Heidi vga hűtőről mi a véleményetek? 4890-en milyen jó szolgálatot végezne szerintetek?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
andras888
(tag)
Csatlakozok én is egy Alpelföhn Gross-Clock'ner hűtővel, a gyári hűtővel most net közben 45 fok a kis sempron 2 maggal alapon 1,2 volton 
Osztálytársam athlon x4-én ami 1,425 volton, 3250Mhz, 28,5 fok.
A Cm 335 házba épp elfért 
[ Szerkesztve ]
"Soha nem akartam olyan klubhoz tartozni, amelyik elfogadott volna tagjának."
Üdvözlünk a klubban 
Roccat Taito-t keresek!

z00li
(senior tag)
Üdv!
Én a legegyszerűbb EKL hűtővel (a narancssárga) csatlakoznék. Remélem ezzel is lehet. 
Most szereltem be a gépembe, eddig tetszik. Az adatlapomon lévő procit több mint negyedóra prime teszt után sem engedte 61fok fölé (28fok van a szobámban), miközben a venti 600-800rpm között mozgott. Ez jónak számít? 
Z
[Norwand V.s TX3 (by Krisinto)]
Roccat Taito-t keresek!

Tothgera30
(PH! kedvence)

>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Milyen pasztát kentél a procira?
TRON addict

z00li
(senior tag)
Azt használtam ami gyárilag rajta volt a hűtőn. Szerinted így nagyon magas a hőmérséklet? 

Tothgera30
(PH! kedvence)
...jelenleg úgy néz ki elviszik a hűtőm
, hát sajnálom
, de még hogy fogom ha nem lesz itt mellettem az asztalon
, pedig nagyon kéne egy Matternhorn féle cuccos
...
>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer
Amit a Norwandhoz kapott az ember az a kábel micsoda?
tápra megy rá,és kijön belőle egy 4pin(molex),és egy venti csatlakozó
micsoda ez és mire jó? 
Roccat Taito-t keresek!
Arra jó, hogy rákötöd a ventilátort és fix alacsony fordulaton fog forogni. Én pl. arra kötöttem a ház elejében lévő, HDD-ket hűtő ventit.
ennek is ez lesz a sorsa,most úton van 2 SWIF2,és 2 db norwand venti ![;]](/dl/s/v1.gif)
Roccat Taito-t keresek!

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Nem túl magas. Mennyi üresjáratban a hőfoka?
TRON addict
Gondolkodok egy ilyen beszerzésén. A kérdésem az lenne, hogy melyik a leghatékonyabb, mennyibe kerül, és jobb e mint a Mugen2?
Köszi
Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...
Ebben a tesztben három Alpenföhn és a Mugen 2 (miért jön mindenki ezzel???
) is szerepel, általában a Matterhorn teljesít legjobban, de minimálisak az eltérések.
[ Szerkesztve ]
mert kb egy szinten vannak és mindenki kíváncsi...
Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...
[nézd meg]
hülye vagyok..hisz láttad már
Szerintem ez a legjobb Ár/érték arányban,meg talán a Matterhorn
Merlinhardver.hu- már igyekszik a beszerzésével
[ Szerkesztve ]
Roccat Taito-t keresek!
Szia!
Merlinclub-nál még lehet kapni a Sárga hűtőt? Szerintem egy Athlon II 250-re bőven jó
! 
Eladó Intel Core I5 650-es gép: http://hardverapro.hu/apro/elado_2honapos_jatekra_epitett_gep_intel_core_i5_6/hsz_1-50.html KATT!
Sárga hűtők elfogytak ha jól tudom,csak időszakos volt
Roccat Taito-t keresek!
Igen nagy jó kis teszt volt egy elég ismeretlen hűtőről. Kíváncsi voltam hogy vajon veri-e a Mugen2-őt?
Köszi
Veri a Mugen2-őt
De ha kapok kézhez egy Mugen2 -őt akkor az lesz az első,hogy megnézem vele hány fokos
Roccat Taito-t keresek!

z00li
(senior tag)
Hát most netezés közben 32 fokot ír rá a hwmonitor 580-as ventifordulat mellett.
Sonky:én tőle vettem még múlthéten, nézd meg a weboldalán
[ Szerkesztve ]
Áhh. Hagyom.
Elég ide a gyári vagy megveszem Krisinto-tól a TX3-at, lécci dobj rá Pü-ben egy árat.
Eladó Intel Core I5 650-es gép: http://hardverapro.hu/apro/elado_2honapos_jatekra_epitett_gep_intel_core_i5_6/hsz_1-50.html KATT!

z00li
(senior tag)
Küldtem pü-t.
TX3-at már nem kell 
Eladtam(legalábbis úgy néz ki)
Roccat Taito-t keresek!

Tothgera30
(PH! kedvence)

sklopp
(senior tag)
Várom a szállítót egy Brocken hűtővel, elvileg holnap kell érkeznie. Kiváncsi vagyok, mekkora lesz a különbség az A.C. Freezer 7 Pro-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
Az élet halált okozhat!
Óriási különbség lesz a kettő között 
Roccat Taito-t keresek!

Jó árban van...
Remélem megvetted már 
Roccat Taito-t keresek!

Tothgera30
(PH! kedvence)
...még nem, ezen a héten nem tudnám átvenni, zsúfolt programok vannak.

ggurga
(újonc)
Légyszi írd majd be, hogy mennyit csökkent a hőmérséklet, mert ugyanezt a cserét tervezem. Mit hűt? Nekem q6600 van és már elég meleg, pedig csak 3,2ghz-en megy, mert még télen is kevés volt rá a freezer 7 pro. 

chooky
(tag)
Még lehet kapni. 

ZCoyote
(őstag)
A Panorámával kapcsolatban érdeklődnék. Valaki próbálta már mini-itx házban? Esetleg van tapasztalat, hogy viszonyul egy Scythe Shuriken-hez?
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.
Mini ITX házban mrbig25-nek volt egy Brocken je,szóval biztos,hogy jó bele
Roccat Taito-t keresek!

ZCoyote
(őstag)
Nem a méret érdekelne mert azt tudom hogy jó, hanem hűtési teljesítményben milyen.
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.
Tesztet nem találok 
Roccat Taito-t keresek!

karlkani
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Ebben a nagy melegben alapjáraton is közel 40 °C os a procim. Gyári hűtő van rajta, s szeretnék bele tenni egy Matterhorn-t. Kérdésem, elférne ez rendesen a házikóban?
Kikérem magamnak. Az én házam mATX-es 
Egyébként kész van a cikk, csütörtökön jelenik meg...
ZCoyote: a felépítésük egy picit eltér, az Alpenföhn-nek talán kisebb a bordája, viszont a hőcsövek elhelyezkedése miatt több levegőt kapnak, ezzel kompenzálja a Shurikennel szembeni kisebb súlyát is.
Összességében szerintem nincs köztük nagy különbség. Azt vedd, amelyikhez olcsóbban hozzájutsz.
Egyébként milyen procira kéne?
karlkani: leveszed a házad oldallapját és leméred mennyi hely van a házban a hűtőnek. Ettől gyorsabb és biztosabb megoldás nincs.
[ Szerkesztve ]
...

ZCoyote
(őstag)
Én sem találtam
, köszi hogy megnézted!
mrbig25: Shurikenem már van csak arra gondoltam leváltanám ha az Alpenföhn jobban teljesítene. Egy e5200-őm van alulfeszelve és 24/7-ben megy 100%-on így most a melegben 56-57 fokos. Asszem akkor kipróbálok egy venticserét mert most egy 12-es 800-at forgó S-Flex van a hűtőn és szerintem az kevés. Köszi!

Merlinclub
(fanatikus tag)
Ajánlom figyelmedbe, és mindenkiébe ezt a lapot. Az egyik legnagyobb német adatbank. Ugyan csak felületes, de kiindulásnak nem rossz!
Notebook-PC alaplap, VGA, TFT javítás, chip, cpu foglalat, csatlakozó cserék, reball / Alpenföhn, Deepcool cuccok

ZCoyote
(őstag)
Köszi, hasznos.

CptMisi
(PH! addikt)
de még mennyire, hogy elviszik ![;]](/dl/s/v1.gif)

Tothgera30
(PH! kedvence)
Hát ja...
Majd írj ha megérkezett
! Most tápot kellene vennem, utána lehet beruházok egy full fekete Nordwand-ra, vagy egy fekete Matternhorn-ba, ha még marad Merlinnél
.

sklopp
(senior tag)
Még nem jött meg sajnos. Egy E8400-ra kerül, 3 gigán megy, a Freezerrel ebben a melegben alapjáraton (Everest) cpu 33-35fok, 1. mag 45fok, 2. mag37fok, stabilitás teszt alatt cpu 47fok, 1. mag 49fok, 2. mag 49fok, a ventije 2637-2481 között pörög, zárt Cooler Master Centurion5 házban elől 8 cm. Glacialtech, hátul 12 cm. Noctua ventivel. Ha megjön a Brocken, írom az eredményeket.
Az élet halált okozhat!
Újra Alpenföhn tulaj lettem, Merlinclub-nak köszönhetően 
Az alany pedig egy Alpenföhn Heidi. Egy 4870-et fog (remélhetőleg) megzabolázni. Jövőhéten természetesen jön egy átfogó cikk.
Krisinto: ha a jövőben tervbe van véve egy újabb első hsz. módosítás, akkor esetleg több Alpenföhn termék is belekerülhet, ha másképp nem, akkor felsorolásként. Vagy pedig a topik címét módosítani, akkor "(EKL) Alpenföhn CPU-hűtő tulajok topikja"-ra 
[ Szerkesztve ]
...

CptMisi
(PH! addikt)
megjött
amint kivettem, sikerült felkarcolnom a fekete festést elég szépen, úgyhogy egyelőre leszedtem
a felső lap az gyárilag nem volt túl szép, vagy én nem tisztítottam le kellően? ilyen kicsit barnás, foltos, matt 

Tothgera30
(PH! kedvence)
A felső lap, hát ja, az nem volt az igazi, mert látszottak rajta a csíkok, de hát nem vagyok profi művész
. Nyugi, barnás foltos az másnak is, mint ha benzin ömlött volna rá, olyan az gyárilag, éngem is utánna világosítottak fel rólla
. Majd ha meglátod hogy hogyan lehet vele fagyasztani a procit, akkor biztos hátraesel
.

CptMisi
(PH! addikt)
ezt a felső lapot fel lehet polírozni szerinted? 
amúgy k*rva jól néz ki a cucc ![;]](/dl/s/v1.gif)

Tothgera30
(PH! kedvence)
Fel lehet, bár én nem próbáltam, mint látszik
.