Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#301) tibibi válasza batman. (#298) üzenetére

tibibi
(őstag)

helyzet?

Xbox 360 HDD eredeti eladó részletek az apróban !

(#302) batman. válasza tibibi (#301) üzenetére

batman.
(tag)
LOGOUT blog

A net stabil, és a sebesség is 6mbit körüli. :K
Az ügyfélszolgálat továbbra sem válaszol. :(
Kezdem sejteni a stratégiájukat, egy biztos ellentmondásba nem fognak keveredni! :(((

Privinél írd be a témát, köszi!

(#303) tibibi válasza batman. (#302) üzenetére

tibibi
(őstag)

milyen előfizetésed van? 8mbit? mert az enyém az :O pedig volt már jobb is.Na engem se zaklatnak az acteltöl :DDD

[ Szerkesztve ]

(#304) batman. válasza tibibi (#303) üzenetére

batman.
(tag)
LOGOUT blog

Igen, 8mbit. Teszek fel képet később a mérésekről, de most más dolgom van. Még mindig aránylag jók a sebességeim. (6000/430)

(#305) batman. válasza tibibi (#303) üzenetére

batman.
(tag)
LOGOUT blog

A ma reggeli elég gyengusz, tegnap volt jobb is

[ Szerkesztve ]

(#306) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az actelnél, van bármi értelme annak a turbo gombnak. Vagy csak egy ujabb parasztvakítás?

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

(#307) batman. válasza Jégkokó (#306) üzenetére

batman.
(tag)
LOGOUT blog

Az Actel Turbo Internet csomag tartalma:
Letöltési sebesség 2000 Kbit/s
Feltöltési sebesség 256 Kbit/s
Turbó letöltés 4000 Kbit/s
Turbó feltöltési 512 Kbit/s
Mindez 4 390 Ft.-ért.
Biztos van akinek pont erre van szüksége. :B

(#308) nyikszi válasza batman. (#305) üzenetére

nyikszi
(fanatikus tag)

Na, most megnéztem én is a sebességem, erre 4k körüli :(( Asszem én se fogom ajánlani ezekután az Actelt senkinek :(

''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

(#309) csimpok válasza nyikszi (#308) üzenetére

csimpok
(fanatikus tag)

De ember, miből gondolod, hogy más szolgáltatónál gyorsabb lenne? Mind a T-Com hálózatát értékesíti. Vagy esetleg az Actel saját szolgáltatására fizettél elő (solo/duo)?

(#310) batman. válasza nyikszi (#308) üzenetére

batman.
(tag)
LOGOUT blog

Érdemes megnézni a t-com tesztszerverével is. Egyébként ha éppen csúcsforgalom van egy bizonyos részen, akkor ott mindenkinek belassul. Az a gáz ha a szolgáltató routerén korlátoznak le (erre hamar rájössz). Nekem van két megreklamált számlám, 8 mbit helyett folyamatos 1 mbit-et szolgáltattak. De azért ennyire nem kéne tudatlannak tartani. :(((

(#311) batman. válasza tibibi (#303) üzenetére

batman.
(tag)
LOGOUT blog

gyengusz

(#312) szalaimark

szalaimark
(lelkes újonc)

Én meg mostanában nem tudom lemérni a sebességem, a mérők nagy része azt írja, hogy 30-40 megás (!) ADSL-em van, pedig olyan biztos nincs. A sebessegmero.com és a SpeedTest-net is ezt csinálja. Az Actel mérője (speed.actel.hu) és még pár mérő sikeresen leméri a 4 megámat a Net 4-es csomagra, tehát jó.

Ez miért lehet?

[ Szerkesztve ]

(#313) batman. válasza szalaimark (#312) üzenetére

batman.
(tag)
LOGOUT blog

a SpeedTest.net nekem kevesebbet mér. Amíg az 4000-t, addig a T-Com 6000 körülit.

Ha a 6000 körüli érték marad nálam, akkor részemről sebességileg nincs bajom az Actellel.
Érdekes érték ez a 29380 :Y , nem tudom mi lehet, de valszeg bug. ;)

(#314) nyikszi válasza csimpok (#309) üzenetére

nyikszi
(fanatikus tag)

Olvass vissza és megtudod! 8 Mb-es voltam a TVnet-nél is és 6,7-tel ment, aztán átjöttem az Actelhez és 6,9 volt egy darabig, most meg sz@r 4 Mb :(( Nekem ne mondja senki, hogy nem bírja a vonalam, mert ezt úgyse hiszem el. Na holnap fel is hívom Őket.

[ Szerkesztve ]

''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

(#315) nyikszi válasza batman. (#310) üzenetére

nyikszi
(fanatikus tag)

Jó, igazad van, azzal nem mértem. Inkább letöltöttem egy demó verziót flashgettel, az eredmény ua. 4 Mb :(

(#316) szalaimark válasza batman. (#313) üzenetére

szalaimark
(lelkes újonc)

Hát valósnak biztos nem valós, a furcsa csak az, hogy egymástól független sebességmérők is mind ezt csinálják. Elkezdődik a mérés, megy fel 2 - 3 - 3.5 mega, majd egy ugrás, és kijön egy 20-50 közti érték. A mérők fele ezt csinálja, a másik fele meg korrektül megméri a 4 megát... Nem értem.

(#317) nyikszi válasza szalaimark (#316) üzenetére

nyikszi
(fanatikus tag)

Talán a cache-ben marad a mért adat. Nekem a melóhelyen csinál ilyeneket, ott alapból 20 Mb-es a net és amikor mégegyszer megnyomom, akkor kiad 100-at is néha :DD

(#318) shev7 válasza nyikszi (#314) üzenetére

shev7
(PH! kedvence)

nem mondom, hogy ez tortent, de egy lehetseges magyarazat:

a vonalad hossza nem fix, rendezokon megy at, es meglehet, hogy valami miatt at kellett patchelni teged egy hosszabb szakaszra. Ez is okozhatja a lassulast...

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#319) g@bo válasza batman. (#307) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

nem rossz.... e a turbo kieg szolgáltatás dija hol van?

[link]

(#320) nyikszi válasza g@bo (#319) üzenetére

nyikszi
(fanatikus tag)

A turbó ingyenes.

(#321) nyikszi válasza shev7 (#318) üzenetére

nyikszi
(fanatikus tag)

Nem hinném, hogy a 800 méterre lévő központból ne "egyenesen" jönne ide a net. Minek menne át kilómétereken, ha már 6 éve megy innen is?

(#322) tibibi válasza nyikszi (#321) üzenetére

tibibi
(őstag)

szerintem meg okoskodnak a dijcsomagokkal 8mbit áron adják a 4mbit-es csomagot.Azért érdekes dolgok vannak mindig mondom olcsó húsnak híg a leve :K mondjuk számlát se küldtek még meg szerzödést se amig nem írtam alá addig nem is fogom kifizetni a 8mbit árát.

(#323) nyikszi válasza tibibi (#322) üzenetére

nyikszi
(fanatikus tag)

Áhh, nem hinném, mivel 8 megás voltam és ment is. Mostanában sz@rakszik :((

(#324) batman. válasza nyikszi (#314) üzenetére

batman.
(tag)
LOGOUT blog

Nekem az Actelnél 6,6 volt a maximum.

(#325) batman. válasza nyikszi (#315) üzenetére

batman.
(tag)
LOGOUT blog

Én nem is mérném a sebességet, ha nem írná ki néha egy-egy weblapra, hogy, A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt. úgy hogy közben semmi mást nem csinálok (nem töltök le, fel, nem torrentezek, Dc-t évek óta nem használtam). :(

(#326) nyikszi válasza batman. (#325) üzenetére

nyikszi
(fanatikus tag)

Igen, nekem ugyanezt egy pár napja csinálja és ezért is mértem sebességet. Szóval szakadozik a net :((

(#327) g@bo válasza nyikszi (#320) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

nem értem, van egy alapcsomag, x sebesség, de turbo mikor, és mire fel?

(#328) nyikszi válasza g@bo (#327) üzenetére

nyikszi
(fanatikus tag)

Olvasd el jobban az Actel honlapján. Az csak akkor érvényes, ha az Actel adja a vonalat is, nem a T-com. Így OK?

(#329) g@bo válasza nyikszi (#328) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

nem, a vonalat az actel adja a telefont továbbra is a tcom.... fura csomag.

[ Szerkesztve ]

(#330) tibibi

tibibi
(őstag)

lehet,hogy nekünk is csak akkor lesz 8mbit ha turbógombot használjuk :DDD :DDD

(#331) csimpok válasza nyikszi (#326) üzenetére

csimpok
(fanatikus tag)

Csatlakozom, utóbbi pár napban nekem is időnként (néha kb 5 percenként) megáll netezés közben a kapcsolat egy fél percre, de érdekes módon letöltés vagy online játék nem szakad meg...

(#332) batman. válasza csimpok (#331) üzenetére

batman.
(tag)
LOGOUT blog

Rájöttem mi okozza nálatok a problémát. :DDD :DDD :DDD
Nekem pár napja kötötték vissza, nektek pár napja van szakadozós netetek! :Y
Na jó, csak vicceltem. ;)

(#333) batman. válasza batman. (#332) üzenetére

batman.
(tag)
LOGOUT blog

A hangyán azért ellenőrizhetitek, hogy nem vagyok e a közeletekben. :DDD

(#334) nyikszi válasza batman. (#333) üzenetére

nyikszi
(fanatikus tag)

Hozzám elég közel vagy, megyek is szólok T-comnak, hogy vissza az egész, inkább Neked ne legyen neted, nekünk meg legyen 8,5 mega :D :D :D

(#335) csimpok válasza batman. (#333) üzenetére

csimpok
(fanatikus tag)

B*szki ne szopass a Tesco mögött lakom ;) Király.

[ Szerkesztve ]

(#336) batman. válasza nyikszi (#334) üzenetére

batman.
(tag)
LOGOUT blog

Magas labda volt, nálad a pont. :K

(#337) batman. válasza csimpok (#335) üzenetére

batman.
(tag)
LOGOUT blog

Kicsi a világ ;) Akkor ha azt mondom neked, hogy "Pesti úti sebességgel" megy a net nálam, te pontosan tudod, mennyire lassú. Jelenleg 1 gép megy itthon, nem töltök le, 25KB/s -el töltök fel (ez stabil), 2 böngésző ablak van nyitva, amelyek felváltva fagynak le, időtúllépés miatt. Szerintem egy 8 megás kapcsolatnak ennél azért többet kéne nyújtania. :((( Merre laksz, az 511 es környékén? Én az 501 ben. :R

[ Szerkesztve ]

(#338) csimpok válasza batman. (#337) üzenetére

csimpok
(fanatikus tag)

Én a másik oldalon lakom ;)

Nálam a letöltéssel nincs semmi baj.

(#339) batman. válasza csimpok (#338) üzenetére

batman.
(tag)
LOGOUT blog

Alapvetően nekem sincs bajom. Néha belassul a net, jellemzően a böngészőn lehet észrevenni. Pillanatnyilag ez még "belefér" bár az ember azt gondolná, ha a elérhető (lakossági) legmagasabb sebességre fizet elő, akkor ez nem fordul elő. :W

(#340) szalaimark válasza csimpok (#335) üzenetére

szalaimark
(lelkes újonc)

:) :) Hát ez jó... Én is melletted lakom, de nálam ilyen még nem volt. Lehet engem is megtámad? :D :DDD

(#341) batman. válasza szalaimark (#340) üzenetére

batman.
(tag)
LOGOUT blog

Azért nem hiszem ám el, hogy az összes topiclakó a szomszédom! :DDD :DDD :DDD

(#342) szalaimark válasza batman. (#341) üzenetére

szalaimark
(lelkes újonc)

17. kerület, Gázló utca :D

(#343) batman. válasza szalaimark (#342) üzenetére

batman.
(tag)
LOGOUT blog

Hihetetlen. :))
Ha felém jártok, mérhettek egyet. :R

(#344) csimpok válasza batman. (#343) üzenetére

csimpok
(fanatikus tag)

Én szoktam arrafele bringázni (télen nem), ahol az a körút van a buszvégállomással és a játszótérrel középen :) Na de ez már off :)

Most meg volt egy nagyobb szakadás, pár percig nem is tudtam kapcsolódni... remélem csinálnak valamit, mert idén eddig több gondom volt a nettel, mint nyár óta összesen.

(#345) batman. válasza csimpok (#344) üzenetére

batman.
(tag)
LOGOUT blog

Képben vagy. :K
Nekem is "szétdobált" de kb 20 perce megint jó.
Azt kéne tudni, a környéken ez csak Acteles "hiba" vagy egyéb usereket is érint.
Holnap megkérdezek pár embert a környékről.
Jó8t! ;)

(#346) Chris21

Chris21
(újonc)

Én Győr mellett lakom (nem szerepelek a térképen), egy kicsi faluban, de nekem nincsenek ilyen gondjam az actellel! Egyszersem szakadt meg, 4mb/s csomagba vagyok, mindig kb olyan 470k gyorsaságu a net!

(#347) csimpok válasza Chris21 (#346) üzenetére

csimpok
(fanatikus tag)

Nekem kb 467 Kb szokott lenni. Jó hallani, hogy más Actelesnek jó a netje, így inkább T-Comos hiba lehet.
Mondjuk az relatív, hogy kinek mi számít hibátlan netnek, lehet hogy ha valaki fél órát netezik naponta, annak fel se tűnik semmi, csak az ilyen power usereknek, mint én :D

[ Szerkesztve ]

(#348) headhunter válasza Chris21 (#346) üzenetére

headhunter
(senior tag)

Mikor kötötted a szerződést, mert most csak Budapestieknek lehet ?

(#349) Gabás

Gabás
(őstag)

szakadozásokhoz: 10. ker, este 7-8 közt le-ledob, de a sebességgel nincs gond

[ Szerkesztve ]

(#350) nyikszi

nyikszi
(fanatikus tag)

Na, megmértem, Acteles sebességmérővel és T-comossal is, aztán elküldtem az Actelnek. És már vissza is írtak, hogy továbbították. Vagy kifogtam egy jó üfsz-st vagy szimplán mákom volt. Remélem csinálnak is valamit. Egy hét múlva jelzek van-e változás.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.