Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#1) hhelikopter

hhelikopter
(újonc)

Sziasztok!

adobe dreamweaver cs4 szoftverrel szerkesztgetek weblapot. Lenne egy kérdésem:
Fotót illetve adatot tartalmazó táblázatokat kell készítenem, közel 1200 db. Az adatok felvitelével kapcsolatban kérdezném, hogy lehetséges -e a következő:
A táblázatokba kb 80 szót kell felvinni, természetesen minden táblázatba más szót. A szavak hivatkozást is tartalmaznak. A kérdésem ehhez kapcsolódik, ahogyan azt fent már említettem 1200 db táblázatról van szó, és nem szeretném mind az 1200 táblázat aktuális cellájába beleírni az adott szót, illetve linkelni, egyszerűbben szeretném megoldani. Arra gondoltam, hogy egyszer felvinném az adatokat hivatkozással, majd a táblázatba beillesztenék egy jump menuhoz hasonló "valamit, amiből szerkesztésnél csak kiválasztanám az adott szót, amihez már hivatkozást társítottam, és így viszonylag hamar ellehet készíteni a táblázatokat. (mellékeltem egy képet, hátha úgy érthetőbb)

Ez lehetséges?, ha igen akkor melyik funkcióval?

Előre is köszönöm a segítséget!

[ Szerkesztve ]

ASROCK P67 Extreme4 Gen3, INTEL Core i7-2600K 4,6GHz, CORSAIR 8192MB DDR3 1600MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD6950 2GB, NOCTUA NH-D14

(#2) ZSZS-CMSC

ZSZS-CMSC
(újonc)

Nekem hasonló helyen szorít a cipő, de megoldást nem találtam még rá. Igaz más, úgy mondanám Excel alapú táblázat, amivel szenvedhetek, de a legjobb még az volt, hogy az Excel táblát weblappá konvertáltam, viszont így meg teliveri az egész elejét szeméttel.
Én is várom, ha valaki tudna mondani valami hasznosat... :U :U :U

[ Szerkesztve ]

i7-990x - Asus Rampage III Black Edition - 12GB 2000MHz DDR3 Corsair Dominator GT / A lélek...

(#3) polit válasza ZSZS-CMSC (#2) üzenetére

polit
(újonc)

hallo! nézz meg egy video2brain tanfolyamot szeintem ez hozza a ki a legtöbbet

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.