Remélem a 350-400w-ot nem 2d-hez adják meg 
Azok persze a gyakorlatban...
A Minimum System Requirements-ek papiron arról szólnak hogy mi az eszköz legalacsonyabb HW környezete amiben stabilan müködik,sebességröl itt szó sincs, érdekes is lenne ha ilyeneket irnának :3gigás procin már elegendöen gyors, de 4gigán még jobb, persze a több memó is dob a rendszerteljesitményen ha játszani akarsz..
Én nem fogok felelösséget vállalni hogy a BFG miket ir a honlapjára, csak bemásolom ennyi. (info).
Mint tudod a cucc nekem nem jön be az eddig látottak alapján, ezért is találtam viccesnek hogy a min procit a vga-khoz hasonlatosan adták meg ahhoz képest hogy pont a prociról venné le a terhelést, a vga-hoz pedig kell a proc a gyakorlatban.---És ez az info pont partiban van a feleim felvetésével: az engine a procit terheli..---
Eddig egy tech-demo se vágott hanyat, pedig ezek arra hivatottak hogy fényezzék a cuccot, és ez még csak nem is a gyakorlati alkalmazás, gondoljunk csak a VGA tech demok és a játékok közti különbségekre.
Természetesen ha valóban hatékony lesz a cucc akkor tetszeni fog, de nem sok minden támasztja ezt eddig alá. Pl 2 nagy név van ami benne van a támogatási listában: Ghost recon, Unreal eng3, emellett csomó porszem cég akiknek jól jön valami reklám, meg beijesztös ''vigyázz mert 100 játék jön majd''. Emellett elég kevés cég jelezte hogy kiván ilyet gyártani, akik fogják pedig azok elég szerényen adják az infot.
A nagyobb fejlesztökröl szintén semmi hir, (gondolom ök is a toppon akarnak maradni), pedig az Ageia ahogy láttuk nyomult rendesen mindenfelé...
Ezek elméleti dolgok, mivel a gyakorlatit elég nehezen témáznánk meg....ezt találtam azt kész.
Csak a gyakorlatban hiszek...
[Szerkesztve]
Aki sokat lát, az keveset ért... (The man who wasn't there )