Leírnám én is a velem történteket:
Az eladó: floxet
2007. december 03-án találtam rá a hirdetésére egy dvdíróval kapcsolatban, ekkor írtam is neki. Másnap visszaírt és megbeszéltük a részleteket, mivel vidéken lakom és nem igazán érek rá utazgatni, így általában postán keresztül bonyolítom a vásárlásaimat utalásos fizetéssel. Vele is így beszéltem meg és el is utaltam a pénzt. December 10-én érdeklődtem, hogy megkapta-e az összeget és postázott-e. Ekkor válaszolta, hogy az összeget megkapta de még nem postázott, erre akkor ígéretet tett. December 17-én újra érdeklődtem, amire válaszként azt kaptam, hogy küldjem újra a cimemet, mert hátha rossz helyre küldte. Kértem, hogy küldje el a feladóvevény számát, mivel van ismerősöm a postán és utána nézne. Ezt akkor és azóta sem kaptam meg a többszöri kérés ellenére. December 21-én kértem az átutalt pénz visszautalását mivel se csomagot, se feladási számot nem kaptam. Erre a válasz az volt, hogy újoncként ne pattogjak és bizonyítsam be, hogy nem kaptam meg a csomagot (azaz nem akarom-e átverni úgy, hogy a csomagot megkapva +ban visszakérem a pénzemet is. Ezt kikértem magamnak és december 27-én újra érdeklődtem a feladóvevény száma után, amire érdemi választ nem kaptam, január 06-án elköszöntem, tőle megköszönve az "üzletet". Másnap küldött válaszban ígéretet tett a pénz visszautalására ami azóta sem érkezett meg. Közben azt is írta, hogy nincs netje, de naponta láttam megjelenni az oldalon. Most 01.22-én köszöntem el végleg, amire már válasz sem érkezett.
Lehet, hogy mással nem tette meg ezt, de én véleményem alapján megfontolandó a vele való üzletkötés.
(adatainak utánajártam, de a 4500Ft-os összeg miatt ismerem a lehetőségeimet... 
Üdv Attila
-Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyék meg holt biztosak mindenben. -Tényleg Főnök? Hát persze!