Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#451) finest

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Szemezek egy sulinetes Asp7112Wsmi-vel. Itt egy link róla: [link]
nincs összehasonlítási alapom, h egy ilyen 1.6GHz/533Mhz Celeron M-420 végülis mit tud?
Illetve kérdés még, h az integrált Inteles VGA-ával és a kijelzővel tudok-e majd filmet nézni normálisan? - A játék nem szempont, csak a TV és a film.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#452) manitu666

manitu666
(tag)

Valaki a #427-re?

Thx

(#453) orkester válasza finest (#451) üzenetére

orkester
(senior tag)

Szia!
Szeritem film nézéshez biztos jó lesz. Itt:[link] össze lett hasonlítva mit tud egy a kiszemeltednél 1el gyengébb proci egy dual magos Pentiumhoz képest.

Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.

(#454) manitu666 válasza cock (#443) üzenetére

manitu666
(tag)

''Másik problémám, hogy bár felraktam az összes acer progit, de a gyorsgombokra (pl e-mail, böngésző, Fn + akármi) nem reagál semmit. Tudja valaki milyen progi felelős ezeknek a gomboknak a működéséért, vagy hogy hogyan lehet ezeket működésre bírni?'' => A problémádra a megoldás a Launch Manager, ha kell elküldöm neked mélben!

Thx

(#455) manitu666

manitu666
(tag)

Kellene még egy kis segítség. Ha a noti töltőről megy, akkor ugye nem kll kivenni az akksiját? Ugyanis ezt hallottam egy emberkétől. Ugye van a laptopban valamilyen védelem a túltöltés ellen? Thx

Thx

(#456) liquidmoon válasza manitu666 (#455) üzenetére

liquidmoon
(fanatikus tag)

Elvileg nem kell, mert már mindenféle védelem van bennük, de én kiszoktam venni... :D

(#457) manitu666 válasza liquidmoon (#456) üzenetére

manitu666
(tag)

Köszi :D

Thx

(#458) avap válasza Atlantis (#1) üzenetére

avap
(újonc)

Sziasztok! Vettem egy Acer TravelMate 2413 NLM laptopot használtan és az előző tulaja kitörölte a recovery particióját, és mivel nem csinált a visszaállítójával biztonsági másolatot a gépről így sajnos nemtudom visszaállítani.Nem tudtok valami megoldást a gondomra? Esetleg egy linket ahonnan letudnék tölteni egy ilyen helyreállító cd-ét? :O :R

(#459) hozeND válasza avap (#458) üzenetére

hozeND
(lelkes újonc)

Mi a túróért?
Bocs.

(#460) avap válasza hozeND (#459) üzenetére

avap
(újonc)

Szeretem ha minden úgy működik ahogy kell!

(#461) manitu666 válasza avap (#460) üzenetére

manitu666
(tag)

Szerintem is felesleges, mert le tudsz tölteni minden progit a net-ről is! XP-d meg gondolom van otthon...

Thx

(#462) avap válasza manitu666 (#461) üzenetére

avap
(újonc)

Na jó meggyőztetek, de hogyan tudnék csinálni biztonsági másolatot? Ja és és a bluetooth sem megy?

(#463) manitu666 válasza avap (#462) üzenetére

manitu666
(tag)

Másolatot már szerintem nem tudsz csinálni a régi dolgokól, csak az újróa Recovery Mnagerrel. Bluetooth meg lehet nincs benne azért nem megy!

Thx

(#464) avap válasza manitu666 (#463) üzenetére

avap
(újonc)

A recovery menedzser hibaüzenettel kilép!

(#465) gabor88 válasza avap (#464) üzenetére

gabor88
(kvázi-tag)

Használj Ghostot :DDD

(#466) manitu666 válasza avap (#464) üzenetére

manitu666
(tag)

Akkor passz... :(

Thx

(#467) cock válasza manitu666 (#454) üzenetére

cock
(kvázi-tag)

De barom vagyok, ottvan a Launch Manager az acer honlapján a driverek/progik között, végig ott volt az orrom elött, nemtom hogy kerülhette el a figyelmemet. :W Mindenesetre köszi (nemkell elküldened mailbe).
Egyébként én sem szoktam kivenni az aksit miután feltöltődött, biztos vagyok benne hogy semmi baja nem lesz, sőt sztem inkább az árt ha ki-be rakosgatod :)

Ha másokat is érdekel, és lesz egy kicsit több időm leírom milyen drivereket honnan érdemes leszedni 64-bites Winhez (Acer Aspire 5101AWLMi notihoz)

[Szerkesztve]

(#468) liquidmoon válasza cock (#467) üzenetére

liquidmoon
(fanatikus tag)

Igen, igen, igen, persze hogy érdekel (64bit) :R

(#469) manitu666 válasza cock (#467) üzenetére

manitu666
(tag)

:) , örülök, hogy megoldódott a problémád! Köszi a tanácsot az akksival kapcsolatban... :D

Thx

(#470) manitu666 válasza cock (#467) üzenetére

manitu666
(tag)

:D :D :D Jöhet, várjuk szeretettel!

Thx

(#471) manitu666 válasza cock (#467) üzenetére

manitu666
(tag)

A 64 bit-es win-t honnan szedted le?

Thx

(#472) cock válasza manitu666 (#471) üzenetére

cock
(kvázi-tag)

Nos, én diák vagyok (egyetemista), ezért a tisztaszoftver keretében ingyen használhatok egy csomó Microsoft terméket. Innen szedtem le: [link]. Ezt viszont csak a suli gépein (ahol tanulsz/tanitasz) lehet letölteni (CD-képként). Énis suliban szedtem le, rádugtam az USB-s mobilwinyómat a suliban a gépre, és így hoztam haza. A kulcsokat pedig megküldték postán. Igazából a szoftvereket is meg lehet rendelni, és akkor kipostáznak mindent CD-n/DVD-n ami letölthető (kb 10 CD) csak a CD alapanyagáért akkor fizetned kell (kb 3-4e Ft-ot). Ha egyetemista/főiskolás/tanár vagy akkor ez neked is jár, csak igényelned kell.

Hogyha viszont nem vagy jogosult erre akkor tanácsolom hogy ismerkedj meg az eMule, RevConnect, vagy Bittorent programok valamelyikével, hátha szerencsével jársz ;)

[Szerkesztve]

(#473) TomyLee1

TomyLee1
(újonc)

Sziasztok!Lenne egy kérdésem az újonnan vásárolt Notebookommal kapcsolatban(Acer 4272wlmi):elég sűrün bekapcsol a venti igen hangosan a gépben ami igazán zavaró tényező jelen-pillananatban számomra,nem lehetne ezzel valamit kezdeni.Mondjuk én gyanakszom rá,hogy sajna lehet bele kell törődnöm:(De ha tudtok valami megoldást rá az valami naggyon komoly lenne!Köszönöm.

Acer 4272wlmi /Intel DualCore--VGA X1600 512MB SM3--2×1GB RAM--HDD 120GB SATA--Realtek high def.SoundCard/

(#474) ChME válasza TomyLee1 (#473) üzenetére

ChME
(tag)

Mit nevezel hangosnak? A forgás első fokozata minden csak nem hangos, maxon meg csak 60-70 fok körül megy, de ha ennyire meghajtod, akkor viseld a következményeit...

Amúgy High fokozaton nyomatom a procit mindig, ha nem aksiról megy, ekkor alapból visszaveszi 1.0 GHz/0.9 V-ra, de ha kell, megy maxon is (áldott SpeedStep). Ha nem játszol, akkor ATi PowerPlay-jel vedd le minimumra a GPU sebességét, de vigyázz, mivel ha profilt vált az ePower Management, akkor High procihoz alapból közepes beállítás jár a PowerPlayben (szóval néha visszaállítja :D ). A minimum beállítás 6-9 fok mínuszt jelent a proci hőfokában, s netezéshez nem is kell egetverő 3D teljesítmény. Érdekesség, hogy videólejátszáskor közepesre áll a GPU be, gondolom a videó gyorsítás alacs üzemi frekin nem működik.

Na hirtelen ennyi, meg mindjárt kidőlök a laptop elől :DDD

[Szerkesztve]

No one lives forever in somebody.

(#475) albgab

albgab
(tag)

Hali!

Ezekről mi a véleményetek??

Acer TM2461 WLmi, Acer ASP5101AWLmi_XPH

(#476) Devid_81 válasza TomyLee1 (#473) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Szia!
Mint már írták előttem is,a frekiken állítsd és megoldódik a problem.
A videó melegszik a notidban nagyon.Hála az X1600 nak.Ami amugy nagyon jó kis videó.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#477) Devid_81 válasza cock (#472) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

'' (kb 10 CD) csak a CD alapanyagáért akkor fizetned kell (kb 3-4e Ft-ot).''

Jesszusom!Ez milyen cd-re van írva?Vagy ez postaköltséggel ennyi?

(#478) Devid_81 válasza albgab (#475) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

kicsit nézd meg ebben a topicba volt róla szó (5101awlmi)
A másikban meg ha jól látom mobil ceruza van 1,4 es méghozzá

így nem kérdés,egyértelműen az 5101AWLMi !

(#479) manitu666 válasza cock (#472) üzenetére

manitu666
(tag)

Köszi az infót, nagyon sokat segítettél! Én is egyetemista vagyok, de még csak nem is hallottam ilyenről! Thx

Thx

(#480) manitu666 válasza cock (#467) üzenetére

manitu666
(tag)

Jöhetnek akkor azok a driverk is! :D :D :D

Thx

(#481) AlmaZ

AlmaZ
(újonc)

Hello Cock,

Engem is érdekelnének a 64-bites Windows-hoz driverek (gondolom a Win XP 64-bit, nem a Vista 64-bites verziójára gondolsz), ugyanis nekem is ilyen gépem van (5101 AWLMi) és akárhány drivert próbáltam feltenni a Win 64-bitre, egyik sem ment fel rá.

Be tudnád linkelni a driverek elérhetőségét? Nagyon nagy segítség lenne!

Kösz előre is!

(#482) ludus

ludus
(fanatikus tag)

Sziaztok!

A következő dolog miatt kérném a segítségetek: hibás lett az a DVD amit a gépem az eldő bekapcspéáskor kiírt mint system DVD... Sajnos a vinyón lévő rendszerem kakukk, gondoltam felrakok egy másik windowst és az e-recovery managerrel írok egy új rendszerlemezt (DVD-t) a winyón lévő rejtett partícióról... Na ekkor jött a meglepetés, win felrak, Aceres programok felrak, azonban az e.recovery manager nincs sehol :W
Hol keressem? Így nem tudok új rendszerlemezt írni... :F

ludus

(#483) ludus

ludus
(fanatikus tag)

Ja és Alt-F10 nem működik, a BIOS-ban a D2D Enabled... Mondjuk ez utóbbit sem értem mert az ott leírtak szerint ha a POST (boot) alatt nyomunk Alt-F10-et akkor a recovery partícióról újra kéne pakolnia a rendszert de nem teszi :F :( :O

ludus

(#484) i4s válasza ludus (#483) üzenetére

i4s
(tag)

Hagyd mar azt fos recovery particiot, ugysem er semmit. Gyaluld le a winyot teljesen, particionalj kedvedre lehetoleg NTFS-re (Norton Partition Magic-el torold az osszes meglevo particiot es ezzel particionalj), szedd le a Drivereket az Acer honlaprol, telepits, es ha mindez megvan hasznalj Norton Ghost-ot a friss rendszer lementesehez.

(#485) ludus válasza i4s (#484) üzenetére

ludus
(fanatikus tag)

Hát igen de akkó oda a jogtiszta vindózom :DDD

ludus

(#486) i4s válasza ludus (#485) üzenetére

i4s
(tag)

Naponta jarsz a BSA-hoz esetleg ok hozzad :D Home verzio amugy se sokmindenre jo........

[Szerkesztve]

(#487) bagoly6

bagoly6
(újonc)

Hi! Nekem le lett cserélve a home windows professionra és most döglődik, induláskor lefagy...most mi van? vagy sok lehet rajta a töltelékprogram? :F

(#488) ludus válasza i4s (#486) üzenetére

ludus
(fanatikus tag)

Jóvanna :D De miben is tud többet a Prof amit otthoni környezetben kihasználsz??? ;)

ludus

(#489) Devid_81 válasza bagoly6 (#487) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Egy kicsit kevés infót adtál erről a jelenségről... :W

van egy autom nehezen indul...hmm mi lehet vele? :)) :DD

(#490) orkester válasza ludus (#485) üzenetére

orkester
(senior tag)

Nem úgy van, hogy a számla, meg a matrica a lényeg?! A licencet megfizetted, ezután már mindegy honnan telepíted a Home-ot...vagy tévedek?

Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.

(#491) cock

cock
(kvázi-tag)

Postaköltséggel, cakkunpakk ennyi. Egyébként gyári CD-ken postázzák (ami szvsz szarabb alapanyag mint egy filléres CD-R :) )

Ne türelmetlenkedjetek, este ha hazaértem suliból leírom a drivereket. ;)

(#492) ludus válasza orkester (#490) üzenetére

ludus
(fanatikus tag)

Ez eddig ok... De a világból nem tudok szerezni egy fia WinXP Home SP2-es telepítő CD-t se :W
Vagy TE talán tucc??? ;) (hú nehogy kimoderáljanak...) :))

[Szerkesztve]

ludus

(#493) cock válasza ludus (#485) üzenetére

cock
(kvázi-tag)

Így van orkesternek teljes mértékben igaza van!!!

Szerezz bárhonnan egy WinXP Home Hun CD-t. Vagy töltsd le valami fájlcserélő programmal. Ez nem illegális hiszen van licenced hozzá!!!! Fordítsd meg a laptopot, ott van az alján ráragasztva a licenc matrica, rajta a kulcs, írd le és mikor telepítéskor kéri, használd azt. Ez így teljesen jogtiszta lesz, amit a matrica megmutatásával igazolhatsz.

(#494) masholnap

masholnap
(újonc)

hi, kérdésem:
5101AWLMi [link] vagy 4222nWLMi [link]

(#495) the_bakker

the_bakker
(újonc)

sziasztok!
laptopot készülök venni 300 ezer körül: kis grafika (pl.:corel) meg video
ezt találtam magamtól:
Acer TravelMate 4230 LX.TFF05.056
Windows® XP Home Edition , Centrino 2 Duo T5500 1.66GHz / 15.4'' WXGA / 64MB shared / 512MB (1*512) DDR2 / 120GB 5400rpm / DVD SuperMulti / 802.11a/b/g / 6 cell battery / 1.3MP Orbicam
szerintetek van jobb ilyen árban a piacon?
kössz

A szálakat szövik a párkák.

(#496) ludus válasza cock (#493) üzenetére

ludus
(fanatikus tag)

Ez végülis jó megoldásnak tűnik...
Emberek nem lapul valakinek a fiók mélyén egy ilyen CD??? :DDD
(Innentől jöhet privátba...)

[Szerkesztve]

ludus

(#497) cock válasza ludus (#492) üzenetére

cock
(kvázi-tag)

Valakitől csak tudsz kölcsönkérni, nem?
Végső esetben neked is azt tudom mondani hogy ismerkedj meg az eMule, RevConnect, vagy Bittorent programok valamelyikével, (mivel magyar terméket akarsz letölteni ezért a RevConnect-et ajánlom, magyar hubokhoz csatlakozva) és ott tutti találsz CD-képet

(#498) TothMG válasza the_bakker (#495) üzenetére

TothMG
(fanatikus tag)

Nekem ennyiért grafikában gyengének tűnik, inkább szerintem keress olyat hasonló árban amiben nem integrált a grafika, bizotsan megéri hidd el.

Tévedni emberi dolog, megmondta a sündisznó is.

(#499) bagoly6 válasza Devid_81 (#489) üzenetére

bagoly6
(újonc)

...windows prof. telepítése után másnap már nem indult akkuval(nem tudta betölteni az összes ikont) áram+akku együtt sem, vagy ha elindult hamar lefagyott :U ...tényleg lehet őket együtt használni nem lesz baja az akkumulátornak? :F
...köcc

(#500) ludus válasza cock (#497) üzenetére

ludus
(fanatikus tag)

Kölcsön sajna senkinek nincs az ismeretségi körömben (mindenki prof-ot használ), végső esetben marad a fájlcserélő csak mire onnan leszedem megőszülök :Y
Ezért gondoltam, hátha valaki innen kisegít :C

[Szerkesztve]

ludus

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.