Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#51) Viktor X válasza VigO (#46) üzenetére

Viktor X
(tag)

Előre is bocs a kötekedésért, de:
Az Xpress 1100-ban valóban X300-ból származó grafikus vezérlő van, mint az Xpress 200M-ben is, de az Xpress 1100-ban nem ''Xpress 200M videochip'' van. Az Xpress 200M ugyanúgy lapkészlet mint az Xpress 1100.

Az Xpress 1100 3D-s megjelenítésben a korábbi generációhoz, az Xpress 200M-hez képest az ATI szerint 33%-os gyorsulást hozhat. (Igaz ebben a DDR2 is közbejátszik.)

(#52) salieri.

salieri.
(őstag)

akksi nelkul megy a gep halozatrol ? :F

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

(#53) sbazsi válasza salieri. (#52) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

m1

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#54) i4s válasza salieri. (#52) üzenetére

i4s
(tag)

Mindenkepp, bar lehetseges, hogy az uj CoreDuo-s gepekben ha nincs bennt az akksi, akkor felzi a proci sebsseget. A Mac-em biztosan igy mukodik. Akksi nelkul a proci max 1GHZ megy. :((

(#55) sbazsi válasza i4s (#54) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

ennek mi értelme van?

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#56) i4s válasza sbazsi (#55) üzenetére

i4s
(tag)

Sz'ted? Vegyel minnel elobb uj akksit...

(#57) VigO válasza Viktor X (#51) üzenetére

VigO
(lelkes újonc)

Semmi baj, én úgy gondoltam, hogy így van. Sztem az a keverés, hogy a boltokban össze-vissza kevernek mindent, és így pl engem is megtévesztenek.

(#58) Viktor X válasza VigO (#57) üzenetére

Viktor X
(tag)

Na a keverésben teljesen igazad van, mert pl az usanotebook-nál az ACER Aspire 5101AWLMi-t is úgy hírdették, hogy 1MB L2 meg 512MB 533/667DDR2 :Y . Aztán mikor megkérdeztem, hogy nem véletlenül 512KB az az L2, meg most akkor hány mhz-es a memó, akkor rögtön sikerült kijavítaniuk az adatlapját, és amiben nem voltak biztossak azt inkább kivették. Fogalmuk nem volt milyen gyors a memó :F . Többek között eltünt a beépített kamera is, ami remélem van benne, de majd kiderül, mit is vettem mikor végre pénteken kezembevehetem :)) .

De a kedvencem egyelőre az ''Intel Pentium 4 (Celeron) L2 512MB'' marad :))

(#59) vaki válasza Proky (#8) üzenetére

vaki
(tag)

Lehet egy kérdésem, a 4102-t hol találtad Sulinetben?

Ui. én kinéztem magamnak a 4152-t, de azt már nem találom sehol, ez meg eléggé hasonlít hozzá és ha be lehet szerezni, akkor inkább ez amibe van minden ami nekem kell, mint egy valamilyen öszvér megoldás....

A felhasználóbarát felhasználó

(#60) Devid_81 válasza Viktor X (#50) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

533 as DDR 2 Hynix márkájú van az enyémbe!

Amúgy jól tipeltem a procival kapcsiba,csak épp nem mertem megirni....hátha hülyeség.

Amúgy nagyon zsír a gép,csak épp kevés az 512meg ram bele.

Jah és a videóvezérlő az everest szerint 200, X300 és X1100 :)
mikor milyen,az bizti hogy Counter Strike-ra teljesen jó (nekem)
Az uj CS nemtom menne-e rajta élvezhető sebességgel.....passz!

.::www.megadanceradio.hu::.

(#61) Proky válasza vaki (#59) üzenetére

Proky
(fanatikus tag)

Már nincs Sulinetben, elfogyott :(

(#62) Bandus99

Bandus99
(őstag)
LOGOUT blog

Tudom nem ide valo, de van egy
Acer Travelmate 233XV tipusu valoszinuleg alaplap hibas notim.
Alkatresznek elado belole szinte barmi.

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

(#63) almi

almi
(senior tag)

Helló Mindenki!

Erről mi a véleményetek?Megéri az árát?
[link]

(#64) Chili7 válasza almi (#63) üzenetére

Chili7
(őstag)

Ez egy olyan dolog, hogy kinek, - és mire kell.
Amúgy jópofa gép, de nekem plusz rammal sem érné meg, a relative kicsi HDD és akkuidő miatt. Ha ez neked vállalható, akkor megéri.

(#65) almi válasza Chili7 (#64) üzenetére

almi
(senior tag)

Hát elsősorban a suli miatt kellene.
Szal most a játék nem lényeg.
Az akku idő az nekem elég.Úgy is tápról menne sokat.
A winyó meg hát 80GB, nem a legnagyobb de az itthoni gépben van nagy.. :)

Engem inkább az érdekelt h mennyire megbízható az Acer, mert felénk itt nem naon van bolt szal rendelni kell és nem szeretnék pestre utazgatni vele :/

(#66) Darth_Revan

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!
A következő notit tervezem megvenni: [link],annyi különbséggel,hgoy amit veszek abban 512mb Ram van. A kérdésem az lenne,hogy korábban már írtam,hgoy nekem munka melett játékra is kellene,ilyen ''újabb'' játékok,mitn a WoW és a Panzers mennének ezen? (Ofc nem full grafikán,elég ha legminimumabra van állítva,csak induljon el és ne szaggason)

(#67) watcher válasza Darth_Revan (#66) üzenetére

watcher
(kvázi-tag)

Felejtsd el. Nem elég, hogy Cerka, még alap int. VGA is. komolyabb proci és min 7300GO kari kellene. De ha szenvedni akarsz halgass azokra akik szerint ''szuper'' az integrálttal játszani.

[Szerkesztve]

Érted?

(#68) watcher válasza almi (#65) üzenetére

watcher
(kvázi-tag)

Tényleg a felhasználás jellege a meghatározó, de nem rossz noti ez. Szerintem a 80 GB wincsi notinál jó átlagos, A Wide kijelző kimonditan hasznos, a GMA950 pedig mér DirectX 9-es bár azért integrált volta miatt nem egy játékkártya. A proci pedig kimondottan jó. Árában nem rossz választás.

Érted?

(#69) Chili7 válasza almi (#65) üzenetére

Chili7
(őstag)

sajnos nem a legmegbízhatóbb márka! :(
Nekem eddig mindkét notimat 1-2 hónapos korában javítani kellett, de hát lehet, hogy általában kiszolgálja hiba nélkül a 3 évet.
Szeritem azért vállalható!

(#70) Viktor X válasza Devid_81 (#60) üzenetére

Viktor X
(tag)

Te milyen CD-ket kaptál hozzá? Mert én kaptam egy Acer Norton AntiVirus 2006 és ennyi. Se egy driver CD se a Power Producer. Igaz ezek fel voltak telepítve, de ha reinstal, akkor tölthetem a drivereket a netről, a Power Prodcer meg ugrott :F .

(#71) Chili7 válasza Viktor X (#70) üzenetére

Chili7
(őstag)

A driverek meg a producered rajta vannak a winyón, egy rejtett partíción.
A telepítésnél nem írtad ki a recovery-t? Nem ártana!

(#72) Darth_Revan válasza watcher (#67) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tehát el se indulna alatta? Mondtam nem kell nekem full graf,csak induljon el,meg legyen játszható...

(#73) Viktor X válasza Chili7 (#71) üzenetére

Viktor X
(tag)

Aha meg is van PQSERVICE 4,87GB ha minden igaz. Ezen a partíción rajta van a windows is? Tehát ha formázom a C:-t akkor újjra elindul a telepítés, mint amikor először bekapcsoltam?
Nem lehet ennek a partíciónak a tartalmát kimenteni valahogy mondjuk DVD-re? Csak mert FAT32 a fájlrendszerem és egyrészt szeretném NTFS-re formázni, másrészt a partíciók kiosztása sem tetszik C: 40GB, D: 40GB. Tehát legszívesebben újjrapartícionálná az egészet és feltenném a windowst, meg egy Linuxot, és kellene egy ''tár'' partíció is.

(#74) Darth_Revan válasza Darth_Revan (#66) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Röviden csak annyi érdekel,hogy az az Intel-es video rendelkezik-e Texture & Lighting funkcióval? (Mint például egy Geforce 2-es)

(#75) Bade

Bade
(tag)

akkor ezek szerint a windows is a gépre van ''rárakva'',én is egy partícionáláson gondolkodom
A másik probléma,hogy állítólag meg van hosszabbítva +2 évvel a gari,akkor regelnem kell magam az aceradvantage-n vagy már megcsinálták?

(#76) Chili7 válasza Viktor X (#73) üzenetére

Chili7
(őstag)

Akkor indul el újra, ha megadod, hogy HDD-ről bootoljon.
Igen pqservice, nekem ~3,7GB.
Nincs egy empowering technology nevű gyárilag telepített progid? Abban van egy Acer eRecovery management opció. Azzal lehet kiírni. Onnantól kezdve lemezről is fel tudod majd telepíteni (elvileg).

(#77) watcher válasza Darth_Revan (#74) üzenetére

watcher
(kvázi-tag)

Azt nem tudom, de itt a lista, hogy milyen játékokat támogat [link] . Egyébként az Intel olalán biztos van info erről is.
A linket én is úgy kaptam okításképpen, hogy mennyi minden megy vele, de én akkor is aszondom, hogy ne kínozd magad integrálttal ha játszani is akarsz.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Érted?

(#78) Viktor X válasza Chili7 (#76) üzenetére

Viktor X
(tag)

Oké köszi közben én is megtaláltam, de hogy mért nem tudott az Acer egy ilyen DVD-t is mellékelni :F . Bár így spórolt 200Ft-ot :DD . Amúgy én úgy vettem észre, hogy iszonyatossan lassan áll fel a rendszer, úgy hogy ez a sok szarság fennvan. Egy DVD-re kiírtam csak progikat és drivereket, és szerintem felteszem a saját WinXP-met a sok Acer cucc nélkül.

(#79) watcher válasza Bade (#75) üzenetére

watcher
(kvázi-tag)

''regelned'' kell.

Érted?

(#80) Darth_Revan válasza watcher (#77) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 2304nlc-ben Intel Video 8-64M w/DDR van,itt meg a Mobile Intel® 915GM/GMS, 910GML Express Chipset Family lsitája van :O Vagy ugyanaz a 2?

(#81) ChME válasza Darth_Revan (#80) üzenetére

ChME
(tag)

Helyesen rátapintottál, így már neked válaszolok, s nem watcher-nek.

Az általad linkelt gépben 852GM chipset van, a lista meg a 915GM-hez készült, első tippre két generáció a két grafikus mag között a különbség, de lehet csak egy.

Fentihez hasonló listát nem találtam amihez neked kell, de mivel az új, 950-s GMA, ami a 915GM-ben van, hallomások alapján jóval jobban teljesít, mint az elődjei, így némileg lehet találgatni a régi teljesítményéről. GMA 950 esetén merném azt mondani, hogy elindulnak vele, de így már megfontolnám, s nagyon utána járnék.

No one lives forever in somebody.

(#82) Darth_Revan válasza Darth_Revan (#80) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kicsit utánna néztem,nekem véletlenül nem ez a lista kell? [link] (legalábbis 852gm kuclsszóra ezt dobta ki)
Szal akkor most amit te vagy amit én találtam lista jó a 2304 NLC-hez?

[Szerkesztve]

(#83) Darth_Revan válasza Darth_Revan (#82) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nagyon gyanus,hogy ez is jó lenne...ahh,elbizonytalanodtam :O

(#84) Chili7 válasza Viktor X (#78) üzenetére

Chili7
(őstag)

Számolj be az eredményről légyszi, mert tényleg gáz a felállási idő!

(#85) devast válasza Darth_Revan (#83) üzenetére

devast
(őstag)

855/852 integrált vidkarijától ne várj sokat. Előrebocsájtom, hogy nem fog menni normális sebességgel a wow ebben 100% biztos vagyok.Kb úgy képzeld el, hogy ez kb ugyanazt bírja kilökni magából mint egy tnt2(1999 elején kezdték el árulni).

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#86) Viktor X válasza Chili7 (#84) üzenetére

Viktor X
(tag)

Rendben majd megírom, de leghamarabb jövő hétvégén, mert akkor lesz majd időm szarakodni a dolgokkal.

(#87) Darth_Revan válasza devast (#85) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah kicsit mégjobba nutánna keresve megtaláltam a 852GM chip linkjét: [link] (URL-be legalábbis 852GM van) és az ehez tartozó game compatible listet: [link]
Ahogy elnézem még ez is ''elviselhető'',a kérdés az,hogy tényleg jó lsitát találtam-e,vagy pedig az intelnek megtévesztő a linkje?

(#88) Chili7 válasza Bade (#75) üzenetére

Chili7
(őstag)

Bade!
Írnál a gépedről (az 5671-ről)?

[Szerkesztve]

(#89) wombat

wombat
(újonc)

Ez a proci elég játékhoz?
T2050
;) (1,66GHz , 2 Mb L2 cache, 533Mhz FSB)

[Szerkesztve]

(#90) sbazsi válasza wombat (#89) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

milyen játékhoz? passziánsz?
milyen vga-val? ieg?

(#91) wombat válasza sbazsi (#90) üzenetére

wombat
(újonc)

San Andreas, NFS:MW, Half-Life 2
ATI X1600

(#92) watcher válasza wombat (#91) üzenetére

watcher
(kvázi-tag)

Te wombat! Mindig felteszed ugyan azt a kérdést? Hidd el nyugodtan, Dula Core és X1600 elég lesz gamézni. Notiban ez elég jónak számít. A 7600 GO egy hajszálnyival jobb csak, de ezzel egy ideig minden kényelmesen elfut.

Érted?

(#93) Devid_81 válasza Viktor X (#78) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

én csak annyi időre néztem meg a gyári wint amig a kipróbálta hogy egyáltalán műxik-e
aztán XP-prof sp2 telepítő.
Sok-sok design de semmi más amir rádobnak eredetieg.
512mb rambol meg alig marad....
acer.hu-n megvan a driver mindenhez.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#94) Darth_Revan válasza Darth_Revan (#87) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

?

(#95) wombat

wombat
(újonc)

Melyik az újabb ,és melyiket ajánlanátok?
Aspire 5671 vagy 5672?

(#96) Chili7 válasza wombat (#95) üzenetére

Chili7
(őstag)

Az 5671 ben lévő T2050-es procit valahogy erős homály fedi,- legalábbis számomra.
Emiatt meg a bt, és a nagyobb winyó miatt az 5672-t venném.
Kérdezz rá valahol erre a T2050-es procira!

(#97) kenand válasza Proky (#8) üzenetére

kenand
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha játszani akarzs akkor a 2. gép, 1. csapnivaló a grafikája, 3, nak meg elgogadható......
Ha játék ne kell akkor az 1. gép..

http://hdplayers.atw.hu/ Media lejátszókról (PMP/MP4) magyar nyelven

(#98) kenand válasza almi (#65) üzenetére

kenand
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

3/4 éve használok Acer Aspie 3022-t, tök jó, pegigolcsó volt (180,000 Ft)
Egyedüli hibája, hogy néhány gomb kissé ragadós.....

(#99) kenand válasza Darth_Revan (#66) üzenetére

kenand
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát nem a legjobb játékra...
Nekem Acer Aspire 3022-m van (ilyen már nem kapható) 180 000 Ft-rt vettem lassan eggy éve, x600-as 64Mbyte-os grafikája van, Sempron pocial, játékra legelább ilyet, vagy még inkább x700-as grafikus chippes Notikat ajánlok

(#100) kenand válasza Darth_Revan (#74) üzenetére

kenand
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Intel 950-en csapnivaló, semmi TL.......
Akkor igazán jó választás, ha OSX-et is akarsz futatni....,de játékről mondj le...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.