Látom, szép kis blogot indítottál. Köszönöm, hogy megneveztél benne.
Ha segítség a cikkedhez, akkor néhány apróság tőmondatban.
Az EKL Europa egyik meghatározó ipari hűtéstechnikai cége,
A IT megoldásokat csakis "hobby" szinten csinálják, mivel inkább fejlesztésre költenek, mint befizetik adóba a nyereséget.
A tervezés és prototípusok gyártása Németországban, a bajor kisvárosban Leutkirchben történik.
A sorozatgyártás itt is, mint szinte mindenütt, távol-kelet /Kina, Taiwan, de Japán is/
Sajnos ami előny az hátrány is. A termelés nem első prioritású a számítástechnika, mivel az ipari hűtések hozzák a bevételt, és ezért néha vannak hullámvölgyek a beszerzésben.
Viszont a több évtizedes tapasztalat, ami olyan gyártókkal osztanak meg mint a Papst, Adda, YS Tech, Everflow azt jelenti, hogy valóban magas szintű termékeket tudnak, és állítanak elő.
Várom a Matterhorn-t, ami meglehetősen megbolygatta a német piac cooler erőviszonyait.
Pár szó még a narancssárga csodákról.
"Kiskereskedelmi" piacra soha nem kerültek. Magyarországra én hoztam őket, mivel a válság miatt becsődölt Maxdata és Belínea nem tudta megvenni a megrendelt mennyiségeket, így egy ilyen kis cég is hozzá tudott jutni, mint én. Az EKL egyébként az ilyen kategóriájú hűtőit szinte 100%-ban nagy brandeknek /FSC, IBM, stb/ gyártja.
A narancs csodák gyártása már leállt, a kereskedelemben még forog pár száz darab, és vége. Sajnos.
Ha tudok valamiben segíteni, kérdezz nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
Notebook-PC alaplap, VGA, TFT javítás, chip, cpu foglalat, csatlakozó cserék, reball / Alpenföhn, Deepcool cuccok