Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#51) Gaboman

Gaboman
(PH! nagyúr)

Hallott valaki valamit a demó megjelenéséről?
19ét hallottam én is de ebből nem hiszem hogy lesz valami már.

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#52) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Két videó érkezett a játékból, ami az első 10 percet mutatja be (Alien és Marine)! Letöltés (HD-ben is) itt! ;)

Szerk.: Itt pedig a Predator.

[ Szerkesztve ]

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#53) Gaboman válasza Sonja (#52) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Ez mind jó csak én már a demót várom.

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#54) KiLlHeIm13

KiLlHeIm13
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Gépigényről valaki tud valamit?:FKerestem de nem találtam meg :O

[ Szerkesztve ]

A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.♣ ♦ ♥ ♠

(#55) Romvr válasza KiLlHeIm13 (#54) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem hivatalos gépigény

"Pont azért mert olyan világos kerül sok időbe hogy felfogd. Ha hamarabb tudtad volna hogy a gyertya lángja tűz, már kész lenne az étel." Oma Desala

(#56) Gaboman válasza Romvr (#55) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Demó,demó,demó!!!!!!!!
19re ígérték de már 20 van és még mindig semmi. :O

(#57) rocket válasza Gaboman (#56) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Februar 19?:)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#58) Scholes9 válasza rocket (#57) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

Én úgy tudtam, h jan 19, de még mindig semmi, sztem a teljes sem fog februárban megjelenni, meg lennék lepve, ha mégis.

És egy hivatalos gépigény a Steamről:

System Requirements
Minimum:

Processor: 3.2 GHz Intel Pentium 4/Athlon 64 3000+ or equivalent processor
Memory: 1 GB System RAM (XP)/ 2 GB System RAM (Vista)
Graphics: DirectX 9.0c compliant video card with 128 MB RAM (NVIDIA 6600 or better, ATI X1600 or better)
DirectX®: DirectX 9.0c

Recommended:

Processor: Intel Core 2 Duo E6400 or equivalent processor
Memory: 2 GB System RAM
Graphics: DirectX 9.0c compliant video card with 512 MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI HD2900 PRO or better)

[ Szerkesztve ]

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

(#59) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Senki nem olvas hivatalos fórumokat?! :F :)

"Yes we know lots of people are asking about the demo release date i can tell you that pre-ordering is now available and that the demo will be released 1 week and a bit after that so look out on Steam or Xbox live marketplace or Play Station 3 network from the 5-12th of February"

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#60) KiLlHeIm13 válasza Romvr (#55) üzenetére

KiLlHeIm13
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen Neked és Scholes9 -nek is :R :R

A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.♣ ♦ ♥ ♠

(#61) Gaboman

Gaboman
(PH! nagyúr)

Nap mint nap nézegetem azért a oldalakat hátha valahol találok egy előbb kiadott Torrent demó fájlt.

[ Szerkesztve ]

(#62) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki tervezi hogy a zavvi-ról rendeli meg a game-et??
Mert Akkor megdumálhatnánk hogy +1-et rendelne és elküldené nekem persze megfelelő összeg ellenében!
(Nekem sajna nincs olyan bankkártyám)

Kiszállítással együtt kb 6000FT

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#63) Romvr

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Steam-en kint a demó, tölthető 1000-rel! Én már nekiláttam. ;)

Kár hogy csak multiplayer! :(

"Pont azért mert olyan világos kerül sok időbe hogy felfogd. Ha hamarabb tudtad volna hogy a gyertya lángja tűz, már kész lenne az étel." Oma Desala

(#64) frame>24 válasza Crytek (#62) üzenetére

frame>24
(őstag)

Ez nagyon olcsó! Hogy lehet ez?
Rendeltél már tőlük?
(net alapján a zavvi egy elég régi cég, felvásárolva)
Amúgy ennyit tán adok is érte, ha kipróbálom a multit és tetszik...

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#65) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Senki nem rendel? :F

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#66) Romvr válasza Crytek (#65) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Nincs bankszámlám hogy rendelhessek neten bármit is külföldről. Utánvéttel meg aligha hozzák ki üzbegisztánból.

(#67) JoolsNOS válasza Crytek (#65) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Talán a demós topikban láttam valakit hogy rendel, nézz körül ott.

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

(#68) AMD_ok

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Na srácok, a zavvi.com most küldte az sms-t, hogy levették a pénzt a játékért, a mailt, meg hogy postára adták 10.50-kor :C
Remélem, péntekre esetleg itt lesz...

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#69) Ateszzero válasza AMD_ok (#68) üzenetére

Ateszzero
(őstag)
LOGOUT blog

De jó neked.
Én még a demót próbálgatom.

(#70) AMD_ok válasza Ateszzero (#69) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

hát, már 1,5 hete megrendeltem haverral (2 db-ot), remélem hamar itt lesz

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#72) JoolsNOS

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a zavvi.com mennyire megbízható? Értem: ha regelek nem fognak esetleg ilyen olyan címen összegeket levonni a számlámról? A házhozszállítás hogy történik? Mennyibe kerül?
köszi

(#73) AMD_ok válasza JoolsNOS (#72) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

nekem pontosan annyit vontak le, amennyi a 2 db dvd volt, se többet, se kevesebbet. Később viszont sztem nem tudnak levonni, ha nincs megrendelés, ill, vagy ha mégis,akkor bizonyítaniuk kell, hogy mire alapozták az összeg leemelését

(#74) JoolsNOS válasza AMD_ok (#73) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi!
Bár már máshol is olvastam jó kritikákat ( a kérdés feltétele óta)

(#75) JoolsNOS

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak azt nehéz elhinni, hogy pl a gém 5500 ft. És idehozzák győrbe plusz párszáz forintért.
Vagy nem így van?

[ Szerkesztve ]

(#76) AMD_ok válasza JoolsNOS (#75) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

pedig így van, haver már rendelt onnan (különben én se mertem volna rendelni), és lejött neki debrecenbe, 3 nap alatt :D (1 font a postaköltség)

[ Szerkesztve ]

(#77) JoolsNOS válasza AMD_ok (#76) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja oké...posta :B Én most futárra gondoltam :Y
És valami ajánlott dolog? A postás nem akarja begyűrni a ládába? ;]

[ Szerkesztve ]

(#78) AMD_ok válasza JoolsNOS (#77) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

azt nemtom,de mivel nem tudja begyömöszölni a ládába, igy hagy egy értesítőt, hogy vedd át a postán, ha éppen nem vagy otthon, mikor megpróbálja kézbesíteni

(#79) rocket válasza AMD_ok (#78) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Ha csak sima levelkent van feladva akkor van postas aki siman oda rakja az ajto ele a labtorlore ahonnan barki ellophatja, vagy begyomoszoli a postaladaba ugy, hogy eppen megtartsa, ebben az esetben is barki kilophatja, reklamalni meg nem lehet ugye sima levelnel.

Sok esetben elofordul az is, hogy hiaba van otthon az ember, meg akkor se veszi a faradtsagot a postas, hogy szemelyesen atadja, ha latja nem fer be, vagy csak ugy, hoyg siman eltunhet.
Ugyhogy sima levelkent rendelni lutri, es nem ajanlom senkinek, ajanlott level eseteben ilyeneket nem tud eljatszani, mert annak van nyoma, persze ajanlott level eseteben dragabb a postakoltseg.

[ Szerkesztve ]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#80) AMD_ok válasza rocket (#79) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Azt tudom,hogy nálunk a kihordó postás nem olyan, ugyhogy ha már idáig eljut,meg is fogom kapni.Máshol hogy megy,azt nem tudom :U

(#81) Vicë válasza rocket (#79) üzenetére

Vicë
(lelkes újonc)

Sokkal-sokkal finomabban.

[ Módosította: Viktor77 ]

"A szemet-szemért vakítja meg az egész világot." - Mahátma Gandhi

(#82) Vicë

Vicë
(lelkes újonc)

ezt az önkényes onlineboltos-pénzlevonogatást felejtsétek már el, ilyen nincs
(vagyis van, de az olyan helyeket nagyítóval kell keresni)

csak annyit vesznek le a kártyáról, amit írnak. nem érdekük csalni.

a zavvi.com teljesen megbízható, ahogy az ebay, és minden más online bolt, ahol pl. paypallal lehet fizetni.

[ Szerkesztve ]

(#84) Vicë válasza rocket (#79) üzenetére

Vicë
(lelkes újonc)

akkor finomabban:

kedves rocket!

nem tudom melyik téridőkontinuumban élsz, de ilyen nincs, hogy pl. a postás a lábtörlőn hagyja a küldeményt, ha nem fér be a postaládába.

a postás magához sem veszi a postán azokat a küldeményeket, amikről látszik, hogy nem férnek be a postaládába, hanem azonnal ír róluk egy értesítőt. de még ha magához is venné, mi van akkor, ha 15 dobozos játékot rendelek? felveszi a télapóputtonyát?

szóval tessék leállni az ijesztgetéssel, postások ilyet nem csinálnak, max tahófalván.

(#85) JoolsNOS válasza Vicë (#84) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már bocs de te élsz álomvilágban. Mert ebben a világban még el is ásott a postás már dolgokat. Uh bármi előfordulhat :K

AMD_ok #78: ja a házhozszállítással úgy értettem, hogy barom vagyok :P (hogy azt hittem majd 1 fontért ide trappol vele)

[ Szerkesztve ]

(#86) Vicë válasza JoolsNOS (#85) üzenetére

Vicë
(lelkes újonc)

ahogy mondtam, tahófalván/tahókerületben.

az elásás esetében azt hiszem szavazólapokról volt szó, lusta volt kihordani. egy dobozos játékot meg sem kell fognia, mivel csak értesítőt kell vinnie

[ Szerkesztve ]

(#87) JoolsNOS válasza Vicë (#86) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így volt :K De előfordul. Bár a mi postásunk is rendes. Itt nem lenne gond.

(#88) ollie válasza Vicë (#84) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Még itt Budapesten is előfordult ilyen, hogy a küldeményemet az ajtó előtt hagyta.

De elég az offból.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#89) vhunor válasza Vicë (#84) üzenetére

vhunor
(senior tag)
LOGOUT blog

Már hogyne venné magához, nekem délelőtt hoztak már fel a harmadikra HAF 922 háztól elkezdve mindenféle cuccot amiről ordít, hogy nem fér be a postaládába :) . Mondjuk az már egy másik történet, hogy ha asszony épp nem lett volna itthon, vihette volna vissza a postára.

(#92) GegeWarrior

GegeWarrior
(senior tag)

Nektek már megvan? Nemcsak pénteken jön?[link]
Már én is várom:) 2 nap!

REKVIESZKÁT IN PÁCSE!

(#96) infectedmann válasza GegeWarrior (#92) üzenetére

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Aki szemfüles volt már előrendelte rég http://www.zavvi.com -ról jóval olcsóbban mint amennyi itthon lesz.

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#98) fLeSs válasza Narxis (#97) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.