Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#7001) pakos85

pakos85
(lelkes újonc)

Vagy esetleg egy sima IP35?

Eladó: Samsung Omnia2 (WM6.5, Android2.2)

(#7002) Vigneau válasza lipi67 (#6999) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De őszintén, minek az Neked? :)

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#7003) lipi67

lipi67
(PH! nagyúr)

pakos85,LordVader80: Engusznál se nem volt nyerő annyira,Krammerka jobban húzta,de az se volt az igazi.Bagiránál jól nemt,megy a sima,de magas 560feletti FSB-t az se tud,az E igen.

Vigneau: Hűtés lekap,polír-paszta,rábetonoz és..45-ösnek 1,47Vtt mellett 1,705v és 5,1GHz.-kb ennek kellene.. :U

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#7004) Vigneau válasza lipi67 (#7003) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ajha, ez igen komoly tervnek hangzik. És csak röpke tesztek erejéig?

(#7005) lipi67 válasza Vigneau (#7004) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hát ha brutal lenne,szétfeszelném:)
-nem,szeretem ezt a lapot!!Jó lenne újra 1 ilyen :K
A másik procim uilyen lappal uígy..5067MHz-et ment,de az gyengébb proci volt..[Ez]

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

(#7006) smiti válasza Vigneau (#7004) üzenetére

smiti
(őstag)
LOGOUT blog

Kedves barátom, többet jársz már ide mint amikor Abit lapod volt :DDD

Összes hirdetésem:http://href.hu/x/fb9b

(#7007) Vigneau válasza smiti (#7006) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tudod, gyúrok a félistenségre... :DDD

lipi67: Nyughatatlan vagy... És bírja ezt majd 24/7-ben is?

(#7008) lipi67 válasza Vigneau (#7007) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Persze,de nem ez érdekel.Terv:1v-tól 1,4v-ig Load line enabled-disabled-en végigzongorázom minden szorzón,hogy kiszürjem,hol jobb a loadL.calib.használni(vszínü alacson FSB-n és feszen),s azt,hogy melyik szorzót szereti.Konkrétan:
1
1,1
1,2
1,25
1,3
1,35
1,4 ezeken.Ez ugye 7 teszt de enablad és diablad LLC duplázza ,az 14.s ezt minden szorzón.6 és 9,5 között..az 112teszt.Mármint a vége.Persze 1 eredmény min 4-5 tesz mig megvan(pl 9,5x enabled 1v-on),igy 550-600 teszt,s ezt beszorozni kb 20 percekkel..Idő,de csak így lehet..S ha kész a kis táblázatom,(nem tuningtáblázatokhoz készül,hanem támpontként.)akkor jöhet az,h sejtem majd,h melyik a jó szorzó felül és elég-e 1,2v vagy1 1,3 körül keresgéljek.Utána jöhetnek a VTT és társai 1-2 szorzón(mik jól szerepeltek)és emberi feszeken.S"hamarosan" megtalálom az igazi 24/7-es beállításomat.Bár..0,992v-on 3,2-t megy,s az kihajtja a vgat..
S ha minden kész,látom majd az FSB-re gyakorolt hatását,és jöhet az 5,1GHz feletti eredmény,s 9 alatti PI.
No..Ezt szeretném. :B :K

(#7009) Vigneau válasza lipi67 (#7008) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó sok időd van pepecselni. Tulajdonképp hol is dolgozol? :)

(#7010) bokorugró

bokorugró
(lelkes újonc)

Hello, meg tudnátok mondani hogy IP35 PRO-hoz melyik a legfrisseb bios (béta vagy rendes)?

(#7011) LordVader80 válasza bokorugró (#7010) üzenetére

LordVader80
(őstag)

azt hiszem a 18-as béta. linkelték korábban a topikban, keress rá, vagy a 17-es hivatalos

May The Force Be With You!

(#7012) lipi67 válasza Vigneau (#7009) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Konkrétan sehol..

[ Szerkesztve ]

(#7013) Vigneau válasza lipi67 (#7012) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szomorúan olvastam... :(

(#7014) lipi67 válasza Vigneau (#7013) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Se rá fütty...ment privi 2db

(#7015) lipi67 válasza Vigneau (#7013) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Se rá fütty...ment privi 2db

(#7016) pokol ura

pokol ura
(senior tag)
LOGOUT blog

üdv lipi67 mester! :R

le tudnád nekem írni a Windows Server 2003 SP1 (Enterprise Edition változat) -nak a beállításait? mert szert tettem egy magyarra :D

előre is köszi :R

pokol ura felhasználónak 25 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! ( Üzletszabályzatom: http://href.hu/x/c0wr ) Vasárnap senkinek nem veszem fel a telefont!!!

(#7017) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok. A deszkámban fog menni az R0 steppinges E3x00? Mert nem igazán akarok új lapot venni, ha veszek, akkor már AMD vonalon.
szerk.: lol, ennyire aktív ez a téma? :))

[ Szerkesztve ]

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#7018) Vigneau válasza lipi67 (#7015) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elolvastam, minden elismerésem a Tied. :R

Látom, nem csak nekem döglődik néha a RI/OS5... :N

(#7019) BMW001

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Mi a legfőbb különbség az iP35 és az iP35-E között a hűtésen kívül?

MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

(#7020) CHIPman válasza BMW001 (#7019) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]
Valaki válaszolna az enyémre is?

(#7021) CHIPman válasza BMW001 (#7019) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]
Valaki válaszolna az enyémre is?

(#7022) pokol ura válasza lipi67 (#7005) üzenetére

pokol ura
(senior tag)
LOGOUT blog

ha előbb szóltál volna :D

20k-ért adtam el az enyém :U

pokol ura felhasználónak 25 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! ( Üzletszabályzatom: http://href.hu/x/c0wr ) Vasárnap senkinek nem veszem fel a telefont!!!

(#7023) pokol ura válasza BMW001 (#7019) üzenetére

pokol ura
(senior tag)
LOGOUT blog

IP35:
Intel P35 4 x Dual DDR2 800/8GB 1333 FSB 6 x SATA 3Gb/s 0/1/5/0+1 8 Ch
IEEE1394

IP35-E:
Intel P35 4 x Dual DDR2 800/8GB 1333 FSB 4 x SATA 3Gb/s -- 8 Ch

ennyi :)

Chipman próba cseresznye, vagy megy vagy nem. a támogatott procik közt nincs még emlitve sem. tehát nem biztos

(#7024) CHIPman válasza pokol ura (#7023) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nyilván, mert még meg sem jelent :DDD

(#7025) lipi67 válasza pokol ura (#7016) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Pontosan mire gondolsz?Nem értem..Finomhangolni,izlések és pofonok,s könyvet lehetne róla írni.. :B
Honnan szedted kben?A lényeg a 64Bit,sajna 64bites XP meg nem vagyon Magyar..
(sp-2es amúgy).
-Magyarítás jó dolog,de van,h instabilitűást okozhat,amit max 1-2 hónap múlva 2-3FSB-n veszel észre.
Uaz mint a Magyar.Aki xp-t használt,nem téved el benne.Lehet,h teljesen félreértettelek, :B ,akkor pontosíts légyszi.
Vigneau: Jó volt kiírni maganból ;)
BMW001: Hali!"Pszihés"dolog lehet..Az sima,picit jobban felszerelt,drágább volt és ..gyengébb tuningban:)

CHIPman: Hát ezt nem tudni,de..Az E0-s is kijött hiába haltak meg.Ha nem menne,akkor lesz valami frissítés szerintem.Maszkát keresd majd ez ügyben,ha vhol lesz róla info,Ő tuti tudni fog róla.
Kben meg..AMD?Eladni?Cserélnél mindent.NEEEEEE!!!!Add el akkor a procidat s vegyél egy E0-s 8400/8500-öt!!!-Ha az átlagosnál jobb példányt fognál ki(nem brutal ,csak simán jó),szuper eredményeket produkálnál!!!Sezeretik egymást,nem kicsit!!!

[ Szerkesztve ]

(#7026) BMW001 válasza lipi67 (#7025) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdekes... :) A gyengébb tuning -bant az FSB -re érted?

(#7027) lipi67 válasza BMW001 (#7026) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Például.566-ot ha akarod tud!Vagy más nem akarta simában és pro-ban?Nem hiszem..
Mindíg is jó eredményeket produkált az Abit p35,de űberbrutalt nem nagyon láttam..lehet,h figyelmetlen vagyok.Kben szerintem a letisztultsága(mások szemében fapadossága-1xűsége )miatt lehet.Kevesebb zavaró tényező.

(#7028) BMW001 válasza lipi67 (#7027) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja, van benne valami. Nah, nagyon kíváncsi leszek. :)

(#7029) lipi67 válasza BMW001 (#7028) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ezt,hogy érted?Lesz Abit deszkád???

(#7030) BMW001 válasza lipi67 (#7029) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jah, azon vagyok, hogy szerezzek egyet. :)

(#7031) Vigneau válasza lipi67 (#7025) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én pedig örömmel fogadtam, hogy leírtad nekem. :K

(#7032) CHIPman válasza lipi67 (#7025) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

E8x00? Kevés lenne hozzá a Patriot RAM :( Hűtő még OK, de a RAM kevés. E5200 M0 vs. IP35-E mennyire szeretik egymást?

(#7033) pokol ura válasza lipi67 (#7025) üzenetére

pokol ura
(senior tag)
LOGOUT blog

a 3D bekapcsolásra gondolok, h lehessen játszani vele. egyébként egy oldalról szedtem le, majd linkelek, mert nem otthonról írok.

(#7034) lipi67 válasza BMW001 (#7030) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Van itt a ph-n egy "hibás"látni kéne..
Vigneau: Azt hittem befarcolsz nyakra ha meglátod..:)
CHIPman: 5200-höz,de még a 8xxx-hez is bőven elég a patriot!Szinkronban 500-as FSB-vel lazán mennek azok a ramok 1000-ret!Ha meg játszol kicsit vele..:
[Patriot 800@1233 ;) ]

[ Szerkesztve ]

(#7035) lipi67 válasza pokol ura (#7033) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Szerintem elbeszélünk 1más mellett! X64-es Xp-ről beszélünk,nem?(server 2003/2007).Fut alatta minden játék.Mind1(értsd jól),h 32 v 64bites drivereket nyomsz kezeli őket.

(#7036) pokol ura válasza lipi67 (#7035) üzenetére

pokol ura
(senior tag)
LOGOUT blog

X64-es Xp-ről beszélünk,nem? - nem, én a Windows Server 2003-ról beszélek, az sztem nem egyenlő a Windows XP 64bit -el :U

(#7037) CHIPman válasza lipi67 (#7034) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

E8200 az, ami még elfogadható áron van, annak meg ugye 8-as szorzója van, az 500FSB mellett is "csak" 4GHz... Az E2160 6x mellett 500FSB-n nem indul el, még 1.5V-on sem. Ez lap vagy procihiba? Mert ha lap, akkor nem veszek bele nagy FSB-s procit. A RAMokat meg mindjárt megpróbálom, hogy 2.3V-on viszik-e :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7038) CHIPman válasza CHIPman (#7037) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megpróbáltam...
1234MHz 5-7-7-17 2.3V meg se nyikkan
1150MHz 5-7-7-17 2.3V szintén...
Lehet, hogy meg kéne lepnem húsvétra ezek valamelyikével:
[link]
[link]
[link]
:(

(#7039) lipi67 válasza pokol ura (#7036) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

De a server 2003 az lényegében a64biters xp

(#7040) lipi67 válasza CHIPman (#7037) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ne így számold!Attól ,h 2xxx-nél mit megy FSB-be,nem mérvadó.8400-et kapsz sztem itt a ph-n olcsóbban.Az csudajó lenne Neked!
Nem tudom,h a patriot miért lustálkodik.Pl mennyin van?Lehet az a baj(ha nem is indul)
Én..Nem sok jót hallottam azokról a ramokról,nem vennék.Viszint..OCZ-t igen.A legjobban akkor járnál,ha rev.1-es 1150-et találnál valahol.Rev.-2es nem megy annyit,de nem is kell neki fesz.

Ja!!!Színe?Zöld v fekete?

[ Szerkesztve ]

(#7041) CHIPman válasza lipi67 (#7040) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Zöld színű, és semmit nem állítottam BIOSban, csak ezeket:
CPU voltage
DIMM voltage
időzítések
CPU freq
RAM multiplier
oszt' annyi. PLL-nek mit adjak?
szerk.: Használtat nem akarok, újonnan kéne a cucc.
szerk2: akkor E0 steppinges is lehet? melyik BIOS-tól támogatja?

[ Szerkesztve ]

(#7042) Vigneau válasza lipi67 (#7034) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ááá, főnöki beosztásom van, magas az empátiakészségem és a küszöbindexem. A beosztottaim napi szinten edzenek. ;)

(#7043) lipi67 válasza CHIPman (#7041) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Igen,1re jobban az a gyanu erősödik bennem,h a fekete erősebb.Doboza érdekelne.
2 dolog
1:ahol a Viper s alatta a 4-4-4-12 van írva az milyen színű?fehér vagy sárga?
félek h fehér.A citromsárga erősebb volt nálam.
2.Made in..??? Taiwan vs Usa?

időzítéseket láttam,azok tutik.
szorzó?Próbálj meg más visszaosztást!

E0-s is lehet?Persze!!!Melyik bios?asszem 18-as,Enguszlinkelte itt nem is olyan rég.Keress itt rá!

(#7044) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Így néz ki a doboz. Médin tajván :DDD
CL6-on viszi az 1110MHz-et, az EVEREST memory bencsmárkot bírta.
555FSB meg talán elég az E8400 mellé ;]
A 18-as BIOS az a beta? Alien-éknél láttam E8400 OEM-et 40k-ért... Ennyit még kiadnék érte. Megbízható a bolt? Ma már csak E0-st árulnak, vagy zsákbamacska, ha nem FPO alapján rendelek?

[ Szerkesztve ]

(#7045) lipi67 válasza CHIPman (#7044) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Hát ez nem olyan "doboz"amiket láttam.vszínü teljesen más széria.
Nem tudom(nem emlékszem,h béta-e)de..igen!Asszem az.Bootnál ki is írt nekem valami utalást erre,s a ver.se 18,hanem 00asszem.Viszont..ment jól,nem volt gondom,ha jól emlékszem.
-Vannak gyenge-átlag-jó és brutál 8xxx-ek,de a gyenge is jó és miért pont Te nyúlnál bele?
Sztem nincs rossz 8xxx-es proci.

(#7046) CHIPman válasza lipi67 (#7045) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De maga a bolt megbízható? Az ár elírás lehet?(tényleg 8k van a boxos és az OEM között? :F )

(#7047) pokol ura válasza CHIPman (#7046) üzenetére

pokol ura
(senior tag)
LOGOUT blog

szia!

alien télleg jó bolt, rendeltem már tőlük 22"-os moncsit és 1-2 napon belül nálam is volt.
de jobban jársz ha felhívod őket, segítőkészek és normálisan válaszolnak. nincs kizárva h annyi van a 2 proci között. igaz általában 1-2k szokott lenni, de láttam már többet én is. telozz és megtudod mi a szitu

(#7048) lipi67 válasza CHIPman (#7046) üzenetére

lipi67
(PH! nagyúr)

Ezt sajna nem tudom,de mint látom,van aki igen! :K
Tegnap nyomattam a reapereket.2,1v-on 1250volt a végük..

(#7049) pakos85

pakos85
(lelkes újonc)

Helló!
Meg tudná mondani valaki, hogy melyik a legjobb bios egy IP35-höz?
És hogy a processzort hogy lehet alulfeszelni?

[ Szerkesztve ]

(#7050) pakos85

pakos85
(lelkes újonc)

Helló!
Meg tudná mondani valaki, hogy melyik a legjobb bios egy IP35-hoz?
És hogy a processzort hogy lehet alulfeszelni?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.