már lehet kapni 
[link]
:)

Hát kipróbáltam a cellfaktort. A grafot egy kcisit lejjebb kellett venni. ppu nélkül nem volt vér, folyadék, zászló... Ami volt lőttem a földet és szállt a törmelék és egyre több lett...hát nem valami nagy szám. A dobozokkal elszórakoztam és ennyi. Egyedül az tetszett benne hogy magam előtt tarthattam a tárgyakat és máshoz lehetett vágni.
Összeségében nem győzőtt meg. A kétmagos procit másnál sem haszálta ki teljesen?
______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

Hát ez a teszt pont azt bizonyítja, hogy nem érdemes venni.

Illetve, nem bizonyítja, hanem ez a konklúziója...

(máj: on) vágod... 
Valamiért imádom fikázni ezt a cuccot. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aki sokat lát, az keveset ért... (The man who wasn't there )
juj mekkorat fog bukni ez a kartya
. nvidianak semmi dolga csak atcsalni egy fejlesztot..vagy lehet hogy mar az sem 
senki se mondta, hogy könnyű lesz!

Na majd, mindjárt megkapod te is a hogy-te-milyen-gonosz-fejlődés-ellenes-vagy-ez-itt-a-voodoo-csak-másképp vagy az önjelölt-piaci-szakértő titulust. 

Szellemes, hogy kidobnak egy PCI csatolójú kártyát, miközben a PCI slotok lassan eltűnnek az alaplapokról. PCI Express lapot nem is nagyon láttam két PCI slotnál többel, bár lehet, hogy tájékozatlan vagyok. Bedugom a tunerkártyát, meg az Audigy-t, hogy hangja is legyen a gépnek, azt' annyi. Ezt hová dugjam?
To protect trees means exterminating beavers.
en aztan biztos nem, elejen meg pozitiv voltam. denehogyma' +2fps ert vegyek 60e forintert egy kartyat..jobbat mondok, nehogyma' foglaljon egy slotot egy ingyen kapott kartya.

Hú játszottam Cellfaktor demoval. Minden MIN-en!, 800x600, ruha fizikája kikapcs, van kemény 14 FPS-em. Robbantok 1et a csöveknél, kemény 4 FPS-re lemegy.
Vagy nagyon optimalizálatlan a gamé, vagy tényleg kelleni fog a physX kari...
Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu
Vagy csak kifejezetten erre a physX marhaságra van optimalizálva, hogy azthigyjék az emberek, hogy ez mennyire kell nekik.
< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection

-TiMoN- ( Prohardver!... ''mert megérdemlem... szerintem... szerinted?!")

2 hsz-el olvass feljebb. Egy középkategóriás configon nem ért el min graffal 13 FPS-st sem.. robbanásnál meg 3-4 FPS volt...
Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

hát nemtudom , elég sok forumon allitjak hogy nekik megy 25-30fps, igaz leirjak h robbanaskor kicsit belassul de physx-el sem dobalja az fpseket a game ,max par fps gyorsulas(3-9fps), biztos eros gep kell neki
-TiMoN- ( Prohardver!... ''mert megérdemlem... szerintem... szerinted?!")

Aggáj -az első lolkártya ...

NVIDIA to offer triple PCIE Slot GPU/Physics Platform as well - [link]
We have heard that MVIDIA will also come out with their triple PCI Express GPU + Physics platform, similar to what ATi demoed in Computex. The platform will offer 2 x16 PCIE and 1 x8 PCIE capability, running off 2 NVIDIA MCPs. The x8 PCIE can be used to run an NVIDIA Graphics Card to process physics calculations. Will that start to make Aegia Physics PPU cards less attractive with both GPU Companies offering their alternatives further down the road
Lehet, hogy nem (csak) az ATI örült meg? 
Close the World ..... Open the Next!

és minek örültek meg annyira mindketten?![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

megnézegettem magamnak ezt a cellfaktort, és nagy pislogást eredényezett amikor elindult a pcworld-ös cikk alapján, ráadásul full grafikán. Nézzétek meg a konfigomat, az adataimnál. Érdekesség képpen, a jedis bohóckodás is simán 24f-s felett mendegélt, mikor egyszercsak ugyanazon a helyen olyan 1fps-re esett vissza a teljesítmény, aztán egy idő mulva meg megint szépent ment, mindenféle rombolás robbangatással...!?! A kicsikocsivan berongyoltam a tereptárgyak közzé, kiszálltam, felrobbantottam egy szép rózsaszínü dobozkát, ami magáhozvonzotta a többi tereptárgyat, aztán bumm...meghalltam
Szóval, kitartás nem kell izgulni, ágiéknál húzható a redőny
Mérget mernék venni rá, hogy direkt bugzik a cucc. Hiszen alapból nem menne gyorsan, ha követelné az izom ppu-t...pff. De ha nem hisztek nekem, dobjatok egy video felvelő prog linket, és rakok fel bizonyítékot!
Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá!

Asszem fraps-al lehet 30sec-et.
[link]

Kerestem hol lehet letölteni a cell faktor demót, de nemtaláltam, légyszi nyomjatok be egy linket
kössz
''valami nóném szar, pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem hanem a 2. legolcsóbbat :)''

ágiék veboldalán megtalálod! De:[link]

Mondja meg nekem valaki azt is légyszi, hogy mit kell csinálni hogy elinduljon a cell faktor, és ne írja ki az elején hogy nincs ageia és nem indul el
''valami nóném szar, pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem hanem a 2. legolcsóbbat :)''

Tehát!
Innen le lehet rántani a 120megás videót: [link]
Lehet letöltés vezérlőt is használni, stb...
Hát a minőség nem lett a legjobb, de ezt tudja a regisztrálatlan divx-alapból. Frapszot nem raknék föl mert 2giga lett
A CellFactor High Graphics-al indítottam a játékot, ez néhány képkockán szerencsére észrevehető
És gyorsban fel is tűnt, hogy miért szaggat a gém. Van két alagút amit a videóban is lehet látni, ott kaptam+textúra bugot. Hogy miért? Azt nem tom, de az ágiék csodája biztos nem haszontalan, hiszen a középen elhelyezkedő zászlócska, ami egyébbként jól nézki, de hogy ennyire megfogja a játékot a lobogásával, háát?! Szerencsére ha távolab megyek tőle abbafejezi, és nem szaggatja be a gémet!
Ahogy földet ér emberünk, gyorsan dzsediskedik egyet,
na itt már köze nincs a kis ppu-s ketyeréhez. bár látszik hogy nem mai vas a gépem, de azért elbír néhány dúrvább robbanást. Sajnos a nagyoknál szépen beszaggat
Aztán még azt vettem észre, hogy a felrobbanó részecskék tovább nem piszkálhatóak. Próbáltam húzni tolni semmi.
Aztán szórakoztam tovább a tereptárgyakkal, többször közelébe merészkedtem a két alagútnak, ahol meg is volt az 1-2fpsm. Gondolom ez annak köszönhető, hogy valamilyen effekt próbált bekapcsolni vagy nem tom. Vagy csak simán a demo, vagy ágiék
Sajnos a fraps eléggé lehúzta a gép teljesítményét, szóval ez megy jobban is, csak hajrá. Gondolom egy X2-es jobban zúzna

(#412)

Ez már elég látványos, pont olyan amit hiányoltam ettől a kütyütől: [link]
De vajon ez Aegia exkluzív cím?

Látványos, de itt is olyan lazán hullanak szét a házak mintha habszivacsból lennének, nem hiszem h egy izmosabb cpu-nak gondot jelentene.

Nem is oly rossz a hatás

''Egy közleményt tett közzé az Ageia a gamerek számára, melyben arra válaszolnak, hogy miért csökken az FPS a gamekben ha bekapcsoljuk a fizikai processzor támogatást. A felháborodás jogos ha már valaki kifizetett 50-60 ezer forintot valami látható eredményre vár. A gyártó szerint a kártya megelőzte saját korát, mert még a Physx chip 32000 ezer fizikai tárgyat tud megjeleníteni addig a mai grafikuskártyák ennek a töredékére sem képesek (100-200 körül). Hiába van SLI vagy Crossfire manapság még nem hatékony ez a rendszer. De majd.. '' (Gamepress.hu)
rants le egy virtualdubot, cska beallitod divxre a kodolast, meg vmi lowres hangot es maris 50mega lesz
.

Mikortol lehet Geri_666 féle gyorsitot kapni? Én olyat akarok.
Nem vagyok programozo, csak laikus, de sztem ez egy ekkora ''zseninek'' mint ö nem lehet ''akkora'' gond. Vagy tévedek? 
SzVsZ ha olcso lenne akkor vennék, mert megérné nekem az UT2K7-tel élvezetesen jáccani. Vagy ha egyszer rávisz a lélek egy kis programozgatásra, akkor irok vmit a saját szorakoztatásmora.
De én optimista vagyok a PPU-val kapcsolatban, minde az ATI, mind az NVIDIA megoldása, amolyan ''tedd ki hadd hüljön'' féleség. Ámbár az ATI megoldása iszonyat drága, az Nvidiáérol még nem láttam prezentáciot. A Phycisc csippel kapcsolatben meg orrba szájba keringenek a videok a neten. Játék videok, tech demok.
Mindenesetre én venni fogok 1 ilyen karit, mégha ablakon kidobott pénz is lesz, a valosághü játékélmény nekem megér ennyit.
Még valami, kicsiny hazánkban hogy lehet beszerezni? S mennyiért?
Üdv P 

PH-n árulnak egyet jutányos áron, asszem 40kért. Mondjuk én addig biztos nem veszek, amíg egy-két olyan játék meg nem jelenik, ami rendesen kihasználja és sokat is játszanék vele. UT-re pl kíváncsi vagyok.

Rég jártam erre, és elég rendesen megszaporodtak a hsz-ek.
Mi a helyzet Ageiáék fele? Beégett a végén a nagy humbuk vagy van még reményük 
Minőségi laptopok http://www.laptop-ok.hu

Szerinted? 
![[kép] [kép]](http://www.hardwareoc.hu/upload/news/11267_elsa_physx.jpg)
(A képet FireGL kolléga linkelte ... tőle nyúltam.)

Ezt a HWSW-n likeltem be.
Lelövöm a poént. Külön dedikált processzor az AI számításra.
http://www.hardocp.com/news.html?news=MjEwNjYsLCwsLCwx
http://www.hothardware.com/news.aspx#news2586
Az embert a gondolkodás tette állattá...

(#438) Komplikato válasza Komplikato (#437) üzenetére

Megjegyzem az ATI féle X1000-es A.I. demo sokkal meggyőzöbb volt, mint amiket ők alkottak.

Főleg hogy nem kell jópénzért külön célhardvert venni, hanem elég a GPU AI / fizikához egy X1600pro. 
Az embert a gondolkodás tette állattá...
Ebből nekem az jön le, hogy inkább dual core proci kell, mint az Ágié.
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!