Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#951) batman777 válasza roedie (#950) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Szerezd be a kártyát használó progikat: UT3, Infernal, Jericho, JTF, GRAW 1 és 2.
Töltsd le a carwash.exe bemutatót nettről, ámulni fogsz a FPS különbségen....
Van egy ismerősöm, aki original szerzi meg ezeket a programokat használtan, néha még ki sem bontották őket. Ha érdekel, megirom az elérhetőségét. :)
De érdemes itt PH-n is keresgélni használt progik után. :)

3DMark-ot nem néztem. Én nem azzal játszok. :)

Retro nosztalgia: PIII 1133Mhz, ABIT VH6T, Voodoo3 3000, SB AWE32 8MB

(#952) yakuza.tora válasza batman777 (#951) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Megvan a physx-em!
Holnap délelőtt veszem át nándikától! :DD :C

A felsorolt játékokon kívül támogatja még a MoH Airborn, és a Frontlines is! :))

Alléz Olympique de Marseille!

(#953) dergander

dergander
(fanatikus tag)

egy kis segitség kéne....Szóval ha most a konfigomon pl. a Crysis 35fps-el megy átlagba és ha veszek ilyen Ageia Kártyát mennyit ugrik vagy esetleg tartja ezt az FPS és nem esik be gondolok itt a hirtelen 10 fps-re való leeséshez....

Köszi a választ.

dergander strikes back again,avagy újabb tégla a falba!

(#954) littlelion21 válasza dergander (#953) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Nos, túlzottan nem értek hozzá, de úgy tudom a Cryengine nem támogatja a kártyát, így konzekvensen 0 és zéró közötti fps növekedésre számíthatnál... :U

De ha rosszul mondom, a szakik majd kiokosítanak! :)

(#955) TTomax válasza dergander (#953) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Semmit... nem használja a kártyát,de ha használná is akkor sem dobna az FPS-en csak a látványon,fizikán...

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#956) roedie válasza yakuza.tora (#952) üzenetére

roedie
(fanatikus tag)

Én is holnap veszem át, csak délután :)

"kimentek a tankok, bejöttek a bankok!"

(#957) roedie válasza batman777 (#951) üzenetére

roedie
(fanatikus tag)

Pedig arra számítottam ,hogy például a Rise of Legendben is lehet érzékelni a kártya jelenlétét, tehát akkor amelyik játék nem támogatja a cuccot, ott mintha ott sem lenne a kártya? :U No mind1 akkor Jerichozok :)

(#958) batman777 válasza roedie (#957) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Ha majd a nagy CUDA-ba beleolvasztják a physX ageia engine-t, akkor minden Nvidia-s program használni fogja azt. Illetve minden Nvidia-s támogatott program használni fogja a physX-et. Épúgy, mint a D3D-t a mai játékok. Az egyetlen konkurencia a Havok motoros játékok lesznek, de nem lehetetlen, hogy a setup menükben már lesz opció a saját havok engine vagy a PhysX ( cuda ) engine mellett.
This is the future, maybe..... :)

Még támogatja a BOS 1, 2, 3 és a Warmonger és Cellfactor is.

Szóval van pár program. :)

GRAW2 nagyon szép ..... érdemes megnézni .... főleg az AGEIA ISLAND nevű pálya .....

Végülis sok játék tipusban van 1-2 program már, igaz, még van amilyenben nem. :)

(#959) batman777 válasza yakuza.tora (#952) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Gratulálok hozzá ! :)
Üdvözlégy a klubban.
Ha ráraksz egy zalman hűtőt, vagy vizhűtést, akkor hangtalanná is lehet tenni.

(#960) batman777 válasza roedie (#956) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Neked is gratulálok a kártyádhoz ! :)
Üdvözöllek a klubban.
Érdemes letölteni hozzá minden jót nettről, új driver, carwash.exe, stb.
Van egy realitymark is, ami megmutatja a tudását.

(#961) roedie válasza batman777 (#960) üzenetére

roedie
(fanatikus tag)

Nemsokan vagyunk Ageia tulajok :)
Majd írok ha vannak konkrétumok a kártyával kapcsolatban. :)) (Tisztára bevagyok már zsongva)

(#962) batman777 válasza roedie (#961) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Igaz, de ez is növeli az értékét. :)

Azt nem tudja valaki, hogy leálltak-e a kártyák gyártásával, amig az Nvidia düllőre jut a lehetséges megoldások között?

(#963) yakuza.tora válasza batman777 (#959) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Köszi! :R
Víz megy rá! :K
Úgy tudom, hogy leálltak a gyártással. Az ASUS ár ki is vonta. Gyakorlatilag csak a BFG raktárában lévő készlethez lehet még hozzájutni.
Ha jól értelmeztem a Physx-el kapcsolatos híreket, akkor az nVidia megoldása kicsit durva lesz. Ahhoz, hogy a játék kihasználja, két db kártyát kell venni, azaz mindenképpen SLI gépet kell építeni. Ez a mostani olcsó 88GT árak mellett nem annyira vészes, (amíg persze azt is ki nem vonják, hogy a gyengébb teljesítményű 9xxx sorozat váltsa fel) de az nForce lapok rettenetesen melegednek és nem valami tuningbarátok...

[ Szerkesztve ]

(#964) yakuza.tora válasza roedie (#956) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Én már 10órakkor megragadom! :DDD

(#965) littlelion21 válasza yakuza.tora (#964) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Szabad tudni,h hol jutottatok hozzá, és mennyiért?

(#966) yakuza.tora válasza littlelion21 (#965) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Szabad. nándika és 30.500.- volt.
Ha venni akarsz, akkor igyekezz! :K

(#967) roedie válasza littlelion21 (#965) üzenetére

roedie
(fanatikus tag)

Nándikának van, ott van a hirdetése a kiemeltek között!

Üdv
:)

(#968) yakuza.tora válasza roedie (#967) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

De csak rendelésre! Raktáron nem tart... :(

(#969) roedie

roedie
(fanatikus tag)

Alig fér el a hangkártya mögött a cucc, remélem kapni fog elég levegőt... :U

(#970) Abu85 válasza batman777 (#958) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez nem így van.
A Physx kártyát a Cuda alapján programozott játékok nem fogják támogatni. Az nV egy Novodex->Cuda interpreteren dolgozik, hogy a Novodex Full licensszel (értsd kihasználja a Physx kártyát), rendelkező játékokon működjön a GeForce féle Physx megvalósítás is. Túl sokat profitálni nem lehet majd belőle, mert még a Physx kártyás megoldásoknál is lassabb lesz a foldolgozás. Az SLI tulajoknak azért jól fog jönni.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#971) dergander

dergander
(fanatikus tag)

Akkor most ha nem lesz töle gyorsabb a gép mi értelme kiadni azt a 30000ft-t?

A az igazi Látványt a Videókártya produkálja+DX10 tudom a robbanás lesz jobb mert nemtünnek el a maradványok....nade 30K-ért!

(#972) roedie válasza dergander (#971) üzenetére

roedie
(fanatikus tag)

Engem például kifejezetten idegesít ha a maradványok csak úgy a semmibe vesznek :DDD ,végülis 2008-ban vagyunk, modern technology!! :DD

Ha nem ér neked ennyit ne vegyél!!

(#973) roedie

roedie
(fanatikus tag)

Számít a kártyának ,hogy melyik pci csatolóba rakom, valahol mintha hallottam volna ,hogy nem mind1, de lehet ,hogy tévedek?... :U

(#974) Dr. Romano válasza roedie (#973) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Teljesen mindegy mivel ma már minden alaplap minden PCI aljzata használja a busmasteringet. De ha lehet ne esztelenül csináld, olyan helyre rakd, ahol "levegőzhet" ;)

(#975) dergander

dergander
(fanatikus tag)

Nemsok pénzem van rá,saját magam vettem idáig mindent csak kivácsi voltam.

(#976) batman777 válasza Abu85 (#970) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Én csupán arra szerettem volna célozni, hogy :
- az Nvidiáé a novodex engine ..... mivel megvette.
- az Nvidia logos progikban fizikai motorként a novodex lesz alapból, és nem az inteltől licenszelt havok motor .... olcsóbb megoldás és jobb is.
- a novodexet a physX kártya nativan használja
- a CUDA + interpreter lévén az SLI tulajok is tudnak novodexet gyorsitani ... majd.
- az Nvidia célja, hogy minél több GF8 fogyjon ... sli-ben meg 2db is kell, igy jó bolt ez neki.

Igy ezekből nekem az vált nyilvánvalóvá, hogy az nvidia mivel nagyon sok programot és programozó csapatot támogat, hangsúlyozni fogja a novodex használatát, ami elve PhysX támogatás és az Interpreter + CUDA lévén a GF8 SLI rendszerek támogatását jelenti majd.

Az interpreterről tényleg nem tudtam. :R

Ez nem csak az SLI tulajoknak, hanem a PhysX tulajoknak is jól fog jönni, nem?

(#977) batman777

batman777
(fanatikus tag)

Mi van az új PhysX tulajokkal?
Hogy muzsikál a kártya?

Ui. nekem is vizhűtés van rajta....

(#978) yakuza.tora válasza batman777 (#977) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Tetszik! :C
Egyenlőre csak GRAW2-vel - ami nem a szívem csücske - teszteltem és csak rövid ideig tudtam, mert este dolgom volt, de már várom a MoH Airborn, UT3 és a Fuel of War játékokat! :K

Ezekből a novoakármis hozzászólásokból nem sokat értettem! Most akkor van rá esély, hogy az újonnan kijövő "nVidiás" játékok fogják támogatni az AGEIA PhysX kártyákat, vagy csak az SLI-s megoldást? :F

(#979) roedie válasza batman777 (#977) üzenetére

roedie
(fanatikus tag)

Én majd csak hétvégén tudom tesztelni, még romokban van a nagygépem, még kell hozzá az überkirály monitorom, és akkor go! :))

(#980) roedie

roedie
(fanatikus tag)

Egyébként mennyire melegszik, a gyári hűtőjével? :U

[ Szerkesztve ]

(#981) batman777 válasza roedie (#980) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Nem nagyon, de a gyári hűtő viszonylag hangos ..... nekem ilyen volt régen a GF4-es kártyámon, már ott is zavart engem.... de egy Zalman vga hűtő megoldja a dolgot, és csak 3.000 pénz körül adják rá.

(#982) batman777 válasza yakuza.tora (#978) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Elméletileg: szerintem mivel az nvidia megvette a physX kártyák által támogatott fizikai motort, igy kézenfekvő hogy azt fogja elényben részesiteni a játékokban. Az Nvidia célja, hogy a GF8 kártyák is képesek legyenek ezt a fizikai motort hardveresen gyorsitani ( amit a physX alapból megtesz), emiatt vagyok kicsit bizakodó.
Ha nem sikerül nekik, akkor fennáll a veszély, hogy eldobják az egészet a kukába, de ezt nem hinném.

Gyakorlatilag: majd meglátjuk. :)

(#983) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Ezt láttátok? [link]
PhysX kártyával! :U

[ Szerkesztve ]

(#984) yakuza.tora válasza batman777 (#982) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Tehát még az is lehet, hogy itt ért véget a PhysX... :O
Azért van egy-két dolog, ami nem teljesen világos!
Adott egy célhardver, amit egyszerűen csak gyártani kellene, ehhez képest az nVidia szoftveres zsonglőrködésbe kezd, hogy a már piacon lévő, és eredetileg nem erre kitalált kártyák is támogatni tudják azt, amire nem is tervezték...
Ráadásul az SLI-s ötlet eleve hülyeség, mert mi a fenének kell lekötni fizikai számításokra egy 88GT, amikor egy ennél olcsóbban előállítható és kisebb energiaigényű kártyával is bőven el lehetne érni ugyanazt a célt! Az nVidiának semmi mást nem kellene volna csinálni, mint a vele szoros kapcsolatban álló játékírókat meggyőzni arról, hogy a jövőben minden egyes termékük mellé írják meg a fizikát. Néhány már piacon lévő termék esetében akár utólag is. Ők meg persze 2-3 évenként kiadhatnának újabb és újabb PhysX kártyákat. Szigorúan a parasztvakítás kedvéért!

(#985) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Hm... Elég türhető áron tudnék szerezni használt ASUS PhysX kártyát.

Ezek a programok támogatják: Unreal, Infernal, Jericho, JTF, GRAW 1 és 2, MoH Airborn, Frontlines. (kihagytam esetleg valamit?)

mod: megtaláltam már a hivatalos játéktámogatási listát : link

[ Szerkesztve ]

(#986) yakuza.tora válasza juliabrilke (#985) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Ha nem vagyok indiszkrét mennyiért?
[link]

(#987) juliabrilke válasza yakuza.tora (#986) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

20k lenne. De sajnos külföldről jönne, tehát egy kicsit kellene várnom vele. Mondjuk ez az egy darab van. Csak a kártya, a játékok,cd-k nem jönnek vele.

[ Szerkesztve ]

(#988) yakuza.tora válasza juliabrilke (#987) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Az jó ár! Szerintem annyit mindenképpen megér! :K
Én újonnan vettem BFG-t és nem adtak hozzá játékot! :W Ezúton is üdvözlöm őket! A középső ujjammal integetve... :DDD

(#989) juliabrilke válasza yakuza.tora (#988) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Ezek ingyenesen letölthető játékok? Mert régebben mintha olvastam volna valami ilyesmiről. :F Vagy valami fejlesztő dolgot adtak ki hozzá?

Abban reménykedhetek, hogy minden unreal motoros játékkal fog majd futni?

Nekem sajnos most úgy tűnik, hogy nem sokan ugrottak bele ebbe az Ageia physix buliba. Miért?

(#990) roedie válasza juliabrilke (#989) üzenetére

roedie
(fanatikus tag)

Azért mert drága, és kevés szoftware támogatja.(szerintem) :U

(#991) batman777 válasza juliabrilke (#985) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Próbálom rendbe szedni.

FPS:
Unreal3
Jericho
GRAW1
GRAW2
BOS1
BOS2
BOS3
MoH Airborn
Frontlines
Alpha Prime

Ingyenesen letölthető:
Warmonger
Cellfactor

Külső nézetes FPS:
Infernal

Stratégia:
JTF
Helldorado

Meg van egy sielős is....

(#992) batman777 válasza yakuza.tora (#984) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Szerintem csak anyagi oka van: már legyártottak több ezer vagy több GF8-as GPU-t, igy tuti vevő lenne minden eddigi tulaj. A physX kártyát meg tajvanon 12.000 Ft-nak megfelelő áron adták egy ideig, aztán ismét felment az ára. Ha mondjuk nem 130nm-esen gyártaná az NVidia a physX ppu-t, hanem 90-en vagy 65-ön, akkor szerintem még a 10,000 FT-os áron is megérni adni. De egy második GF8 kártya min. 30.000 FT és ez a fontos nekik.

Elméletileg ha a CUDA-t és a PhysX-et összehozzák, akkor a PhysX még működni fog ám..... :) Ha olyan jól összehozzák a dolgot, hogy a PhysX kártya 60 FPS-el mig a GF8 sli rendszer 180 FPS-el csinája meg a számitásokat, akkor azt mondom, hogy érdemes lesz eladni a physX kártyát olyannak, akinek nincs SLI lehetősége, mert az vevő lesz rá szerintem. Akkor majd érdemes lesz SLI-re váltani, feltéve ha sli az alaplapod.
Sajnos sokan nem sli-t vettek, nekik lesz majd megoldás a PhysX kártya hosszutávon.

Szerintem. :)

(#993) Abu85 válasza batman777 (#976) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Dehogy jön jól ez a Physx tulajoknak. A kártyák gyártását azért állították le, mert nem lesz a jövőben szerepe. Azok a játékok fogják kihasználni utolsónak a karit amik fejlesztése annyira előrehaladott, hogy sok pluszmunkát igényelne a Cudára áttérni a fizikai programrészben. Ergo a jövőben hamutartó lesz a PPU, mert a Novodex API képességei a Cudához lesznek igazítva. Tehát a PPU a jövőben még akkor sem lesz használatban, ha a program Full licenszes Novodex-et használ.
A Havok mögött nagyobb anyagi tőke áll az Intelnél, egyáltalán nem biztos, hogy a Novodex brutálisan elterjed, így az nV kezében. Ahhoz, hogy tényleg legyőzze a Novodex a Havok-ot sokkal többoldalú stratégia kell. Egyedül az nV kevés, még az AMD-vel együtt is gyengék az Intel ellen.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#994) batman777 válasza yakuza.tora (#988) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Nekem is BFG-m van, használtan vettem és nem volt hozzá más mind a driver cd és egy demo. 1.000 Ft a GRAW 1, a GRAW2 meg 2.000 Ft, BOS 990 Ft, BOS 2 és a 3 meg 1990 Ft, az UT3 3.990 Ft, használtan meg mégolcsóbbak.
A warmonger és Cellfactor meg ingyen letölthető és egész jó progik ám ! A warmonger például UT3 motorral készült, televan lengedező ruhadarabokkal a pálya, bontható az összes fali cserép, vakolat, téglafalak kidöntheted, utat töhetsz a falon ha akarsz, szóval nagyon érdemes letölteni és kiirni CD-re, DVD-re.

Remélem egy idő után szimulátorokat is irnak erre a fizikai motorra, az állati jó lenne, főleg egy repülő szimulátorral.

(#995) Abu85 válasza batman777 (#991) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De ezek a Novodex API-t használják. Ami a Physx-et is használja azok:
UT3 - minimálisan
GRAW1
GRAW2 - minimálisan
BOS1
BOS2
BOS3
Warmonger
Cellfactor

(#996) batman777 válasza Abu85 (#993) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Te magad irtad, hogy egy forditót irnak NVidiáék, hogy a novodex motort a cuda tudja gyorsitani. A novodexet a physX kártya alapból gyorsitja, arra lett kitalálva.
Nekem ebből logikusan az következik, amit fent irtam.

Ha nem, akkor nem értem akkor az egészet. :O

Végülis én az eddig megjelent és a közeljövőben megjelenő programok miatt vettem meg a PhysX kártyámat. Legrosszabb esetben az összes progivel szettben fogom eladni az egészet, ha neked lenne igazad.

Egyébként az NVidia azt nyilatkozta, hogy a nativ PhysX támogatás megmarad. A sebességekben lehet eltérés majd, mivel ha sikerül nekik egy GF8-ast ráállitani, akkor a több renderelő egység miatt gyorsabb lehet. A PhysX-ben 10 db egység van
( de ez célirányosan erre készült ), a GF8-ban meg 128 db ( de ez mindenre használható tipus). Kiváncsi leszek a különbségekre, szerintem az lesz a meghatározó majd.

Mondjuk ha egy PhysX 26 W és egy GF8 kb. 100 W fogyasztását, hőtermelését nézem, akkor nem örülnék a PhysX bukásának.

Egy biztos: a mostani programokon a kártya nagyon jól teljesit, látványos, élethű fizika van. És nem kell hozzá 4 magos proci, SLI GPU, meg minden.

(#997) Abu85 válasza batman777 (#996) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az interpretert azért írják, hogy az eddig megjelent physx játékok fussanak GF8/9 hardveren.

Biztos lehetsz abban, hogy a Physx nélkül lasabbak lesznek a játékok még GF8-cal is. Ennek tök egyszerű oka van. Ha futtatod a játékot CPU, Physx és valamilyen GF8/9-es karival akkor annak a teljesítménye "x" lesz, ha kiveszed a Physx-et (és a rendszer többi része változatlan marad), akkor a sebesség biztos, hogy rosszabb lesz, mint "x", mert a GF8/9 kari dolgozik mostantól azon amit eddig a Physx csinált. :)

(#998) batman777 válasza Abu85 (#995) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Akkor pontositok:
- Unreal3 alapból bekapcsolható a beállitás menüben, a letölthető plussz két pályán pedig kártya nélkül lassitott felvétel lesz a játék.
- Jericho, még a logoja is rajta van a dobozán, hogy keményen PhysX-es.
- GRAW1, a program felismeri hogy van kártya és automatikusan megváltoznak a robbanások, darabokra esnek szét az objektumok, a látványa engem lenyügözött.
- GRAW2, külön opció van a physX és a PhysX extrem opcióként !!!!!
- BOS1, 1.3-as patch kellett hozzá, az újabb kiadásokban már benne van alapból, igy a kártyával lángszóró és savszóró fegyvert kapsz .... tényleg folyik a sav ha lősz vele !!!!
- BOS2, az előzővel azonos
- BOS3, szintén.
- MoH Airborn, ezt nem láttam, igy nem tudom
- Frontlines, nem láttam igy nem tudom
- Alpha Prime, szintén.

- Warmonger, próbáld ki és meglátod mennyire belassul, de lehet hogy el sem indul kártya nélkül.
- Cellfactor, kártya nélkül elindul, de nincs zászló, belassul a robbanások alatt, kevesebb hordó a pályán....
- Infernal, kártyával gyönyörű robbanások, minden szétdől, a hordókból vörösbor folyik ki...

- JTF, robbanásoknál, objektumok szétesésénél használja a kártya erejét
- Helldorado, kb ugyanaz.

Azt fontostisztázni, hogy a Novodex motort minden CPU ki tudja számolgatni ( az 1.1-es verzio ilyen volt azt hiszem), de PhysX kártya ezt hardveresen gyorsitja.
Jó példa erre a carwash.exe teszt progi: szofrvertes módban 18 Fps, mig hardveresen meg 68 Fps.

De ha nagyon akarod, akkor azt irom, hogy ez a kártya nem ér semmit, nagy humbuk az egész, és "hardveresen gyorsitja a kék halált" ... :)

Ha lesz rá lehetőséged, próbáld ki, hogy mennyit dob a " minimálisan használja" programokon egy ilyen kártya. Én tudom, mert GRAW1-el küzdöttem, amikor meg tudtam veni a kártyát és nekem nagy változásnak tűnt a régi és a kártyás játék közötti különbség.
Mindenki eldöntheti saját maga, hogy tetszik-e neki vag nem és még el is adhatja, ha mégsem, mivel leálltak a gyártásával.

(#999) batman777 válasza Abu85 (#997) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Az X-el stimmel minden és logikus is amit irsz, de a kérdés inkább az, hogy milyen lesz a sebesség, ha a PhysX helyett egy második GF8/9 kártyát raksz a rendszerbe és a cuda + interpreter segitségével a fizikai számitásokra állitod be azt.

Ugyanis a fő gond, hogy a Havok motort nem lehet hardveresen gyorsitani, a Crysis fizikai motorját sem lehet, egyedül a novodex-et lehet ( PhysX és majdan GF8/9 -el ).
nekünk jobb lenne, ha hardveresen gyorsitott fizikájú programokat készitenének, nem szoftvereseket. Talán az Nvidia is ebben látta a jövőt, mivel megvette a motort és a kártyát is.

(#1000) bbchris

bbchris
(senior tag)

EGyáltalán van értemle ilyenre beruházni pl egy Q6600-nál ?! Ott már a proci is erős , én pl az UT3-ban bekapcsolva hagyom és megy . Anno olvastam hogy a Quad Effect az is valami ilyesmi az NVidiától ami elvileg ugyanaz mint a Physix csak ez Nvidia . Persze ezt csak olvastam szal ha kacsa akkor nem engem szidni .

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.