Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Liverbird

    csendes tag

    Üdv emberek!

    Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy nem túl fiatal, 4 éves Albacomp Basc 8-as notebook VIA K8N800-as alaplappal meg Athlon 64-es procival. Úgy két hete húztam újra, örültem neki milyen virgonc lett (a korábbi, belassult állapotához képest persze), az akku is jól bírja a korához képest.

    Aztán pár nappal ezelőtt jött a hideg zuhany. Bekapcsoláskor 4 rövid sípszó, és semmi más. Ahogy kiveszem, ez rendszer-timer hibát jelent. Sajna nem tudom, ez pontos mit is takar. Ezért furcsa az nekem, hogy változó, hogy mennyi után de pár (vagy sok) ki-be kapcsolás után elindul a masina.

    Ha esetleg lennének tippjeitek a hiba okára, szívesen fogadnám őket. Sajna volt már gond vele. Egyszer volt alaplapcsere, kétszer optikai meghajtó, szervizben. Winchestert én cseréltem nemrég. Ezen kívül elkezdett repedni a monitor burkulata, és még az táp csatlakozóval is történt valami. Esküszöm nem rémlik, hogy az utóbbi időben rántottam volna valahogy egyet a vezetéken, de a gép csatlakozója elkezdett mozogni. Persze lehet csak a helyére kéne forrasztani és megoldódna a dolog, lehet csak valami rögzítés mozdult el, nem tudom hogy néz ki ez a dolog közelről.

    Szóval sok gond, de jelenleg nincs pénzem új gépre sajna...

    Előre is köszönöm a tippeket!

Új hozzászólás Aktív témák