Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#651) batman777 válasza yakuza.tora (#643) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Elméletileg elszaladgál vele. Ha az 1600x1200-as felbontást és a HIGH beállitások helyett a VGA-nak megfelelő 1024 vagy 1280x felbontásban és medium Medium beállitásokkal játszol, akkor persze hogy elmegy. És a gépfejlesztés után is jó lesz a kártya.

Jótanács: olyan alaplapot keress az új gépedbe, ahol az igényeidnek megfelelő számú és helyzetű PCI slottok vannak. :)

Ha a jelenlegi gépedbe raksz egy PhysX-et, akkor a grafika marad a régi, de a fizikai hatások feljavulnak. :) Persze kell hozzá "PhysX ready" program.

Retro nosztalgia: PIII 1133Mhz, ABIT VH6T, Voodoo3 3000, SB AWE32 8MB

(#652) FID válasza batman777 (#651) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Warmongert hogy tolhatom neten? cellfaktort azt lehet valahogy?

www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

(#653) yakuza.tora válasza batman777 (#651) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Ezt a deszkát kóstolgatom. Persze a jövő zenéje, mert még a website-on kívül semmi infó az árról és a boltról, ahol át is vehető... :DDD
Sajnos a kép nem elég nagy, de kíváncsi lennék, hogy 2 db. SLI-be kötött 88GT (vízzel hűtve) mellé beférne-e?

Alléz Olympique de Marseille!

(#654) batman777 válasza FID (#652) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Azt hiszem szerveren keresztül. A honlapon nem irtak erről infót?
A cellfaktor is arra lett kitalálva, de nézd meg a honlapot.
Én otthonról a "betárcsázós internettel" nem próbálkoztam MP-t, csak SP-t.
Egyébként LAN-on jobb lehet. :)

Cellfaktor meg a botok ellen is jól játszható. Rendesen megizzasztottak néha.
A Warmongerben talán erősebbek a botok, meg talán nehezebb a célzás is.

(#655) FID válasza batman777 (#654) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszönöm indul az utána járás!

www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

(#656) FID

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy listát valaki benyomhatna h. mi támogatja és mit érdemes + szerezni, és lehet e kapni valahol azt a gamet. (Láttam a honlapján de ugyhallottam nem teljes)

(#657) batman777 válasza FID (#656) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Ami most pezsgőzés után eszembe jut a következő pár:
BOS .... 990 Ft
BOS: Blood of Sahara ..... 1990 Ft
BOS: valami SAigon .... 1990 FT
GRAW1
GRAW2
JTF
Helldorado
UT3
Alpha prime ( elméletileg igen, de le kellene tesztelni )

Majd még gondolkozok rajta.
Ja, amúgy BUÉK. :)

(#658) batman777 válasza FID (#656) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Huhúúúú, eszembe jutott, hogy már valamit irtam ide, de nem emlékeztem pontosan, hogy mikor és mit is, de aztán megtaláltam:
"MOFH Airborne valóban UT3 motoros és ott van a beállitások opciónál egy "PhysX on-off" opció".
Ez is PhysX-es, a Medal of Honor Airborn. :)

Na, tiszta konfetti a billentyuzetem.

(#659) batman777 válasza batman777 (#544) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Meg egy régi listát is találtam:

Bet on Soldier: Blood Of Sahara
Bet on Soldier: Blood Sport (Patch)
CellFactor: Combat Training
City of Villains (Patch)
Dark Physics
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter
2 Days to Vegas
Alpha Prime Black
Auto Assault (Patch)
Bet On Soldier: Blackout Saigon
CellFactor: Revolution
Crazy Machines 2
Eye of the Storm
Fallen Earth
Frozen Systems
Heavy Rain
Infernal
Joint Task Force (Patch)
Monster Madness
Project Entropia (Patch)
Rail Simulator
Rise of Nations: Rise of Legends (Patch)
Sacred II
Sovereign Symphony
Stoked Rider: Alaska Alien
Switchball
Tank Killer
Unreal Tournament 2007
Vanguard: Saga of Heroes
Warhammer Online

És eszembe jutott az Emperor Earth 3 is, de lehet hogy nem ez a neve.

Ezt az oldalt nézd meg légyszives, mert it sok jó dolgot találsz:
http://personal.inet.fi/atk/kjh2348fs/ageia_physx.html

Na BUÉK! :)

(#660) FID válasza batman777 (#659) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Hálásan köszönöm! :R + Valami mindegy szerinted h. melyik pci foglalatba van? Mert én a legutorsoba tettem és azthallottam h. az a cpuval felezvevan, vagy valami ilyesmi....

(#661) yakuza.tora válasza batman777 (#658) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Az Airborn támogatja???!!! :Y :Y :Y
Ez biztos?
Mert akkor ezer százalék, hogy veszek egy ilyen kártyát!!! :K

(#662) 7600GT válasza yakuza.tora (#661) üzenetére

7600GT
(senior tag)

A te gépedbe tök felesleges... Inkább egy új videókari, mondjuk egy HD2600XT. Az már 20k körül van.

Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.

(#663) FID válasza yakuza.tora (#661) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Az tényleg támogatja! Ja a 2600XT Tényleg nem árthat! Kedves forumtársnak igazavan! És jo áron dobálják itt ph-n. (Bár én az nvidiát komálom)

(#664) batman777 válasza FID (#660) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

A régi ISA + PCI laponák volt az utolsó vagy az az előtti felezve.... a CPU külön IRQ-t foglal el szerintem.
A legegyszerűbb és legjobb megoldás, hogy vedd elő az alaplap könyvét és abban olvasd el az IRQ kiosztásról szóló részt, egy táblázatot keress, amibe a PCI slottok kiosztása van, mert az USB és a PCI slottok foglaltsága fontos.
Szóval elő a könyvet...:)

(#665) yakuza.tora válasza 7600GT (#662) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Hát...erre a gépre már nem költök! :(
Szépen, egyben eladom, ha még valaki vevő rá...

(#666) batman777 válasza yakuza.tora (#661) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Ezt találtam:
"Medal of Honor Airborne Demo requires Ageia PhysX in order to run. This
is normally installed by the Medal of Honor Airborne Demo Installer.
In the event that PhysX is ever un-installed, to re-install it simply
launch the PhysX_xxxx_SystemSoftware application (where xxxx
is the version number) located in the PhysX folder of your Medal
of Honor Airborne DVD."

Ha már a drivert fel kell rakni, akkor támogatja is szerintem. :)
A Cellfaktor is igényelte a driver telepitését, de nélküle is elindult, igaz sokszor belassult, mivel nem volt kártya benne.

Ki kéne próbálni. :))

(#667) FID válasza yakuza.tora (#665) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Minnél elöbb! És lépj be az aegia klubba!

Addig add el amig jo árat kapsz érte de ne add xaré hugyé.

[ Szerkesztve ]

(#668) FID válasza batman777 (#666) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Régi alaplapoknál vágom! De kössz az infot + nézem. Ja azt az autos tesztelöset nemtalálom sehol belinkelnéd? Amugy szerinted ez a pcios dolog számit a kari sebességében? Van erre valami teszt?

(#669) FID

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja a höfokát + tudom nézni valahogy?

(#670) batman777 válasza FID (#668) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Itt van az autós:
http://www.planetphysx.com/weblog/archives/2006/10/ageia_physx_carwash_demo_1.html

A PCI-os sebességkülönbséget meg kellene mérni.
A realitymark-ot töltsd le ( 300 MB), csinálj egy tesztet 33mhz-en és 43mhz-en, ha van kedved. Nekem eddig csak 1 proginál okozott gondot a PCI tuning, a többi nem érzékeny rá.
Realitymark a teszt azt hiszem....:)

A hőfokot mérni ..... nem tudom ..... talán ujjal. :)
Keress rá gugliban, hátha találsz valamit.

(#671) FID válasza batman777 (#670) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi! Nem unod még a rengeteg kérdést?

(#672) batman777 válasza FID (#671) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Dehogy, örülök ha segithetek, meg hogy más is felfigyelt erre a kártyára és a benne rejlő lehetőségekre. :)
A PhysX kártyára is igaz a mondás, mint a barátnőkre, feleségekre, az egyetemi felvételre: "megszerezni könnyű, megtartani nehéz". Kitartás kell hozzá . :)
Sok sok utána járás, megfelelő programok felkutatása.
Lista már van játékokból, a feladat adott.

Vehetsz a gépedbe egy SB comp. hangkarit vagy egy X-Fi kártyát, a windows csipogás ugyanolyan lesz mindkettőnél, de ..... próbálj meg bedigitalizálni egy régi felvételt, bizony lesz különbség közötte. :) Nekem a Havok engine teljesitménye tetszett ( már régi progikban is benne volt, pld a GF3-as timedemoban !!!! ), de amikor megláttam a PhysX tudását, akkor már nem volt elég a Havok.

(#673) yakuza.tora válasza FID (#667) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Azon vagyok! ;)

(#674) dzsi2006

dzsi2006
(újonc)

Sziasztok!
Hol tudnék szert tenni 1 ien karira? És kb mennyiért?
Előre is thx!

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

(#675) yakuza.tora válasza dzsi2006 (#674) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Pl. itt:[link]
Egyébként 35-40 között már a Médiában is láttam ASUS-t...

(#676) dzsi2006 válasza yakuza.tora (#675) üzenetére

dzsi2006
(újonc)

Köszi! Ebből meik márka a legjobb? Vagy mindegy?

(#677) J03Y

J03Y
(tag)

Úgy tudom, hogy csak az ASUS és a BFG gyártja, az előbbi 3 az utóbbi 5 év garral. Az hogy melyik a jobb? Hát mindenki döntse el melyik a szimpatikus. :))
Szerintem minőségre (egyformán jók). Az már más kérdés, hogy nincs nagy létjogosultsága.
Sajnos... :(

Tel: 0630 / 447 1223

(#678) dzsi2006 válasza J03Y (#677) üzenetére

dzsi2006
(újonc)

Ezt hogy érted? "Az már más kérdés, hogy nincs nagy létjogosultsága."

(#679) J03Y válasza dzsi2006 (#678) üzenetére

J03Y
(tag)

Az ötlet jó, de ahhoz képest hogy hány játék támogatja (és mennyire? :DDD ), még szerintem mindig magas az ára.
Főleg, ha azt is nézzük, hogy elméletileg! a grafikus kártyákra is fognak hasonlót integrálni. Bár ahogy elnézem, nem mostanában. Szóval ez inkább csak pletykaszíntű, de az első érvem azért megállja a helyét.
Persze akinek van fölös pénze az megveheti. De én inkább ha már gépre kell költeni, akkor veszek belőle egy jobb procit, vagy vga-t esetleg ramot.

Tel: 0630 / 447 1223

(#680) FID válasza dzsi2006 (#678) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Én 25k ért vettem! Sikeresen kifogtam. De valaki tud 30k környékén hozni, le is van irva fejebb! Én asus párti vagyok! De a bfg halkabb. Én nem bántam + jo cucc és enyit + ér!

(#681) FID válasza J03Y (#679) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Én ugy tudtam h, már a 8as szériába benne lesz, de nem igy lett! Sőtt még a 9esbe se elvileg. Atinak hallottam olyan cf-é röl hogy 1 kari csak a fizikát számolja. És slibe is várható.

(#682) FID

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

jah + jött az x2öm (adatlap) És igy az aegia realitymarkban 17fpsröl 37fpsre ugrott azátlag. Ez azért kicsit kemény. 3200+ volt elötte 2500Mhz-n

(#683) batman777 válasza FID (#682) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Elkel az X2 a kártya mellé ... :)

(#684) batman777 válasza FID (#681) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Ha még 1-2 évig nem lesz a SLI és ATI dual GPU-s fizikai feladatokra kinevezett megoldásokból semmi, akkor a PhysX kártyára megjelenő progikkal el leszek valahogy. 2 év alatt nem gond leamorizálni egy 30.000 Ft-os kártya árát. Ellenben a jelenlegi proci és ram áramortizációját nehéz lenyelni ( 54.000 Ft-os proci 1 év múlva csak 18.000 Ft-ot ér, 1.5 év után meg már csak 10.000 Ft-ot, sajnos ).
A Videokártyával ugyanez a gondom, 70.000 Ft-os kártya 1 évvel később 30.000 Ft-ért sem kell senkinek .....

Meg ne felejtsük el, hogy ez fizikai gyorsitó kártya, célhardver! Nem emuláció, nem szimuláció.
Plussz a konzolokba is belekerült a PPU, nem?! :) Szerintem nem véletlenül....

(#685) yakuza.tora válasza batman777 (#684) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Ebben sajnos tökéletesen igazad van!!! :(((

(#686) blackrulz válasza batman777 (#684) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

én sajnos úgy látom hogy a konzol világ azért vetette be, mert processzor és vga tekintetében gyengébbek mint a pc-k, persze oda jobban is optimalizálnak mindent, nem lehet azt mondani hogy szar a konzolod ha full hd-ben nem képses megfelelő képed adni szaggat, (ilyen lenne mindenki egyből beintene hogy elmész a jó @nyádba és nem venne senki semmit. ott pl pro street ps2-n is szalad. más kérdés hogy hogy néz ki, de meg nem akadna, futtasd le 2 éves pc-n. fel sem települ...) stb, vegyél újat, pc fronton ez mindennapos szvsz.

minden segmensnek megvan a sajátossága, sajnos a pc-re nem igaz minden ami a konzolokra. 30k-s karit venni jó dolog, de 50 körül már 4 magos proci van, és ez még csak a jelen, a közeljövőben ez még lennebb fog csúszni. a programozóknak meg arra kell progit írni ami épp a userek gépében van, vagyis kéne... egy négy magos procin semmi gond nem lenne egy magot "beáldozni" a célra, főleg hogy a crysis motorjában már van erre lehetőség. amíg a pc-s játékok fejlesztői a méregdrága vga-ra sem hajlandóak optimalizálni, addig nincs értelme ilyesmikre várni. félreértés kizárva, az én szívem is fáj emiatt... amikor kitalálták még csak babacipőben jártak a 2 magos procik
mellesleg nem az élethűbb élmény lenne az elsődleges szempont a pc-s játékoknál, hanem hogy kössön le először, legyen egy történet ami nem az x+nedik változatban kerül be, ha meg bejön, akkor ne két délelőtt legyen végigtolni, mert 24 óra mókáért had ne fizessek 1xk-t. pc fronton előbb kéne változtatni a nézeteken :(

[ Szerkesztve ]

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#687) batman777 válasza blackrulz (#686) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Sajnos a programozók nem arra irják a programokat, ami épp a userek gépében van.
Jó példa erre a Crysis, a legújabb és legdrágább CPU-GPU kombon is csak közepes sebességen fut. Talán majd a GF9 és ATI következő kártyáján megy majd úgy, ahogy a programozók akarták hogy menjen.

A DOOM3 is ilyen volt, megvetted és az aktuális GF5900-es és ATI 9800-as kártyán ment ahogy ment, de nem full beállitással, aztán jött a GF6800 és azon már minden fullon ment és tökéletes volt.

Nekem az az érzésem, hogy a "slágergyanús" programokat iró emberek kapnak ajándék hardvert ( GF9 már tuti van laborban 10-15 példány, esetleg már GF10 is ) pld egy GF9-es kártyát, ami belövik az optimalizációt és végül kiadják a kész programot. Igy a USER megveszi a progit, mert gyünyürű, élethű, feltelepiti és az inditásnál kapja az első pofont, hogy bizony kompromisszumok árán megy csak a program elfogadható sebességgel, vagy ellenkező esetben nézhet egy gyönyörű diavetitést.

Szerintem ez jól ki van találva.... mindig lehet gyorsitani és azt mindig el lehet adni.
Nagy biznisz ez !

A PhysX jelenleg annál a pontnál van, amikor nem a PhysX2 PPU-n dolgoznak és már azt reklámozzák, hanem még a PCI-E tipus reklámjánál állnak és a PCI-os eladásokat szeretnék növelni. Szerintem 1 évig még ez nem fog változni, majd utána esetleg, ha már lesz annyi bevételük, hogy a PPU-2 véglegesitésén dolgozzanak és belefogjanak annak a marketingjébe .... és kb 2 év múlva már lehet, hogy PPU2-re kell majd gyűjtenem.

Szerintem már az is jó lenne, ha egy magot kineveznének, ami a fizikát számolja, vagy legalább a PPU-t kiszolgálja, hogy ne kelljen közösködnie a VGA-val. Már azon is sokat nyernénk.

(#688) blackrulz válasza batman777 (#687) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

pont ezért írtam hogy arra KÉNE fejlesszenek, de pc-s körökben ez nem megy, konzolra meg nem tehetnek mást, ergo oda melózni is kell.
megint más kérdés hogy az új vassal hogy fog menni, 9800gx2 ről már kb három napja van infóm, gyak 2 darab 65nm-es g80-as gpu lesz rajta, 1 giga FB vel, 256 stream procival, várhatóan 30% os gyorsulás lesz, ergo nem lesz az a robbanás mint anno a gtx el volt, de valszeg azért cysishoz elég lesz. 160k körül ajándék...

hogy egy év múlva hol áll majd a hardverpiac azt nem lehet tudni, vagyis sejteni lehet, amire kijön az új physx addigra meg szerintem a 8 mag is meglesz lazán, ki tudja milyen struktúrában, addigra valszeg olyan erő lesz a prociban hogy erre nem lesz szükség :(
olyan érzés ez mint a dukenukem. jön jön jön, aztán amire kijönne már nem piacképes, ahogy sajnos a jelenlegi gyorsító is csak viszonylag kis szegmenst mozgat meg. én is szeretném mert láttam pár demót, volt is szerencsém hozzá kiállításokon, pl graw2 kapcsán, szerintem jó dolog, de szerintem hülyeséget csináltak az üzletpolitikával. amennyire tudom fizetős az engine így sok fejlesztő inkább nem használja, vagy más alternatívát keres

off: mondjuk a programozókat is megértem. ha elkezdenek fejleszteni egy szoftvert akkor van egy hardver amin lehet. megkapják a gyártók kövi skáláját, mi lesz ott a vas tedd rá. másképp maire kijönne egy generációval el lenne csúszva a progi, pl cysis akkor 7900-on futhatna fullon, 8600gts-t megveszed és tolod rajta fullon? sajna annyira pörög a piac hogy erre csak így lehet fejleszteni :(

[ Szerkesztve ]

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#689) batman777 válasza blackrulz (#688) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Az üzletpolitikát tényleg elcseszték, de nagyon ..... talán okulnak belőle.

8 magos proci? GF9800 X2? Még az 1000W-os táp is kevés lesz nekik....

Sajnos a több magos proci magjai nem teljesen külön mennek és ez nagy probléma lesz, ha külön akarják a magokat más-más funkcióra kinevezni. Biztos nem egyszerű ezt hardver oldalról megközeliteni.

(#690) batman777 válasza blackrulz (#688) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Egyébként azt nem értem, hogy anno a BITBOYS-nak volt jó ötlete, hogy a GPU-ba
cache-t raktak, amivel jelentősen felgyorsitották a végrahajtási sebességet, emellett a külső ram mennyiségét le lehetett csökkenteni, de aztán leálltak vele .... talán megvették őket, nem tudom ..... de lenne létjogosultsága ennek a megoldásnak is.

Most is azt mondom, hogy ha valakinem tetszenek azok a programok, amik a PhysX-et támogatják, akkor érdemes megvenni a kártyát, mert azokkal a programokkal biztosan jobb, élvezetesebb és élethűbb lesz a program. Ha nem tetszenek neki azok, akkor felejtős a kártya neki.

Nekem GRAW1 megvolt, nagyon tetszett játék során kártya nélkül is, aztán találtam kártyát is kedvező áron, igy megvettem. Mégszebb és jobb lett a GRAW1 igy már. Később meg megláttam a GRAW2-őt és sikerült megvennem azt is. Nemrég meg a JTF-ot és BOS-okat tudtam venni. Az UT2007 még drága, de majd ha olcsóbb lesz, akkor azt is megveszem. Eddig 5 játékom már támogatja a kártyát, mivel ezekkel játszom, igy elmondhatom, hogy nekem bejött a kártya. Sőt, néha olyan játékkal is játszom ( jelenleg X3 reunion, Farcry, FEAR), ami nem támogatja, de ott meg néha hiányolom a hatásait.

Végülis a játék miatt veszik az emberek a hardvert ( lásd DX10-es játékok és a 8800-as kártyák ), a PhysX-nél is hasonló a helyzet. :)

(#691) dzsi2006

dzsi2006
(újonc)

Hali!
a BFG Ageia Physx 128MB Dobozos 32500,-ért drága? Esetleg nem tud valaki olcsón?

(#692) yakuza.tora válasza dzsi2006 (#691) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Ha nettó, akkor korrekt. De ha azon az oldalon találtad, amire én gondolok, akkor +20%-ot nyugodtan hozzáadhatsz... :(((

(#693) dzsi2006 válasza yakuza.tora (#692) üzenetére

dzsi2006
(újonc)

áááááááááááááááááá! Ezt utálom! akkor +áfáéert jó?

(#694) yakuza.tora válasza dzsi2006 (#693) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

:F Erre nem igazán tudok mit mondani! Ha neked megéri...
Én is még csak most ismerkedem a témával, nincs ilyen kártyám!

(#695) FID válasza yakuza.tora (#692) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Miért nem vadásztok használtan egyet? Meg Ph-s arcok tudnak hozni 30k ért olvass vissza.
De most h. itt van a gépembe 40et se sajnáltam volna érte.

(#696) FID válasza batman777 (#690) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Nincs valami ötleted h. milyen hütést tegyek rá?

(#697) syn7h37ic válasza batman777 (#690) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Óóóó igen. A BITBOYS. Jó őtleteik voltak, csak sajna papiron. Jól fel is vásárolta őket az Ati. Sajnos, nem jutottak el odáig, hogy nullszériás GPU-t is csináljanak.

(#698) batman777 válasza FID (#696) üzenetére

batman777
(fanatikus tag)

Zalman féle VF-700 vagy VF-900 jó rá, a VF-900 a legvékonyabb.
3500 - 5000 között kapsz használtan.

(#699) MichaelSD válasza batman777 (#698) üzenetére

MichaelSD
(őstag)

Köszi a választ. Rossz helyen kérdeztem [link] :)

Linux user #392243, Nexus S with Cyanogen

(#700) FID válasza batman777 (#698) üzenetére

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Valami olyat tudsz ami 1 helyet sem foglal el? Fontos mert kéne a vgara mert az uj alaplap elrendezése nagyon gáz és ha nem találok valami jo hütést az also vidkarira akkor el kell adnom az aegiát amit sajnálnék.[link]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.