ha esetleg valaki igy járna mint én:
[OFF]
Tisztelt Actel zrt!
Hivatkozva a 2009 06 23-án kézhez kapott 1026250022 számla számú kötbér levelükre
utoljára és nyomatékossan kijelentem nincs önöknél nem lejárt adsl szerzödésem .Ami
volt az is lejárt 2008.11.19.-énaz igaz ,hogy elöfizetöjük voltam egy Net 8
szolgáltatásra ami az elsö pillanattól
kezdve 4mbit /sec-on müködött amit önök 10-hónapon keresztül nem voltak képessek
helyrehozni szerintem nem is akarták.Havonta legalább háromszor bejelentettem amit
az ügyfsz. azzal intézett el ,hogy
nincs bent a kolléga, de tudnak a hibáról és majd visszahívnak természetessen nem
hívtak majd amikor az enternet átvette a cégetvelük sikerült hosszas telefonálás
után 5.5mbit/sec sebességet elérniük hozzá teszem
az elöző tvnet szolgáltatonál simán ment a 8mbit.Ezzel csak érzékeltetném ,hogy nem
vagyok egy fontoskodó ügyfél hanem egy marha aki dupla pénzt fizetett a
"szolgáltatásukért".Ezek után joggal várhatom el ,hogy egy elnézést kérő levélben
lezárják végre a
dolgot ellenkező esetbena Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség és a Nemzeti Hírközlési
Hatóság lesz a következő
lépésem.[/OFF]
rendelkezésünkre álló dokumentációk birtokában megállapítottuk, hogy 2008. január 28-án 1 éves hűségidő vállalásával határozott idejű előfizetői szerződést kötött cégünkkel 8096/512 kbit/s maximális sebességű NET8 csomagunkra.
Szeretnénk tájékoztatni arról is, hogy szolgáltatásunk sebességét döntő mértékben a telefonvonal minőségi paraméterei, illetve az Ön lakásának T-Com főközponttól mért távolsága határozzák meg. Ismételten felhívnánk figyelmét arra, hogy Társaságunk a sebességpanaszokkal kapcsolatosan, csak és kizárólag akkor tud érdemben intézkedni, ha a Társszolgáltatótól (Magyar Telekom) hivatalos vizsgálati eredmény érkezik arra vonatkozóan, hogy a szóban forgó telefonvonal minőségi paramétereinek megváltozása miatt valóban nem nyújtható az Ön által megrendelt 8Mbit/s sávszélesség.
Mivel Társszolgáltatónktól ilyen irányú visszajelzés nem érkezett, Actel Zrt. sem tudott intézkedni a sebességpanasszal kapcsolatosan.
Általános Szerződési Feltételünk értelmében továbbá - melyet szerződésünk megkötésekor Ön is elfogadott - megtalálhatóak a csomagokhoz tartozó garantált minimum értékek. Az Ön esetében az elméleti maximum 8096/512 kbit/s, az ehhez tartozó minimum érték pedig 480/192 kbit/s sebesség. A minimum érték nyújtásával Társaságunk a szerződést teljesítette.
Számlapanaszát azonban, a pénzügyi rendszerünk által kipostázott 35.000 Ft összegű kötbérszankció megfizettetése ügyében jogosnak ítéltük meg, ugyanis a szóban forgó számla sajnos pénzügyi rendszerünk átmeneti hibájából kifolyólag tévesen került kiállításra és postázásra. Szeretnénk megkérni arra, hogy a szóban forgó összeget ne fizesse be Társaságunk felé.
Az okozott kellemetlenségek miatt szíves elnézését kérjük!
Felmerül a kérdés ha esetleg valaki nem olvassa a fórumokat simán befizeti a kötbér számlát azért kicsit felháborítónak tartom az egész ügyet szerencse ,hogy az actel mint olyan megszünt.
[ Szerkesztve ]
Xbox 360 HDD eredeti eladó részletek az apróban !