Segitség kéne amikor belépek a játékba a menüig minden rendben volt aztán elinditottam egy küldetést és az egész kép sárga színű lett nem tudom miért pedig 1GB RAM 512MB-s vidikártya 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
SajtosKenny
(lelkes újonc)
Nem lenne rossz, ha pontosítanál a gépeden... Mert kb semmit se tudtunk meg belőle.
Trolololololol | Steam: thomahu

SajtosKenny
(lelkes újonc)
Vidikártya:ASUS X1050serial 512mb-os
1GB RAM-om van 4CPU 3.00GHz DX 9.
Oprendszer : Windows XP
[ Szerkesztve ]
Szegény vga ehhez a játékhoz kevés lesz, tehát újítani kellene egy vga kártyát, 10-15ből kijön használtan már egy használható vga.
szerintem meg a rendszermemóriája lesz nagyon de nagyon nagyon kevés... sokan a 2 gigánál is panaszkodnak, neki van egy! szerintem felejtse el....
De a zöld képernyő nem a ram miatt van. Nem? 
Szerintem van ott más gond, mint írtam nekem gyengébb gépeken is indult.
Bár az az ati videó nem tudom mennyire van a 7600gstől.
SajtosKenny: Játék eredeti, videódriver friss?
[ Szerkesztve ]
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D
Elég messze.
Sziasztok!
A játék ezt írja ki indulásnál, és nem is hajlandó futni, ez miért van?

[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
System mappába bemásolod: LINK
Köszi!
MEgtettem, meg utána a d3dx11_42.dll-t is, amit még hiányol, és most már ott tartunk, hogy indítás után kb 2másodpercig homokóra, aztán semmi nem történik.. 
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
Tedd fel újra a DX9-et, (majd a DX11-et is, már ha Vista/Win7-ed van, ) és elvileg jónak kellene lennie.
Tudtommal DX11-ből nincs letölthető verzió, vagy tévedek?
Jogos, valóban nincs. De valahogy csak meglehet frissíteni... (AVP lemezén keresd, esetleg)
innen tudod frissíteni,és csak azokat fogja felülírni,ami szükséges
[ Szerkesztve ]
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3
Van egy kis gondom: amikor a csajt kimentem a bolyból és beadja a "pihenőt" az utána lévő pálya leeseik 1 fpsre, és a kép is hibáddzik rendesen (falak eltűnnek, a levegőben vannak a karakterek). Ha dx11ben indítom, úgy rendben van, de az marha sötét. Valakinek hasonló gond, megoldás?
köszi
Na próbálgattam mindent, de sajnos nem jó még mindig. A Research Lab nevű küldetéssel van a gond, ha előzőt indítok megy rendesen, ha visszatöltöm, vagy elkezdem azt akkor megint szar. Ha nem tud senki semmit akkor marad a dx11. Csak úgy nagyon sötét van 
Próbáltad újratelepíteni a játékot? Vagy legalábbis azt a részét?
Nemigazán. Most lett feltelepítve nemrég. De majd lehet kipróbálom. De fura mód az utolsó küldetés meg megint jó volt. Csak a reseach lab volt gáz.
SPOILER!
Azért az kicsit érdekes volt, hogy Bishop volt a főellenség, de nekem összességében tetszett a játék. (és még csak marinnal nyomtam végig.)
[ Módosította: ollie ]

sid.:Rc211v
(senior tag)
Ez a pirosításos dolog tényleg jó. Jobban fut a game..thx 
-XFX-
Kár volt lelőni a poént (SPOILER), töröltesd egy moderátorral szerintem, mert ha más beleolvas, lehet morcos lesz. Én már megcsináltam, nekem nem új. 

Ezt nem kellett volna..
[ Szerkesztve ]
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3
Egyébként nem ő a főboss, hanem egy másik ismert figura, szánt szándékkal nem mondok nevet... Mindenesetre töröltetni, vagy legalábbis módosítani kéne azt az üzenetet...
Bocs mindenkinek, azt hittem már én vagyok az utolsó aki nem vitte végig.
Esetleg valaki szólhatna egy moderátornak, mert én nem találok "opciót".
[ Szerkesztve ]
Itt a topic, itt kérheted az adott hozzászólásod moderálását, törlését, stb...
LINK

bocsika
(fanatikus tag)
Hali. Nem tud valaki valamilyen trükköt hogy egy nv 8400 assal felszerelt MSI notebookon is elmenjen. Haveromnak kéne help. Mondtam hogy nem fog menni de nem hitte el. Minimumon szaggat. Nem sok beállítása van a játéknak. :S Nem lehet valahogy belenyúlni hogy menjen.
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

Süni 1985 F
(senior tag)
1 nagyon régi ám de bevált módszer van a problémájára.
Új gép!
Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól *dabaszol ásóval, azt' haladsz tovább!

bocsika
(fanatikus tag)
Erre nem is gondoltunk... Még jó hogy milliomos... 
Ezen kívül van még valami?
Játsszon az AvP Classic-kal. De most komolyan, mégis mit tanácsolhatnánk? Az a vga már a megjelenésekor sem volt igazán alkalmas játékra, mert nem arra tervezték. Már akkor is - 4 éve - low-end kategória volt.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

bocsika
(fanatikus tag)
Tudom hogy low a vga, de nem lehet valahogy finomítani a grafikát mondjuk hogy ne legyenek gőzbetörések meg ilyesmi mert az végképp leveri neki az fps-t. Cfg fájl módosítással vagy valami...
Ahelyett, hogy itt parázol, hogy mit csinálj vele tényleg vedd meg a Classicot. 3€, az biztos jól fog futni azon a VGA-n. Egyesek szerint még jobb is mint ez a legújabb.
Annyira úgy sem fogod tudni lebutítani, hogy egy 8400-esen jól fusson.
[ Szerkesztve ]
Köszi!

braner00
(újonc)
Sziasztok! nekem olyan gondom van az AVP vel hogy mikor vége a videonak az elején?a játék bezarul! Kilép belöle! Mi lehet a baj?
Milyen géped, rendszered van?
Eredeti-e a játék? 

petymeg
(senior tag)
megrendeltem a játékot 5k-ért angliából, remélem hamar ideér. kipróbáltam egy játékig egy kölcsönzött pérdánnyal és nekem nagyon tetszik a single is meg a multi is, igaz a singlet csak emberrel próbáltam. jó a hangulata mintha a bolygó neve halálban hudson bőrébe bújtam volna 
[ Szerkesztve ]
SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)

Süni 1985 F
(senior tag)
Magyar nyelvel megjelent,jelenik ez a játék?
Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól *dabaszol ásóval, azt' haladsz tovább!
Valaki próbálta már a ded.szervert? nekem tegnap kb 1/2 perc után kifagyott,mondjuk írták is, hogy beta állapotú, problémák adódhatnak. Mikorra lesz végleges?
[ Szerkesztve ]
Ez egy hülye kérdés, de sose tudtam. Mi az a dedikált szerver? 
Egyébként a lassulós, grafikabugos problémám megoldódott. Ha kilépek a játékból alt+tabbal és visszalépek (esetleg egy feladatkezelőt indítok), akkor megoldódik. Érdekes.
A ded. szerver azt jelenti, hogy nem mondjuk Te leszel a szerver,ha játékot csinálsz,hanem erre fenntartanak külön szervereket (sokkal előnyösebb,mint a saját). Ha nem jól mondom,majd kijavít valaki.
Aha. Én azt hittem alapból van szervere a játékoknak.
Bár akkor nem kéne host opció.
köszi

Brent
(fanatikus tag)
Én most nyomtam 3 menetet és kiba..ott jó! 
Végre nincs lagg, élvezetes csatákat lehet nyomni! Főleg így, hogy 18 player zúzza egymást. 6 alien 6 ember 6 predator
kemény mert végig pörgés van, ha csak egy pillanatra is lankad a figyelmed már is átszúrt egy alien vagy egy predi. Eszméletlen jó!
Ezek szerint kezd okés lenni....rápróbálok este, köszi

lala42
(őstag)
Valaki tájékoztasson már, hogy van a STEAM fiókom. Van a gyerkőcnek is külön. A saját fiókomhoz van aktiválva az AvP. Hogy lehet beállítani azt, hogy a gyerkőc sz ő nevével, én pedig a saját nevemmel (nicckel) tudjunk külön-külön játtaszani. Egy gépen, csak amikor ő játtszik, akkor az ő nickje alatt menjen a játék. 
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

believil
(tag)
Az a nevetséges, hogy még a játék megjelenése előtt be voltak ígérve a dedós szerverek, erre egy patch formájában kiadják, az akadozás eltűntetésével egyetemben a játék megjelenése után majd egy hónappal! És van képük azt mondani az ilyen esetekre, hogy BETA...ááááá
Akkor miért nem halasztották még 1-2 hónapot, hogy egy alapból összeállt játékot kapjunk a pénzünkért... A marketingesek nyomására mi ( avásárlók, és a termék "élvezői") húzzuk a rövidebbet... holott mi csináltunk egyedül olyan dolgot aminek meg kell történnie: pénzt adtunk egy termékért... ők nem csinálták (nem fejlesztettek, és idő előtt adtak ki)...még most is csinálják a bétázást.... komolyan nevetséges. Sorry emberek, ez csak azért szaladt ki, mert egyszerűen zavarnak az ilyen jellegű dolgok.
(Battlefield 3): ngthemask; (COD:MW2; COD:BO): medokacod ; (COD:WAW; MW; 2 ): believil87
Csak a te fiókod alól lehet játszani a játékkal, ha arra van aktiválva. A gép maga lényegtelen.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

lala42
(őstag)
Na akkor a kölök az én nevem alatt játtszik

Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

}{3@Đ$}{0ot
(őstag)
császtok!
elkezdtem én is ezt a gamet és eddig nagyon ott van,predator küldetést kezdtem el,és kinyírtam vagy 100 alient!
Nekem tetszik hogy ha elég közel vagy az alienhez vagy az emberhez akkor kiírja hogy nyomj E betűt a másodlagos gyilkoláshoz!!
Az nagyon kemény!!

Grafika nagyon szép,nem tudom hány FPS-t visz mert nem kapcsolta be semmi fps mérőt,de nem volt akadás!
Szóval saccolok egy min 40-80 FPS-re
ilyen beállításnál: 1920*1080,16x AF minden max beállítás max!
Nálam 10-es skálán kapott 9-et

™MØИ$T€R-EИEЯGY™® FΩЯ €\/3|2 Fav. Rally Pilot: KЭИ ßŁ●Ͻᴷ D|RT 3 :) Steam: MonsterEn3rGy Xfire: pokolfajzat007 BF3/Origin: MonSteR-En3rGy Dirt 3: HunDrifter
Nemis értem sokaknak miért nem tetszik. Grafika jó, hangulat néha megvan néha nincs, de a néha is elég
Irányítással abszolút nincs gond (pedig azt is sokan szidják) Egyedül a guggolás hiányzik.

}{3@Đ$}{0ot
(őstag)
ha már guggolás akkor fekvés is,mert akkor lehet kommandózni...
![;]](/dl/s/v1.gif)
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® FΩЯ €\/3|2 Fav. Rally Pilot: KЭИ ßŁ●Ͻᴷ D|RT 3 :) Steam: MonsterEn3rGy Xfire: pokolfajzat007 BF3/Origin: MonSteR-En3rGy Dirt 3: HunDrifter