Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#5) gforg válasza redon (#4) üzenetére

gforg
(kvázi-tag)

Üdv!

Érdekelnének a tapasztalataid a noteszgéppel kapcsolatban.

Én szövegszerkesztésre, CD Jogtár futtatására, internetezésre, weblap bütykölésre, filmnézésre használom, és később szeretném adathordozásra is használni, ehhez tervezem két USB WLAN 54 MBS adapter vásárlását, amikkel bárhová menve viszonylag gyors hálózatot lehet felépíteni. E körben nincs valami tapasztalatod?

Ha esetleg egyszer aktuális lesz, szívesen segítek, hogy az infraporton keresztül hogyan lehet internetezésre alkalmas hálózatot tákolni, én jelenleg ezt használom, a kapcsolat 4Mbit-es, bevallom, büszke vagyok magamra, elég sokáig szöszöltem, mire végre önerőből összejött, de még nem tökéletes, WIN Online Update pl. nem ment legutóbb...

Nekem volt egy kicsi gondom vele, nem indult el a proci ventije, de a szervízben néhány nap alatt javították, hál’ égnek, akkor nem volt éppen égető szükségem rá, és bátran mondom, hogy ennek tudatában is megvenném meg egyszer.

A venti egyébként megy, akkor is, ha nem hallod, hajolj csak egészen közel, talán „érzed” a zúgást, mert hallani tényleg nem nagyon lehet. Ha hallani akarod, indulj egyszer a poén kedvéért Csökkentett módban, ott „nem megy” az „amdk7.sys”, ami a PowerNow! támogatást biztosítja többek között, így a proci folyamatosan 1600 Mhz-en megy, na ott majd meghallod a ventit néhány perc múlva, de gondolom nem vagy nagyon kíváncsi a hangjára.

Egyébként onnan tudom, hogy megy a ventije, hogy a gépem amikor ilyen baja volt, hideg állapotában kb. 12-15 percig (!) ment hűtés nélkül, addigra melegedett át annyira, hogy „vészleállt”.

Egyébként az enyém is melegszik bal oldalt, alul, kicsit a proci, de még jobban a HDD, mivel az van oda szerelve.

Ja, amikor a szervízben volt, akkor megragadtam az alkalmat, hogy kapjon a gép még 256 mega ramot, hogy gondtalanabb legyen az élete, és ne kelljen állandóan a HDD-t tekernie, és bár nem sokkal, de ezért érezhetően simább a működés.

Az akku üzemideje tényleg jó, alig tudom elképzelni, hogy egy asztali proci mi hőt és hűtőfordulatot termelhet!

A minap pl. egymásfél órás divx filmet néztünk rajta végig, 80%-ról 30-ra esett a töltöttsége.

Nagyon bízom benne, hogy az idő múlásával nem lesz komolyabb baja, mert akkor ennél jobb vétel az utóbbi időben nemigen volt, és félő, hogy nem is lesz, értek ez alatt zsír új gyári gépet, 24 hó teljes és 6 hó akku garanciával.

Na elég is magamból ennyi.

Üdv, gforg

Aki nem hiszi, járjon utána.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.