Szervusztok!
Nem tudna valaki feltölteni valahova 100%-os single player mentést? Vagy elküldeni nekem privátban? Nagyon megköszönném.
További kellemes estét!

Szervusztok!
Nem tudna valaki feltölteni valahova 100%-os single player mentést? Vagy elküldeni nekem privátban? Nagyon megköszönném.
További kellemes estét!
azért ez hálisten nem így van, bár sok a lagg - os meccs

Ha jól tudom akkor itt a patchek számozva vannak PL.: patch 2...stb
mert akarok egy trainert használni(elmondom még mielőtt valaki lecseszne hogy miért akarok csalni akkor kijátszottam a játékot(alien,predator és marine módban is)szóval,csak kicsit élvezetből szeretnék gamelni most!
![;]](/dl/s/v1.gif)
Találtam trainert de hiába mondja a gép hogy "aktivated"nem csinál semmit 
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® FΩЯ €\/3|2 Fav. Rally Pilot: KЭИ ßŁ●Ͻᴷ D|RT 3 :) Steam: MonsterEn3rGy Xfire: pokolfajzat007 BF3/Origin: MonSteR-En3rGy Dirt 3: HunDrifter

Már nem kell,mert találtam egy olyan trainert!

™MØИ$T€R-EИEЯGY™® FΩЯ €\/3|2 Fav. Rally Pilot: KЭИ ßŁ●Ͻᴷ D|RT 3 :) Steam: MonsterEn3rGy Xfire: pokolfajzat007 BF3/Origin: MonSteR-En3rGy Dirt 3: HunDrifter

Mi nem tetszik konkrétan?
Ami először szembe tűnik, pl az emberek kidolgozottsága, még mindig inkább egy képregényhez hasonlít mint sem a realisztikához, a mozgásuk, fizikájuk is hagy magaután kívánnivalót, és ne akkor a Crysissel hasonlítsuk ha nem pl egy UT3 ami mégrégebbi ettől. Én abban is azért jobban benne éreztem magam.
Dicsérem a játékmenetet, imádom a történetet, nagyon élvezhetően és félelmetesen végigjátszható a game, de örültem volna ha nem csak reklám lenne a DX11, mert persze jó fogás, hanem rendesen megdolgozzák a játékot, hogy a fentebb említett dolgok ne legyenek annyira szembetűnőek. De hát ez is csak egy vélemény az én szemszögemből és összességében nagyon örültem hogy új résszel lehet játszani! 

úgy látom ez a topic is kezd kihalni.....xD 

Hátha olvassa még valaki, aki tud segíteni:
Minap befejeztem a Marine campaignt, elkezdtem az alient, ment is rendben, második pályán meghaltam, úgyhogy kiléptem teljesen "szakszerűen"....És még tegnap este próbáltam volna tovább játszani, azonban az Alien campaign második pályájának elején van a videó, ha elskippelem, ha nem, az AvP exe hibát észlel ezért leáll...most próbáltam a predator campaignt, de ott meg betöltés után az asztalon találom magam
próbáltam Win Vista sp1 kompatibilitással, bár nem értem, hogy mi baja, ha egyszer a Marine végig tudtam vinni egyetlen ilyen hiba nélkül...azóta egyszer újratelepítettem, de semmi változás
valaki nem találkozott ilyennel?(és megjegyezném, hogy CoD2 multiból múltkor /quit-tel léptem ki, és azóta nem indul se a single, se a multi...pedig azt is újratelepítettem) 
köszönöm az válasz(oka)t, ha kapok 
Üdv!
Á, meg is van a megoldás, google->avp crash after video/loading->ott volt egy olyan, hogy a hangkártya beállításoknál kell átállítani a bit rate-t, és múltkor átraktam más beállításra, mertvan egy kis problémám a hanggal
már jó maz AvP

[ Szerkesztve ]

Átlagban mennyit kell arra várni,hogy bekerüljön valaki egy szerverre?
"Extra Hungariam non est vita, si est vita non est ita"

Üdv nemrég raktam fel a játékot nem is volt probléma eddig. De most a Marine küldetés vége fele fogja és kidob az asztalra.Az első ilyen esetnél a win7 írt valami hibaüzenetet hogy rendszer lassulást érzet ki kapcsolja-e az aero-t.
Nos ezóta az incidens óta csak dx9 be hajlandó menni 

Na felraktam mind a 3 patch-t , viszont most kezdhetem újra a Marine missiont pont az utolsónál voltam már 

Melyik kaszt a legelvezetesebb ebben a jatekban?Kivel a jegjobb a story-jatekelmeny?Singlere gondolok.
Thx. 
[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! / Steam..

Azert ennyire ne tolongjatok 
Ne szemetelj ! / Steam..

Szerintem a Predator.
"Extra Hungariam non est vita, si est vita non est ita"

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, installáltam a játékot, 1.3-1.4-1.6os patch feltettem hozzá és a AvP DX11.exe fájt indítanám, a következő hibaüzenetet kapom:
dll
Mit kell tennem hogy elinduljon a játék?
Azért indítom a játékot DX11el mert ha DX10es kártyám van akkor átvált rá ha jól tudom.
A sima AvP.exével lassú, szaggatott a játék.
[ Szerkesztve ]
AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL
Steam-n akció van. A játék 10 euró, a dlc-k darabja 3 euró. 
Valaki próbálta a benchmarkot? Eredményt kapott a végén?
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D
Srácok, a februárban ismertetett probléma továbbra is fennáll.
Azóta új a proci, új a vga (GTX 460), de DX11 módban kidobál a játék. Pedig ezúttal még a frissítések is fel vannak telepítve. Vajon azért van, mert nem eredeti, vagy nagyon elnézek valamit, ami miatt elszáll a játék? Első indításra fél óráig ment, aztán azóta egy adott képkockánál (bár a harsogó technóval a játék elején) kidob a rákba. Inkább megveszem, nem szarozok ilyen nyomorult, hekkelt cuccokkal. De ha a játék a hibás... 
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".

Nálam az adatlapon lévő konfiggal, és a korábbi Phenom II 550BE-vel sem dobált ki, de bizony az eredeti, sztÍmes verzióm van.
(csak az fáj, hogy azóta volt jobb akciós ár is) (mielőtt a prociváltás értelmessége felmerülne, írom, hogy bizonyos szimulátorok miatt kellett megtenni a cserét.)
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Hello!
Az én konfigommal függetlenül a patchektől és oprendszerektől /mert próbáltam XP-n, Vistan, Win7-en/ is a mai napig meg-meg akada játék, de úgy rendesen vagy 1mp-re megáll.És nem azért mert nem bírja a gépem a high beállítást.
Szóval nem értem én ezt, a pred és ember részt még csak-csak végigtudtam tolni, de az aliennel játszhatatlan... 
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
Sikerült játszanom az Outpost nevű pályán, nagyon jó pálya, jó meccs volt, érdemes volt ezeket a DLC - ket megvenni 
2 giga ram. Nálam is csinálja.
4 gigával megszűnt a jelenség. 

Hehe, nálam is. 
Fura. Elvileg a kidobálásra még AMD hotfix is volt, pedig sokan mondták, hogy a warez miatt van. Azóta van 6 peccs meg ráadásul nVidiám van. Mindegy. Most a GTA pakkot vettem meg, legközelebb a GTA IV-et. Az AvP szerintem elég ratyi, 20 ajrót nekem nem ér. Ennek ellenére Alien fanatizmusom miatt tuti megveszem heteken belül... Én már csak ilyen hülye vagyok. Most minden esetre törlöm a gépről, 15 gigát nem érdemel a krekkelt verzió.
Ha csak kicsit vagy fanatikus, hidd el a multi megéri 

Hi all!
Az alábbi képen látható,hogy mi a problémám...Minden campaingba ilyet csinál és bármilyen alacsonyra/magasra teszem a grafikát ugyan ilyen marad!Segítsen valaki!
A konfiguráciom:Intel Core 2 Duo E8400
2,5GB DDR2 RAM
Gigabyte Geforce GTX 285
Egy ennél sokkal gyengébb laptopomon pedig elment...Plz valaki mondja el mit kéne csinálnom.
Üdv.![]()
[ Szerkesztve ]

Hi!
Nem tudja vki miért lehet, hogy ha elkezdem a játékot, és először akarom elővenni a lámpát, akkor MINDIG crashel a game?:S
"Egyszer fent...egyszer fent!"

Na jó, most lett elegem ebből a játékból.Most már nem akadozik, de viszont minden "frakció" bizonyos mission bizonyos részén mindig kifagy.Nem lehet tovább jutni...Ész meg áll..... 
Nálam gond nélkül fut ... 
driverek , op rendszer rendben van ?

Tudtommal minden megvan...Alatta a hangok meg minden megvan és úgy hallatszik mintha akadozás nélkül menne...Esetleg valami patch kéne? 
Hali!
Tudtok multizni mostanában? Player meccsen senkit sem látok. Rankedon meg keresés közben megfagyok? Valakinek hasonló?
Na, meg is vettem. Steamen leárazták 6.8 euróra. Nem tartott sokáig, míg nélkülözni kellett. 
SPOILER
A marine kampány vége egy fos...
Végigküzdöm magam mindenen és jön a nagy összeesküvés... Azért az elődök jobbak voltak...
Remélem a másik két kampány helyreteszi a renomét és kiirthatatom a sok mocskos rohadékot... 
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Azaz mégsem. Megvettem, levették a pénzt a hitelkártyámról, és eltűnt az egész. Pedig az sms-t is megkaptam. Ha rámegyek a Store-ban, azt írja, neked már megvan, de ha rákattintok a Play Now-ra, csak villan egyet a kép és ott vigyorog rám a Store...
A Games Libary-ben nem szerepel. Ráadásul 39 fokos lázam van, nem vagyok abban az állapotban, hogy ilyen problémákat oldjak meg. Hova forduljak?
dupla... 
[ Szerkesztve ]
Ha play now-ra nyomsz, gondolom akkor már letöltötted... Amúgy indulásnál egy kis ablak fog csak felugrani:

még 3 órán át (este 7-ig) a steamen 5 euro a játék, ha valakit érdekel.
1400ft-ot megér aki alien rajongó 
Okosan lehet hülyéskedni, de hülyén okoskodni.
Eléggé kihalt a játék topikja (meg a játék is
), de csak volna itt 3 manusz, aki jönne egy kis Survivor-re.
Szóval ha valakinek megvan az AVP, az dobhatna Pü-ben egy steam nevet, hogy felvegyem, és játszunk 1 kicsit. 
Trolololololol | Steam: thomahu

Aha, szerintem az a baj, hogy sokan az összesorsolós ranked match-re kattintanak a menüben, ott tényleg nincs semmi.
Pedig, az ún. player matchnél is lehet fejlődni, (XP) + skineket nyitogatni, és ott azért van jó pár internet szerver (meg player host is).
Tehát mennyetek player match-re!
Én Species DM-en vagyok, survivor nem.
(#634) Silenzio: (he erre jársz)
Steam-et kell sajnos reinstallálni ilyenkor...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Sziasztok
Kedves barátomnak hála én is kipróbálhattam ezt a remek játékot.
Röviden: szép grafika jó hangulat.
Kedvcsináló:
[link]
Jelenleg Predator-ral viszem, de elkezdtem már a Marine kampányt is.
[ Szerkesztve ]
Erőt s erényt!

miért nem tudom megvenni steam-en? valam belső hibát ír már tegnap óta... 

A dobozos változat is Steam kliensen fut (mint half-life2 pl.)?
Csak mert ha igen akkor lassú net mellé jobban megéri 1990 Ft-ért dobozosan megvenni mint Steam-ről letölteni kb. 10-15 Gb-ot.

Csak Steames verzió létezik a játékból.
Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

Köszi a gyors választ 

Ehh olyan gondom van az Alien kampányban, hogy, amikor lezúzom a 3 Predatort az utána lévő videó után nem folytatódik tovább a kampány, hanem csak olyan van, h replay mission, ez mi a fene lehet
A játék természetesen eredeti...

Ezt Gamepaddal(joystic) lehet játszani??
V melyik hasonló játékot lejet?? A splinter cell psone változatát azt lehet,meg a motogp-t is....
"A játék,az nem játék"..:)

Nem próbáltam, de az irányítás beállításainál lehet gamepad-et választani illetve konfigurálni..

Szevasztok!
Él még ennek a játéknak a multiplayer része? Vannak szerók? Mert most eléggé le van árazva a játék, de ha senki sem játszik már vele akkor minek megvenni. Ha nem vagyok túl pofátlan, a legjobb lenne egy screenshot a lobby-ról, hogy mégis hány darab és milyen szerók vannak (ha vannak még egyáltalán).
Előre is kösz.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Pörög a topik
. Gondolom a multi részével is kb ennyien játszanak. Hát szomorú, pedig jó gamma.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

ha valaki megunta, megvenném
vagy ha kölcsönadná kb 2 hétre
fizetek! privit
SGS "Smúsz lájk Jagger" receptem: gyári JW5, Semaphore 2.74 : 1200mhz overclock, gov smartassv2, simple I/O, low mem killer: 32mb, SD Card Read ahead 256-64kB, Ext+Journaling OFF(Tonyk írása 1.hsz), launcher pro+M22-3D ikon pakk xD

Ezzel egyetlen hiba van: a játékot a Steam rendszerén aktiválni kell, teljesen mind1 hol veszed, szal max accounttal lehet eladni, de az meg tilos és necces.

de ha ez így van akkor mégis miért hirdetik, tán ezek nem használtak?
egyébként néztem steam-en 19 euró vagyis kb 5000 Ft
ha itt venném hogyan kell? kell-e dombornyomott kártya/hitelkártya? vagy van más módszer is
SGS "Smúsz lájk Jagger" receptem: gyári JW5, Semaphore 2.74 : 1200mhz overclock, gov smartassv2, simple I/O, low mem killer: 32mb, SD Card Read ahead 256-64kB, Ext+Journaling OFF(Tonyk írása 1.hsz), launcher pro+M22-3D ikon pakk xD
Vagy bontatlant árulnak, vagy ha használt 2 eset lehetséges:
1. nem tudják, hogy nem lehet újra regisztrálni
2. accounttal együtt akarják eladni, ami tilos
Mindenképpen csak bontatlan,. regisztrálatlan AvP-t vegyél.
Kölcsönadni meg pont azért nem fogja senki, mert csak a Steam accounttal együtt használható, azt meg ki adná kölcsön egy ismeretlennek?
[ Szerkesztve ]
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

1790ft pl: cdgalaxis
[ Szerkesztve ]

ez jónak tűnik, és ha ezt megrendelem/megveszem, akkor az összes frissítést rá lehet szabadítani?
hanyas patch-ig érdemes frissíteni? nincs olyan patch ami belassítja a játékot?
illetve még 1 kérdes, éleg szűkös nekem a rendszer partícióm, installálásnál ugye ki lehet választani melyik partícióra telepítem?
A Steam automatikusan frissíti a játékot a legújabb patch-re, még választási lehetőséged sincs. A játék abba a köbnyvtárba lesz telepítve, ahova a Steam is van, így eleve oda telepítsd a Steam-et, ahova majd a játékokat is akarod.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

ok akkor szerintem megveszem

na végigvittem, baró volt
a marines meg a predatoros szeintem mind2 nagyon jó volt
az alienes egy picit gyengébb, de a vége kárpótolt
eléggé félelmetes játék, ha éjszaka játszik az ember néha a háta mögé tekint

tetszett
Amikor akciós volt steamen megvettem a dlc kiegészítőkkel együtt, de úgy látom, hogy a 2 dlc nincs feltelepítve. Nem is listáz olyan szervereket, ahol az a 2 pálya van. (swarm és nem tudom, melyik a másik)
Hogyan lehet külön felrakni a dlc-ket?
Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

Segítsetek!
Nem rég váltottam nv-ről ati-ra és azt szeretném kérdezni,hogy fenn áll e még az AVP-nél dx11-ben az,hogy kidobál játékól.Vagy ez már megoldódott?
Soha többé nv-t!!!

Segítségeteket előre is köszönöm. 
Soha többé nv-t!!!
4euro steamen 
|87 104 97 83 107 101 83| Viszlát és kössz az ascii table-t!

Csak attól tartok, nincs senki multiban. 
Valahogy ezt meg lehet tudni?
Tud valaki ehhez hasonló oldalt?
én most vettem meg. nemsokára letölti és megyek gyilkolni. 
|87 104 97 83 107 101 83| Viszlát és kössz az ascii table-t!
Ha jövőre kijön a gearbox féle colonial marines és lesz benne rendes multiplayer, akkor ennek az AvP 3 multinak vége lesz mint a botnak. Én is kb. 4 Euróért vettem meg, de már meguntam a multit. Vannak szerverek, de mindig ugyanaz a 3 pálya. Amit szerettem volna még játszani az a survival (túlélő) mód, de abból meg alig volt host.
Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html
Sziasztok!
Még egyszer megpróbálom, a Steam, topikban nem kaptam választ.
Ma feltelepítettem a játékot, Steam aktiválás megvolt. 2 DVD lemez, méret 15GB.
Eddig oké.
De: mikor végeztem, elkezdett letölteni a Steam, PONTOSAN ugyanennyi adatot, kemény 300MB-nál tartok most.
Csakhogy ezt a Steamapps/staging mappába!!! A játék a többivel együtt a Common mappában van! Méret 15 GB.
Szóval: most nekem újra leszedi a játékot? Minek? És miért oda? Még soha nem csinált egyik játéknál sem ilyet.
Olyat meg nem bä&ott a világ, hogy 2szer legyen fent ez a nem kisméretű game, mert azért kell másra is a hely!
Mitől, miért, minek van ez? Ha valaki tud segíteni, köszönöm szépen!
(egy későbbi megoldás: az egyik mappát majd törölhetem? mert minek 2szer???
)
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut