Hehh, kiváncsi lennék új árakra de cseszik bejönni a honlapjuk.
Nekem a szolgáltatással nincs bajom, sebesség megvan, havernál is gond nélkül hasít a 8 mbit, igaz ő úgy 200 méterre van a központtól 
Viszont az ügyfélszolgálat az tróger egy banda, de imádnivalók ![;]](/dl/s/v1.gif)
Kezdődött ott, hogy egyszercsak kaptam egy számlát tőlük, mikor én még szépen a régi szolgáltatóm használtam abban a hónapban.
Fel is hívtam őket, hogy ugyan már mi akar ez lenni? Erre közölték, hogy bezony az én előfizetésem már hónap eleje óta aktív!
- Mondom, jaaa?! Akkor esetleg engem nem kellett volna értesíteni, megadni a hozzáférést, stb. mert egy nyamvadt emailt se írtak, semmi!
Na, illető gyorsan megadta a kérdéses dolgokat, nagy zavarában (remélem amiatt tényleg
) bocsánatot se kért a történtek miatt, meg se akarta magyarázni, hogy sikerült ezt összehozni.
További gond volt, hogy a számla mellett nem volt csekk, fizetési módnak készpénz volt odaírva, habár én a szerződésen csekket jelöltem meg (és készpénzes opció nincs is) - de ez majd később lesz lényeges, ugyanis ez az első számla storno! Legalábbis az ügyfeles ezt ígérte...
Na, végre actelel netezünk, minden szuper, óccsóság! Megjön a következő számla. Csekk nincs ismét, előző számla nincs stornozva. Meg hoppá, a hozd a párod kedvezmény sincs jóváírva se nekem, se annak akit hozónak írtam.
Emaileztem egy kört az ügyfélszolgálattal, megigérték, hogy megoldanak mindent.
Találjátok ki mi történt
Jött a következő számla... csekk nélkül... kedvezmény ohne...
Nem is bonyolítom tovább, mert ismét belefáradok, a vége annyi hogy decemberben végre kaptam egy csekkes számlát v.mi horribilis összegről (persze ez rendben volt, csak összejött pár hónap), a kedvezményt ezen se írták jóvá persze, meg azóta se, de legalább csekket kapok mindig.
A legjobb, hogy megismertem egész ügyfélszolgálatot kb. mindenki kedves, vicces, jófej, de trógerek
mert mindeki megigérte, hogy megoldja, aztán nem történt semmi. Egyedül az a hölgy akivel utoljára beszéltem telefonon volt olyan rendes, hogy a számlagondjaimat rendbehotza, igaz ő is megigérte, hogy elrendezi a kedvezményt, de arról azóta se hallottunk.
Nos a régi árakkal én mindenkinek csak ajánlani tudtam az Actelt, és ha nem lesznek sokkal drágábbak a szerződésem lejártakor máshol érvényes legolcsóbb ajánlatnál, akkor maradok is náluk. (ahh, persze ha másnál már 300 Ft-al olcsóbb, akkor itt se vagyok, hisz az egy évbe már 3600 Ft, az egy heti kajám
)
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

meg kérdztem mikor lesz számla azt mondták pont most készült megkérdeztem mennyit fizessek 4mbit vagy 8 mbit azt mondták 8mbit
ja szerintem holnaptól kikapcsolják. 
A kiskapu : meg kell reklamálni a számlát, és akkor ideiglenesen visszatarthatod a zsét.
Minimum 1 hét a kikapcsolási folyamat. Én már csak tudom. 

VICC!!!! Ha túlléped korlátoznak, a minimális sebességre... Ilyet lehet, hogy egyszercsak beleraknak ilyet?