helyzet?
Xbox 360 HDD eredeti eladó részletek az apróban !

helyzet?
A net stabil, és a sebesség is 6mbit körüli.
Az ügyfélszolgálat továbbra sem válaszol.
Kezdem sejteni a stratégiájukat, egy biztos ellentmondásba nem fognak keveredni! 
Privinél írd be a témát, köszi!

milyen előfizetésed van? 8mbit?
mert az enyém az
pedig volt már jobb is.Na engem se zaklatnak az acteltöl 
[ Szerkesztve ]
Igen, 8mbit. Teszek fel képet később a mérésekről, de most más dolgom van. Még mindig aránylag jók a sebességeim. (6000/430)
A ma reggeli elég gyengusz, tegnap volt jobb is
[ Szerkesztve ]
Az actelnél, van bármi értelme annak a turbo gombnak. Vagy csak egy ujabb parasztvakítás?
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
Az Actel Turbo Internet csomag tartalma:
Letöltési sebesség 2000 Kbit/s
Feltöltési sebesség 256 Kbit/s
Turbó letöltés 4000 Kbit/s
Turbó feltöltési 512 Kbit/s
Mindez 4 390 Ft.-ért.
Biztos van akinek pont erre van szüksége. 

Na, most megnéztem én is a sebességem, erre 4k körüli
Asszem én se fogom ajánlani ezekután az Actelt senkinek 
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

De ember, miből gondolod, hogy más szolgáltatónál gyorsabb lenne? Mind a T-Com hálózatát értékesíti. Vagy esetleg az Actel saját szolgáltatására fizettél elő (solo/duo)?
Érdemes megnézni a t-com tesztszerverével is. Egyébként ha éppen csúcsforgalom van egy bizonyos részen, akkor ott mindenkinek belassul. Az a gáz ha a szolgáltató routerén korlátoznak le (erre hamar rájössz). Nekem van két megreklamált számlám, 8 mbit helyett folyamatos 1 mbit-et szolgáltattak. De azért ennyire nem kéne tudatlannak tartani. 

gyengusz

Én meg mostanában nem tudom lemérni a sebességem, a mérők nagy része azt írja, hogy 30-40 megás (!) ADSL-em van, pedig olyan biztos nincs. A sebessegmero.com és a SpeedTest-net is ezt csinálja. Az Actel mérője (speed.actel.hu) és még pár mérő sikeresen leméri a 4 megámat a Net 4-es csomagra, tehát jó.

Ez miért lehet?
[ Szerkesztve ]
a SpeedTest.net nekem kevesebbet mér. Amíg az 4000-t, addig a T-Com 6000 körülit.
Ha a 6000 körüli érték marad nálam, akkor részemről sebességileg nincs bajom az Actellel.
Érdekes érték ez a 29380
, nem tudom mi lehet, de valszeg bug. 

Olvass vissza és megtudod! 8 Mb-es voltam a TVnet-nél is és 6,7-tel ment, aztán átjöttem az Actelhez és 6,9 volt egy darabig, most meg sz@r 4 Mb
Nekem ne mondja senki, hogy nem bírja a vonalam, mert ezt úgyse hiszem el. Na holnap fel is hívom Őket.
[ Szerkesztve ]
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

Jó, igazad van, azzal nem mértem. Inkább letöltöttem egy demó verziót flashgettel, az eredmény ua. 4 Mb 

Hát valósnak biztos nem valós, a furcsa csak az, hogy egymástól független sebességmérők is mind ezt csinálják. Elkezdődik a mérés, megy fel 2 - 3 - 3.5 mega, majd egy ugrás, és kijön egy 20-50 közti érték. A mérők fele ezt csinálja, a másik fele meg korrektül megméri a 4 megát... Nem értem.

Talán a cache-ben marad a mért adat. Nekem a melóhelyen csinál ilyeneket, ott alapból 20 Mb-es a net és amikor mégegyszer megnyomom, akkor kiad 100-at is néha 

nem mondom, hogy ez tortent, de egy lehetseges magyarazat:
a vonalad hossza nem fix, rendezokon megy at, es meglehet, hogy valami miatt at kellett patchelni teged egy hosszabb szakaszra. Ez is okozhatja a lassulast...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

nem rossz.... e a turbo kieg szolgáltatás dija hol van?

A turbó ingyenes.

Nem hinném, hogy a 800 méterre lévő központból ne "egyenesen" jönne ide a net. Minek menne át kilómétereken, ha már 6 éve megy innen is?

szerintem meg okoskodnak a dijcsomagokkal 8mbit áron adják a 4mbit-es csomagot.Azért érdekes dolgok vannak mindig mondom olcsó húsnak híg a leve
mondjuk számlát se küldtek még meg szerzödést se amig nem írtam alá addig nem is fogom kifizetni a 8mbit árát.

Áhh, nem hinném, mivel 8 megás voltam és ment is. Mostanában sz@rakszik 
Nekem az Actelnél 6,6 volt a maximum.
Én nem is mérném a sebességet, ha nem írná ki néha egy-egy weblapra, hogy, A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt. úgy hogy közben semmi mást nem csinálok (nem töltök le, fel, nem torrentezek, Dc-t évek óta nem használtam). 

Igen, nekem ugyanezt egy pár napja csinálja és ezért is mértem sebességet. Szóval szakadozik a net 

nem értem, van egy alapcsomag, x sebesség, de turbo mikor, és mire fel?

Olvasd el jobban az Actel honlapján. Az csak akkor érvényes, ha az Actel adja a vonalat is, nem a T-com. Így OK?

nem, a vonalat az actel adja a telefont továbbra is a tcom.... fura csomag.
[ Szerkesztve ]

lehet,hogy nekünk is csak akkor lesz 8mbit ha turbógombot használjuk

Csatlakozom, utóbbi pár napban nekem is időnként (néha kb 5 percenként) megáll netezés közben a kapcsolat egy fél percre, de érdekes módon letöltés vagy online játék nem szakad meg...
Rájöttem mi okozza nálatok a problémát.
Nekem pár napja kötötték vissza, nektek pár napja van szakadozós netetek!
Na jó, csak vicceltem. 
A hangyán azért ellenőrizhetitek, hogy nem vagyok e a közeletekben. 

Hozzám elég közel vagy, megyek is szólok T-comnak, hogy vissza az egész, inkább Neked ne legyen neted, nekünk meg legyen 8,5 mega

B*szki ne szopass a Tesco mögött lakom
Király.
[ Szerkesztve ]
Magas labda volt, nálad a pont. 
Kicsi a világ
Akkor ha azt mondom neked, hogy "Pesti úti sebességgel" megy a net nálam, te pontosan tudod, mennyire lassú. Jelenleg 1 gép megy itthon, nem töltök le, 25KB/s -el töltök fel (ez stabil), 2 böngésző ablak van nyitva, amelyek felváltva fagynak le, időtúllépés miatt. Szerintem egy 8 megás kapcsolatnak ennél azért többet kéne nyújtania.
Merre laksz, az 511 es környékén? Én az 501 ben. 
[ Szerkesztve ]

Én a másik oldalon lakom 
Nálam a letöltéssel nincs semmi baj.
Alapvetően nekem sincs bajom. Néha belassul a net, jellemzően a böngészőn lehet észrevenni. Pillanatnyilag ez még "belefér" bár az ember azt gondolná, ha a elérhető (lakossági) legmagasabb sebességre fizet elő, akkor ez nem fordul elő. 

Hát ez jó... Én is melletted lakom, de nálam ilyen még nem volt. Lehet engem is megtámad?

Azért nem hiszem ám el, hogy az összes topiclakó a szomszédom!

17. kerület, Gázló utca 
Hihetetlen.
Ha felém jártok, mérhettek egyet. 

Én szoktam arrafele bringázni (télen nem), ahol az a körút van a buszvégállomással és a játszótérrel középen
Na de ez már off 
Most meg volt egy nagyobb szakadás, pár percig nem is tudtam kapcsolódni... remélem csinálnak valamit, mert idén eddig több gondom volt a nettel, mint nyár óta összesen.
Képben vagy.
Nekem is "szétdobált" de kb 20 perce megint jó.
Azt kéne tudni, a környéken ez csak Acteles "hiba" vagy egyéb usereket is érint.
Holnap megkérdezek pár embert a környékről.
Jó8t! 

Én Győr mellett lakom (nem szerepelek a térképen), egy kicsi faluban, de nekem nincsenek ilyen gondjam az actellel! Egyszersem szakadt meg, 4mb/s csomagba vagyok, mindig kb olyan 470k gyorsaságu a net!

Nekem kb 467 Kb szokott lenni. Jó hallani, hogy más Actelesnek jó a netje, így inkább T-Comos hiba lehet.
Mondjuk az relatív, hogy kinek mi számít hibátlan netnek, lehet hogy ha valaki fél órát netezik naponta, annak fel se tűnik semmi, csak az ilyen power usereknek, mint én 
[ Szerkesztve ]

Mikor kötötted a szerződést, mert most csak Budapestieknek lehet ?

szakadozásokhoz: 10. ker, este 7-8 közt le-ledob, de a sebességgel nincs gond
[ Szerkesztve ]

Na, megmértem, Acteles sebességmérővel és T-comossal is, aztán elküldtem az Actelnek. És már vissza is írtak, hogy továbbították. Vagy kifogtam egy jó üfsz-st vagy szimplán mákom volt. Remélem csinálnak is valamit. Egy hét múlva jelzek van-e változás.
[ Szerkesztve ]