nektek mükszik az ügyfél portál?
Xbox 360 HDD eredeti eladó részletek az apróban !

nektek mükszik az ügyfél portál?

Itt tudod elérni:
192.168.254.1
A főoldalon nem mindíg van kint a link, nem tudom mért (nekem pl. most nincs ott), de a linkről nekem jó.

Sajnálom, nincs előfizethető szervíz.
Tarifa csomagok
Megnevezés
nekem csak a nevem van se csomag se semmi

Mi kéne hogy legyen még?
Ennek az oldalnak 3 használható funkciója van:
1) Megtudhatod az ügyfélszámod.
2) Megtudhatod az IP címed.
3) Megtudhatod a forgalmad.
Másra nem jó. Ezeket eléred?

Érdekes, amikor néztem nekem mindig ott volt 
[ Szerkesztve ]
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

Nekem kb. 50%-ban nincs ott. Valószínűleg IP cím vagy vonaladtakok alapján azonosítja az oldal, hogy az illető Actel előfizető-e, és akkor rakja ki a linket. Mivel én routert használok, így állandóan be vagyok tárcsázva. Ha időnként nem tárcsázok be újra, akkor eltűnik a link a kezdőlapról. Gondolom megadott idő után lejárnak a beregisztrál címek, és ha ritkán tárcsázol újra, akkor előfordul, hogy nincs ott a link.

nekem még nevem sincs ott, meg semmi
használható információ! 
the truth is out there

Ha Acteles belépési adatokkal tárcsázol be, akkor pedig működnie kéne. Ez sajnos a hívd a 1209-et, és panaszkodj esete ismét. 

majd beszólok nekik! 
the truth is out there

persze..majd 2 hét múlva... 
Gigabyte Z68P-DS3, core i5@4,5Ghz, 8Gb Adata 2000g@2133Mhz,Gainward GTX460,Corsair TX650,AC Freezer 13

most beszéltem az actelel és a mellébeszélés mellet azt mondta a pasi,hogy azért nem elérhető az elöfizetöi szerviz,mert átalakitás alatt vannak a net csomagok valószinüleg drágább lesz
kiváncsi vagyok felmerik e emelni az 1 éves hüségnyilatkozattal kötött árakat 

Nem emelhetik, a szerződés egyoldalú módosítása miatt. Ha lejár az egy év, akkor emelhetik. Ezért jöttem el a TVnettől.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

Ha valaki most jön át és kér ajánlót 5000 Ft jóváírásért, akkor küldjön PM-et, és kapja az adatokat.

remélem nem emelik, mert kiverem a biztositékot 

Üdv
Acteles lettem én is, de van egy kis gondom. Sehogyse tudom megosztani két gép között az internetet. (Eddig chello volt, ott simán ment)
Van egy D-Link DI-524 routerem, de ahogy rákötöm a dolgokat, semmi nem lesz, hiába írom be az IP-jét amin elvileg konfigurálni kéne, nem nyitja meg a böngésző. Pedig elég világosan le van írva mit hogy kell csinálni, külön adsl-re is, de már a kezdő lépést se engedi meg. Van valakinek valami ötlete?
Köszi

Szóval, beírod a router IP címét a böngészőbe, és nem találja. Ennek nincs sok köze az ADSL hez, elvileg akkor is kéne mennie, ha egyátalán nincs net. Az egyik tippem, ez kevésbé valószínű, hogy resetelve lett a router, és visszaállt az IP címe alapbeállításra, akkor a használati utmutatójában kéne megnézni, mi az. A másik, és ez a valószínűbb, hogy a fizikai összeköttetéssel van a gond. Ellenőrizni kéne a csatlakozásokat a gépen, és a routeren is. Fontos hogy az egyes catlakozóba menjen be annak a gépnek a csatlakozója, ahonnan konfigurálni fogod, és a megfelelő helyre az ADSL vezetéke. Ha ez mind oké, akkor újra kéne indítani a routert, lehetőleg áramtalanítással, úgy a biztos, majd újra be, már a megfelelő drótozással, ezután próbálni ismét. Ha nem megy, akkor resetelni kéne a routert, ilyen gomb biztos van rajta, és aztán próbálni. Elvileg mennie kell.

Hali
Köszönöm a gyors választ!
Igen, resetelve lett a router, ekkor már nem él az az alap IP cím ami rá van írva?

A resetelés akkor lett volna gond, ha korábba meg lett vonla változtatva a router IP címe, és azt próbálad volna. Ami rá van írva, az kéne, hogy jó legyen. (Ált.: 192.168.0.1 , 192.168.1.1). Ha nem megy, akkor próbáld még azokat, amit előbb második pontban leírtam, ill. újra resetelni.

Értem...
De most néztem utána az IP-knek, ha rárakom a routert + modemet, nem kapok IP-t a routertől, 0.0.0.0 lesz...
Chellonál még minden jó volt, kifogástalanúl működött a router, szóval nem hiszem hogy vele lenne a baj, csak azt nem értem, hogy most miért nem kap IP-t a gép, ha csatlakoztatom a routert meg az acteles modemet.
Most hogy nincs rajta a router, megnézve az IP-ket:
Ethernet adapter:
IP: 192.168.0.1
Actel per pillanat:
IP: 88.209.xxx.xx
De ahogy rárakom a routert két 0.0.0.0-ás sort ad ki, szóval itt lehet valami baj, amire még nem jöttem rá :S

Mivel ugye a routerben is be kell állítani az Acteles kapcsolat adatait, így addíg, míg ezt nem teszed meg, nem meglepő, hogy Acteles IP címed nem lesz. Csak ugye a konfigurálást nem tudod elvégezni, ha nem éred el a routert. Ha a router a két gép között van, a gépek kapnak IP-t a routertől? Tehát ha a router 192.168.0.1, akkor a gépek pl. 192.168.0.xxx. Az IP-k beállításánál (a gépeken) nem kell hogy meg legyen adva semmi, gondolom a router oszt IP-t DHCP-vel, ez kell, hogy bekapcsolva legyen.

Kiderült közben egy kis hiba, megjött az eslő számlám, le is volt vonva róla 5000 Ft. az ajánlóért. Tőlem is lehet ajánlót kérni az actel@hht.hu címen, megy autómatikusan, azonnal a válasz. A gond csupán az, hogy eddig rossz adatokkal ment, ugyanis felhívtam az Actelt az ügyfélszámomért, meg is adtak egy 6 jegyű kódot, de most, mikor kijött a számla, kiderült hogy az ügyfél azonosító, és nem ügyfél szám.
Tehát a helyes ügyfélszám:: 102507
Az actel@hht.hu-ról már a helyes adatok mennek, mind a 4.
[ Szerkesztve ]

Nekem meg rossz címre postázzák a számlát
már az előzőnél szóltam, azt írták átjavították, erre ma kaptam meg a 2007.12.28-ig esedékes számlát 
Ajánlót tőlem is lehet kérni ;)
[ Szerkesztve ]

Nekem meg még nem küldtek 1 számlát sem, pedig már december óta acteles vok!

attól ne félj, hogy nem kell nekik a pízed, majd küldik egyszerre
nekem novembertől van, és a számla csak most jött meg
[ Szerkesztve ]

nekem meg még mindig 4mb és sz@rnak rám 

most hívtam öket azt mondták a tcom szerint ennyit tud a vonalam érdekes 
Adatmennyiség: 512.20 kbyte (524 488 byte)
Letöltési idő: 1.04 sec
Sebesség: 3977 kbit/sec (4 072 448 bit/sec)
Vonali sebesség: 4672.00 kbps
Feltöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 512.20 kbyte (524 488 byte)
Letöltési idő: 19.17 sec
Sebesség: 213 kbit/sec (218 112 bit/sec)
Vonali sebesség: 256.00 kbps
Adatmennyiség: 1024.20 kbyte (1 048 776 byte)
Letöltési idő: 2.16 sec
Sebesség: 3811 kbit/sec (3 902 464 bit/sec)
Vonali sebesség: 4480.00 kbps
Feltöltési sebesség teszteredmények
Adatmennyiség: 1024.20 kbyte (1 048 776 byte)
Letöltési idő: 38.45 sec
Sebesség: 213 kbit/sec (218 112 bit/sec)
Vonali sebesség: 256.00 kbps
ja és nem módositják 4mbitre

[ Szerkesztve ]

Hol voltál ezelőtt? És ott mekkora neted volt?

tvnet 4mb de hajszállal jobb volt mint most simán megvolt a 4.2mbit

És itt akartál 8 megát? 

ja ,mert azt mondtátok ugy menjek át,hogy egyböl 8mbit csomagot kérjek ,de tuti ,hogy nem a vonalam nem birja ha nem a tcom szopat.Meg a te ajánloddal jöttem az actelhez ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

1. Én nem mondtam, hogy így gyere át, mert én folyton azt szajkóztam, hogy itt nem lehet lefelé váltani csomagot és amikor én váltottam, akkor fel is hívott az Actel, hogy tuti megy-e a 8 Mbit, mert náluk nincs váltási lehetőség. És én így azt vallom máig, hogy ha valakinél nem ment, akkor ide ne 8 megásra jelentkezzen.
2. Priviben azt írtad, hogy nem én voltam a "nyerő", valakivel megint összekeversz 
Olvasd el a 100-tól a 104-es hsz-ig, és ott láthatod én mit ajánlottam. Nem azt, hogy egyből gyere 8 megásra 
[ Szerkesztve ]

Ha a TVnet-nél 4 megás nete volt, akkor nem tudhatta, hogy megy-e a vonalán a 8 megás... Szerintem is mennie kéne, valami hiba lesz ott a dolgoban. És megint más, hogy nincs náluk csomagváltás, meg megint, ha nem megy a nagy csomag, és ezért csak a kisebb árát kell fizetni. Ez így korrekt, úgyhogy ezért kell reklamálni. Persze jogilag sajnos nem kötelezettségük adni a kisebbet.

Lehet, de ahogy írja, hogy rosszabb lett a net pár 100-zal, akkor 2x is meggondolja, hogy váltson-e feljebb.

...TVnet 4 megája volt, és az Actelhez már 8 megára szerződött. A lassulást akkor észlelte, mikor már Acteles lett, tehát ekkor már nem tudott ezzel számolni, hiszen elvileg 8 megája volt, már nem lehetett mit tenni. Még annyit lehetett volna csinálni, hogy átmegy 4 megára, és akkor észlelte volna előbb a lassulást, és ezt már figyelembe vehette volna. Ez azonban nagyon ritka (1-ről 4-re nekem gond nélkül ment), úgyhogy elég körülményesenek tartanám ezt a megoldást...

Ezt mondom én is. "Ha" amit én ajánlottam, hogy 4 megásan jöjjön át és "akkor" látja a lassulást, akkor "meggondolja" a csomagváltást.

Hát igen, nekem furcsa, hogy erre van szügség, de úgy látszik, mégis... 

Igen, sajnos, ez ma (is) MO
Mikor lesz már olyan mint nyugaton? Mindig meglesz az a 10-15 év különbség? Ez a princz (direkt kisbetűvel írom) is csak felidegesít, amikor milliárdokat csalt el és kap röhelyes 3,6 milla büntit
Mintha nekem kellene 10 fillért büntetésként megfizetnem. Rohadjon meg az állam, a rendszer, az igazságszolgáltatás stb... hogy hagyja az ilyeneket szabadon futni.

De van váltási lehetöség, mert az én tvnet 8mb-röl simán áttettek az actel 4mb-s csomagjába! Csak a hüségnyilatkozat alatt nem engedik a csomagokat lejjebb váltatni!

Így van: "Csak a hüségnyilatkozat alatt nem engedik". Ez éppen elég.

lehet ,hogy keverlek
mindegy akkor is érdekes,hogy az actelnél 3,7 a 4mb a tvnetnél meg 4,4 ugyanazon a vonalon.

és az kizárt ,hogy letudjam mérni valahogy a modem és a központ közti sebességet
egyébként letojom a 8mbit-et az bosszant ,hogy szarabb lett a 4mb mint a tvnetnél ami nem vonali hiba
csak tudnám kit jelöltem ajánlónak

Modemmel le tudod mérni, ha olyan modemed van aminek van admin felülete.
Itt anno sokat írogattak erről:
Közben itt találtam egy átfogó leírást:
[ Szerkesztve ]

huawei csodám van próbáltam,de nem sikerült az admin belépés 

Pedig itt írják, hogy működik:

megpróbálom mégegyszer 

Közben eszembejutott (
), hogy nekem se a régi Siemens modemem van és most kipróbáltam.
Downstream: 7808; Upstream: 544.
Nekem a valós érték ami eddig max volt: 6900 és 442
Végülis nem rossz.

no most sikerült esetleg konkrétan tudod hogyan kell lemérni

A leírásban ott van, amúgy én se tudom hogyan kell, most csináltam ilyet előszőr
Van valami program is, de olvasgasd azt a hwsw fórumot és biztos rálelsz.

Nem budapesti fórumozónak van Actel-es előfizetése?
Nem rendelhető ez a csomag : Actel Net 8[link] 
(#250) szalaimark válasza headhunter (#249) üzenetére

A Net csomagok átalakítás miatt jelenleg csak Budapesten rendelhetőek, az Actel tájékoztatása szerint.