Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#1) heihachi

heihachi
(PH! addikt)

Nos, Én is erre a sorsra jutottam :(
Igazából semmi extrára nem volna szükségem, csak áramra a számítógépnek meg egy ágyra. Hűtőben nem tartok semmit, mosni mosnak rám, tévét nem nézek...

NIK-en tanulok Óbudán és a Dózsa György úton dolgozok, szal ha ezek valamelyikét könnyen meg leet közelíteni az jó volna.

[Szerkesztve]

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#2) heihachi

heihachi
(PH! addikt)

upsz

(#3) BobMaster

BobMaster
(őstag)

Mikortól és mennyit szánsz rá?

A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.

(#4) heihachi válasza BobMaster (#3) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Jan1-től és max 25k-ra gondoltam, de az addig még alakulhat.

(#5) Lortech válasza heihachi (#1) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Nekem is kéne már valami normális megoldás... Csak én nem tudok (/nem akarok)egész héten BP-n lenni baártnőm miatt pl, és nincs olyan hely, ahol mondjuk heti két éjszakra ehhez viszonyitott árban szállhatnék meg, most koli vendégszobán tengődöm, mint a levelezősök, és heti 1220 kilométert utazom legalább... Egyébként mit dolgozol? Ötleteket gyűjtök, mert muszáj lenne dolgoznom.

[Szerkesztve]

(#6) heihachi válasza Lortech (#5) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Egy szép nagy multi cégnél vok informatikus.

(#7) ^Bundi^ válasza heihachi (#6) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

hali
3 csoporttársam a nikről albérletben vannak nemtom, hogy keresnek e helyet, de megkérdezhetem őket

Nos Omnes Una Manet

(#8) Mennyi?

Mennyi?
(fanatikus tag)

Fel...

, hogy meglegyen a listában és tudjam áppolgatni Hachinak! :))

(#9) salgado válasza heihachi (#1) üzenetére

salgado
(tag)

nem tudom mennyire sürgős neked de tőlünk elmegy az albérlő legkésőbb dec 30-án ,de már lehet előbb.
ez óbudán van,és van áram is!:DDD

(#10) Mennyi?

Mennyi?
(fanatikus tag)

Biztos elaludt és nem ment be dolgozni! :) Így jár, aki még éjjel is a neten lóg! :DDD

Burkolt áppp

[Szerkesztve]

(#11) heihachi

heihachi
(PH! addikt)

Thx all, de úgy néz ki megoldódik (nővéreméknél leszek).
+1* thx

(#12) ^Bundi^ válasza heihachi (#11) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

ha még érdekelne akkor adhatok mailban telszáomt a nikesekhez

Nos Omnes Una Manet

(#13) heihachi válasza ^Bundi^ (#12) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Igen, lécci azért küldd el, mert még nem 100%.

(#14) ^Bundi^ válasza heihachi (#13) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

mail ment

Nos Omnes Una Manet

(#15) ^Bundi^ válasza heihachi (#13) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

hallom még nem hívtad őket

Nos Omnes Una Manet

(#16) Nagy_Matessz

Nagy_Matessz
(senior tag)

Srácok kellene egy albérlet egyik haveromnak elég sürgösbe!! Pesten lehetöleg, ha tudtok valamit irjatok PÜT!! Sűrgős!

Kell egy kis pénz? Dolgozz velem

(#17) ladybug

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok.
Egy hölgy ismerősömnek keresek albérletet.
A VII., VIII. és XIX. kerületben keres egy 1,5- 2 szobás kiadó lakást, 70 ezer forintig.
Ha valaki tud ilyesmit, akkor kérem privátban vagy e-mailen keresztül jelezzen felém.

Előre is köszönöm.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#18) ladybug válasza ladybug (#17) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

UP

Légyszi, valaki.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#19) ladybug válasza ladybug (#18) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Ma tud valaki valamit ajánlani? :F

(#20) tildy válasza ladybug (#17) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szia ladybug. Sajnos segíteni nem tudok, vizsont a 70 ezerben te rezisvel együtt érted?
Mert úgy -bár nekünk sikerült - nehéz lesz.
Mi 64nmbe megyünk, és tényleg szerencsénk van, rezsivel együtt ennyi.
Igaz ki kell festenünk.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#21) x_o_n válasza ladybug (#17) üzenetére

x_o_n
(PH! addikt)

szia.

70e maxi olyat ami 1 szoba+konyha+wc+fürdő. lehet akad egy ilyen,lbére+rezsi+net asszem 70e/hó

:igényes festés vállalok referenciákkal:

(#22) tildy válasza x_o_n (#21) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen rezsivel ennyiből max általában 1 szobás jön ki: a volt albim 50+25rezsi volt.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#23) ladybug válasza x_o_n (#21) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm a válaszotokat. Az ismerős rezsivel együtt értette, remélte, hogy ilyet talál. De ha nem, akkor vagy több, vagy kisebb lakás. De valami cím kellene, ahol érdeklődhetne.
Tudom, vannak hírdetések, de zalai a lány, és gondolta, hátha ismerős révén tudna keresni megbízható albérletet.

(#24) tildy válasza ladybug (#23) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1.5-2 szobás lakások 60-65 + rezsitől kezdődnek:(

(#25) KilgoreTrout

KilgoreTrout
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az a minimum...
Főleg belvárosban, augusztus végén. Rengeteg külföldi diák akar ilyenkor lakást kivenni a belvárosban, úgyhogy ismerősöd minél hamarabb kezdjen keresgélni, nehogy pórul járjon. Kezdésnek az ingatlan.com-ot ajánlom, ott sok hirdetéshez vannak képek is, így valamennyire látni fogja, h milyen állapotú a lakás.

"Vizsgáld meg az áltudomány minden egyes darabját és meg fogod találni a biztonságos takarót, egy szopogatni való hüvelykujjat, egy szorongatni való ingecskét." (Isaac Asimov)

(#26) adalbert1 válasza tildy (#24) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi most panelban lakunk albérletben vagy egy hétig még (sajnos ladybug ismerősének pont nem jó, mert a tulaj költözik vissza), itt az 1 + 2 fél szoba 60 k + rezsi (ami télen jelentős a főtáv miatt).
Ismerősék 1 + fél szobás panelja 50k + rezsiért van kiadva.
Ha jól emlékszem ezelőtt 2 évvel VI. kerben 60k + rezsiért béreltünk 2 szobás lakást.
Előtte zuglóban 2 + fél szoba + hallos lakás 100k.
Ez előttieket nem írok mert már nagyon régi infók lennének, viszont ezek is árak területén jó kiindulópontok (ahogy észrevettem nem valami nagy ütemben növekednek a lakásbérlés árai az elmúlt pár évben).

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#27) x_o_n válasza ladybug (#23) üzenetére

x_o_n
(PH! addikt)

kedden megkérdezem azt hiszem xx.kerben megvan még az az albi ill szept 1töl kiadó.

:igényes festés vállalok referenciákkal:

(#28) tildy válasza adalbert1 (#26) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem :
X. ker 4 emeletes tégla ház , 33nm, 1 szoba konyha , konvektoros fűtés : 50k+rezsi volt
IX. ker most ami lesz: 64 nm , 2 szoba , konyha, tégla ház , házközponti fűtés : 40+rezsi (de mint mondtam nagyon festeni kell , és szerencsénk volt ezzel a lakással).
ladybug: www.alberlet.hu még esetleg.

[ Szerkesztve ]

(#29) ladybug válasza x_o_n (#27) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm.

Tildy: Továbbítottam az ismerősöm felé a linkeket. Remélem maga is keres, mert helyette nem tudok sem dönteni, sem keresni. Neked is köszönöm a segítséget.

(#30) Gave

Gave
(senior tag)

Sziaztok ,
Szombathelyen keresek albit (30-35k) ebben jolenne ha lenne rezsi is , net kellene ,de ezt fizetem magamnak kulon.

Meg 2 felevem van hatra , ha jo az alberlet akkor mind a 2 felevre kivennem. Az jolenne meg ,ha a fosuli kozeleben lenne. ~ gyalog mondjuk 15 max 20 perc.

Ki ne felejtsem alap butor :D , szekreny , a'gy.

[ Szerkesztve ]

(#31) concret_hp

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

albérlet szerződés mintát tud valaki?

mit miótaaa???

(#32) bandus válasza concret_hp (#31) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha ráér hétvégéig :)

eddig egy albis szerződésem volt, de azt ügyvéd írta, igen korrekt. de otthon van.

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#33) adalbert1 válasza concret_hp (#31) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ment egy az itt megadott mailedre.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#34) concret_hp válasza adalbert1 (#33) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

thx

mit miótaaa???

(#35) csyo

csyo
(senior tag)

budán, 2. kerületben albit keresek

egy szobát keresek

VAGY:

van egy kiadó szoba június elejétől!

nagy szoba, nem dohányzó rendes párnak kiadó!

a lakás 65nm, külön bejártú minden szoba.

a nagyobbik szoba megüresedik, így kiadó lesz párnak, vagy nekem kell egy másik lakásban üres szobát találnom.

Keress meg priviben, vagy írj :R

Legyen szép a napod!

(#36) csyo válasza csyo (#35) üzenetére

csyo
(senior tag)

UP

Legyen szép a napod!

(#37) Borify Péter

Borify Péter
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

UP

(#38) csyo válasza Borify Péter (#37) üzenetére

csyo
(senior tag)

up

Legyen szép a napod!

(#39) localhost

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tatabányán a Komáromi úton kiadó egy bútorozott, berendezett összkomfortos egyszobás lakás, erkélyes. rendkívül szimpatikus és konstruktív tulajtól.

Kéthavi kaució szükséges!

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#40) localhost válasza localhost (#39) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akár három nap múlva SZOMBATON beköltözhető.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#41) csyo válasza csyo (#35) üzenetére

csyo
(senior tag)

UP

Legyen szép a napod!

(#42) localhost válasza csyo (#41) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Holnapután? ;)

(#43) bandus válasza localhost (#39) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:))

upp!

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#44) localhost válasza bandus (#43) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hajrá Oroszlány! :)

(#45) csyo válasza localhost (#42) üzenetére

csyo
(senior tag)

nekem is van egy irásom, azt UPPoltam.

Mammutnál a 2.kerületben 65nm lakás nagyobbik (külön bejáratú) szobája kiadó.

1, vagy 2 főnek junius 10től

Legyen szép a napod!

(#46) localhost válasza localhost (#39) üzenetére

localhost
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ideiglenesen tárgytalan!

(#47) csyo válasza csyo (#35) üzenetére

csyo
(senior tag)

az enyém még aktuális!

egy hét múlva költözhető

Legyen szép a napod!

(#48) Dylen

Dylen
(senior tag)

sziasztok!
Albit keresek Bp-n a pesti oldalon, lehetőleg a belvárosban.
2 szobás lenne jó, bútorozott és nem távfűtéses!
Június legvégén költöznék.

És lakótársat is keresek :)

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#49) Integra

Integra
(Jómunkásember)

2 lakás kiadó
van egy 2 szobás 60.000 + rezsiért és van egy másfél szobás 50.000 + rezsiért.
Mindtkettő a 15. kerületben van a Kinizsi utcában.

(#50) Dylen

Dylen
(senior tag)

szobát keresek 1 esetleg 2 hétre Bp-n, a belvárosban a pesti oldalon!!!

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.