Képet el szúrtam, bocsi

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
(Doki)
(tag)
Ma egy kicsit "gyorsabbnak" tűnik:
Privinél írd be a témát, köszi!
A T-com teszt is "jobb"
Remélem, lesz ez még gyorsabb is!
Hát a comtrend nevű "kínaiipargyöngyszemébe" nem sikerült betekintenem.
A D-linknél nem találok vonal tesztet. 
Bénázok, bocs. 

rudi77
(lelkes újonc)
Holnap szerződést akarok kötni az Actel-el.Ki akkar az ajánló lenni?
Küld el az adataidat esetelek skype vagy msn címed.
Ma 21:00-ig gép elött vagyok.
[ Szerkesztve ]
Ha nem ajánlkozik senki, szalaimark -ot keresd, előrébb a topicban. Az ő honlapja automatikusan küldi az infót amire szükséged van. Én kimaradok az ajánló bizniszből. De ez téged ne befolyásoljon. 

rudi77
(lelkes újonc)
Miért? Pedig jó járnál te is.Vagy esetleg jó el vagy eresztve manival?
Ha igy van akkor megértem.

szalaimark
(lelkes újonc)
Megkaptam az e-mailed, elvileg elmentek az ajánlók. Szólj, ha mégsem. 
Ez inkább elvi kérdés nálam. De mondom ne befolyásoljon. Majd ha acteles leszel elárulom. 

rudi77
(lelkes újonc)
Van valami gáz a szolgáltatóval?
[ Szerkesztve ]
A nagy számok törvénye alapján, kell lennie elégedetlen ügyfélnek. (minden szolgáltatónál, nem csak az Actelnél) Nagy valószínűséggel NEKED nem lesz semmi gondod a szolgáltatóval. 

tibibi
(őstag)
nekem sem ér 5k,hogy utánna engem szidj 
Xbox 360 HDD eredeti eladó részletek az apróban !
Nem gyorsul?
Nekem tegnap "egész jó" volt, mértem 6000-et is. Ez nálam már jónak minősül. 

tibibi
(őstag)
nem ez nálam max 5mbit 
Érdemes elgondolkozni a reklamáción
,aztán csak nehogy úgy járj, mint én. (40 nap ADSL nélkül) 

Chris21
(újonc)
Akkor is kellett fizetned amikor nem volt 40 napig Adsl-ed?
Én átutaltam. Nehogy az jöjjön ki belőle, hogy nem fizetek ezért felmondják.
A mai mérésem: 
Kaptam az Acteltől levelet.
18:00 ra lehet érte menni a postára.
Hát ezt is megértem, 2007 november 01 -óta, az első válaszuk.
El se hiszem! 

Szóval, miután végigálltam a sort, a postás közölte, hogy amit látok az nem bekarikázás, nem pipa, hanem ki van húzva, tehát szíveskedjek pénteken érte menni, mert a levél nincs bent. Én ezek után kifejtettem a véleményemet az egyenes vonal, és a pipa közti különbségről, tanácsot adtam: (remélem, megkapja akinek szántam) talán nem kellett volna annyit hiányozni az általános iskolából, ahol többek közt ez is ragadt volna a kedves postásra. Felhívtam a figyelmet, hogy mivel ki van pipálva a mai nap és az elsőbbségi küldemény is be van jelölve, jogosan éreztem azt, hogy ezt a levél még ma a birtokomba kerül. Sűrűn kértek elnézést, de ez nem von le abból a tényből, hogy most már nem csak az értesítőn látok pipát. Ismerek rendes postást is, volt a híradóban nemrég, lelépett a nyugdíjakkal aztán Ausztriában eltapsolta a zsozsót. Biztos ő sem tudta elviselni a kollégáit.

tibibi
(őstag)
ne is mond én ugy szoktam vadászni a postást .mert hiába vagyok otthon bedobja az értesitöt és viszlát mehetek sorba állni
szét tudnám verni a fejét multkor leugattam ,mert a törékeny csomagot próbálta begyömöszölni a ládába NORMÁLIS ??
neked adták a sebességemet.

[ Szerkesztve ]
V@zzeeg!
Bocs, de attól félek sebességileg igazad van. Majd jövő héten fordítva leszünk.
Normális, -postás? A két kifejezés nálam pont az ellenkezőjét jelenti!
(Bocs Ricsi, te vagy a kivétel!) 

nyikszi
(fanatikus tag)
Én a postásunkat elintéztem egy hasonló ügy után, bár akkor egy helyettes volt. Szóval otthon voltunk és délután látom a bedobott értesítőt. Elmentem a postára, akkor még nyugodtan, de előttem lévő rokkant nővel elkezdtek szórakozni, úgy felment bennem a pumpa, hogy átvettem a levelet és beírtam egy szépet a panaszkönyvbe. Egy hét múlva kijött a postás és az osztályvezető, sűrű elnézés közepette
De asszem ezt a postást is helyre kell raknom, mert többszőr tapasztaltam, hogy csak úgy bedobálja az ajánlott küldeményeket, kérdem én ha valami bíróságra kerülne, hogy tudná igazolni, hogy átvettem? 
Ma meg elmentem a megrendelt könyvekért, erre nincs meg csak az egyik
Mondván, hogy küldtek volna emailt, ha jöhetek átvenni. Ja, értem és az első miért van itt, a második pedig nincs, pedig egyikről se jött semmi. Erre azt mondja, benne van a vásárlási feltételekben. És kérdem nem lehetett volna beleírni az automata válaszba, hogy még egy mailt küldünk, ha jöhet a könyvekért? Erre Ő: Azt nem lehet megváltoztatni, az automatikus. ANYÁD PICSÁJA, ez is annyit ért a dolgokhoz, hogy...
Ott hagytam, mondtam tekintsék semmisnek a megrendelésem és ez is automatikus, csak úgy jött, úgy hogy nem lehet megváltoztatni
![;]](/dl/s/v1.gif)
Aztán meg mentem a kitisztított függönyökért, erre meg ott is mi vár? Semmi, hogy majd holnap. ANYÁTOK nektek is, a tököm tele volt a mai nappal, a szolgáltatókkal stb... 
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
Hát, eddig is sejtettem, hogy sunyi egy társaság, ez az ACTEL. Vagy engem néznek gyengeelméjűnek, vagy náluk valakinek nagyon elgurult a gyógyszere. Én a továbbiakban személyesen nem foglalkozom az üggyel, jövő hét elején ügyvédi felszólítást kapnak. Kérem a 40 napra amíg a szolgáltatást szüneteltették a kötbért, vagy perelek. Azt még nem tudta megmondani az ügyvédem, hogy a két hónap 1Mb/sec dologból ki tud e hozni valamit, de az sem reménytelen. Egy r@h#&t válaszra sem méltattak 2007 november 1.óta és jóváírnák a 40 napot? Van képük azt állítani, hogy ismételten felkínálnak nekem szerződés bontási lehetőséget. Mivel semmilyen választ nem adtak eddig, nem tudom hogy ezt hogy akarják bizonyítani? Én igyekeztem korrekt lenni velük, de nem bírom ha az arcomba hazudnak.
Itt az ACTEL levele.

nyikszi
(fanatikus tag)
Ezt nem értem, vagy csak hülye vagyok, vagy csak fáradt. Azt írják, hogy mindig elérte a minimum értéket, de később meg olyat írnak, hogy nem vetted igénybe
Ez azért tényleg röhejes vagy inkább sírni való 
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

Gabás
(őstag)
ha nem tudod bizonyítani, hogy 40 napig egyáltalán nem volt internet, akkor sztem fogadd el, amit ajánlanak
[ Szerkesztve ]
Szerintem el sem olvasták a leveleim. Nem vettem igénybe, jó poén! Ez egy picit árnyalja a tényt. Hallom is lelki füleimmel: felperes miért nem vette igénybe a szolgáltatást? Tisztelt Bírónő! - KIKAPCSOLTÁK! Mondjuk én is nehezen írnám le, az ő helyükben, hogy elb@szt@k, de ez majdnem úgy hangzik, mintha az ÉN hibámból nem lett volna adsl-em.
V@ZZZEEE! 
Hitelt érdemlően tudom bizonyítani.

nyikszi
(fanatikus tag)
Ez a lényeg. Egyébként meg, hogy nem válaszoltak a leveleidre az is sok mindent elárul. Ha meg esetleg lóvétól estél el, akkor azt is hajtsd be rajtuk
Majd ők meg tovább adják a számlát trékomnak 

headhunter
(senior tag)

Chris21
(újonc)
Szó mi szó, jól megemelték az árakat!
Logikus. Nyomott áron, sok előfizetőt szerezni, majd emelés után marad kb. 80%. Az Externetnek jött be ez nagyon, úgy 2 éve. Ez speciel szimpatikus tőlük, ügyes! 

tibibi
(őstag)

kapják be
azért lenne pár kérdésem számla általában mennyi idö után jön ?
szerzödést nem kellett volna már küldeniük?

tibibi
(őstag)
a ping valami iszonyat szar addig legalább az jó volt 

nyikszi
(fanatikus tag)
Hát nem tudom ki fog ennyiért maradni, de kérdés még, hogy mi lesz a többi szolgáltatónál?

nyikszi
(fanatikus tag)
Én részemről elégedett vagyok:

Hú, ez tényleg gyengusz.
Az a baj, hogy ezt a szolgáltató le sem sz@rj@.
Nem érdekli őket, fizeted a zsetont, a szolgáltatási minimum érték megvan, betesznek abba a fiókba ahol a többi problémás ügyfél van, és részükről el van intézve az ügy.
Örülök, hogy van akinek semmi problémája az Actellel, de a kedves kollégák is csak addig vidámak, míg véletlenül nem találják magukat ebben a fiókban.
Remélem erre nem kerül sor. 

Chris21
(újonc)
Ha ezek az árak maradnak hüségnyilatkozat után is, megyek más szolgáltatóhoz! Ennyi

nyikszi
(fanatikus tag)
Én is csak remélni tudom, hogy nem kerülök oda 

tibibi
(őstag)
tetszik a minimális letöltési sebesség

tibibi
(őstag)
nem csinálnál egy vonal tesztet?

nyikszi
(fanatikus tag)
Mire gondolsz?
(#444) szalaimark válasza headhunter (#431) üzenetére

szalaimark
(lelkes újonc)
Hát, jól megtolták az árakat... Én 6600-at fizetek 4 megáért, most 6990 a 3 Gigával ellátott forgalmi korlátos. Ha meg tudok velük egyezni 7200-ban (új előfizetők, korlát nélkül), akkor asszem maradok majd, 8600-ért biztos nem....
8600... Beszarás, drágább mint a T-Online... Sőt, ilyen drágát még nem láttam sehol... Azért ez megdöbbent, 4 megáért....

nyikszi
(fanatikus tag)
Most ezek az árak már érvényben vannak? Vagy egyelőre még nem teljesen publikus?
Mintha megrendült volna a bizalmad? Rá se ránts, csak heccellek. 

Chris21
(újonc)
Akinek van hüségnyilatkozata, annak ugye nem emelnek?
A lejárat után rögtön. 

tibibi
(őstag)
semmire megtaláltam