom a valaszokat mindenkitol.

Az alap otlet nemileg a tekozlo homarrol jott, mert nagyon sokan panaszkodtak hogy elvesznek a cuccok az Amazonrol. Ezenkivul tolem is rendeltek ismerosok konyvet hogy kuldjek haza, mert nem tudtak megvenni.

Az Amazon Magyarorszagra sajna nem postaz mar ha jol tudom, de nem akarok senkit sem elkeseriteni. A megtortent visszaelesek miatt.

Az Ebay szinten nem. A cuccok nagy resze nem megy Magyarorszagra, csak reszletesen el kell olvasni a hirdetest. Persze van sok Kinai ceg aki kuld, de eleg nagy esely van ra, hogy nem erkezik meg a cucc, vagy hogy nem az jon meg amit megvettel.(sajna en is jartam igy)

Na szoval koszonom meg egyszer mindenkinek! :C

Udv.

Laszlo

(#7) Ultra-SCSI válasza Thulcandra (#4) üzenetére

Ultra-SCSI
(újonc)

Persze nem az Ebay postazza a cuccot, hanem az elado, de ez reszlet kerdes.
A vevok nem nagyon adnak el sima bankkartyara sem csak paypal-ra.

Ebay = Angol Vatera. Csak egy picit talan komolyabb mint a mi vaterank.

(#8) Ultra-SCSI

Ultra-SCSI
(újonc)

Itt egy pelda az akcios cuccra Amazonrol:

[link]

Ez pontosan fel ar es a masodik az eladasi listan a JAVA programozasi konyvek kozott.
Mondjuk ez pont nem egyedi konyv, mert kaphato JAVA konyv otthon.

Viszont a PC-s konyvek nagy resze angolrol van forditva.
Ezzel tutira az eredeti lesz a kezedben es jo aron.

Egy masik pelda:

[link]

Ez egy C# konyv .

Ahogy latjatok gyakorlatilag mind "kiegett" programozoi nyelvek. :DD

Udv.

Laszlo

(#9) KMan válasza Ultra-SCSI (#8) üzenetére

KMan
(őstag)

privi ment.

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#10) wiggen123

wiggen123
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nagyon jó ötlet. Pont most néztem, hogy milyen jó könyvek vannak ebayen potom áron. Biztos meg foglak keresni vizsgaidőszak után :K

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#11) L.T. válasza Ultra-SCSI (#1) üzenetére

L.T.
(fanatikus tag)

Van már ebay topic a PH-n itt. Az igen elterjedt ebay-es fizetésről a Paypalról meg itt olvashatsz!

(#12) VAN der BOSS válasza Ultra-SCSI (#1) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

hi yahoo shoppingról kéne nekem ez a cucc link

//unrealnorth.com

(#13) _Yvorl_ válasza VAN der BOSS (#12) üzenetére

_Yvorl_
(tag)

This item is currently not available.

ezt irja
szerintem ebayen keress rá

You can't teach new tricks to an old GOD!

(#14) _Yvorl_ válasza VAN der BOSS (#12) üzenetére

_Yvorl_
(tag)

ebayen

(#15) KMan válasza KMan (#9) üzenetére

KMan
(őstag)

up hatha jelentkezik vmikor.

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#16) bLaCkDoGoNe válasza Ultra-SCSI (#6) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Az Ebay szinten nem. A cuccok nagy resze nem megy Magyarorszagra, csak reszletesen el kell olvasni a hirdetest. Persze van sok Kinai ceg aki kuld, de eleg nagy esely van ra, hogy nem erkezik meg a cucc, vagy hogy nem az jon meg amit megvettel.(sajna en is jartam igy)

Ne haragudj, de ez így ebben a formában nem igaz. Az Ebay (mint már előttem is írták) senkinek nem postáz semmit. Az egyes eladók döntik el, hogy küldenek-e Mo-ra csomagot, vagy nem. A többség küld. Pl. az angol ebay-ről nagyon sokan, az usákoktól is kb. az eladók 50%-a. Az pedig, hogy Kínából jön-e pl. a cucc, nem feltétlenül hátrány, ha valaki ésszel vásárol, nem verik át, és azt kapja, amit megrendelt. Teljesen mindegy, honnan jön az áru.
Ami gond tud lenni, hogy néha a vásárolt áru értékének 2x-3x a postaköltség, ami aránytalanul sok tud lenni.

Az pedig, hogy PayPal-lal lehet szinte mindenkinél vásárolni szerintem nem hátrány, hanem előny. Biztonságos, és az esetek nagy részében biztosítva vagy a csalások ellen. Ráadásul nem ördöngősség PayPal számlát csinálni, bármilyen dombornyomott bankkártya jó lehet hozzá (kivéve talán az ilyenolyan "internet kártyákat").

Üdv!

[ Szerkesztve ]

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#17) VAN der BOSS válasza _Yvorl_ (#14) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

Sajnos ez cd de nekem a DVD kellene amazonon sincs amazon

//unrealnorth.com

(#18) _Yvorl_ válasza VAN der BOSS (#17) üzenetére

_Yvorl_
(tag)

Igen sajnos mar rajottem en is. hat vadaszni kell sorry

(#19) nRu3

nRu3
(PH! kedvence)

Pont ezen gondolkodom hogy az usabol hozni cucokat, rendszeresen, amire lenne igény, szálitás megoldva rendszeresen, csak mit? hogy haszon is legyen rajta és jó áron maradjon :U

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#20) Tommy-boy

Tommy-boy
(újonc)

Hali. Még új vok itt, de engem is érdekelne a dolog. Tudsz az amazon.de-ről is rendelni? Mert onnan kéne két maxi.

(#21) Dr.F.E.R.I.

Dr.F.E.R.I.
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Amazon postáz Magyarországra, kivétel számítógépes szoftverek, meg egy-két apróság. Könyvet, CD-t, filmet rendszeresen veszek, rendeléstől számított négy-öt napon belül meghozza a postásunk (néha három). Ez új cuccokra érvényes. Árulnak rengeteg terméket használtan is, ezek viszont magánszemélyekhez kötődnek, így velük kell alkudozni a részletekről. Ez esetben tehát egyéntől függ, hogy el tudja-e Mo.-ra postázni, avagy sem. Utóbbi eset már nagyban hasonlít az e-Bayre, felteszem, ott is nagyjából így működhet (bár onnét még nem rendeltem).
Fontos még tudni, hogy a rendelt termékekre egyszeri csomagolási költséget számítanak fel, ez könyveknél több, kisebb (és főleg könnyebb) termékeknél, mint a CD, DVD pedig kevesebb. Érdemes úgy kalkulálni vásárláskor, hogy a fizetendő illetékeket is hozzá kell még számolni, ez ugye nálunk a 20% áfa. Ha vegyes a csomag, akkor a benne levő legnagyobb díjkategóriás termékhez igazítják a csomagolási költséget.
Tehát végsősoron nincs semmi hókuszpókusz, megrendeled, Amazon lepasszolja a magyar postának, postásnéni pedig hozza a küszöbhöz. Akármilyen rosszakat hallottam általában a postáról, meg kell mondjam, eddig valamennyi küldeményt hiánytalanul megkaptam, lehet, máshol nem ennyire szerencsések a körülmények, nem tudom. Az eredeti felvetés akkor lehet jogos, ha valaki olyan terméket szeretne, amit az Amazon tényleg nem postáz ki (lásd feljebb), vagy csak egyes országokban hozzáférhető, de oda meg extra nyelvismeret, stb kellene. Az biztos, hogy öt-hat éve én is örültem volna egy ilyen lehetőségnek, de manapság egy kis utánajárással bárki el tudja magának intézni. Szigorúan csak szerintem.

ui: a 180k Huf-os karórámat is így rendeltem, csak nem az Amazontól, hanem egy másik angol cégtől, szóval kitartás ;)

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#22) lúzer válasza Dr.F.E.R.I. (#21) üzenetére

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

180 ezres órát netről?
bátor vagy :DDD

Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

(#23) Tommy-boy

Tommy-boy
(újonc)

Segítsen valaki, az amazon.de-nem fogadja el a rendelésem, fen akad a szállítási címnél mindig :(

(#24) lúzer

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kicsit el vagyok veszve ezen az amazonon, ezt dobta a kereső
ezt szállítják Mo-ra és mennyi?

(#25) lúzer válasza lúzer (#24) üzenetére

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jól értem?

egységes szállítási árak, ez ms mint az ebay, egységes rendszer?

[ Szerkesztve ]

(#26) lúzer

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És komolyan pár dollár a szállítás??

(#27) viharhozo válasza lúzer (#24) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Elvileg nem szallitjak ide.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#28) lúzer válasza viharhozo (#27) üzenetére

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi!
És ha hagy eljutni a kártyaszám megadásáig, akkor az említett terméket szállítják Mo-ra?

(#29) viharhozo válasza lúzer (#28) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Nem tudom, erdemes-e olyannal probalkozni, amire egyertelmu nemet mond a leiras.

(#30) lúzer válasza viharhozo (#29) üzenetére

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

köszi az infót

(#31) Aidan85

Aidan85
(tag)

Helló mindenki!

Amazon.com-on találtam ezt az mp3 lejátszót:
[link]
Valahol olvastam, h 50$ alatt nem foglalkoznak a cuccal, de felette hozzácsapnak minden jót. Tudna nekem valaki arról mondani valamit, h mire én megkapom mennyivel nőne meg az ára?
Miket pakolnak rá, vagy rápakolnak egyáltalán valamit, vagy hogy működik ez?

Előre is köszi a választ!
Aidan

(#32) Aidan85

Aidan85
(tag)

UP

(#33) viharhozo válasza Aidan85 (#31) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Nem szallitjak hozzank.

(#34) Gismo

Gismo
(PH! addikt)

Részemről erre lenne igény [link]
Mi lenne ennek a teljes költsége?

(#35) Winner_hun válasza Gismo (#34) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

30k
De a licit még tart, szóval lehet több is.

[ Szerkesztve ]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#36) Gismo válasza Winner_hun (#35) üzenetére

Gismo
(PH! addikt)

behozatallal mindennel 1ütt?
köszönöm a segítségedet!

(#37) Winner_hun válasza Gismo (#36) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az akkori ár szerint igen, még a PayPay kezelési költéségét is beleszámítottam.
A vége ~38k+PayPal tranzakció ára lett. Mo-i postázással számolva.

(#38) LOTR

LOTR
(PH! addikt)

hi
amazonról szeretnék rendelni (napszemüvegeket), azt hol találom meg, hogy mit hoznak mo-ra és mit nem?
mert itt előttem írták, hogy ezt meg azt nem szállítják ki... - vagy ez az elmúlt néhány hónapban változott?
köszi

One Ring to rule them all

(#39) salam

salam
(újonc)

FIGYELEM! Olyan emberkét keresek aki aktív ebay felhasználó és írói vénával rendelkezik! :) Aktív ebay vásárló és eladó, nagyon jól ismeri az ebay használatát és felépítését profi szinten! Egy weboldalhoz kellene leírást készíteni, cikkeket, FAQ, rendelés menete, eladás stb... ha komolyan gondolod és úgyérzed el tudod vállalni a munkát garantálom jól megfizetem! Írj egy pár sort magadról ha érdekel a dolog az ebayleiras@freemail.hu címre! Köszönöm.

(#40) Winner_hun válasza salam (#39) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[KLIKK]

(#41) BenJoe

BenJoe
(senior tag)

Sziasztok!

Amazonon a refurbished az mit jelent? Mert Cowon S9 lejátszót találtam nagyon kedvező áron... csak nem tudom, hogy ez újracsomagoltat, vagy mit jelent? :F A gyárban hibás terméket megjavítják, és azt adják el így? Érdemes megvenni?

BenJoe

Now we're the ones who help to set the sun...

(#42) Winner_hun válasza BenJoe (#41) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Felújított.

(#43) juliabrilke válasza BenJoe (#41) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Én vettem már nem egy ilyen terméket és semmi gond nem volt velük. Azóta is szépen mennek. (persze valamennyi garanciát adtak még pluszba rá)

(#44) runner 125 válasza Winner_hun (#42) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

..nem feltétlen, az is lehet h kiállítási darab volt, valóban újracsomagolt.

De szvsz megéri megvenni őket. :K

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#45) kem

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

A mai napon rendelnem kellene ebayről egy laptop invertert. Találtam 4db hírdetést ami megfelel számomra. Valaki tudna nekem segíteni abban,h melyik lenne a leg megfelelőbb?
Egyes
kettes
hármas
négyes

3 dolog számít.
-minél több garancia
-gyors szállítás
-magyar paypallal tudjam fizetni, de egy angol címre küldjék (a munkahelyemre)

Ha esetleg msnen valaki tudna rám szánní 10percet azt megköszönném.

(#46) Winner_hun válasza kem (#45) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mindegyik Angliában van, az első kettőnél van 90 napos gar, az eladó az eladó ugyan az, a 3.-nál nincs gar feltüntetve, a 4.-nél meg csak 30 nap. Első vagy második, postázási időben nem hiszem hogy nagyon nagy különbség lenne.
Az elsőt vedd meg, ugyan az mint a második csak fél fonttal olcsóbb:))

(#47) kem válasza Winner_hun (#46) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi. Meg is rendeltem. Remélem minél hamarabb megjön és működni is fog, mert akkor végre kapok fizut:D

(#48) ludsimon

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Nem szoktam amazon-on rendelni, inkább ebay, és egyéb oldalak, ezért megkérnék valakit, hogy megnézne nekem, hogy mennyibe kerülne ennek a szállítása?

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#49) Winner_hun válasza ludsimon (#48) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Amazonról nem szállítanak hozzánk.

(#50) ludsimon válasza Winner_hun (#49) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:F :Y

Hogy lehet? :W
Már a világ másik feléről szállítanak worldwide.

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Amazon/Ebay cuccok
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.