Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#501) Ricco_hun válasza Tom5 (#498) üzenetére

Ricco_hun
(senior tag)

Ha nincs dedikált szeró akkor ezt miért írták?

Steam news-ban én is láttam, hogy van valami dedicated server beta patch vagy mi. Szóval akkor hol az igazság? Amúgy meg ha ennyire ki van halva a multi, akkor nem fogom elkapkodni a vásárlást.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#502) Tom5 válasza Ricco_hun (#501) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majd ma rálesek, én még nem találtam dedikált szervert.

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#503) losi73 válasza Tom5 (#500) üzenetére

losi73
(senior tag)

hali ezt lehet nem a most a 10.3 van fent érdemes ezt is ki probálni?
azt hiszem elöte a sima 10.2 volt nem a hotfixes.

(#504) losi73

losi73
(senior tag)

más ötlet nem jó a hot fixes driveral sem:(

(#505) Tom5 válasza losi73 (#504) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Külföldi oldalakon pedig ez nagyrészt megoldja a dolgot. Próbáld frissíteni a DX-et. Valahol ajánlották a játék újratelepíését is. Más ötletem nincsen. DX11.exe-vel indítod a játékot?

[ Szerkesztve ]

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#506) JoolsNOS válasza Ricco_hun (#497) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vedd meg nyugodtan. Én nem szoktam külön játékmódot keresni, hanem indítok egy akármilyen (any) multit, és amit bead az jó is. Az összes fajta multiban van valami jó. Max fél percet szoktam várni mire valamit talál.

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

(#507) losi73 válasza Tom5 (#505) üzenetére

losi73
(senior tag)

persze dx11 exe vel inditom és fent van a uj dx is :(

(#508) Tom5 válasza losi73 (#507) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor nincstöbb ötletem. :(

(#509) losi73 válasza Tom5 (#508) üzenetére

losi73
(senior tag)

sajna nekem se :W

(#510) Tom5 válasza losi73 (#509) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Telepítsd újra...hátha.

(#511) Dave™

Dave™
(PH! kedvence)

Megvettem én is, nyúzom a multit. Szerintem a multiban nem találták el kellőképpen az erőviszonyokat, pl. a marine pulse rifle-je túl erős lett, meg az alienek elég messziről meg tudják ragadni az ellent, de azért összességében nagyon bejön :)

Apropó, tudja valaki, hogyan lehet (ha egyáltalán lehet) karaktert váltani multiban, játék közben?

Köszi!

(#512) Tom5 válasza Dave™ (#511) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Apropó, tudja valaki, hogyan lehet (ha egyáltalán lehet) karaktert váltani multiban, játék közben?

Erre még nekemsem sikerült rájönni. Randomnak néz ki a dolog... :(

(#513) Dave™ válasza Tom5 (#512) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

csak mert avp2-ben lehetett közben is, remélem lesz itt is.

(#514) losi73 válasza Tom5 (#510) üzenetére

losi73
(senior tag)

igy sem jó,szerencsére nem vettem meg csak probára volt nálam,de igy nem is kell.

(#515) Tom5 válasza Dave™ (#513) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, engem is zavar, hogy random dobál be. PL ragadozó nagyon ritkán vagyok. Bár ennek köszönhetően már katonával is megtanultam játszani. Nekem AvP 2-ből, a különböző fajok tulajdonságai hiányoznak. PL nagyon szerettem anno a Predatoralient. Nagy dög volt. Hatalmasakat ugrott, lehetett vele aprítani. ;] De még a különböző ragadozók közt is érezhető különbségek voltak. Itt meg szerintem csak a Skinek változnak.

(#516) marcus.fenix

marcus.fenix
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Rajtam kívül volt már valakinek mouse lag problémája? (dx9 - átlag 50 fps, és vsync off)
Esetleg a DX11 mód megoldaná a problémát? Mert akkor letöltöm a patch-et...

Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...

(#517) Dave™ válasza Tom5 (#515) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Itt tuti, hogy csak a skinek változnak, avp2-ben pl. a predalien sokkal erősebb volt, mint a runner, vagy akár a drone. Nem vagyok benne biztos, hogy rosszabb ez így, csak lehetne váltani közben.

(#518) JoolsNOS

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én néha úgy érzem előbb meghalok, ha skint váltok. De lehet csak épp béna vok :B

(#519) Dave™ válasza Tom5 (#502) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Vannak dedikált szerverek, bár kiírja, hogy még béta állapotú, meg többnyire elég sokan vannak, én jobban szoktam szeretni a ranked meccseket.

(#520) Tom5 válasza Dave™ (#519) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is szinte csak ranked-ben nyomom. {PH}Tom5 a nevem és néha írtózatosan béna tudok lenni. :DDD Jelenleg LVL25-ös vagyok. Te mennyi?

(#521) Szaby59

Szaby59
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Láttam, hogy rendeltek páran a zavvi.com-ról és lenne pár kérdésem:
Ha nem vagyok otthon akkor a postás simán bedobja és annyi?
Illetve kb milyen vastag a csomag mert lehet nem fér bele a postaládánkba :DD és mivel nem tudni a pontos dátumot lehet nem leszek otthon.

(#522) sith7 válasza Szaby59 (#521) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értesítőt hagy, és azzal mész a postára a csomagodért, ami egy buborékos zacsi, benne a játék

(#523) Szaby59 válasza sith7 (#522) üzenetére

Szaby59
(fanatikus tag)

Mármint ha nem tudja bedobni, vagy ha nem veszem át?

[ Szerkesztve ]

(#524) Dave™ válasza Tom5 (#520) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

én még csak 8-as rankkel rendelkezem, az utóbbi időben álltam rá a ranked meccsekre, miután a dedikáltaknál túl sokan vannak, én szeretem, ha 4-5 főnél nincs több egy pályán, utána már túl sok az adrenalin :D

(#525) sith7 válasza Szaby59 (#523) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen, legalábbis nekem így hozta

(#526) Szaby59 válasza sith7 (#525) üzenetére

Szaby59
(fanatikus tag)

Most melyik igen? :))

(#527) JoolsNOS válasza Szaby59 (#521) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem simán berakta postaládába (ráadásul nincs zár rajta, pont emiatt tudta berakni) De nem a szokásos postás hozta, mert az felhozza.Meg az alien délután érkezett. (tesómnak a napoleon total wart felhozta a rendes postás deélelőtt) De szerintem ez postásfüggő.

[ Szerkesztve ]

(#528) sith7 válasza Szaby59 (#526) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindkét esetben

(#529) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem felhozta a postás. Nagyapám vette át mivel én dolgoztam. Pedig fostam, hogy elkeveredik mivel rossz a kaputelónk...
Megnéztem a dedikált szervereket. Nekem nemjönnek be, kúrvasokan vannak rajtuk. Öreg vagyok már ehhez a sok emberhez. Ranked match, már mikor talál játékot...

(#530) JoolsNOS válasza Tom5 (#529) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem mindig talál rankedet, csak sajna néha kevesen vannak, és abból is lelépnek azok akiknek nem megy. :( Aztán azt veszem észre, hogy ketten bolyongunk a nagy semmiben.

(#531) Tom5 válasza JoolsNOS (#530) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tegnap összejött volna egy ranked team deatmatch, minden fajból 4 emberrel. Örült mindenki mint majom annak a bizonyosnak erre betöltés közben disconnected... :W
Ezek idegelnek de nagyon.

(#532) JoolsNOS válasza Tom5 (#531) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja ilyen volt már nekem is, de csak ritkán. Tényleg engem az idegesít, ha játék közben elfogyunk. Amúgy a dedikált szervert hol találom? Mert én mindig a rankedot indítom.

(#533) sith7 válasza JoolsNOS (#532) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ranked meccsen még sajnos nincs dedikált szerer, ezt várjuk, mint a messiást... csak sima meccsen, de ott meg nincs xp

(#534) Dave™

Dave™
(PH! kedvence)

Ez az új patch elmehet a fenébe... Egyetlen használható predator fegyver volt, a disc személyében, és most ezt is legyengítették (kivéve, ha fejlövést csinálsz vele, megnézném, hányból hányszor sikerül egy mozgó célpontnál). Meg a cannon is butítva lett. Persze az alienek továbbra is tudnak "karmolni" 3 méterről is, meg az emberek is párat lőnek csak és heló. Nagyon elszarták, pedig eddig egész jó volt...

(#535) Tom5 válasza Dave™ (#534) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szánalmas lett az új patch. Katonával voltam. A védekezés kb már semmit sem ér. Az Alien messziről megcsap és utána trophy kill...kb 10ből 8-szor. Elszarták nagyon. :W

(#536) Dave™ válasza Tom5 (#535) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

az alien túl van favorizálva, pedig eredetileg még egész jól el volt találva az arány.

meg azt sem értem, hogy ha én nyomok predatorral kivégzést, hogy tudják "megtörni", míg ha én vagyok az áldozat aliennel szemben, szart se tudok csinálni. De legidegesítőbb akkor is ez a többméteres távolságból való sebzése.

(#537) Tom5 válasza Dave™ (#536) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nemtetszik...
Nagyon erős lett az Alien. Távolról elkap szinte mindig trophy killt kapok... :(
Megölni sem tudom mert a védekezés már semmit sem ér. Nemkellene ez a patch.

(#538) sith7 válasza Dave™ (#536) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor tudja megtörni a kivégzést, ha az áldozat fullon van életerővel, és szemből akarja végrehajtani az illető a kivégzést.

A hátulrólelkapósebetűskivégzés az védhetetlen ;]

A messziről megcsapó alien támdása nem más, mint az, hogy rádnéz, nyom egy Shift - et, majd jobb egeret + egy irányt
Ez az alien hard attack, valójában tényleg úgy tűnik, hogy úszik feléd, és messziről csap meg, de szerintem meg pont az alien volt gyenge eddig

Az esetek nagyrészében azzal szoktam lenni, szemből ember ellen, ha messziről kiszúr esély sem volt 1 az 1 - ben odaérni, meg leküzdeni

A diszkoszvető predatorokról meg nem mondok semmit :W nálam egyenlők az COD2 - es, COD4 - es sniperekkel ; áll a fán megdobja a diszkoszt, amit az egérrel (!!!) lehet irányítani miközben repül...

Szerintem az irreálisan erős volt, minden dobás halálos volt

(#539) Tom5 válasza sith7 (#538) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Alien erős lett nagyon :( , többiben egyetértek. :K
mod - beszarok. 1-1-ben már nembírom az Alient lenyomni katonával. Sokvolt a mai 3D mérőgépes oktatás. :DDD

(#540) Dave™ válasza sith7 (#538) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

azért nem olyan könnyű irányítani azt egy mozgó célponttal szemben, utána lehet újra dobni és ez nem kevés idő, mert vissza is kell érnie. Annyira nem volt az túl erős, pred-pred küzdelemben is simán elugráltam előle sima ugrással is. így viszont pont semmit sem ér. Nekem viszont alapból semmi fegyverem sincs (na jó, wrist blade), ha megszerzem is semmire sem jók, egyedül a teljesen feltöltött cannon használható, az is leginkább álló célpontra, mert ha mozog megint csak nem találja el. Szóval a predator gyakorlatilag használhatatlan lett, a marine túl erős a pulse rifle-el, az alien túl nagy hatótávval rendelkezik, szívás ez mindenképpen.

Köszi a hasznos infókat, ezeket nem tudtam.

(#541) sith7 válasza Dave™ (#540) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Örülök, ha tudtam segíteni, de ha belegondolsz, az alien - nek is csak karma van, na jó, meg farka, de a predator heavy attack - ja is stunt - tol, utána meg mehet az E betű... :K
Csak jól kell időzíteni

Mondjuk a patch óta még nem játszottam, majd talán ma ...

Meg az is hozzátartozik, hogy vannak már profi player - ek, akik az adott fajjal már - már legyőzhetetlenek

[ Szerkesztve ]

(#542) Tom5 válasza sith7 (#541) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Teljesen más a patch óta, majd meglátod.

(#543) sith7 válasza Tom5 (#542) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát tényleg más lett, nem is kicsit ...
Predatorral tényleg kínszenvedés volt ölni, viszont az alien egy gyilkológép lett ...
Hát ez van, ezt kell szeretni ;]

(#544) Dave™

Dave™
(PH! kedvence)

Ez így jelenleg egy nagy kakihalmaz. Gyakorlatilag használhatatlan, és rendkívül idegesítő. Egyedül a single része maradt élvezhető, az meg mint tudjuk rövid, és hamar unalmassá válik. Erősen fontolom, hogy eladom, aztán bohóckodjanak a patch-el amit akarnak.

(#545) sith7 válasza Dave™ (#544) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"az meg mint tudjuk rövid, és hamar unalmas"

Állitsd feljebb a nehézséget ... ne easy - n told ... :N

(#546) Dave™ válasza sith7 (#545) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Normalon csináltam, ott sem volt különösebben vészes mondjuk, de hosszúnak sem nevezném. A pályák meg ettől nem lesznek hosszabbak, max sűrűbb lesz a load last checkpoint :DDD Kifejezetten a multi miatt vettem meg, ezért vagyok különösen csalódott, de csak az utolsó patch óta, nekem előtte tetszett. Remélem lesz valami kompenzáció, ha nem, megy az apróra.

(#547) sith7 válasza Dave™ (#546) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Adj neki még egy esélyt, így nehezebb, de legalább értékeled a kill - t ... ha összejön :K

(#548) sith7

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én most játszottam 2 órát, nagyon jó volt
Voltam mindhárom fajjal, voltam győztes / vesztes csapatban, léptem 2 szintet ;)

Szóval senki ne adja fel, adjon neki mindenki még egy esélyt

Egyébként én meg úgy látom az ember lett erős, dominition volt többször is, alien vs marine felállásban, akármelyik csapatban voltam , mindig a marine nyert ... :F

(#549) Hurkafej

Hurkafej
(tag)

Segitség kellene.
nagyon egyszerű a dolog: probléma van a monitorom illesztőprogramjával, nem ismeri fel a gép, ezért ha játékot inditok el hd-be akarná nyomatni a monitorom meg 1280x1024-be üzemelhet csak, igy ha játékot inditok el akkor no signalt ir ki. a kérésem a következő:
a játék elinditását követően milyen billengyűket kellene lenyomnom ahhoz, hogy a felbontást tudjam állitani? úgy értem h entrej le háromszor enter fel és ott a falbontás - ez csak példa volt :D
Eddig sikerült úgy játszanom h 640re tettem, de itt nem műkszik. Előre is köszi, üdv!

"Nem az a lényeg, hogy tudja motorozni, hanem az, hogy szeress!"

(#550) petymeg

petymeg
(senior tag)

üdv!
hol keressem a mentéseket?

SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.