Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#51) sloeb válasza Prego (#50) üzenetére

sloeb
(lelkes újonc)

Prego: Szerintem 20-25k ideális ár(bocs ha rosszul mondom..)

Én szombaton rendeltem meg az Acer X193 Wide TFT monitoromat, ha megjön írok róla hogy milyen is. ;)
[link]

[ Szerkesztve ]

(#52) sloeb

sloeb
(lelkes újonc)

Jó reggelt mindenkinek!

Pénteken megjött az X193w típusú monitorom a gépemmel együtt. Hát először is ott kezdem, hogy nagyon be volt csomagolva :). A külseje nagyon szép és szépen világít neonkéken a ledje is. Az elején gondjaim voltak a felbontás és a képélesség beállításával, de ha elolvastam volna a tájékoztatót akkor nincs. Eddig a GRID-et, DIRT-öt, és FIFA-t próbáltam ki, az 5ms-os válaszidő megtette a dolgát, szépen ment rajta minden, nem voltak rajta "szellemképek". Összességében szerintem egy nagyon jó minőségű és ár/érték arányú monitor tulajdonosa lehetek. Ajánlom annak aki szélesvásznon akar filmet nézni és játszani. :K
Üdv.: sloeb.

(#53) kirusz válasza sloeb (#52) üzenetére

kirusz
(lelkes újonc)

magyar osd menü van benne?ACER P191W DVI és ez a monitor között mi a külömbség?A X193w t nem dvi kompatibils?elöre is köszi a válaszokat

(#54) kirusz

kirusz
(lelkes újonc)

na mindegy már megrendeltemX191wDVI-t :)

(#55) sloeb válasza kirusz (#53) üzenetére

sloeb
(lelkes újonc)

nem, sajnos nincs benne magyar OSD, de a p191-ben lehet h van, nem tudom, az Az acer oldalán biztos fent van. A különbség én úgy tudom annyi, hogy a P191w CystalBrite-os, az X193w nem. Az X193 hoz én kaptam egy VGA to DVI-s átalakítót és így ment rá a 9600GT-re.

További szép napot...

(#56) kirusz válasza sloeb (#55) üzenetére

kirusz
(lelkes újonc)

CystalBrite-os,ez mit jelent?köszi a válaszokat :)

(#57) sloeb válasza kirusz (#56) üzenetére

sloeb
(lelkes újonc)

"Acer CrystalBrite™ technológia
Az Acer CrystalBrite technológia a normál fényes és hagyományos kijelzőkénél ragyogóbb és fényesebb képmegjelenítést biztosít nagyobb kontrasztaránnyal, minimálisra csökkentve a külső környezet fényének szétszóródását."

:R

Szép estét!

(#58) CactuS

CactuS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Fontolóra vettem egy Acer monitor beszerzését P191W DVI. Azonban lenne néhány kérdésem.

Ha jól sejtem (bár nincsen a gyártó honlapján) TN paneles lesz a kicsike. Van valakinek tapasztalata esetleg a monitor színhűségéről/képéről? (Nem ilyen extrém tesztek érdekelnek, hanem az,hogy nagyon randa esetleg, vagy elfogadható)

A másik dolog, hogy a 3 napos pixelgarancia az opcionális hozzá. Megéri az a plusz néhány ezer forint, vagy nem szokott előfordulni manapság már pixelhibás TFT?:B

http://www.cargorent.hu - A cégautókölcsönző

(#59) wiggen123 válasza CactuS (#58) üzenetére

wiggen123
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem TN paneles monitorok 60-70k körül kezdődnek vagy még a felett. Biztos, hogy TN panelos.
Itt megnézheted milyenek a színei egy hasonló szériás monitornak más monitorokhoz képest. Jó kis összehasonlító oldal. Szerintem semmivel se rosszabb az acer mint pl az agyonhypolt samsung. Én is hamarosan lecserélem a 17" acer tftm egy widera és tuti, hogy acer lesz az is.
Pixelhiba mindenhol előfordulhat. De abból a 1.3 millió pixelből szerintem észre se vesz az ember 1-2 hibát. Mondjuk én ezt úgy mondom, hogy nincs egy hibás se a monitoromon :P
Másrészről meg egy monitor elég hosszútávú befektetés, ha ne adj isten pont olyan pixel lenne hibás, ami feltűnő helyen van (középen fehér alapon állandó fekete pixel), az nagyon szívás lenne. Ezért lehet megérné az a +3 ezer.

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#60) CactuS válasza wiggen123 (#59) üzenetére

CactuS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát annál a bizonyos cégnél (nevet nem mondanék) 1 óra telefonálgatás után (miután felvették végre) sem voltak képesek elmagyarázni, hogy az a 3 napos garancia mivel több, mint az acer saját garanciája, így tuti nem ott veszem meg :B

Egyébként azt valaki meg tudja mondani, hogy mi a különbség a x193W és a már emlitett P191W között? Azt látom, hogy mind2 wide+DVI, és a 191ben benne van az a CrystalBrite technológia. Akkor a p191W az x193W utódja?:B

(#61) CactuS válasza CactuS (#60) üzenetére

CactuS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kicsivel visszábbakat leszámítva, mert annál többre gondoltam. A másik problémám meg az, hogy még az Acer oldalán sem jók a képek (másik oldalakon meg az adatok), mivel a 193ast feketének mutatja, holott tudtommal ezüst a "keret"

(#62) sloeb válasza CactuS (#61) üzenetére

sloeb
(lelkes újonc)

Jó estét!

Az IPON.hu oldalán megtaláltam mindkét monitort:

Acer P191W DVI:
[link]

Acer X193W
[link]

Nos különbség szerintem csak annyi van, hogy az X193w ezüst keretes, a P191 pedig fekete, és a P191w pedig CrystalBrite technologiával készült(kicsit jobb a képe...). A P191 van DVI-s változatban, az X193w-hez én kaptam VGA to DVI átalakítót.

További szép estét...

(#63) birocsa válasza sloeb (#52) üzenetére

birocsa
(újonc)

Helló!

Tegnap kaptam egy acer X193w típusú monitort, és van egy kis problémám vele. Az auto config-ot hiába nyomogatom, nem állítja be a megfelelő helyre a képet, vagyis a bal oldalon van egy kb. 10 centis fekete sáv. Ha beállítom manuálisan a menüjéből, akkor jó, de a kikapcsolással elölről kezdődik minden. Mit tegyek? Segítség!!!

Kösz, Csaba

(#64) kátránykettő

kátránykettő
(fanatikus tag)

Vettem kéz alól egy Acer AL2216W-t, és annyi a próblémám vele, hogy a szinek egyáltalám nem közelítenek a valósághoz. Ez mondjuk nem a monitor hibája szerintem, hanem az én bénaságom, mert nem tudom értelmesen beállítani :) Ha valakinek van ilyen monitora ( vagy akár hasonló ) az írja meg nekem lécci, hogy az RGB, Contrast, Brihtness értékekekt mire állította, hogy színhű legyen a kép. Esetleg ha van jó színprofilja XP alá az is jöhet. Előre is köszöntem :)

k2, én a biorobot

(#65) Duree válasza Prego (#50) üzenetére

Duree
(PH! addikt)

Ok

(#66) Kisass

Kisass
(újonc)

Üdv! Nemrég vettem egy Acer P191W DVI monitort és lenne 2 kérdésem:

1. Ha beállítom a felbontást 1280*800-ra 1440*900 helyett a pixelek vhogy nem passzolnak össze, a betűk, ikonok vastagok, göcsörtösek...

2. DVI kábellel a max felbontáson kívül alig tud vmit, azok sem jó arányúak.

Mitől vannak ezek? Köszi a válaszokat!

(#67) DJ Mythos

DJ Mythos
(fanatikus tag)

P223W-ről van valakinek infója, tapasztalata?
Előre is nagyon köszi a választ!

[ Szerkesztve ]

Üdv: Jani

(#68) gar8

gar8
(kvázi-tag)

Sziasztok!

5 éve, hogy Acer monitort használok és teljesen megvagyok elégedve vele.

(#69) gar8

gar8
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Az Acer P221WBD monitorral kapcsolatban van valakinek valami tapasztalat?
Előre is köszi a választ.

(#70) Gaborka30

Gaborka30
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy szerintetek érdemes e befeketni ebbe: ACER X243W.
A 24 colhoz képest elég jó árnak tűnik, de sehol nem találok tesztet róla. Mert azért nem csak az ár számít. :-)

Köszönöm a választ.

(#71) Francis1980

Francis1980
(újonc)

Hello!

Én P224W-t szeretnék venni, de nem találok olyan helyet ahol meg lehetne venni. Gondolom nem jött még ki... (vagy Magyarországra nem jött még belőle) Mindenesetre kíváncsi leszek az árára.

(#72) Blacki

Blacki
(tag)

Hello!
Nem tudom valaki használt már, látot, találkozott vele. Esetleg meg tudná nekem mondani milyen lehet ez a Acer G24 monitor.
Jónak ígérkezik ,de szeretnék valami infót kapni róla.
Vagy valami hasonló monitorról is jó lenne valami kis információ.

Xbox360 gamertag: TrinityBlood05

(#73) gar8 válasza Plague1 (#23) üzenetére

gar8
(kvázi-tag)

Hi!

Már több mint öt éve játszok TFT-n és az első 14 milli secundumos volt és nem volt vele semmi gond.

(#74) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok,haverom felkínálta nekem régi(legalább 3éves,de egy éve nem használt,működőképes állapotú)acer al1922-es monitorát.
Anyukámnak kéne netezéshez max,szerintetek ez a monitor mennyire jó és ilyen állapotban mennyit ér max,mennyiért érdemes megvenni?

Köszi.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#75) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv néktek utazók!

Lenne egy olyan problémám egy Acer X223w monitorral miszerint nem tudom 1680x1050-be állítani a maximum felbontását mert a VGA driver (CCC 8.12, HD 4850) és a windows (Vista 64Bit SP1) csak 1440x900-ba engedi akármit állítok. 1600x1200-ban meg eléggé nyomott a képe meg ügye nem is az a felbontása. Próbáltam már az Acer oldaláról leszedhető drivert feltenni de az valamiért nem akar felmenni hibát ír ki. Esetleg valakinek valami ötlete? :U

Kezd iPon szint lenni...

(#76) Puma K válasza Puma K (#75) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Megoldottam már nem aktuális :D

Kezd iPon szint lenni...

(#77) Zpepe

Zpepe
(tag)

Üdv!
Szeretnék venni egy 16:9-es TFT monitort venni, méret és típus most nem számít. Az lenne a lényeg, hogy PS3-t rá tudjak kötni.
Nem pontosan tudom miknek kell megfelelnie ehhez, azon kívül, hogy gondolom kéne legalább egy DVI bemenet. A HDMI-s monitorok most nem jöhetnek szóba, túl drágák.

Nekem egy ACER (AL1751) monitorom van, még 4:3-as képernyővel. Ez a monitor még nem támogatta (vagy nem tudom) azt a lehetőséget, hogy összekössem a PS3-al.

Aki tud kérem segítsen, és bármi okos tippet, tanácsot szívesen fogadok.
Előre is köszi.

(#78) Zpepe

Zpepe
(tag)

Üdv!
Szeretnék venni egy 16:9-es TFT monitort, méret és típus most nem számít. Az lenne a lényeg, hogy PS3-t rá tudjak kötni.
Nem pontosan tudom miknek kell megfelelnie ehhez, azon kívül, hogy gondolom kéne legalább egy DVI bemenet. A HDMI-s monitorok most nem jöhetnek szóba, túl drágák.

Nekem egy ACER (AL1751) monitorom van, még 4:3-as képernyővel. Ez a monitor még nem támogatta (vagy nem tudom) azt a lehetőséget, hogy összekössem a PS3-al.

Aki tud kérem segítsen, és bármi okos tippet, tanácsot szívesen fogadok.
Előre is köszi.

(#79) MR. Anderson

MR. Anderson
(fanatikus tag)

sziasztok volna nekem egy acer al1916 monitorom ami készenléti állapotban sípoló hangot ad :F ez mitől lehet illetve tapasztaltatok e már hasonlót?

"Ha szép nem vagy legalább hülye ne legyél" Az intellektusukat csillogtatni vágyók, ne nekem bizonygassák szellemi fölényüket...engem nem érdekel...

(#80) Kai Hansen

Kai Hansen
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Van nekem egy Acer AL2416W monitorom, aminek sajnos betört a képe. Megkérdeztem márkaszírvízben mennyi lenne a jívítás, válasz az, hogy 500€ a panel.(mennyi???) Köszöntem nekik szépen, mondtam, hogy ezt most kihagynám. A 80ezerért vásárolt monitoromnak tehát 150ezer lenne a javítása.:( Van esetleg valami ötletetek arra, hogy honnan tudnék olcsóbban panelt szerezni, vagy valami ilyesmi?
Köszi

(#81) frici69

frici69
(lelkes újonc)

Ezt a monitort néztem ki:ACER V193WAB 19".Tapasztalatokat és véleményeket várok!

GigabyteM61PME S2,AMD Athlon DualCore 5200+,Kingmax 800 2Gb RAM,AsusVW202SR,Palit GeeForce240GT,Seagate 40Gb+250Gb,Tevion 1.5 Tb 3.0 külső HDD,Pioneer DVR-212D,LcPower420W

(#82) fess

fess
(fanatikus tag)

sziasztok
ilyen monitort készülök venni. Acer V193Wb Szerintetek ez játékokra jó,nem lesz homályos?Akinek ilyen van mi a véleménye róla?

(#83) Motaba78 válasza Kisass (#66) üzenetére

Motaba78
(őstag)
LOGOUT blog

mindig a nativ felbontáson adja a legszebb képet az lcd monitor ugy kell használni, játékok közben már nem lehet észrevenni.

Okosan lehet hülyéskedni, de hülyén okoskodni.

(#84) may11

may11
(kvázi-tag)

Nekem 4 éve megvan az acer al1717-es monitorom és egy pixelhiba sincs benne nagyon jól bírja! :K Szerintem ezután is egy acer márkájú monitort fogok venni, mert nagyon jól bírják a gyűrődést. :)

Mi ez az ANDROIDivitás!?

(#85) Heine

Heine
(lelkes újonc)

Én esküszök az ACER AL1916W-re. Már lassan 3 éve van meg, és semmi gond vele.

(#86) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Hello Van valakinek tapasztalata Acer V243H-el?Arra lennék kíváncsi,hogy milyen a szine,filmezésre,játékra milyen?

(#87) Loretto válasza ToBeY (#86) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Üdv!

Játszani nem játszom, viszont nekem megfelel minden másra, persze TN panel, de nekem eddig semmi problémám vele. Igaz nem volt időm sokat foglalkozni vele, csak érzem hogy nagy a képe, 19-es CRT után. Lehet, hogy kalibrálni kéne, csak sajna nem sok időm van.

[ Szerkesztve ]

Soirée...

(#88) Jasonchan

Jasonchan
(őstag)

Sziasztok! Erről a monitorról vélemény? Tesztet olvasva tükröződik a panel és egy kicsit a káva. Nagyon zavaró? Játékra kellene. Előre is kösz :) Acer 23,6' G243HQOID wide [link]

"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

(#89) ko-ko82 válasza Jasonchan (#88) üzenetére

ko-ko82
(senior tag)

Remélem, itt kapsz választ mert az a másik topik elégé nem jó!Engem érdekelnénk az infói.

(#90) ko-ko82 válasza Jasonchan (#88) üzenetére

ko-ko82
(senior tag)

Szerintem elég zavaróan fénylik.úgy mint a régi tv-k,de ez lehet az én véleményem.

(#91) shithappens

shithappens
(újonc)

Sziasztok!
Új monitor vásárlása előtt állok és így akadtam rá az Acer V243H Abd jelzésű monitorra. Nagyvonalakban pár adat:

KÉPERNYŐ ÁTMÉRŐ: 24"
FELBONTÁS: 1920x1080
KONTRASZTARÁNY: 80000:1
FÉNYERŐ: 300
VÁLASZIDŐ: 2ms
DVI ÉS D-SUB CSATLAKOZÓ
SZÍNEK SZÁMA: 16,7 millió

Játékra és HD filmek nézésére használnám és a specifikációi alapján tökéletes is volna. Két webes teszt nagyon jónak minősítette. Az ára (~43 ezer Ft) nagyon kedvező, túlságosan is, ami alapján következtetek, hogy esetleg egy rossz széria (NE NEKEM LEGYEM IGAZAM!).
Kérném a tanácsotokat és/vagy véleményeteket a monitorról!
Előre is köszönöm!

(#92) aLstaR

aLstaR
(kvázi-tag)

Acer GD245HQ (120Hz) monitor tulajdonost keresek.

Akinek van ilyen típusú kijelzője, vagy esetleg ismer olyan személyt, aki rendelkezik vele, feltétlen jelezze nekem.

Lenne pár kérdésem az illető felé, a monitorral kapcsolatban.
Nagyon fontos lenne!

Előre is köszönöm a segítséget.

[ Szerkesztve ]

Nézd meg további hirdetéseimet!

(#93) pigatt válasza aLstaR (#92) üzenetére

pigatt
(őstag)

Én is szeretnék beszélni egy ilyen emberrel.

ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

(#94) S.Gabi

S.Gabi
(újonc)

Sziasztok. Kérnék egy kis segítséget. ACER S243HL monitor ATI 4870x2 videókártyám van. Az a problémám 1600x1200 felbontás a legnagyobb amit enged a catalisztba beálítani. Pedig ez a monitor 1920x1080 felbontásra képes. Mi lehet a baj? segítsen valaki mert így elég gáz. win7 operációs redszert használok 10.6 driver.

(#95) Boryszka

Boryszka
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Mi a véleményetek az Acer V223WEbd monitorrol??

AMD ATHLON X2 250, MSI 785G-E51, 3GB DDR3, 500GB SAMU, ATI HD5670

(#96) pigatt válasza pigatt (#93) üzenetére

pigatt
(őstag)

Pontosítok egy olyan embert keresek akinek az aLstaR által említett monitora van és hajlandó egy 5 perces tesztet megnézni nekem.

ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

(#97) szumka

szumka
(újonc)

Sziasztok!

Egy ACER 1916A tipusú monitorom van. Most tönkrement benne a táp, szeretném kicserélni,
de nem tudom szétszedni a monitor burkolatát. Eltávolítottam 4db csavart, ami a monitor talpát fogja, és 5 db csavart, ami pedig az előlapot és a hátlapot rögzíti 3gymáshoz.
A szerviz kézikönyv nem ír semmi mást, ami még összefogná a burkolatot, de mégsem jön szét. Próbáltam óvatosan feszegetni, de még nagyon erősen tartja valami.
Van valakinek ilyen tapasztalata, hogyan lehetne szétszedi a burkolatot?

Előre is kösz!

(#98) betonfelhő

betonfelhő
(tag)

Acer G205HAbd 1920x1080, 20"
ki látta már ezt a modelt közelebbről? Utánhúzás, bevilágítás, színek?

>> I'll find you. Winter talisman. Hiding beside me in the snow. Fallen.....

(#99) HIM

HIM
(újonc)

Sziasztok. acer x203w 20" monitorom van 2 éve vettem a szomszéd országban 135$ És tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Aki ilyen modelt szeretne.

(#100) plaszy

plaszy
(őstag)

Sziasztok!

Acer G243HQ-val olyan gondom van, hogy nem teszi ki teljes képernyőre az 1920x1080-as felbontást. Mind a 4 szélén van kb. 2-3 cm-es fekete sáv. WIN7 újratéve, legfrisseb ATI driverem van, monitort felismerte.

Mi lehet a gondja? :F

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy

(#101) plaszy válasza plaszy (#100) üzenetére

plaszy
(őstag)

Megoldódott!

(#102) barca4ever

barca4ever
(tag)
LOGOUT blog

Kérlek segítsetek!!!! :O
Lenne egy acer al1711 típusú tft monitorom és az lenne a baja hogy elmegy a kijelző világítás és nem jönn vissza 1-2 ki be kapcsolás után vissza jön megy kb 2 órát és ugyan ez és akkor már a ki-be kapcsolásra sem jön vissza semmi!!
Nagyon kérlek titeket hogyha valaki tud segíteni hogy mi lehet a probléma és hogy kb mennyi a javítása az nagyon megköszönném!!!!
Köszönöm előre is!!!!!!!

més que un club (Mi a különbség Isten és Orbán Viktor között? Az,hogy Isten nem akar Orbán Viktor lenni) "Hofi Géza"

(#103) barca4ever

barca4ever
(tag)
LOGOUT blog

Megoldódott a probléma! eladásra került alkatrésznek :C

més que un club (Mi a különbség Isten és Orbán Viktor között? Az,hogy Isten nem akar Orbán Viktor lenni) "Hofi Géza"

(#104) plaszy válasza barca4ever (#103) üzenetére

plaszy
(őstag)

Az is 1 megoldás. :)

(#105) mayercc válasza tempx (#2) üzenetére

mayercc
(újonc)

tempx --> a kérdésed
Hol érdemes a PVA paneles WA-t venni?

válaszom --> miskolcon bármelyik elektronikai kis és nagyáruházba:R
remélem segítettem :DD

Ha -> PÜ <- ben írsz hamarabb válaszolok, de ha nagyon fontos --> 0630/457-90-19 || Eladó 1 SE c905 mobiltelefon és 1 Holdkő mintájú Laptop (nézd meg) Ha gondolod...

(#106) ko-ko82

ko-ko82
(senior tag)

Sziasztok!Remélem jó helyre írok.Lenne egy észrevételem Asus GTX 580 ,Acer GD245HQ monitor (120HZ).Ha moncsi 120 Hz-n megy akkor másnak sem veszi vissza a vga-ja az (3D-s órajele 782MHz) órajelét?Mert ha beállítom a monitor képfrissítését 120Hz-re akkor 2D ben 405 MHz-n megy a kari nem 50 MHz-n.

Ha a monitort 60Hz-n hagyom és ha játékban beállítom a 120 Hz-t akkor melyiken fog menni a moncsi játék közben?

[ Szerkesztve ]

(#107) plaszy válasza ko-ko82 (#106) üzenetére

plaszy
(őstag)

Szia!

Az energiagazdálkodási "menüt" is nézd át.
Szerintem, ha játékba 120-at állítasz be, akkor 120-on fog menni a játék.

(#108) ko-ko82 válasza plaszy (#107) üzenetére

ko-ko82
(senior tag)

Köszi az infót!

(#109) plaszy

plaszy
(őstag)

Ha esetleg valaki megválna az ACER G243HQ monitorjától, az dobjon 1 üzit, mert érdekelne 2 darab.

(#110) poj

poj
(kvázi-tag)

Valaki látott már Acer HN274H-t?
Nem lehet tudni mikor érkezik az országba?

pár dolog ami miatt jó lenne:

- tudtommal új HDMI szabvány, amin a 3d is megy
- első 27" 120hz monitor

itt véget is ér a lista, kb 1 éve várnak már az emberek a 27-es 120hz-re :DD

(#111) plaszy válasza plaszy (#109) üzenetére

plaszy
(őstag)

Már nem aktuális.

(#112) Cube576

Cube576
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Van nekem egy Acer g24-es monitorom, és az a gondom vele, hogy stand by üzemmódban is és bekapcsolt állapotban is halk ciripelő sípolást hallat magából.
Ez normális lenne? :F

Nem szabad vizet inni, mert az nagyon erős ital! Fenntartja azokat a nagy hajókat...

(#113) crisold

crisold
(újonc)

Sziasztok! Ide is írok, hátha 8)
keresek 2 db Acer GD245HQbid monitort megvételre a szegény árva 1 db.-om mellé! Kérlek könyörüljetek meg szegénykén és ha tudtok valakit, akinek van eladó, akkor szóljatok!
KÖSZI!

Crisold

(#114) Kresshy

Kresshy
(újonc)

Sziasztok !!

Szeretnék monitort venni két darabot néztem ki.

22" Samsung HDMI stb ezt tudom milyen koliban szobatársamnak ilyen van

a másik pedig az

ACER G245HQtbid ez a 60Hz es verzió semmi szükségem a 3D-re elsősorban a képminőség illetve maga a monitor minősége érdekelne ... Mivel 1000 forint a kettő közti különbség és
Specifikációjában ez a jobb habár a másik ledes anélkül még elvagyok.

Szóval mi a véleményetek erről az Acer monitorrol (ACER G245HQtbid) képminőség színek összerakás stb....

Előre is köszi a választ ! :)

(#115) vincze25

vincze25
(újonc)

sziasztok
lenne egy kérdésem
van egy 17 colos gaba tft monitorom
menyit érhet

(#116) shithappens válasza Kresshy (#114) üzenetére

shithappens
(újonc)

Szia!
Kicsit késve jön a válasz, de hátha ezzel segítek:
Kb 3hete vagyok boldog tulajdonosa a te általad is említett ACER G245HQtbid monitornak! A vásárlás napjától számított 4 napig egy pixel halvány pirosan villogott, de nem feltűnően csak amikor korom fekete volt a monitor akkor lehetett észrevenni. Ezután teljes mértékben megszűnt ez a jelenség. A OSD-ben elég pöpec módon be lehet állítani mindent. Három csatlakozási lehetőséggel van felvértezve: D-SUB, DVI-D és HDMI, a dobozában csak D-SUB csatit mellékelnek, de minimum DVI-vel érdemes használni! A képe szép, a fényerőssége erős.
Egy apró "zavaró" jelenség van: a kijelző alján nagyon halvány kék bevilágítás van, de ezt tulajdonképpen csak akkor lehet látni amikor sötét az a rész!

Üdv

(#117) Gamer21

Gamer21
(újonc)

Hello mindenkinek csak egy kérdésem lenne hogy kinéztem magamnak egy Acer 27" HN274Hbmiiid

Itt lessz egy linkis:
http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/9337_acer_27_hn274hbmiiid/

hogy adnak hozzá NVIDIA 3D szemüveget, és ebből jön a kérdés hogy ezt akkar használhatom a 3D tartalmakat pl:játéknál ha van hozzá egy NVIDIA videókarim,
mert ha igy van akkor agyvérzést kapok mert ATI párti vagyok és a videókártyám is az.
A válaszokat előre is köszönöm.

(#118) sasabacsi válasza Gamer21 (#117) üzenetére

sasabacsi
(újonc)

Nos jöhet az agyvérzés elleni gyógyszer :)
ATI csere Nvidiára...

Csakis a korrekt üzletet szeretem. Ha netán nem korrekt az üzlet Szergej megkeres téged :)

(#119) gyoridav870

gyoridav870
(újonc)

Sziasztok!

Emlékszem, hogy régebben árult az acer 50 körül olyan monitorokat, amiket pc nélköl is lehetett használni böngészésre, alap szövegbevitelre meg képnézegetésre. Ezeket már nem gyártják, mert csak 100 körül találtam hasonlót.
Egyébként meg lehet hasonló dolgot oldani másként is? Mármint sok monitorral mondjuk egyetlen gépen elérni képeket?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.