win7 - nél
C:\users\neved\local
win7 - nél
C:\users\neved\local

Röhögtem
!
Gyűjtőknek: heti másfél-két köbcentiméter köldökszösz eladó!

én nem bánom h javítottak az arányokon. általában emberrel vagyok és a javítás előtt semmi esélye nem volt se aliennel se predatorral szemben. így sokkal kiegyensúlyozottabb. tegnap amit nyomtam éjszaka meccseket species team deathmatch-et mindenhol fej-fej mellet voltak a csapatok
SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)
szerintem is jót tett neki, mert én meg alien - nel voltam hátrányban, főleg a jungle, gateway pályán, ahol ugye sok sötét, rejtőzködésre alkalmas hely nincsen ...
Mondjuk szerintem ez szubjektív, kinek mi megy jobban ... ki mit szokott meg
Mondjuk a sniperes diszkoszvető predatorokkal a f...m tele volt már, de nagyon ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egy dobás = 1 kill , kicsit erős volt, ennyi erővel egy fejlövés = 1 kill az embernél ...
Hát igen nagy game volt megint, SPDM, Domination
Először dedi szerveren, aztán ranked meccs, barátom a legrosszabbkor lépett ki, a következő meccsen aláztunk 102:18 lett a végeredmény, végülis 1 kontrol pontért folyt a küzdelem,de az alienek megint legyőzték az embert ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem tudok mást mondani, nagyon jó játék, főleg a multi csaták, baráti körben.

én ranked meccset mostanában nem tudok játszani... egyszerüen nincs türelmem kivárni így 8-as ranggal multizok... néha meg betesz engemn hostnak a többieknek meg többszázas a pingje mert gondolom nem elég gyors a netem...
Pedig a ranked a buli, ott szerintem komolyabban veszik, mert xp - re megy
Tegnap volt jó game ... meg volt rossz is, utóbbiban stdm volt, pyramid pálya, 3 marine, 2 pred, 1 alien; én pred voltam, a társam szokás szerint menekült előlem, a 3 marine meg becampelt, egy sarokban, és nem mozdultak onnan ...
K...a jó volt 
A másikban meg 3 preddel voltam egy csapatban, mint alien, a másik csapatban is csak predek voltak, először úgy nézett ki a dolog, hogy mindenki engem akar, ezzel nem is volt baj, csak annyi, hogy a csapattársaim közül kettő is hozzámvágta a disc - et, mire rájöttek, hogy együtt vagyunk ... 
Ez ilyen alien fóbia ?
Ha felém fut egy, akkor lőni kell ?
Hiába van egy kib...tt zöld nyil a feje felett ?

Van itt valaki, aki megvette a map pack - et < 
Mixed team deathmatch engem is megzavar. Sosem figyelem a nyilakat a fejek felett. Nem is játszaom abban a módban...ranked játék nagyon nyögvenyelős lett manapság.
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."
Hát az lehet, de amig nincs meg az összes skin, addig nyomatja az ember...
Nekem még nincs meg
Nekem sincsen meg LVL26 vagyok.
"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."
Én most már 18 ...
Reggel még csak 16 voltam ![;]](/dl/s/v1.gif)
Érdekes jelenséggel találkoztam tegnap
Deathmatch
2 csávó ugyanabból a klánból, 26,24 - es, + én 17 - es
Akárhánysor kinyirtam valamelyiket, akkor egyből jött a felirat:
NOOOOOOOOOOOOB
Megkérdeztem, hogy ki és miért ?
Erre nem feleltek ...
Beírtam: Your mother , erre kicsit kapkódóbbak lettek 
Kedvcsináló

[ Szerkesztve ]
Fincsi ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nagyon durva meccs volt, a játék címét idézte
3 alien vs 3 predator ![;]](/dl/s/v1.gif)
2 ponttal nyertünk csak, mi alienek

Szééép 
Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól *dabaszol ásóval, azt' haladsz tovább!
Köszi 

Kajak mint a filmben.
Milyen patch kell a multihoz amugy?
Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól *dabaszol ásóval, azt' haladsz tovább!
Amilyet a steam letölt, mikor feltelepíted a progit, és rákapcsolódsz a steam -re , és aktiválod ...
Tudomásom szerint csak eredetivel megy a multi 

Épp most telepítem fel ezt a játékot, kíváncsi leszek milyen főleg az online részére úgy hallottam van benne, na meglátjuk biztos jó!
Nagyon jó, én már 1 hónapja tolom, többen is vagyunk magyarok az sg - ről is többek között, szerintem nagyon jó 

Akkor majd beavathatnátok az online játék rejtelmeibe
, mert nagyon kezdő vagyok most kezdtem és a játék tényleg nagyon jó, tetszik
Add meg a steam acc - od, felveszlek ismerősnek, és tolhatjuk
Új patch érkezett a predator - ral játszó játékosok számára
Tartalma /tesztelve full életerővel rendelkező alien - nel/:
- egy plasma lövés = 1 kill /akár több egymás után, sorozatban/
- egy diszkoszvetés = 1 kill
- egy ütés = 1 kill
- egy gerely = 1 kill /ezt még esetleg el is hiszem/
- fókuszált ütés = még a képernyőről is kirepülsz
- 3 alien támadás , egyszerre, nem libasorban: plasma lövés, plasma lövés, gerinckitépés E betűvel, kb. 6 mp alatt
- immunitás , 4 farokcsapás fejre, /mind a 4 esetben fröccsen a zöld vér, lag nincs/ plafonról lógva szükséges egy elhalálozáshoz
- 2 farokcsapás + E betű - s alien támadás esetén... sima kiszabadulás, + 1 ütés = 1 kill
12 - en kezdtük a játékot, 6-6 fő, mixed meccs volt, 3 perc múlva a csávónak 17 kill - je volt, meg lettünk összesen 5 - en 
Egyszerűen nem igaz, hogy ilyet meg lehet csinálni
Már mindenki örjöngött, cheat - erezett, ez meg csak röhögött 
Mondom 3 - an mentünk rá, mind alien, és ő nyert ... szóval azért ez mese a holdon, nem vagyok profi, de kezdő se, szóval azért ilyen nincsen, nem kell oda 3, elég 2 alien is , hogy egy predator megfeküdjön, ez meg golyószórónak használta a plasma - ját

Nagyon nagy kár, hogy nem lehet ezeket kiszűrni, kiiktatni, az a kevés ember is abba fogja hagyni a játékot, mert elmegy a kedve tőle 

A DX 10 -et milyen módon lehet bekapcsolni?
Win7 az oprendszer,elvileg alapból abban üzemel?
Válaszd a DX11 - es futtatást, és akkor abban fogja futtatni, nem DX9 - ben

Kártyám nem támogatja a dx11-et 
Ha meg rámegyek fehér kép fogad és fagy a game...
Csak feltetted a win7 - et , és ennyi ?
A DX9 - et is fel kell tenni, mert anélkül a DX10 sem működik

Az is fel van téve!
Lehet abban fut csak nemtudok róla,de miben nyilvánul meg 
[ Szerkesztve ]
Akkor passz...
Videókártya driver ?

Nálad miben megy? 10 vagy 11?
És ha 10 akkor honnan tudod,hogy abban megy? 
DX11 - et indítok, a vga - m 10.1-et tud, gondolom akkor nem DX9 - ben fut ... 

Akkor driver probléma lesz!
THX
[ Szerkesztve ]
ok, nincs mit 
Ma multizni szerettem volna és ahogy begin quick-match-re megyek (ranked) kifagy a játék. (menüben) DX9 és DX11 módban is. Feladatkezelőböl tudom csak kilőni. Single player megy rendesen. Mi a tosz lehet? 
Játék gyorsítótár ellenörzése megoldotta a dolgot. De vajh mi történhetett? 

mostanában rálkaptam újra az avp-re. ki melyik szerveren tolja? vagy rankedet csináljátok?
Ilyen nekem is volt már , nem tudom, talán a sok steam szarakodás miatt pattanik meg valami ilyenkor
Tegnap toltam életem legjobb meccsét, sima DM volt , 6 - an voltunk, 25 kill - el első lettem, de a 7. perctől kezdve voltam gay, cheater, noob , meg amit el tudsz képzelni 
kérdésem ez a játék hogy fut 2 giga rammal? XP alól?
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
Úgy tudom, 2 gb kevés neki
Esetleg tedd fel a multi demot, és próbáld ki 
köszi a dezinformációt 
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
Nemcsak ezt a fórumot látogatom ebben a témában, más emberek panaszkodtak erre
Nem akartalak félrevezetni
/aki meg ennyire negatívan ír erről a játékról, annak a véleménye nem tudom mennyire lehet döntő ...
/
[ Szerkesztve ]
jó csak csípkelődök, nem gondoltam komolyan 
OK 
De tényleg az a legtisztább, ha kipróbálod a demo - t 
OK 
Na kipóbáltad ? 
Ezek szerint nem ... 

alig játszanak páran ezzel a játékkal sajnos. tegnap éjszaka égen földön egy dedi szervert találtam, egy németet, ahol normális volt a ping is meg a társaság is...
normális ranked szerverre kerülni esélytelen...