Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#751) MichaelSD válasza Oliverda (#750) üzenetére

MichaelSD
(őstag)

Érdekes (bár várható volt), de azért ez így kevés még....

Linux user #392243, Nexus S with Cyanogen

(#752) batman777 válasza Oliverda (#750) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Talán mégnagyobb lendülettel fejlesztenek majd rá ..... ha van új tulaj, van pénz a szoftver fejlesztés "támogatásra" is.
Szerintem van ebben a kártyában lehetőség, érdemes fejleszteni rá, talán a befektetők is látják benne a "jövőt". :)

Retro nosztalgia: PIII 1133Mhz, ABIT VH6T, Voodoo3 3000, SB AWE32 8MB

(#753) Yutani válasza Oliverda (#750) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kíváncsi vagyok rá, ki vette meg és mi a szándéka vele... Az Intel ugye megvette a Havok-ot, és lehet, hogy megvette az Ageiát is, hogy a két, egymásnak konkurens fejlesztés a kezében legyen. Monjuk ez monopol helyzet lenne...

Egy másik vásárló, bár valószínűtelenebb jóval a pénzügyi helyzete miatt, az AMD. Lehet, hogy egy komplett platfrom fejlesztése miatt beruháznak a fizikai gyorsításba is. Fene tudja.

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#754) Oliverda válasza Yutani (#753) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A "hírben" azt állítják hogy tuti nem az AMD a vevő. Persze lehet hogy kamu az egész és nem is vette meg senki.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#755) FID

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát remélem csak jo sül ki a dologbol mert elég gázlenne ha dobhatnám a kukába!

www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

(#756) batman777 válasza FID (#755) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Kérdem én, ma egy Voodoo5-ös kártyát kidobnál a kukába? Szerintem nem.
Ha egy sokkal jobb és ütősebb dolgot találnak ki helyette, akkor esetleg nosztalgia kártya lesz belőle, mint a Voodoo kártyákból.
Kukatöltelék soha nem lesz, az tuti. Legrosszabb esetben "erekje a falon", de nem kuka....

Ma is 10.000 FT egy Voodoo5 kártya, pedig játékot hozzá már nem is olyan egyszerű találni ( de nem lehetetlen ).

A PhysX kártyához is van progi egypár és talán még lesz is.

Amúgy tervezéshez is használható a fizikai gyorsitó kártya 3DMAX és társai lévén.

Ha a PhysX sárba tiprásáért és a Havok fényes dicsőségre vezetéséért vették meg az AGEIA céget ( mint ahogy egypár jónevű, jól működő magyar céget privatizáltak és szétszedtek anno ), akkor nagy visszalépést jelent majd ez a fizikai gyositás területén. Talán csak évekkel később "fedezik" fel újra, persze más néven és más köntösben ( lásd Voodoo5 kártya 2 GPU-val ).

Ha csak pénzügyi befektetők álltak az AGEIA mellé, akkor lehet belőle még jó dolog is.
Elvileg a kártya már nem 60k-s drágaság és talán egyre teret hódit, amivel együtt az igény is növekszik, amire már érdemes épiteni mint alternativa.

Ha meg eltűnne a süllyesztőben, akkor mi van? Megszerzem hozzá a támogatott programokat és ha van kedvem előveszem őket nosztalgiázva, mint a Voodoo kártyámmal is teszem ha van kedvem.
Most nem azért, de ha van 10 program ami használja, ezeket a progikat, akkor programokként csak 2.000 Ft többletköltséget jelent és a kártya még mindig megmarad és akár el is adható. Az 1 éve megvett dual magos proci 50.000 helyett 12.000 Ft-ot ér már csak, ráadásul eddig nagyon kevés program használta ki a 2 mag előnyét ..... már itt többet vesztettem, pedig csak egy proci csere volt.

Talán a hangkártyák hasonlóak, megvette a user az Audigy kártyát, aztán jött az Audigy 2 és máris csak a felét érte a régi, most meg az X-fi mellett szinte a negyedét sem éri már, pedig az is istenien szólt ám.

Azt sem szabed elfelejteni, hogy egy gyorsitó kártya ma még nem általános dolog, mint mondjuk a hangkártya, egy kicsit még unikum a maga nemében. És ez persze kis rizikót is jelent ..... mindenki maga dönti el, hogy válalja-e ezt a rizikót vagy nem.

A számitás technika mindig is az egyik legrosszabb befektetés volt userek szempontjából, ez a PhysX-re is igaz.

Én legalább két évre vettem a kártyámat, igy havonta 1.000 Ft-ot levonok a zsebpénzemből jelképesen ( 2 doboz cigi ára havonta ), ezalatt a két év alatt nem vehetek másik gyorsitó kártyát. :)
Sajnos ugyanezt a videokártyával vagy procival már nehezebb megtenni, ráadásul jóval drágább is....

Szóval, ha valakinek megtetszik a kártya tudása és van felesleges 99 dollárja, csak akkor vegyen ilyen kártyát ...... de megéri. :)

[ Szerkesztve ]

(#757) FID válasza batman777 (#756) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha jönn valami ujabb széria akkor nem fogom kihagyni!!! Addig is Jöjenek a klubtagok!
Ne mi ketten tartsuk életben a topikot! Emberek vegyétek jo cucc!

www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

(#758) Maotun válasza FID (#757) üzenetére

Maotun
(senior tag)

benne van a gépembe :D
graw2 advanced warfighter :C több mint egy évvel a crysis elött :R
EXTREME FIZIKS jeeeeeeeeeeeeeee!
olyan szépen halnak az ellenek golyó álltal :D
tankot robbantani maga a gyönyör, és lesz valami repülös gamájuk is :K

cell factor ut2007 korában nekem kicsit kevés grafikailag ,DE a minden összedölös fizika
jol érzékelteti a ppu képességeit....
Warmongert töltöm, ut2007.-et, airbornt megrendelem :B
uj játékok közül még melyik támogatja ?
BFG nem is olyan hangos :DDD
Megvették, hát persze megvették az agieát , még nyolcmagossal sem számolnak igy fizikát :Y
volt mondom VOLT kettö 3870 Crossfire módba a gépembe .... elboltoltam 8800 gts uj gts
meg fizikai kari Graw2 a két csucs karival fele volt látványba a jelenlegi megoldáshoz képest :K
egyenlöre ezek az elsö benyomásaim még jövök :DD

(#759) FID válasza Maotun (#758) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát barátom üdv! Már hármunkrol szol a topik! Je!!!!!!!!!!!!!!!
Infernalt nézd+ szerintem van demo is! A hoesés királyság! Plusz focizz a vödörrel!
Kemény! Olyan mint a Max Pain de ezerszer jobb! Kötelezö darab!

(#760) Maotun válasza Maotun (#758) üzenetére

Maotun
(senior tag)

craysisnak is van egy bivaly fizikája, meg robbanások efektjei ppu nélkül :U :U :U
nyögi még a négymagos intel a 8800 gtx/ultrával is ugy hogy, kell a ppu a népnek!

(#761) Maotun válasza FID (#759) üzenetére

Maotun
(senior tag)

warmonger lejött johet az infernal :C

(#762) FID válasza Maotun (#760) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Jo cumo! Menyibe fájt? Én 25k-ba vettem itt ph-n.
Cf jo? Nekem mindig sli-m volt és majd most is az lesz csak ez a sorrend:
Vizhütés 10.én táp majd mihamarabb aztán gts320

(#763) FID válasza Maotun (#761) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

warmonger ban én nem láttam sok fantáziát! Nem jött be! De ut2007 az kemény vele!
Meny fel az aegia honlapjára és tölsd le a hurrikán modot! Vagy inkább keress rá máshol mert a honlap lekorlátoz és ezerév mire lejön az a 300mega.

(#764) shteer válasza FID (#757) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

jönnék én is ha 20-ért lenne már ilyen kari, meg főleg pci-e :B

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#765) Maotun válasza FID (#762) üzenetére

Maotun
(senior tag)

Cf jo de nem nekem :D jugeen kollégát boldogítja már a két kari :K 22k fölött van velük 3dmark ban. erre jo a cf de még játék nincs rá optimalizálva, én a cod 4 dual video miatt
vágtam bele a kettö 3870 be, 8800 gts 512 mb ugyan olyan szép de gyorsabb :Y fraps mérés 50-75 CF 55-90 8800 craysis benchmark average 3870 cf 21,71 fps , 8800 29,51hps :K
és a cf melett nem fért volna el a ppu!
holnap jön a 22" TFT m :DD

(#766) FID válasza Maotun (#765) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

De nem irigyelek! 22 tft :W Nekem pont elfér majd az sli közt + vizes blokkal is. :DD

(#767) FID válasza shteer (#764) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

+ér az többet is! Ahogy olvasgattam neten a pcie-s se jobb csak más a csatija.
UI: 3nap alatt nem volt enyi hozzászolás mint ma! :D
UI2:Vegyetek emberek ilyet! És szoljatok hozzá minnéltöbben!
(Csak utolérjük a g92topikot :C )

(#768) Maotun válasza shteer (#764) üzenetére

Maotun
(senior tag)

32 k a ph apron, 39 k ohs nél öt év gar+cellfactor games, megveszed , ha nem tetszik eladod 28-30k ért ...
megvárpd mig nálunk 20 lesz én is így voltam ezel de addigra két ppus pcie 2.0 ok lesznek 40 - 60 k ért :U

(#769) FID válasza Maotun (#768) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt honnan tudod?
És akkor elképzelehtő (feltételezés) h. Majd a mi fajtánk miatt szaggat a game mert a 2ppusra van optimalizálva?
És ez az uj szebb látványt fog biztositani?

(#770) Maotun válasza FID (#759) üzenetére

Maotun
(senior tag)

Infernalt nézd+ szerintem van demo is!
megtettem éééééssss E..m, F....m Megállt :D
lesznek it még joságok. :B

(#771) Maotun válasza FID (#769) üzenetére

Maotun
(senior tag)

Bocsánat :R Blöfföltem
csak a pc mániások egyik törvényét miszerint :
sokat vársz valamire hogy olcsó legyen akor az elavul, vagy már nem forgalmazzák,
- pl s939 4600+ 4800+ - kívántam érzékeltetni,
de a ppu lassan elavuló hardver ezt még 2 -3 évig toljuk :C

(#772) FID válasza Maotun (#770) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Én nem birom abbahagyni anyira jo game!!!! Aröviditést levágtam!
Amugyse vettem volna nekem jo ez is!
777-es barátom meny jobol kimaradsz!

[ Szerkesztve ]

(#773) batman777 válasza FID (#772) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Üdv mindenkinek!

Örömmel olvastam, hogy új tagunk van, üdvözlégy a klubban Maotun ! :) :R

Szerintem Hammon kolléga van olyan rendes, hogy ha postán kéred a szállitást, akkor jól becsomagolva elküldi neked a kártyát, igy csak 32k + 0.8k, vagyis 32.800 Ft-ba kerül szállitással együtt egy ilyen kártya. Csak meg kell vele beszélni ( én igy vettem tőle a ramjaimat ).

Szerintem a BOS akármelyik része ( pld. blood of sahara ) is kötelező darab a kártyatulajoknak ( FPS szerelmeseinek ), de a JTF és a Helldorado is ( stratégáknak ).

A warmongerben is rombolhatsz minden falat, televan lógó ruhabarabokkal minden pálya.
Egyébként az egyik legnehezebb feladat a ruha számolása, kártya nélkül itt lassul be a Cellfaktor is diavetités sebességre. NAgyon jól néz ki, hogy darabokra lehet szaggatni, ahova lősz, ott szakad.....

www.ageia.com oldalról szedjétek le a legújabb driverét, az kell a warmongerhez azt hiszem.

(#774) batman777

batman777
(fanatikus tag)

Ha esetleg van kedve és lehetősége valakinek, akkor az aktuális játékból mentsen egy képet és szúrja be ide, vagy linkelje be, hogy esetleg az olvasók is láthassák az effekteket, amit a kártya tud. :) Persze nem lesz teljes értékű, csak tájékozató jellegű, de mégis egy-két morzsa a tortából..... :)

(#775) batman777 válasza FID (#767) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Elméletileg a laptopokhoz készitett PhysX kártya 10W fogyasztású, sebességre ugyanaz, mint a mostaniaknak. Olvastam olyan hirt, hogy ez a kissebb fogyasztású PPU kerül majd a PCI-E változatra, de ez csak teoria volt, konkrét tesztet nem láttam még.
Tehát ha valaki PCI-E tipust vesz később, akkor az talán passziv hűtéssel is elmegy majd.
Na nem mintha a 28W olyan rettentően forró kazán lenne. :)
Azt esetleg érdemes lenne megpróbálni, hogy a ventit lelassitani 12V-ról 8V-ra, igy a hangja is eltűnne és később menne tönkre a ventije is.

Ha vizhűtést rak rá valaki, akkor a memoriák hűtésével nem kell törödnie, mert DDR3 van rajt és nem agyontuningolt, 733Mhz-en mennek csak, igy kézmelegek hűtés nélkül is. :)

Ha valaki talál diagnosztikai programot hozzá, az irja be a forumba .... köszi.

(#776) batman777 válasza Maotun (#758) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

A GRAW2-ben töltsd be az AGEIA island nevű pályát. Ez megmutatja tnyleg, hogy mit is tud a kártya. A fák mozgása, a falevelek a szélben, a köd, a viskók szétrobbantása, a fakerités darabolása.... álomszép. :)

(#777) FID válasza batman777 (#775) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Én tettemrá hangtompitot! Anno kinyirtam slibe az egyik 73gtmet és ez + maradt.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#778) batman777 válasza FID (#777) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Pöpecül néz ki, igy már Inno3D PhysX 128MB kártyaként is lehetne hirdetni.... :) :)) :C

(#779) batman777

batman777
(fanatikus tag)

Maotun, ez a link is érdekes lehet a számodra:
[link]

(#780) FID válasza batman777 (#778) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Legaalább nincs hangja! Viszont a bigwather 745ömet szét fikázták a vizes topikban! De igazuk van! Csakhát árteljesitménybe verhetetlen a 745ös! + egyép kütyükre gondoltam meg hozzá a gts hütés az keményen néz ki!

(#781) Maotun

Maotun
(senior tag)

MoH Airborne ? nem tom telepiteni ? Win installer configurálás után
Agiea driver teleoítő ablak felvillan osztán nem történik semmi ?agiea dreiver frissítve van
lehet hogy ez a baj?
Eddig mindegyik games rakott magának agiea drivert Graw, UT3, de airborne nem akarja az igazat.
Leszedjem a drivert? aztán telepítse az airborne a neki megfelelőt akkor mi lesz az ut3, graw2, vel?
Help pls? Bocs a hibákért de sietnem kelett du jövök a topikba
Csá mindenki!

(#782) FID válasza Maotun (#781) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Én nekem mindig kifagy a vista emiatt! De szerencsére játékután telepiti és reset azt jo minden!

(#783) Maotun válasza FID (#782) üzenetére

Maotun
(senior tag)

én meg arra gondoltam: agiea ki, airborne telepit, kari vissza :U

[ Szerkesztve ]

(#784) FID válasza Maotun (#783) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

És öszejött? Ja nyomhatnál a gép belsejéröl egy képet! Procid mit bir?

(#785) Maotun válasza FID (#784) üzenetére

Maotun
(senior tag)

össze ám :C képet mindjárt, procim mindent bír :D
4x 1 gb ramm Vin XP 32 bit melett! TUDUM ,HOGY nem lát az oprendszer csak 3 gb.-t
alaplapi könyv fordítása szerint azomban a kritikus alkalmazások, számításokra tartja fenn a további fizikai memóriát? Na nekem ez kinai de godoltam proba 4 gb rammal.
Aki teheti probálja ki :K :K :K a tesztekröl, memoria kezelésröl olvastam eleget ....

De lapozo file kikapcs :D és fut minden fsb 220 memok szinkronba 3 4 4 8 de a négy mudul miatt buktam az 1T .-t de megérte :K :K :K

(#786) Maotun válasza FID (#784) üzenetére

Maotun
(senior tag)

A gép belseje:
[link]
:C

[ Szerkesztve ]

(#787) Maotun válasza Maotun (#786) üzenetére

Maotun
(senior tag)

Külseje:
[link]

(#788) batman777 válasza Maotun (#781) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

A legujabb ageia drivert rakd fel. Ha a programok a saját ( régi ) drivert akarják telepiteni, akkor próbáld meg cancelt választani. Ha igy nem fejezi be a game telepitését, akkor hagyd, had csinálja végig a régi driver felrakását, majd ha végzett, akkor telepitsd fel a legújabbat ismét.
Egy próbát megér. :)

(#789) batman777 válasza Maotun (#787) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Igazi "Anti-white design". :)
A régi fehér kasznik idővel sárgás fényben pompáznak, igy megértem a szinválasztásodat. :)

(#790) Maotun válasza batman777 (#788) üzenetére

Maotun
(senior tag)

Legujabb leszed, MoHa telepít, Legujabb vissza , És tuti, DE szaggatott kicsit 1600 ba fullba, extreme fizikával a Graw 2 :((
Win XP 32 bit -et használok DE gondoltam kérek még 2 x 1 gb rammot tudom hogy a 32 bit csak .......... De gondoltam kipróbálom :U
Kipróbáltam a 4 gb rammal , lapozó file nélkükl mivel gondolám a PPU kritikusan megnövelte a számítási adattovábbítási feladatokat :U
Kipróbáltam és :Y " EFM " :Y Nem viszem vissza a rammokat de nem ám fut minden fullba a Winchester meg sem mekken ,fele idő alatt tölt be mindent .....
UT 3, Airborne, PPU val szerintem alázza a Crysist :K
GRAW 2 ha figyelembe vesszük hogy 2 évvel a crízis előtt készült akkor az is alázza...

A képekkel kapcsolatban gondoltam kihagyom a DDR 2 platformot, helyette gyúrok kicsit perifériákra majd a DDR 3 ha értelmes áron lesznek az 1600Mhz feletti modulok, meg a hozzávaló deszkák.

Linkedet köszi :R Szerinted ? VF 900 CU és fatality vga felfogatás méret szempontjából ugyan az?

(#791) wwenigma válasza Maotun (#790) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

32 bites oprendszer max 4Gbyte-ig kepes cimezni memoriat, ebbe beleszamit a videokarin levo ram is. (ha 256 van rajta, akkor meg 256ot foglal arnyeknak, igy csak 3,5Gbyte marad a 4bol, es igy tovabb.)

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#792) batman777 válasza Maotun (#790) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

VF-900 CU és fatality között azt hiszem csak a venti fordulatszámában és hangjában van különbség, méreteiben és felfogatásában nincs.
A Zalman honlapon pontos méretek is fennt vannak, egyszer én is néztem már.

GRAW2-ben hogy tetszett az Ageia Island pálya? :)

(#793) Maotun válasza wwenigma (#791) üzenetére

Maotun
(senior tag)

:R Én is így tudtam de ha 512 van VGA n, 128 PPUn , 64 xfin, hogyan jött ki neki 2,92 Gb fizikai memória?????? Amit lát ? a többit nem látja csak használja????
Próbáld ki játékokban a 4 gb rammot XP 32 bit melett, darabig eltart mig 220 Mhz 3 4 4 8
2 t - megmagyarázod bioszban a 4 db modulnak de nekem megérte, buktam az 1T,
2,5 4 4 7 -en de sebaj :C DFI tulajok előnyben náluk 1 T .-n is összejön
:R az meg alázza a DDR2 1066 -ot Cls 5 -öt

(#794) Maotun válasza batman777 (#792) üzenetére

Maotun
(senior tag)

Gondolom a fatality pörög jobban, de ellenálással az sem sokat , modding miatt a piros led tudatja mindenkivel ,hogy ott van még valami a gépbe meg én is látom hogy dolgozik e a PPu vagy sem ,
Ageia Island ?
Nem sok időm volt de mivel a graw2 ujra lett téve ,buktam a mentett pályákat
Pssssszt el akartam adni a gamét de jó hogy nem vették meg :Y
ujból neki kel futnom mert ez csak végigjátszás után érhető el nem?
UT 3 agiea physx mód letöltve de nem találom a játék menüjébe melyik az pálya ???

(#795) batman777 válasza Maotun (#794) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Én a játék közben a 2. pálya mentése után már láttam az AGEIA pályát a legfelső sorban, de nem tudatosult bennem, hogy az egy új pálya, kellett egy kis idő, hogy rájöjjek, hogy ez egy bónus pálya. Én még nem játszottam végig a játékot, folyamatban vagyok. :)
Szerintem menj az első pályán, aztán az első mentés után már lehet, hogy betöltheted az AGEIA islandot. Próba-szerencse. :)

UT3 nekem még nincs meg, sajnos, igy nem tudom megmondani.

(#796) FID válasza Maotun (#794) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Aranyos cucc majd dobok képet az én gépemröl is csak nincs kész!
+ 10én jön a vizem és utána vagdosom a házam!

(#797) Maotun

Maotun
(senior tag)

Ezt hogy értsük kartársak:
[link]

(#798) FID válasza Maotun (#797) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Wazz ez nagyon meleg!!! Mikor lezs? Ilyen támogatás benne?

(#799) Maotun válasza FID (#798) üzenetére

Maotun
(senior tag)

az a baj hogy mán benne van de ppu nélkül ezért nagy a gépigénye :K

(#800) krómX

krómX
(őstag)
LOGOUT blog

Az UT3 felrakta a drivert és annál lehet nézni ilyen demokat hát nagyon örülnék ha ilyen kártyám lenne. az a labda dobálós téma a vezérlő pultból elérhető, lehet, hogy nem mondtam semmi újat de én most fedeztem fel :B

"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.