no warez!
[ Szerkesztve ]
no warez!
[ Szerkesztve ]

Multhet kedden is lattam labtorlore rakott sima levelet ami nem fert be a postaladaba, es barki elvihetett volna onnan.
Kerteshaznal megnagyobb az esely ellopjak, foleg ha forgalmasabb helyen van, mert belegyomoszoli a dvd meretu buborekos boritek 10%-at (jobban ugye nem tudja mert ilyen helyeken altalaban allitott postalada van, es nem hajlik meg a level mert mondjuk 1 xbox360 jatek volt benne), hogy megtartsa a levelet, aztan ennyi, ha szerencsem van senki nem veszi ki belole.
(3x talaltam igy levelem, es 5x veszett el levelkent feladott kuldemenyem, ebbol lehet kovetkeztetni, termeszetesen azt nem allitom, hogy minden esetben a Magyarorszagi postas hibaja volt, hogy eltunt.)
Olyan is volt amikor 2 jatek volt 1 levelben, igy fogta es kezzel meghajlitotta a postalada nyillasat annyira, hogy valamennyire megtartsa a levelet, amivel ugye magyarul szetcseszte a postaladat, azt mar normalisan gyari allapotba nem lehet visszahajlitani.
A legrosszabb eset meg az amikor meg se probalja kezbesiteni, hanem siman lenyulja, mert ugye semmi nyoma nincs egy sima levelnek, senki nem fogja tudni valoban kezbesitette-e, es atvette a cimzet, reklamalni meg nem lehet, mert nincsen nyilvantartva.
2x is volt mar olyan, hogy talalkoztam a postassal aki eppen hozott egy nagyobb meretu levelkent feladott kuldemenyt, megkerdezett ismerem-e akihez jott mert nincsenek otthon, mondtam igen, aztan megkerdezte atadnam-e neki, mondtam igen, semmi mast nem kerdezett, oda adta aztan elment, semmit nem kellett alairni, tehat nyoma se volt, hogy o valoban kezbesitette annak akinek kellett volna, igy meg ugye barkinek oda adhatta volna, es sok fele mentalitas letezik, igy biztos lett volna aki lenyulja.
"a postás magához sem veszi a postán azokat a küldeményeket, amikről látszik, hogy nem férnek be a postaládába, hanem azonnal ír róluk egy értesítőt."
Nem egy fajta meretu postalada van, pl. egy jatek buborekos levelben van ahova befer, es van ahova nem, ezt meg elore nem tudhatja.
Lehet igy kene mukodnie elvileg, de a gyakorlatban nem minden esetben igy mukodik, mert ugye van postas akinek nem sok kedve van ertesitot irni, es/vagy nem akarja visszacipelni, ezert szuletnek azok a megoldasok amiket sajnos tapasztaltam mar joparaszor.
"de még ha magához is venné, mi van akkor, ha 15 dobozos játékot rendelek? felveszi a télapóputtonyát?"
Nagyobb level kuldemenyeket nem a level kihordo postas viszi ki, hanem akik a csomagokat is szallitjak, de az eljaras ugyanaz, amit fentebb irtam 2x megtortent tortenetet az mindketto dobozban erkezett, sima level kuldemeny volt, es a zold postas autoval hoztak.
Szoval osszefoglalva a tapasztalataim alapjan azt ajanlom senki ne sporolja meg azt a par szaz forintot amivel tobbe kerul az ajanlott level, mert sima levelnek konnyen nyoma veszhet. (itt most nem a normal levelekrol van szo, amikben szamla jon, vagy irasos level, hanem abban amirol ranezesre is latni, hogy valami termek lehet benne.)
Termesztesen azt se allitom, hogy minden postas ilyen, minnel kisebb kozosseg van annal jobban ismerik a postast, de itt Budapesten nem igazan ez a jellemzo.
[ Szerkesztve ]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Van különbésg ha dx11-es exével indítom vagy a simával, úgyértem a dx10.1 radeon ki tudja használni a tesselátor előnyeit?
[ Szerkesztve ]
XBL/WP7: daniLLa HUN
a steam fórumon azt olvastam, hogy dx10-es kártyával a dx11-es módot kell indítani, mert olyan eljárásokat alkalmaz, amivel gyorsabb a játék, max a dx11-es kód nem fog futni a dx10-es kártyádon.
btw itt az ötödik kérdés: [link]
[ Szerkesztve ]

Köszönöm szépen. Ha jóltudom a dx10.1 sokkal több köze van a 11-hez mint a 10-nek, akkor ez azt is jelenti, hogy a dx11-es játékok jobban mennek a dx10.1-es kártyákon, gondolok itt az AVP-re is?
5604 HUF 311el számítja a fontot. Már csak érjen ide 
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

A marine-val, hogy lehet futni a demoba? AvP 3-ban.
coser.hu

én aliennel nyomom ott q-t kell nyomni az előre(W) mellett.
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Alapból Q de a controlsba benn van minden..
PSN-victoyka, BF3: inFected-viCtoy
Ne számíts 30al futásra. Úgy fut mint egy ember.
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D
(#113) Mr.Skyline válasza Mr.Skyline (#5) üzenetére
csak 5 év telt el végülis azóta, mióta gondoltunk rá,
hogy milyen jó lenne egy 3. rész
Eljött az idő 
Remélem nem lesz csalódás! 
[ Szerkesztve ]
''Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük'' isten hozott Magyarországon
Amúgy ha ajánlva vagy hogy a francba adják fel, akkor nem fog sehova semmit se dobni a postás mert személyesen kell átvenni. Csak van annyi eszük, hogy ilyen módon adnak fel egy csomagot. Biztos nem fog otthagyni a postás egy személyes átvétes csomagot.
[ Módosította: daa-raa ]
http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

Jobb lenne informálódni mielőtt másokat cukkolsz:
"Akik mostanában vettek új, Radeon-alapú videokártyát, szerencsére nem kell kidobniuk, a DX11 ugyanis nem vár el új hardvert, a DX10-es kártyák kielégítik az igényeit, amennyiben támogatják a legújabb, 10.1-es specifikációt."
Write only?
[ Szerkesztve ]

na itt is kicsit hibázik amit írsz, ugyanis csak DX11-ben van támogatva a hardveres tesszelátor és a shader model 5, úgyhogy a dx10-es kártyák igenis kevesebbet tudnak, mint 11-es társaik (gyk. dx10-es kártyák csak shader model 4-et tudnak)
úgyhogy informálódj mielőtt cukkolsz...
[ Szerkesztve ]
"A szemet-szemért vakítja meg az egész világot." - Mahátma Gandhi

jáj.... nem mindegy hogy ki hol él? ír róla valaki, hogy játszik vele, ő dolga hol lakik .
a lényeg, hogy vélemények legyenek, meg témák, hogy mi jó mi nem, mi megy mi nem. Nem? 
egyébként nagyon várom. 
[ Szerkesztve ]

Dunaújváros és Győr egyelőre még nem lett az Amerikai Egyesült Államokhoz csatolva.
Si vis pacem, para bellum.

[ Szerkesztve ]

jó lesz ez
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

Ez egy cikkből lett kimásolva ami a dx11-el foglalkozik, nem én írtam...

ebben van valami 

csak annyit kellett volna tenned, hogy utánanézel pl. wikipedián.

A lényeg a lényeg, igazam volt abban amit írtam, mert igen is fut a játék dx11-es módja dx10.1-es videókártyákon, ebből indult ki ez a téma.

Ahogy elnézem a hozzászólásokat ez se a dx11-ről lesz elterjedt játék, sok embert szépen beetettek hogy milyen jól teszed ha te most váltasz, az 5800-a széria se a dx11 miatt jó kártya hanem mert erős, persze szép összegbe is van. Még kell idő hogy ez a dx11 kibontakozzon, gyerek cipőbe jár még.
Mondjuk azt megmondhatná valaki hogy 10.1-be jobban fut e mint 9-be, vagy ha valakinek 11-es kártyája van szebben illetve gyorsabban fut e.

Helló
nálam jobban fut dx10.1 ben és nem csúnya egyáltalán szép és kemény grafija van ki kel probálni átlag 70-130 fps maxon 1400-900 felbontáson 
Valaki tapasztalt eger lagot? Ha igen, hogy lehet megszuntetni?
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!
továbbra se értem. vagyis értem, akkor az avp se dx11-es játék. annyira mint a crysis volt dx10. ha a dx11-nek nem kellene új HW, akkor az én 8800GTS-emen is menne a dx11 mód. Jah hogy az csak dx10. nah és? a HD48xx meg csak dx10.1 ami még mindig nem dx11.
fogalmazzunk inkább úgy, hogy a régebbi kártyákon egyszerüen az éppen támogatott dx-et használja, de attól az még nem dx11... így valahogy emészthetőbb.
[ Szerkesztve ]

3 mod van a játékba dx9-dx10-dx11 ha dx11 be inditod akkor ugy fog menni amilyen karid van
tudom mer ki probáltam 
ja és persze dx10.1 
[ Szerkesztve ]

mint mondtam, dx11-hez KELL új hardver.
csak meg kell nézni a heaven benchmarkot
a mondandód 2. fele teljesen igaz.
[ Szerkesztve ]
Danilla-hoz szólt a hsz.
És amiatt, hogy hogy lehetne már dx11 egy olyan kártya által nyújtott kép ami nem tudja a technológiát? és emiatt írtam a trident kártyát is csak moderálva lett... ha nincs technológia akkor nem tudja. leegyszerűsítve.
azoli09 : okké. Már alig várom hogy meghozza a posta. Aztán kipróbálom én is. ha a demo ment hátszhatóan akor a teljes is fog, bár kérdéses hogy dx10 meg a fullhd mennyit lop el az fpsből 
[ Szerkesztve ]
DX10-es kártya a DX11-es módot indítva DX10-ben fog működni.
egyértelmű, hogy a DX9-es mód alacsonyabb verziószűmú, ezért azt elindítva nem mehet DX10-ben.

tudom, hogy hozzá szóltál, csak nem voltál elég határozott 
ha még mindig lenne olyan, aki nem érti:
felső két kép: tesszeláció nélküli felszín / tesszeláció nélküli drótváz
alsó két kép: tesszelált felszín / tesszelált drótváz
az alsó két képet nem tudja DX11 alatti kártya
KÉP
[ Szerkesztve ]
nah kössz...
és tudom hogy tudatlan vagyok de ha annyira tilos a warez ... akik már kipróbálták a játékot, mind az USA-ban laknak? vagy csak valami torrentoldal hívei?

hát én a gépigényével nem vagyok ki békülve sajnos 2 giga ramom van és akad mint a szemét kértem kölcsön még 2 gigát és nem akad 

"Mondjuk azt megmondhatná valaki hogy 10.1-be jobban fut e mint 9-be, vagy ha valakinek 11-es kártyája van szebben illetve gyorsabban fut e."
Röviden és tömömören: kicsivel szebb és sokkal jobban fut (+15-20fps nálam ugyanolyan beállítások mellett). Na ezért már azt mondom, megéri DX10-ben (10.1 / 11, kinek milyen van) futtatni...nem a plusz látvány (mert az minimális), inkább a plusz sebesség miatt. De összességében minden szempontból jobbnak tűnik.
[ Szerkesztve ]

meg kérdezhetem töled szerinted ha már ki probáltad milyenek találod a grafoját szép vagy huladék 
szerencsére nekem van 4 gigám
mikor vettem a gépet nem volt drága a corsair dominatora, ugyhogy vettem 4x1gigát. ami lassan már megint kevés lesz
azt várom már hogy mikor érdemes lecserélni a 88gts-t. Meglátásom szerint nem, de persze még nem indítottam el az AVPt.... aaaaj mennyi idő míg angliából ideér? vagy nem is anglia? grhhh
[ Szerkesztve ]

link javítva: DX11 TESSZELÁCIÓ
felső két kép: tesszeláció nélküli felszín / tesszeláció nélküli drótváz
alsó két kép: tesszelált felszín / tesszelált drótváz
az alsó két képet nem tudja DX11 alatti kártya
[ Szerkesztve ]

Hátőőő... szépnek szép, ez a jó szó rá.
Bár ez erősen szubjektív. Nem egy Crysis, annyi szent, de ehhez a játékhoz szerintem pont elég. Van néhány elnagyolt objektum benne, de ugyanakkor vannak kifejezetten pofás megoldások is. A demónál szebb egy picivel DX9-ben, úgy vettem észre. DX10/10.1/11 alatt még egy kicsivel.
Igazából ennek a játéknak a velejét a fény-árnyék viszonyok / megvilágítások adják (mint úgy általában az ilyen paráztatós gameknél
), és ez a része szerintem rendben van.
[ Szerkesztve ]