[link]
itt is 3870-el tolja de DX9 módban, azért kérdem mert akkor XP alól tolnám ki(kevés ramom miatt, és a win7-esem romokban, lejárófélben, meg kéne venni mert csak atesztverzió van)
egyébként XP-m ha kikapcsolok majdnem mindent az msconfigba, 250mb-ot eszik, de egyszer korábban sikerült 160MB-ra lefogyasztanom
kérdés hogy a maradék 750MB elég lesz-e neki, sztem igen mert megtunningolom és akkor csak kisit fog svappolni, végülis a mass effect 2-nek elég volt, ebbe pedig sok a belső tér
win7 alatt meg se próbálom, nagyon szenved 1giga rammal, az xp pedig szinte meg se érezte a 4G-->1G downgrade-t
tévhit hogy a win7-nek jobb a ramkezelése, most 1 gigám van a HL2 EP2 szaggat mint atom win7 alatt, XP alatt meg glatt, de a Mass Effect 2 is bedöglött volna WIN7 alatt, XP alatt pedig épp belefért az 1 gigába(850-900MB játék alatt)
, de a gears of wart is említhetném
szal talán elfut ez 1 gigával, a mass effet 2-ről se hittem volna, csak azért adtam el a négy gigát mert nem volt munkám és leégtem, márciustól lesz, de fizu csak áprilisban 
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!