Akkor pontositok:
- Unreal3 alapból bekapcsolható a beállitás menüben, a letölthető plussz két pályán pedig kártya nélkül lassitott felvétel lesz a játék.
- Jericho, még a logoja is rajta van a dobozán, hogy keményen PhysX-es.
- GRAW1, a program felismeri hogy van kártya és automatikusan megváltoznak a robbanások, darabokra esnek szét az objektumok, a látványa engem lenyügözött.
- GRAW2, külön opció van a physX és a PhysX extrem opcióként !!!!!
- BOS1, 1.3-as patch kellett hozzá, az újabb kiadásokban már benne van alapból, igy a kártyával lángszóró és savszóró fegyvert kapsz .... tényleg folyik a sav ha lősz vele !!!!
- BOS2, az előzővel azonos
- BOS3, szintén.
- MoH Airborn, ezt nem láttam, igy nem tudom
- Frontlines, nem láttam igy nem tudom
- Alpha Prime, szintén.
- Warmonger, próbáld ki és meglátod mennyire belassul, de lehet hogy el sem indul kártya nélkül.
- Cellfactor, kártya nélkül elindul, de nincs zászló, belassul a robbanások alatt, kevesebb hordó a pályán....
- Infernal, kártyával gyönyörű robbanások, minden szétdől, a hordókból vörösbor folyik ki...
- JTF, robbanásoknál, objektumok szétesésénél használja a kártya erejét
- Helldorado, kb ugyanaz.
Azt fontostisztázni, hogy a Novodex motort minden CPU ki tudja számolgatni ( az 1.1-es verzio ilyen volt azt hiszem), de PhysX kártya ezt hardveresen gyorsitja.
Jó példa erre a carwash.exe teszt progi: szofrvertes módban 18 Fps, mig hardveresen meg 68 Fps.
De ha nagyon akarod, akkor azt irom, hogy ez a kártya nem ér semmit, nagy humbuk az egész, és "hardveresen gyorsitja a kék halált" ... 
Ha lesz rá lehetőséged, próbáld ki, hogy mennyit dob a " minimálisan használja" programokon egy ilyen kártya. Én tudom, mert GRAW1-el küzdöttem, amikor meg tudtam veni a kártyát és nekem nagy változásnak tűnt a régi és a kártyás játék közötti különbség.
Mindenki eldöntheti saját maga, hogy tetszik-e neki vag nem és még el is adhatja, ha mégsem, mivel leálltak a gyártásával.
Retro nosztalgia: PIII 1133Mhz, ABIT VH6T, Voodoo3 3000, SB AWE32 8MB