Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#651) Remusz911

Remusz911
(őstag)

ha valaki megunta, megvenném

vagy ha kölcsönadná kb 2 hétre

fizetek! privit

SGS "Smúsz lájk Jagger" receptem: gyári JW5, Semaphore 2.74 : 1200mhz overclock, gov smartassv2, simple I/O, low mem killer: 32mb, SD Card Read ahead 256-64kB, Ext+Journaling OFF(Tonyk írása 1.hsz), launcher pro+M22-3D ikon pakk xD

(#652) Scholes9 válasza Remusz911 (#651) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

Ezzel egyetlen hiba van: a játékot a Steam rendszerén aktiválni kell, teljesen mind1 hol veszed, szal max accounttal lehet eladni, de az meg tilos és necces.

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

(#653) Remusz911 válasza Scholes9 (#652) üzenetére

Remusz911
(őstag)

[link]

de ha ez így van akkor mégis miért hirdetik, tán ezek nem használtak?

egyébként néztem steam-en 19 euró vagyis kb 5000 Ft

ha itt venném hogyan kell? kell-e dombornyomott kártya/hitelkártya? vagy van más módszer is

SGS "Smúsz lájk Jagger" receptem: gyári JW5, Semaphore 2.74 : 1200mhz overclock, gov smartassv2, simple I/O, low mem killer: 32mb, SD Card Read ahead 256-64kB, Ext+Journaling OFF(Tonyk írása 1.hsz), launcher pro+M22-3D ikon pakk xD

(#654) ollie válasza Remusz911 (#653) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Vagy bontatlant árulnak, vagy ha használt 2 eset lehetséges:
1. nem tudják, hogy nem lehet újra regisztrálni
2. accounttal együtt akarják eladni, ami tilos

Mindenképpen csak bontatlan,. regisztrálatlan AvP-t vegyél.

Kölcsönadni meg pont azért nem fogja senki, mert csak a Steam accounttal együtt használható, azt meg ki adná kölcsön egy ismeretlennek?

[ Szerkesztve ]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#655) choler. válasza Remusz911 (#653) üzenetére

choler.
(kvázi-tag)

1790ft pl: cdgalaxis

[ Szerkesztve ]

(#656) Remusz911 válasza choler. (#655) üzenetére

Remusz911
(őstag)

ez jónak tűnik, és ha ezt megrendelem/megveszem, akkor az összes frissítést rá lehet szabadítani?

hanyas patch-ig érdemes frissíteni? nincs olyan patch ami belassítja a játékot?

illetve még 1 kérdes, éleg szűkös nekem a rendszer partícióm, installálásnál ugye ki lehet választani melyik partícióra telepítem?

(#657) ollie válasza Remusz911 (#656) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A Steam automatikusan frissíti a játékot a legújabb patch-re, még választási lehetőséged sincs. A játék abba a köbnyvtárba lesz telepítve, ahova a Steam is van, így eleve oda telepítsd a Steam-et, ahova majd a játékokat is akarod.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#658) Remusz911 válasza ollie (#657) üzenetére

Remusz911
(őstag)

ok akkor szerintem megveszem

(#660) Remusz911

Remusz911
(őstag)

na végigvittem, baró volt

a marines meg a predatoros szeintem mind2 nagyon jó volt

az alienes egy picit gyengébb, de a vége kárpótolt

eléggé félelmetes játék, ha éjszaka játszik az ember néha a háta mögé tekint :D :C

tetszett

(#661) Gergello

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Amikor akciós volt steamen megvettem a dlc kiegészítőkkel együtt, de úgy látom, hogy a 2 dlc nincs feltelepítve. Nem is listáz olyan szervereket, ahol az a 2 pálya van. (swarm és nem tudom, melyik a másik)
Hogyan lehet külön felrakni a dlc-ket?

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#662) ALONSO11

ALONSO11
(senior tag)

Segítsetek!
Nem rég váltottam nv-ről ati-ra és azt szeretném kérdezni,hogy fenn áll e még az AVP-nél dx11-ben az,hogy kidobál játékól.Vagy ez már megoldódott?

Soha többé nv-t!!!

(#663) ALONSO11

ALONSO11
(senior tag)

Segítségeteket előre is köszönöm. :R

Soha többé nv-t!!!

(#664) felora:)

felora:)
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

4euro steamen :DD

|87 104 97 83 107 101 83| Viszlát és kössz az ascii table-t!

(#665) choler. válasza felora:) (#664) üzenetére

choler.
(kvázi-tag)

Csak attól tartok, nincs senki multiban. :N
Valahogy ezt meg lehet tudni?
Tud valaki ehhez hasonló oldalt?

(#666) felora:) válasza choler. (#665) üzenetére

felora:)
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

én most vettem meg. nemsokára letölti és megyek gyilkolni. :DD

|87 104 97 83 107 101 83| Viszlát és kössz az ascii table-t!

(#667) Gergello válasza felora:) (#666) üzenetére

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Ha jövőre kijön a gearbox féle colonial marines és lesz benne rendes multiplayer, akkor ennek az AvP 3 multinak vége lesz mint a botnak. Én is kb. 4 Euróért vettem meg, de már meguntam a multit. Vannak szerverek, de mindig ugyanaz a 3 pálya. Amit szerettem volna még játszani az a survival (túlélő) mód, de abból meg alig volt host.

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#668) Hunork

Hunork
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Még egyszer megpróbálom, a Steam, topikban nem kaptam választ.
Ma feltelepítettem a játékot, Steam aktiválás megvolt. 2 DVD lemez, méret 15GB.
Eddig oké.
De: mikor végeztem, elkezdett letölteni a Steam, PONTOSAN ugyanennyi adatot, kemény 300MB-nál tartok most. :W Csakhogy ezt a Steamapps/staging mappába!!! A játék a többivel együtt a Common mappában van! Méret 15 GB.
Szóval: most nekem újra leszedi a játékot? Minek? És miért oda? Még soha nem csinált egyik játéknál sem ilyet. :( Olyat meg nem bä&ott a világ, hogy 2szer legyen fent ez a nem kisméretű game, mert azért kell másra is a hely!
Mitől, miért, minek van ez? Ha valaki tud segíteni, köszönöm szépen!
(egy későbbi megoldás: az egyik mappát majd törölhetem? mert minek 2szer??? :F :W )

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#669) execute93

execute93
(senior tag)
LOGOUT blog

Hellotok, megvettem a gamet, de a multit hogy kell elindítani? RÁmegyek ranked-player match quick match any, de 1 DB!!! játékost sem dob be mellém.

StarCraft II ID: BBQ#161 - DIABLO III - EVIL IS BACK

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.