Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#3962) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)

beleszaladtam egy marhába... nem tudtam, hogy állatok is vannak, de akad néhány...

a történet a következő:

e hónap elején (1-3) megegyeztem egy versenyzővel predator 05 jószándékú emberkével. ragaszkodott utánvétes csomaghoz, mert ő így szereti intézni a dolgait /most már tudom, hogy miért/. a szitu a következő, lebeszéltünk egy lapot, hozzá procit, ramot vga-t egy tápot. minden ment is a dolgok rendje szerint, és 02.04-én postára adtam a cuccost. az rendben oda is ért szerdára. ekkor jelentkezett msn-n, hogy milyen jó a cucc, meg hogy már be is építette. remek, mondom, akkor hétvégére meg is jön az ára. de nem jött. ezen a héten hátfőre sem, azóta sem. ma fogoad egy értesítő, hogy csomagom jött. jött is, az, amit feladtam. utánvételes csomagom visszatért. 2200ft-t fizettem a feladásért. további 1300-t most a postán, hogy visszaadják (számlák megvannak). ő egy jó vásárló. senkinek sem ajánlom. továbbá mondta, hogy nem ez az első regje, így a nevét is közétenném Hermán Gyula, mert ki tudja mikor regel újra. Lakóhelye Nagykanizsa.

jah, pár napja írtam neki pü-t, hogy van egy aggodalmam, a postás szerint már rég vissza kellett volna érnie, és szerinte nem vette á. ezt írtam neki pü-ben is, mire ő, hogy kórházban van, aki most ír, az a személy öccse és nem tud semmiről.

korábban, amikor mondta, hogy átvette, vettem a bátorságot, hogy megelőlegezzem neki a pirospontot, viszont, amennyiben lehet, kérem annak törlését, továbbá egy rosszpontot jóváírni a nevére, többek között hazudozásért, anyagi megkárosításért, szélhámosságért

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.