Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Milf Hunter

Milf Hunter
(újonc)

Hi!

Tud v.ki v.mit az AVP 3 játékról vagy esetleg az AVP modról a Doom3-hoz?

(#2) ^Bundi^

^Bundi^
(őstag)

én még egyáltalán nemis halottam, hogy lenne bármiféle ilyen kezdeményezés...de azért nem lenne rossz :)

Nos Omnes Una Manet

(#3) pabadam válasza Milf Hunter (#1) üzenetére

pabadam
(fanatikus tag)

AvP 3 játékról még nem tudni, van AvP1, AvP2 és van kieg CD, aminek Primal Hunt a címe. Talán X-Boxra vagy hasonlóra kijöhetett ilyesmi, de ha mégsem, attól még lehet AvP 3 a közeljövőben.

"...I'll never stop looking..."

(#4) Dilikutya válasza Milf Hunter (#1) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

LOL :D Birom ezt, nem létező játékok topikjait mindig újoncok nyitják :) Előbb szerintem a Google-ben kellett volna utána keresned, hogy utána biztosan elmenjen a kedved a topik megnyitásától, ugyanis elég elkeserítő eredménnyel tudok neked szolgálni.
A Doom3 modnak van némi valóságtartalma, úgy láttam, külföldi fórumokon esik szó róla. Vagy ott is csak valamki megkérdezte ;]

[Szerkesztve]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#5) Mr.Skyline

Mr.Skyline
(senior tag)
LOGOUT blog

ami azt ill. eltudnék viselni egy 3. kiadást, az eddigieket mind megszállottsággal játszottam végig, főleg a 2. részt, de a közeljövőben nemhiszem, hogy lesz:F
vagy ha igen, akkor szép csendesen csinálják;)

''Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük'' isten hozott Magyarországon

(#6) Dilikutya válasza Mr.Skyline (#5) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Ha szó lenne ilyesmiről, a Google kidobta volna....
Amúgy remélem még egy darabig nem lesz... nem szeretnék még egy AvP részt szaggatva játszani. Márpedig most is az lenne. szal várják meg, amig majd egyszer VGA upgrade lesz ;]

[Szerkesztve]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#7) pabadam válasza Dilikutya (#6) üzenetére

pabadam
(fanatikus tag)

Egy jó kis arctámadós, árnyékos sarokban rejtőző alienes cucc jöhetne már. Ideje lenne leporolni a minigunokat..

(#8) Toness válasza Dilikutya (#4) üzenetére

Toness
(PH! addikt)

Szerintem a Doom3 fényviszonyai és árnyékai tökéletesek lennének egy 3. részhez bár kétlen hogy dolgoznának rajta. Max a filmesítés miatt csinálnak egy folytatást de az akkor nagyon össze lenne dobva...

'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair

(#9) Dilikutya válasza Toness (#8) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Ha lizárólag a film miatt csinálnák, már kész lenne... a filmet fél éve bemutatták. Egyébként valóban, a Doom3 motorja, olyan jó sötéten, nem lenne rossz. Az AvP is sötét volt, de legalább használhattunk lámpát meg éjjellátót. Meg azt a kellemes, nyugtató hangú csipogót, ami minden kis bogárra bejelzett, csakhogy egy percre se essen a vérnyomás :D

(#10) Milf Hunter válasza Dilikutya (#4) üzenetére

Milf Hunter
(újonc)

Az mér baj ha új topicot nyitottam?:(( Sehol nem találtam róla infót ,de reménykedtem hogy itt tud v.ki mondani v.mit ,hogy fejlesztik-e már ,vagy egyáltalán lesz-e?

(#11) AlyArkhon válasza Dilikutya (#9) üzenetére

AlyArkhon
(őstag)

hude baro ez a téma !

Imádom az AvP-t ! marha sokat nyomultunk vele haverokkal , csak ugy 3-an 4-gyen , de ugy is iszanyatosan kuúul volt !

Ráadásul én marinéval , haver 1 predatorral , haver 2 aliennel ! Ez így ment mindig és így is volt sirály!!

:P

Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !! SC2 " alyarkhon 350 "

(#12) AlyArkhon

AlyArkhon
(őstag)

Ja elfelejtettem kérdezni !!

Nagyon fontos kérdés !!

Egyszer haverommal nyomultunk ugy egy pc klubban , hogy ketten egymás mellett mindig ugyan onnan indultunk marineval , és irtani kellett az alieneket , illetve végig kellett volna menni egy völgyön , de az elejénél tovább soha nem jutottunk , de nem is ez a lényeg !!

Az lenne a kérdésem , hogy az Avp1-el vagy az AvP2-vel lehet haverokkal gépek ellen nyomatni pályákat , küldetéseket ? Mert lehet , mert haverommal is nyomtuk még anno annak idején , csak nem tudom hogy ez az 1 vagy a 2 volt !
De szerintem ez még az egy volt !

Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !! SC2 " alyarkhon 350 "

(#13) AlyArkhon

AlyArkhon
(őstag)

iszonyatosan jó a hangulata az előbb említett játék formának , csak azóta sem találtunk ilyen kiegészítőt ,vagy nem is tudom mi volt az, hogy lehetett így küldeni !!:O

PLEASE HELP I ''' ! '''' :(((

(#14) Dilikutya válasza Milf Hunter (#10) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Vajon mit gondolsz, miért nem találtál róla infót? ;]

(#15) Milf Hunter válasza AlyArkhon (#12) üzenetére

Milf Hunter
(újonc)

Az az AVP 1 volt ,és úgy hívták Skirmish. Ebbe a modba folyamatosan jöttek az élienek ,és csak irtani kellet őket. És igen ,elég nehéz volt.

(#16) pabadam válasza Milf Hunter (#15) üzenetére

pabadam
(fanatikus tag)

Ugye a Skirmish-ben végtelenre volt állítva az alienek száma?

(#17) Toness válasza Dilikutya (#9) üzenetére

Toness
(PH! addikt)

Én a film 3. részére gondoltam ha egyáltalán lesz ilyen :D még a 2-ről sem tudok semmit, azt se lesz-e egyáltalán :B

(#18) Dilikutya válasza Toness (#17) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Nem ejtenék könnyet, ha nem lenne több ilyen film ;] De úgy tudom, sikeres volt, úgyhogy előre megmondom, lesz még :D
Amúgy azt sem venném rossz néven, ha azt az AvP RTS-t kiadnák PC-re is.

(#19) Toness válasza Dilikutya (#18) üzenetére

Toness
(PH! addikt)

stratégia AvP-ből? elég furán hangzik
nem volt olyan rossz az a film volt benne egy jelenet ami tetszett is, amikor a predator kettéhasítja az ugró arcmászót és persze mindezt bullet timeban, nem azthiszem más jelenet nem volt benne emlékezetes;]

(#20) Dilikutya válasza Toness (#19) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Van AvP stratégia: Bővebben: link
Képek itt: Bővebben: link
Sajnos csak PS2 és XboX.

(#21) Apophis válasza Dilikutya (#20) üzenetére

Apophis
(őstag)

Mekkora LOL... :DD:DD:DD

"... ami van, széthull darabokra."

(#22) Toness válasza Dilikutya (#20) üzenetére

Toness
(PH! addikt)

Ez tényleg nagyon LOL :))

[Szerkesztve]

(#23) Dilikutya válasza Toness (#22) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Hát... az 576shopban a dvd tok borítóján szebb képek voltak ;] Itt 1-2őt néztem meg, csufi :D

(#24) AlyArkhon válasza Milf Hunter (#15) üzenetére

AlyArkhon
(őstag)

Az nagyon sirály !! Megisrendelem ! :P !

Kár hogy a második részbe nem tettek többszemélyes módot . :(((

Nagyon kircsi .. :))

(#25) AlyArkhon

AlyArkhon
(őstag)

Valaki nem tud hozzá esetleg egy Patch-et vagy új modot ? , amivel lehetne multiba nyomatni :) küldetést ?

A kiegészítő Primary Hunt az csak egy sima kieg??

(#26) Apophis válasza AlyArkhon (#25) üzenetére

Apophis
(őstag)

Inkább rókabőr, minimális és haszontalan újításokkal (kivéve a hordozható sentry-gun...), vacak és unalmas küldetésekkel (emberrel és predatorral szinte végig alient, aliennel CSAK embert kell ölni), kevés multis újítással. Az alapjáték hihetetlen hangulatát el sem éri, mindazonáltal 2k-ért érdemes megvenni szvsz.

"... ami van, széthull darabokra."

(#27) I_Am

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Majd ha lesz hír arról, hogy egyáltalán tervbe van véve egy AvP 3 elkészítése kinyitjuk újra ezt a totyikot.

Addig viszont zárva.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#28) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Egy laza 4 éves szünet után a topic újra nyitva! (Köszönjük, Foglalt név!)

A jó hír: Sega megerősítette, hogy 2010-ben jelenik meg a Rebellion berkeiben fejlesztett Alien vs. Predator 3-ik része! Hurrá :C

(esetleg a topicra ráfér egy átnevezés, de így is tudja mindenki, hogy miről van szó)

[ Szerkesztve ]

Swarm is coming.

(#29) Fáraó

Fáraó
(őstag)

El leszünk kényeztetve, ha ennyi jó aliens-es játék fog megjelenni. A gyengébb idegzetűek meg majd kihullanak! ;]

VIGYORRRGAZMUS.....

(#30) Gaboman

Gaboman
(PH! nagyúr)

A kedvenc játéksorozatom folytatódik,soha semmi nem adta eddig vissza azt a rettegést amit az AvP és az AvP2 nyújtott.
Nekem a kedvenc játékaim szűkös körébe tartoznak,remélhetőleg az új részek is bele fognak.

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#31) Lala6

Lala6
(őstag)

Első cikk.
http://www.avpgalaxy.net/gallery/thumbnails.php?album=lastup&cat=-209

[ Szerkesztve ]

Konfigom: http://lala.digiportal.hu

(#32) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Második cikk + videó:

AVP 3 előzetes.

"A Rebellion Games munkatársai megerősítették azt, amit már eddig is sejtettünk. Az új Aliens vs. Predatorban mindhárom fajt irányíthatjuk majd!"
Forrás: Gamekapocs.

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#33) mad1 válasza Vistaboy (#32) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Unreal engine?nem tudod?

Ne szemetelj ! / Steam..

(#34) Vistaboy válasza mad1 (#33) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sajnos nem. Még az sem biztos, hogy lesz PC-re, mert PS3-as anyagok vannak csak róla idáig. De reménykedni azért szabad. ;)

Aliens vs. Predator 3 - Hamarosan feltámad!

"A 2010-re datált új AvP fejlesztéséért az első részért már korábban megdicsért Rebellion felel. A játék történései 30 évvel az első mozifilm eseményei után játszódnak egy bolygón, ahol a Colonial Marines alakulatai épp egy Alien inváziót próbálnak megakadályozni, mikor a Predatorok egy gyors helyi vadászatba kezdenek. A „mindenki mindenki ellen" felállás most sem maradhat el, amit a megszokott három kampányos módozatban, illetve multiplayerben is művelhetünk. Az érintett platformokról eddig szinte semmit sem tudunk. Egyedül talán abból indulhatunk ki, hogy az eddig újságban megjelent képek egy only-PS3 magazinból kerültek ki. Reméljük a legjobbakat."
Forrás: GS Online.

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#35) Gergello

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Új képek + tízer
Forrás: Hardwired

Iszonyatosan jók :Y Ebből hamarabb lesz játék mint a colonial marinesből.

A 3-ast a topic nevében akár zárójelbe is lehetne rakni.

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#36) zsolt1129 válasza Gergello (#35) üzenetére

zsolt1129
(PH! addikt)

Ez ütős lesz :K -

(#37) Vistaboy válasza Gergello (#35) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nagyon jó anyag lesz ez! :C

Ideje már valamilyen normális játéknak is kijönni, mostanában szegényes a felhozatal.

(#38) Gergello válasza Vistaboy (#37) üzenetére

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

lol AvP2 first date ;]

[ Szerkesztve ]

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#39) Vistaboy válasza Gergello (#38) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A vége hatalmas. :C

(#40) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is várom már az új részt.

Rá is kerestem a YouTube-on.

Ha volt már akkor bocs. Egy kis előzetes. [link] :O :DDD

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#42) superfinest

superfinest
(tag)

Nos, az már biztos hogy 2010-be adják ki. De kb. mikor?

Mindenki rendőrnek születik, csak valaki tovább képzi magát.

(#43) Romvr válasza superfinest (#42) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha minden igaz Január 19-én jön a demó és Február 19-én pedig a bolti változat. Remélem nem csúsztatják még jobban el.

"Pont azért mert olyan világos kerül sok időbe hogy felfogd. Ha hamarabb tudtad volna hogy a gyertya lángja tűz, már kész lenne az étel." Oma Desala

(#44) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy akciódús killing videó:

[link]

Family Guy Online - Closed Beta

(#45) zcool válasza Romvr (#43) üzenetére

zcool
(fanatikus tag)

Január 19 a Demo? Húúú az akkor nemsokára itt van. :DD
Remélem én is ,hogy nem csúsztatják el. :(

[ Szerkesztve ]

Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!

(#46) Romvr válasza zcool (#45) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez nem 100%, de már több helyen is a 19-ét olvastam. Azonban hivatalosan eddig csak a demó eljövetelét erősítették meg, de nem mondtak semmi dátumot hozzá.

Amúgy holnap, vagy szerdáig úgy is kiderült mennyi a valóság alapja :DDD

"Pont azért mert olyan világos kerül sok időbe hogy felfogd. Ha hamarabb tudtad volna hogy a gyertya lángja tűz, már kész lenne az étel." Oma Desala

(#47) zcool válasza Romvr (#46) üzenetére

zcool
(fanatikus tag)

Hát lehet ,hogy nincs nagy valóság alapja, legalábbis ami a demot illeti... :(
Jó pár oldalt megnéztem de eddig még sehol semmi...de egyszer csak megjelenik.. :U
Komolyan mondom már tűkön ülök.. :D

(#48) zcool

zcool
(fanatikus tag)

Addig is ha vki nem látta volna.. :N
Katt

(#49) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na, idetaláltam a topikba... ha minden jól megy, lesz demó? hm... jó lenne... nekem kicsit furcsa, hogy annyira nem árasztottak el minket ingame videókkal meg hasonlókkal... kicsit homályos az egész, hiába "már csak" 1 bő hónap a játék megjelenéséig... remélem nem szúrják el... egyik legjobban várt név számomra...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#50) zcool válasza mephi666 (#49) üzenetére

zcool
(fanatikus tag)

http://www.gamestar.hu/aliens-vs-predator-lesz-demo.html

Bár ebből nem derül ki ,hogy mikor...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.