Maximum grafikán: [link] [link]
És ez még csak DX9!
[ Szerkesztve ]

akkor ezek szerint én vakultam meg ami nem is baj nekem megfelelő a grafija és ez mellet egy pörgős játék de a sok fikázásból is tanultam valamit vannak emberek akik nem úgy látják a dolgokat mint más ,viszont egyvalamit észre vetem amiket csinálnak teszteket itt és máshol pl vga tesztek proci meg ilyenek semi közük a valos játékbeli iletve más ithol készített eredmények hoz ,aztán most jöhetnek a őstagok meg a mitudom én milyen rangú
emberek haverokal csak röhögünk amiket itt teszteknek neveznek

mi meg az olyanokon röhögünk, akik olvashatatlanul írnak/fogalmaznak
"A szemet-szemért vakítja meg az egész világot." - Mahátma Gandhi

nem baj jól teszed röhögj 

Nah, egy kis egészséges önkritika!
Legmélyebb tiszteletem! 
Javaslom figyelmedbe, amit a #151-ben linkeltem, egy kép többet ér ezer szónál, szóval ez a két kép többet ér kétezer szónál.
Ezek alapján el tudod dönteni, hogy tetszik-e.
(Nem saját képek, de ez mindegy szerintem)
[ Szerkesztve ]

szerintem jó és mellesleg szép is , nekem bejövős gondolom neked is pala senkit nem akarok én megbántani amit írtam az a igazság tetszik vagy sem mindenki nézz
e meg a teszteket pl vga keresse meg a saját vga tesztjét vagy arról szólót és vese ősze azzal amit saját maga csinál

Nagyon szép és jó játék!
Mindenkinek ajánlom!
Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól *dabaszol ásóval, azt' haladsz tovább!

Légyszi ha ráértek csinálhatnátok egy pár screenshot-ot a game-ből 

Megpróbálok feltenni 
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól *dabaszol ásóval, azt' haladsz tovább!

Itt egy pár kép, DX9 csutka maxon: KATT
Holnap megpróbálok felrakni pár DX10.1-es képet is, ha sikerül rájönnöm, hogy miért csak koromfekete képeket gyárt a fraps ebben a módban. 

Hát mondhatni elég jól néz ki dx9 alatt is...

üdv akinek megy dx11 ben milyen opciok vannak a videó beállitásnál?tudna dobni egy képet rola esetleg?

Hy guruk.
Valaki olvasott azzal kapcsolatban valamit hogyan lehetne rábírni a játékot hogy ne 60Hz-es képfrissítés legyen minden felbontáson? Kifolyik a szemem a 21"-os CRT-n.. 
Próbáltam kényszeríteni ATT-vel de nem működik. Tiszta crysis . Csak ott a parancsikont megmachinálva DX9-re megjavult a képfrissítés de itt semmi. 

dx11 beállításoknál csak a tesselation szerepel egyelőre.
"A szemet-szemért vakítja meg az egész világot." - Mahátma Gandhi

Magyar felirattal kijön ez a játék vagy majd idővel lesz magyarítás,tud valaki erről valamit?

Ettől kaptam hónapokon keresztül idegrohamot folyton, mert volt pár játék amiben nem lehetett állítani a képfrissítést.....Ez volt az egyik kiváltó oka, hogy a gyönyörű 21"-os Sony trinitron képcsövemet lecseréltem egy TN LCD-re.....Így megoldódott a 60 Hz...(a kuva@@anyját) Persze igazából nem bántam meg de akkor is az @nyjukat 
Ez persze nem javaslat,,inkább csak együttérzés.... 
Valakinek sikerült már erre a játékra élsimítást varázsolni valamilyen formában? Mert még 1920X1080-on is olyan recék vannak hogy szégyen..... Egyébként nem is lenne olyan "vészes" ez a garf.ha az élsimítás kapcsolható volna...talán még tetszetősnek is neveztném, mert van atmoszféra mindenhol(ami nekem személy szerint nagyon tetszik...szeretem látnia "levegőt" játékokban...Pedig az első screenshotok alapján amit tegnap lövöldöztek a srácok egyéb fórumokon,eléggé elment nekem is tőle a kedvem...
Ami viszont nekem tényleg lehúzós az a sötétség....azt mutogatták az előzetesekben hogy dx11-ben méga "sötét" is más lesz, joban lehet majd látni a kontrasztosabb kép, és az egyéb ujitások miatt,,,,hát én éjszaka feltoltam csutkára a játékban a fényerőt,,,de szart sem ért
sötét mint a vakond belső zsebe 
[ Szerkesztve ]
Na a steamen már elérhető a game, akinek nem fáj 50 eurót kiizzadni érte, az már töltheti... 
[ Szerkesztve ]
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

Én csak a demót próbáltam ki, de az is elárult sok mindent a játékról.
A Marine-nak minek adtak healt indicatort, mikor az alien vagy a predator 1 ütéssel kikészíti? (Persze nem mindig.) De mostmár világos így, hogy miért Alien Vs. Predator (3) a játék címe, azért, mert a marinenak esélye sincs. 
Az meg nem tetszik, hogy egy űrkorszakban játszódó történetben a marinenak csak egy kínai elemlámpája van és azzal botorkál, abból is az olcsóbbik fajta. Alig van világítása, persze ez a játék hangulatához kell.
MW2-ben van éjjellátó, de pár száz év múlva már biztos kiment a divatból azért nem adtak a marinenak. 
Ennek ellenére a játék hangulata megvan.
coser.hu

"mikor az alien vagy a predator 1 ütéssel kikészíti?"
Pedig nem.....pont azzal szórakoztam tegnap(x360 konrollerel játszom) hogy ha támad az alien rá lehet verni a fejére,,,vagy ha elkap akkor is nyomva kell tartani "mikor melyik gombot",,és faszán el lehet lökni a "gyíkot"
Szóval nem csak lövöldözés mehet, hanem lehet vele "bírkózni" is 
( a predatorral még nem küzdöttem) 
[ Szerkesztve ]

kicsit off
vista-hoz van dx 11 vagy frissítenem kell win 7 re? sajnálnám, már másfél éve van fenn a vista olyan jól belaktam.
[ Szerkesztve ]
SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)
Igen, van DX11 Vistán, elvileg automatikusan fel is települt.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Sziasztok átvezető video alatt nincs hang . Win7 32 bit dx,és hangdriver frissitve,másnál mi a helyzet?

Használj RefreshLock-ot, Win 7 alatt is működik. 
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

csak még nincs benne a dx 11 vga-m, nem tudom merre kolbászolhat vele a futár... minden emberi számítás szerint itt kéne lennie, hétfőn rendeltem.
ha berakom az új vga-t utána letölti automatikusan?
SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)

A windows update-n keresztül valami "platform update blablabla" álnéven fogod tudni leszedni, de ha jól rémlik, akkor az opcionális frissítések között szerepel, tehát az a legbiztosabb, ha fogod és manuálisan feltelepíted. + utána a microsoft oldaláról leszeded a legfrisebb elérhető dxupdate-t [link] és akkor nem lehet már gond. 

én pont a VGA csere után raktam a gépem netre.....Az összes progimat frissítettem, plusz az automatikus frissítés leszedte a dx11-et is magától ahogy ollie is említette...Ha minden faxa a gépen akkor minden bizonnyal megteszi a Vga csere után nállad is...
Ha végetért az automatikus frissítés, ujraindít....Aztán start menü-> futtatás és beirod: dxdiag
Ott kiírja a dx verziószámát az első lap alján....
Ezt persze megteheted most is,,lehet hogy dx11 képes VGA nélkül is frissül...ezt sajnos én nem tudom biztosan állítani vagy cáfolni... 
Bocs hogy belepof.......
üdv
Twine
[ Szerkesztve ]

Egy kis vélemény a játékról: kipróbáltam a demo-t is de az nagyon de nagyon nem tetszett, szerintem a multi részét igen csak elbaszarintották. Főleg, hogy amikor megjelent a cod6 és mindenkinek baja volt azzal, hogy nincs dedikált szerver, az avp készítőinek az első bejelentése az volt, hogy ez jobb lesz, mert ebben lesz. De hát nem lett benne, de elméletileg gőzerővel dolgoznak rajta...
A single viszont kimondottan tetszik, szerintem a grafika nagyon szép, a játék hozza a tőle elvárt AVP feelinget, viszont most jön a DE: iszonyatosan rövid, predátorral kevesebb mint 2 óra alatt végigvittem, ez nekem elég nagy csalódás volt.
XBL/WP7: daniLLa HUN

Bár kicsit jobban belegondolva, mitől lenne dx11 frissítés ha maga a vas nem tudja...ez azt hiszem elég átgondolatlan találgatás volt tőlem 

úgy hallom sok a gond a játékkal; kilépkedések, szaggatások
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

Azt hiszem holnap jelenik meg! Addig messzemenő következtetéseket ne nagyon vonj le szerintem, a stabilitást illetően! Az eddigi hírek mind mind a "demo" "teszt" verziónak köszönhetők.... 
[ Szerkesztve ]

olyanoktól olvastam, akik nem a demoval játszanak

Akkor azt hiszem nem értetted meg pontosan amit írtam
Holnap jelenik meg a játék!

csak nehogy kiderüljön a végén, hogy az egyik dx11-es játék egy vacak tákolmány pc-re 

hail köszi az infot.

16-án jelent meg (nem, nem a warez verzióról beszélek).

Amerikában, ő pedig Európáról beszélt, nyílván. Igaz, már le lehet tölteni Steam-ről is a warez megjelenése miatt.
[ Szerkesztve ]
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!
Így van, már itthon is elérhető Steam-en.
(#185) Pala: ma reggel jelent meg Európában. Aki korábban játszott vele, és nem amerikai IP-je van, az csak warezzal tehette.
[ Szerkesztve ]
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Tehát összességében mégiscsak bárki megveheti a világon, én meg pont erre akartam kilyukadni. 

Te nem érted, mert már tegnap is elérhető volt a teljes. 
Egyébként szvsz 4giga ram alatt ne nagyon próbálja senki, nálam 3giga+Win7 kombón elég szépen swap-pel...
Semper Fi

azt hiszem 2gb rammal játszhatatlan, durván swappol
[ Szerkesztve ]

Nem használ sajna. 
twine: el kell gondolkodnom nekem is akkor lassan a váltáson.. 

Kijátszottam mind a 3 fajjal,semmi hiba,semmi akadás 96%-ban elégedett voltam a játékkal 

Ülj le, egyes!

Szedd ki / görbítsd el a 12-es pint a d-sub-ból (elég az egyik oldalon) és utána kényszerítsd.

Nálam megy.
[ Szerkesztve ]
ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

Aki 2 GB rammal játszik, megtenné, hogy leírná hogy swappol e a gép és hogy milyen oprendszert használ?
[ Szerkesztve ]
Win 7 full hd ,nem swappol,de van más egyéb bug rendesen. 2gb ram,4850,normál beállitások 8x szűrés. DX9.

akkor kezdem azt gondolni, hogy megint kaptunk egy ratyi pc tákolmányt 

Helló
nekem kevés a 2 giga ram akad mint a szemét kértem kölcsön még egy 2 gigás modult és repesztet maxon windows7 is meg sima szervizpak 3
Ha eredeti a játék, akkor tesszelláció, élsimítás és árnyék effektek. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Na egyenlőre még a játék elején vok ,nem tűnik rossznak,bár a grafika kicsit a Doom 3-ra emlékeztet és nem tűnik nagy durranásnak ,bár lehet ,hogy az én elvárásaim voltak magasak ami talán érthető az előzetesek miatt, de ez még csak az eleje,ha esetleg nem is javulna remélem legalább az élmény megmarad v kárpótol.Sajnos a Marine küldetés DX 11 nél azonnal fagy amint az elemlámpa bekapcsolására kerülne a sor.De ez lehet ,hogy a virágboltos kiadás miatt van. 
Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!