Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#901) batman777 válasza Maotun (#900) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Az alaplapod a 8-as számrendszere tényleg gáz !!!!

A hangkarit és a PPU-t megcserélni nem lehet?
Az 1. PCI alatt több a hely, mint az 1. és 2. között, én inkább 1-be raknám a PPU-t, a 2-ba a hangkarit.
Tanács: a hangkari kilógó kondijait cellux ragasztó darabbal ragaszd le és igy elkerülheted a kontakt zárlatot .... ha lenne ilyen. A melegedő ellenállások, feszültség szabályozókat tilos leragasztani, de ezek úgysem emelkednek el a NYÁK-ról. :)
Csak egy 5let volt. :)

Retro nosztalgia: PIII 1133Mhz, ABIT VH6T, Voodoo3 3000, SB AWE32 8MB

(#902) Maotun válasza batman777 (#901) üzenetére

Maotun
(senior tag)

nem gáz az :C 1 es értéken pusztán 8 /32.-ed mili sec ig foglalja le íráskor egyik pci sin a másik elől az adatforgalat illetve sűrűbben megy a váltás mint 32/32 esetén szóval ez éppen erőssége a deszkának és xfi minőség visszatért és ppu is hasít :DD

(#903) Maotun válasza Maotun (#902) üzenetére

Maotun
(senior tag)

8 /32.-ed mili sec helyesen: 8/33 mikro sec :K

(#904) batman777 válasza Maotun (#902) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Kell is hogy menjen. :)

Graw2-ben a pályákon égő gépjárművek lángja nem semmi. Közelről megnézve sem látni pixeleket benne, a PhysX-es füst is ugyanilyen .... lenyügöző. :)

Jó kis kártya ez, mégha csak 26W-os is a fogyasztása.

(#905) batman777

batman777
(fanatikus tag)

Graw2 most akciósan 2.990 Ft a CDGALAXIS.hu weboldalon !!!!! :)
PhysX tulajoknak ajánlott beszerezni, ha még nincs meg. :)

(#906) batman777

batman777
(fanatikus tag)

Az NVIDIA leirása alapján őszre akarják átirni a PhysX meghajtó szoftverét úgy, hogy a GF8-as kártyákkal is bekapcsolható legyen a hardveres gyorsitás PhysX driver használatával. A leirás szerint a nativ PhysX kártyák és a GF8 kártyák mindketten tudják majd a gyorsitást. Addig majd a GF8 kártyák ára is lejjebb megy.
Talán majd addig elérhetővé teszik a processzor magonkénti feladat megosztást is, mivel 2db GF8 eltérő vezérléséhez ez jó volna.....( egyik a fizika, másik a látvány ).

A leirás szerint a PhysX kártyának a speciálisan erre a funkciora kialakitott 10 feldolgozó egysége és a 128 stream processzor közel azonos teljesitményt fog adni, de lehet, hogy a GF8 gyorsabb lesz. Kár, hogy nem a PhysX 2 kártyát adják ki.

Ui:
A PhysX kártya megvételekor még nem kellett tápegységet cserélnem, de ha 2db GF8 kell majd a megfelelő fizika és látványhoz, akkor tuti nem úszom meg a cserét.

(#907) Bj Brooklyn

Bj Brooklyn
(fanatikus tag)

Hova lettek az Ageia fanatikusok??? Ne hagyjátok a topikot a süllyesztőbe veszni :DDD

Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)

(#908) Maotun válasza Bj Brooklyn (#907) üzenetére

Maotun
(senior tag)

Frontline fuel of war :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD
Nemsokára sok agiea fann lesz :B :B :B :B 2008 legjobb játéka UT3 motorral :C :C :C :C :C :C :C

(#909) Maotun válasza Maotun (#908) üzenetére

Maotun
(senior tag)

és most kiprobálom :U telepített agiea drivert :B majd beszámolok

(#910) Maotun válasza Maotun (#909) üzenetére

Maotun
(senior tag)

Hát ez állat jo csak ne dobna ki 2 perc után :U most jön a játék a driverekkel. :Y

(#911) batman777 válasza Maotun (#910) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

És mikor lesz kapható a program?

(#912) batman777 válasza Bj Brooklyn (#907) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Ha valaki vesz egy Harley-Davidson motort és tegyük fel napfényes idő van odakint, akkor ne várjad el, hogy iderohanjon az ember és minden délután a klubban beszélgessen arról, hogy milyen csodálatos élvezni nap mint nap a sebességet, mivel sajnálja elfecsérelni az időt szavakra, inkább élvezi akarja magát a gyönyört......
Valahogy igy vagyunk mi ezzel, Ageia motorosok. :)

(#913) Abu85 válasza batman777 (#906) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szvsz minimum SLI kell a PhysX támogatás megfelelő futásához. A GRAW 2-ben sebességben gyengül a rendszer a plusz látvány bekapcsolásával. Szimplán VGA-s rendszerrel meg még lasabb lesz, mert eleve a grafikus teljesítményből veszünk el. :(
Az Intel keresztülhúzhatja az nV számításait, ha nem adja oda a CSI licenszet az nV-nek akkor nem tudnak chipsetet készíteni az Intel procikhoz. Ergo ugrik az SLI... :U

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#914) Maotun válasza batman777 (#911) üzenetére

Maotun
(senior tag)

öööööööö izééééé nélam csak "próba verzió" ;) van de a cd galaxis, pc dom 10 k ért ad végleges verziót :U :U :U

(#915) batman777 válasza Abu85 (#913) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

A PhysX kártya meg használható egy szimpla PCI-E alaplapban is ......
akkor mégis lesz létjogosultsága a PhysX kártyának a jövőben is .... :)

(#916) Abu85 válasza batman777 (#915) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Csak az nV nem fog Physx kártyát kiadni. Beleintegrálja a Novodex-et a CUDA-ba és az SLI-t fogja vele népszerűsíteni.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#917) batman777 válasza Abu85 (#916) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Ha a novodex-et beleintegrálják a CUDA-ba, akkor a PhysX kártya tulajoknak nem kell majd 2 db videókártya a CUDA működéséhez, mivel a novodex lévén a PhysX kártya marad a fizikai gyorsitó. Akinek meg nincs PhysX kártyája, annak viszont kell majd 2 db legalább GF8-as szintű kártya, hogy legyen elfogadható sebességű grafika + fizika a játékban. Az NVIDIA honlapon a CUDA-ról azt irták le, hogy legalább GF8 kártya szükséges hozzá.

(#918) batman777 válasza Maotun (#914) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Alpha Prime programot próbáltad már?
Elvileg az is támogatja a PhysX karit.

Én leragadtam a GRAW2 és UT3-nál.
A JTF-ot éphogy csak kicsomagoltam.
És máris van jópár " beszerzendő" progi.:)

(#919) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Physx kártyát vennék. Aki megválna tőle, jelezze! :K
:R

Alléz Olympique de Marseille!

(#920) Bj Brooklyn válasza yakuza.tora (#919) üzenetére

Bj Brooklyn
(fanatikus tag)

Itt van egy!

(#921) yakuza.tora válasza Bj Brooklyn (#920) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Köszi! Már megtettem az első lépést! :K

(#922) Bj Brooklyn

Bj Brooklyn
(fanatikus tag)

Érdekes fordulat a PPU fronton: Nvidia PhysX támogatást ajánl fel AMD / ATI-NAK :Y :Y :Y

(#923) batman777 válasza Bj Brooklyn (#922) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Hála az égnek. :R
Nem szabad kidobni azt ami jól müködik, nem?!
Olcsón kell adni és támogatni kicsit és máris megoldódik a gond. :)

(#924) shteer válasza batman777 (#923) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

olcsón kéne :K
amúgy nV inkább a kihalás ellen teszi meg ezzel a lépést, népszerűsíteni kell minden fronton ami már a kezében van és még több lóvét tud beszedni

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#925) yakuza.tora válasza Bj Brooklyn (#922) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Ha szépen kérem, lefordítaná valaki ezt a cikket magyarra az olyan gyengébbek kedvéért, mint én? :B
:R

(#926) Bj Brooklyn válasza yakuza.tora (#925) üzenetére

Bj Brooklyn
(fanatikus tag)

Itt van a Webfordító! Ebbe másold bele a kiválasztott linket, és fordítja is az egész oldalt. :DDD Néha "frankón" magyartalan, de átlagban egész tűrhető :DDD

(#927) yakuza.tora válasza Bj Brooklyn (#926) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Köszi! Tényleg egész tűrhető! :DDD
Megrendeltem a kártyát, ha minden igaz, akkor szerda v. csütörtök az érkezés időpontja. Már nagyon várom! :K

(#928) Maotun válasza batman777 (#923) üzenetére

Maotun
(senior tag)

Gyónni szeretnék már majdnem elvesztettem hitelemet a PPU kártyámba de én voltam a fax... Mert nem szereti a tuningot és PPU val nem is kell 2,2 -2,6 GHz cpu nál több az UT3 nak.
Defalt biosz NO tuning fullba megy és nem fagy ki és Qva szép PPU val és nem szaggat.
Éljen az Agiea ....Gears of War is UT3 motor ugyi???

(#929) yakuza.tora válasza Maotun (#928) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Hogy értve nem szereti a tuningot? Magát a physx-et húztad, v. csak a procit és a VGA-t? :F

(#930) Maotun válasza yakuza.tora (#929) üzenetére

Maotun
(senior tag)

csak cput ! és csak UT nál volt ez probléna

(#931) yakuza.tora válasza Maotun (#930) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

OK. Akkor az nem gond! :K

(#932) batman777 válasza Maotun (#928) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

A PCI frekit vissza kell venni 33 Mhz-re, mert ennél többet néhány programban ( nem olyan sok ) nem szereti.

A Gears of war valóban UT3 enginet használ, de leirások szerint nem aktiválja a PPU-t.

A PPU kártya olyan mint egy Voodoo5 kártya, sok ember elvesztette a hitét, adták vették, de igy is örök ..... és megy is rendesen. :)

Legrosszabb esetben megmarad "unikumnak".

Nekem is 2.75 Ghz-es proci mellett ( fix. 33 Mhz-es PCI mellett ) megy tökéletesen a kártya, UT3 nagyon élvezetes.

Maotun, a legfontosabb, hogy nem adtad el a kártyádat.
A többi meg nem számit.

Én 1.5 évig vártam a kártyára ( lemenjen az ára, lehessen venni ), inkább megtartom örökre. Ha lenne belőle PPU-2, esetleg akkor cserélném le.... :)

(#933) Maotun válasza batman777 (#932) üzenetére

Maotun
(senior tag)

:R "A PCI frekit végűl is nem veszed vissza csak az nem mindeggy írás esetén mennyi ideig lehet foglalni a pci bust.A dolgok ott élnek igazán, ahol hang kari, tv tuner, ppu is van a gépben ott lehet picit sakkozni a biosban.....
a lényeg UT3 PPU nélkül olyan mint elmenni B....i f.sz nélkül, Érdekes hogy vidiáék feldobták atiéknak is a phys x.-et??? Egyedül nem megy .........
Célhardver ez a javából hiába kis gyártó nagyot talált ki :C
Ez örökebb a Voodoonál is. :R

[ Szerkesztve ]

(#934) batman777 válasza Maotun (#933) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Sziasztok.
Infernal meglett, tényleg nagyon jól néz ki, borospincékben a hordók szétlüvésekor piros bor folyik ki ..... és ezt a PhysX gyorsitja... :)
A robbanások nagyon káprázatosak. A templom folyosóját az oldalról bevilágitó napfényben megállva látni, hogy a levegőben apró porszemek mozognak, mindegyik a saját útján, nem együtt, ritmusra, mint a régi progikban.
Érdemes megszerezni ezt a progit is. :)

Amúgy mi van veletek PhysX tulajok?
Kinek van még meg a kártyája?

(#935) batman777

batman777
(fanatikus tag)

Haló, gyűri még valaki a PhysX kártyáját, vagy már csak egyedül maradtam?

(#936) Bj Brooklyn válasza batman777 (#935) üzenetére

Bj Brooklyn
(fanatikus tag)

Nekem ezt írta valaki anno, amikor hasonlót kérdeztem:
"Ha valaki vesz egy Harley-Davidson motort és tegyük fel napfényes idő van odakint, akkor ne várjad el, hogy iderohanjon az ember és minden délután a klubban beszélgessen arról, hogy milyen csodálatos élvezni nap mint nap a sebességet, mivel sajnálja elfecsérelni az időt szavakra, inkább élvezi akarja magát a gyönyört......
Valahogy igy vagyunk mi ezzel, Ageia motorosok. :) "

(#937) batman777 válasza Bj Brooklyn (#936) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Hehe.....
Csak ez arra a beirásodra volt a válasz, ami elég gúnyos hangvételű volt egészen addig, amig meg nem néztem a tulajdonságaidnál, hogy neked is van PhysX-ed, ennek fényében már nem volt olyan gúnyos, de biztatónak sem mondtam volna. Pedig elkelne a biztatás itt a forumban. :)

Elnézést, ha megbántottalak, félreértelmeztem az irásodat. Ezt korábban is meg akartam irni neked, de nem jutottam el eddig, most sikerült.

És örülök, hogy te még tartod a frontot. :)

(#938) batman777 válasza Bj Brooklyn (#936) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Ez volt az:
"Hova lettek az Ageia fanatikusok??? Ne hagyjátok a topikot a süllyesztőbe veszni :DDD "

Én ezt értelmeztem félre, mert nekem nem pozitiv, hanem inkább negativ, gúnyos hangulata volt a mondatnak, nem éreztem benne biztatást, szolidaritást, mégcsak részvétet sem.

De nem nagyon irtál véleményt a kártyádról eddig a forumban. Miért?

(#939) Bj Brooklyn válasza batman777 (#938) üzenetére

Bj Brooklyn
(fanatikus tag)

Semmi gond, én poénnak vettem és az előbbit is annak szántam. Én írtam véleményt, csak úgylátszik, hogy átsiklottá felette. Tudom, hogy nem valami kiemelkedő, a véleményezés, dehát kihagyni... az vétek :DDD Erre tessék!

(#940) roedie válasza Maotun (#933) üzenetére

roedie
(fanatikus tag)

Ezt jól mondod ! :DDD

"Ez örökebb a Voodoonál is."

Kéne nekem is egy ilyen kártya, csak sokallom az árát :U

"kimentek a tankok, bejöttek a bankok!"

(#941) batman777 válasza Bj Brooklyn (#939) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Olvastam a véleményezést és reagáltam is rá. [link]

Mégegyszer bocs. :R

(#942) Bj Brooklyn válasza batman777 (#941) üzenetére

Bj Brooklyn
(fanatikus tag)

Semmi gond. :R

(#943) yakuza.tora válasza batman777 (#937) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

"Pedig elkelne a biztatás itt a forumban." - Amit megérkezik a kártyám nándikától, én is fogom véleményezni! :DDD :K
Remélem, nem fogok csalódni! Kicsit tartok tőle, mert már elég régóta várok erre a kártyára, s nem szeretném, ha ez a felfokozott várakozás csalódássá alakulna... :U

(#944) Đ@n!

Đ@n!
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hy
Nincsen valakinek eladó ien csodája ? Érdekelne

skillZ#Oc Team

(#945) Đ@n! válasza roedie (#940) üzenetére

Đ@n!
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Látom te is IX38-at gyűrsz ;) sztem jó kis lap csak a tunning hááát lehetne jobb is :))

skillZ#Oc Team

(#946) yakuza.tora válasza Đ@n! (#944) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Nem jellemző, hogy akinek van, az megváljon tőle... :U :K

(#947) roedie válasza Đ@n! (#945) üzenetére

roedie
(fanatikus tag)

Najó, eldöntöttem, rendeltem egyet Nándikától :)

Igen, de lehet ,hogy lecserélem egy DFI X48-ra :B

(#948) roedie

roedie
(fanatikus tag)

Apropó arról lehet már tudni valamit, mikor csücsülnek ilyen physx procik az nvidiákon? :U

(#949) batman777 válasza roedie (#948) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Lehetőségnek irták le ezt, de máson fáradoznak Nvidiáék. Azon serénykednek, hogy az AGEIA PhysX fizikai motor szoftverjét a GF8-as kártyák is hardveresen használják a jövőben. Lehet, hogy sikerül nekik, akkor majd a physX kártyák mellett a GF8 tulajok is élvezhetik a kártya hatását. A sebességről nincs még konkrétum, csak találgatások. Elvileg két GF8 kártya SLI-be kötve ütős lehet. Akinek meg van PhysX kártyája, annak nem kell második kártya a rendszerébe. Elméletileg lehet egy olyan megoldás is, hogy külön PhysX ppu a GF kártyán, de az biztos drágább megoldás lenne.
Ami jó az egész megvásárlásban, hogy a PhysX tényleg jó és látványos, ezért akarják szélesebb körben is elterjeszteni.

(#950) roedie válasza batman777 (#949) üzenetére

roedie
(fanatikus tag)

Na, ez a beszéd, adtál kedvet, elvileg a héten átveszem a kártyát, és a hétvégén letesztelem, 3D-markban van javulás, nézte valaki? :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.