Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz earny #1457 üzenetére

    Na igen, ez a tipikus ''ígyjárás'' esete.
    Optikai meghajtó megfáradhat, de látod szó nélkül cserélték, igaz 5 hetet vártál.
    A kijelző probléma, az valszeg inverter halál, 15 perces művelet kiherélni, és betenni az újat. Ekkor már vagy tényleg tele voltak más munkával, vagy csak szartak rá. Garanciális meló, nem éri meg nekik sietni, bár neked annyival tovább tart a garid.
    Törött zsanért hetente látok. Van amelyik szervízben jóindulatból meghúzzák a zsanér csavarját, hogy ne lötyögjön annyira a kihajtott kijelző, csak néha elfelejtik újrazsírozni. Ilyenkor ha beragad, gyönyörűen elpattan. Utána tilos megmozdítani a fedelet, kézzel kell a zsanér csonkját visszahajtani, és úgy vinni szervízbe. Ha kijajtják, és eltörik a műanyagot, az már az ő bajuk.

    ''Erre azt válaszolták, hogy még soha nem láttak ilyen törést és ez mindenképpen fizető javítás lesz... ''

    Ha nem elismerten anyaghibás típus, mint egyes FuSik, akkor tényleg garancián túli javítás, mivel inkább felhasználói figyelmetlenségből törik.

    ''...mellékesen megjegyezték, hogy egyben a garancia is elveszett, mivel a gép szétszerelt állapotban érkezett hozzájuk. Történ ugyanis, hogy a boltban szétszedték a gépet, hogy megnézzék milyen alkatrészek kellenek hozzá.''

    Ha szétszedik a gépet, már egyből jegyzőkönyvet kell róla felvenniük, az ilyen félreértések elkerülése végett. Ez már egyértelműen a szervíz ''lesz@rom'' mentalitását mutassa.

    Azt meg lehet tudni, hogy egy 20asért mit cseréltek rajta?
    Még fehérváron nem volt a gépem, csak a SZÜV központi szervízében, de velük, lekopogom, az utóbbi 15 évben nem volt gond a családban senkinek se baja.

    Mod: anno az m400-as topicban is írt valaki zsanér törésről, de lehet, hogy te voltál.

    [Szerkesztve]

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Új hozzászólás Aktív témák